én a helyedben, a hdtune programmal leellenőrizném a merevlemezeket is
memtest milyen lett? - bár sztem kora még, 20-30 perc min...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(#1001) greatchaos válasza szalo73 (#999) üzenetére
- Privát
- 2007-03-20 20:22:13

greatchaos
(PH! addikt)

szalo73
(újonc)
SiSoftware Sandra
To run the benchmark : Click 'Refresh' or select a device from the combo-box.
Tip : Use the 'Switch Chart Type' button to switch between Detailed and Combined charts.
Warning : Benchmarking stresses components. Some components may fail if they have any weaknesses.
(#1003) rii válasza greatchaos (#1001) üzenetére
- Privát
- 2007-03-20 20:56:03

rii
(PH! nagyúr)
memtestnek kell egy hétvége is, hogy biztosat állíthass, nem?
akárkivót'tevótá

zannor
(kvázi-tag)
Üdv!
A problémám az lenne, hogy szeretnék egy wint újraghostolni. De a ghost progi a D: - men van ami NTFS-ben van. A winxp bootfloppyja meg nem látja az NTFS partíciót. Tud valaki egy egyszerű megoldás, hogy tudjak végre ghostolni???

zannor
(kvázi-tag)
Valaki segítsen! Nagyon jó lenne gyorsan átesni rajta! 
EIDE:
pl Hitachi vinyó nem támogatja...ezt találtam...

Ramius
(őstag)
És fel van telepítve az a ghost progi? Mert ha nem akkor nehéz lesz.
Telepít, elindít, ghostol, örül.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
pl
[link]
ha hdtv-s filmet akarok nézni akkor az mkv fájlt a VLC player simán viszi?
meg hogy lehet az, hogy sima dvd-n 4és fél GB, és hdtv felbontásban is egy DVD-nyi a film? ennyivel jobb a tömörítési eljárás? 
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
(#1010) greatchaos válasza rii (#1003) üzenetére
- Privát
- 2007-03-20 23:19:28

greatchaos
(PH! addikt)
talán annyi azért nem, de 1-2 sikeres végigfuttatás rövidtávra szvsz kiszüri, hogy nem ott vagy a gond
(#1011) greatchaos válasza szalo73 (#1002) üzenetére
- Privát
- 2007-03-20 23:21:31

greatchaos
(PH! addikt)
ezt miért?
a 2003-as ghost kezeli az NTFS-t. ha kell, dobj egy privit és elküldöm
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

zannor
(kvázi-tag)
Lenne egy kis probléma ezzel az NTFS for DOS-sal. Behoz egy commandert, de az exéket nem nyitja meg. Nem akar nagyon összejönni a dolog... A mentésem egy 2002-es ghostal csináltam és idáig jó volt mivel fat32-ben volt a partíció, amin a ghost és a mentés volt, de mostmár NTFS-ben van és az a.... khm DOS nem látja a partíciót. Valaki tud még ötlettel szolgálni, hogy ne kelljen wint telepítenem?

zannor
(kvázi-tag)
Gondoltam rá. Akkor lehet, hogy ez lesz a megoldás. Már szedem... 

ocsi19
(senior tag)
hy, sata1-es az alaplapom, a sata2-es vinyó belemegy?
előre is köszi

szeva000
(PH! addikt)
bele hát,Jumper átrak és ennyi

jerry311
(PH! kedvence)
Eszköz:
160GB Samsung SATA-I vinyó
Hiba:
Ha gép bekapcsolásakor az adat és tápkábel is csatlakoztatva van rá, akkor kb 10-ből 8-szor nem pörög fel. Ha lehúzom az adatkábelt, akkor minden indításkor felpörög, adatkábelt visszadugva, tökéletesen üzemel. Nem lassú. Nem ad ki szokatlan / csúnya hangokat. Nem áll le menet közben. Nincs bad sector. Windos sem ír semmilyen lemezzel kapcsolatos hibát.
Megoldás:
???
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

jerry311
(PH! kedvence)
Milyen jumper? Én még ne láttam SATA vinyón jumpert, pedig mióta megjelent csak azt vettem.
- Privát
- 2007-03-21 08:32:46

Tuco Ramirez
(őstag)
Sziasztok!
Gepepites elott allok (C2D, Abit AB9, 2x1 GB RAM, GF 8800GTS, 320 GB SATA-II HDD, SATA ODD), de mivel evekkel ezelott csinaltam utoljara, szeretnelek megkerdezni Titeket, hogy milyen sorrendet kovessek a rendszer felinstallalasanal, nehogy elbaltazzak valamit. Tehat az alaphelyzet az, hogy a gep ossze van rakva, kabelek a helyukon, semmi nincs telepitve.
1. Vinyo formazas, particionalas (20 GB rendszer, 300 adatparticio, mindketto NTFS)
2. Win XP telepites
3. SP2 telepitese
4. Alaplapi driverek fel
5. VGA driver fel
6. Alaplap BIOS frissites
Jo ez a sorrend...? Elore is koszonok minden segitseget es hozzaszolast!
SC2 ID: Peter 1714
(#1020) jerry311 válasza Tuco Ramirez (#1019) üzenetére
- Privát
- 2007-03-21 08:52:35

jerry311
(PH! kedvence)
Szvsz ha bios-t frissítesz akkor azt inkább az első lépésben.

Shadows
(senior tag)
Kaptam 1 gépet hogy állítólag fagy.
ha az orthos lemegy hiba fagyás mindden nélkül 5 órán keresztül és nyomok egy memtest 86-ot akkor ha gond van kiderül vagy van még valami ötlet a hibák észrevételéhez??
Hy!
Tudna vki mondani egy VPN progit, ami működik Vista alatt?
Előre is thx! 
Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

PePe G
(tag)
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy milyen programmal lehetne megnézni, hogy mi használja az internetet a gépen? Folyamatosan tölt fel valami 25-30KB-al! 
Előre is köszönöm a segítséget. 
Router vagy csak gép?
Igazán makacs madár a sün. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.

jerry311
(PH! kedvence)
Cisco VPN Client 5.x Beta
(#1026) Jarod1 válasza mr.mitnick (#990) üzenetére
- Privát
- 2007-03-21 09:32:37
indítsd csökkentett módban...
Nem igérek semmit..... de azt betartom..
Hát ha lenne F-secure Anivirus és tűzfalad akkor most tudnád mindent érzékel ami kimegy bejön a netre. 
Nem igérek semmit..... de azt betartom..
Adatkábelcsere?

Prosector
(fanatikus tag)
HI ! Van 1 gép:ha hozzáérek belül a házhoz cshúzóval akkor kék halállal restartol ha az usb-hez érek szintén. Kipróbáltuk másik táppal:ugyanaz .Az alaplap és a ház közé nincs csavar beszorulva vagy ilyesmi. Rámértünk a tápra: a feszkók normálisak. Van vkinek ötlete?
Ext3Gen3;2500K@4,4;6950@70/2G;8G;55GB SSD;1TBF3;HX650;Gaia;D503;CM690;Win7Ultimatex64

PePe G
(tag)
A gépen megy az adatforgalom.
A bandwidht monitorral mérem.
Már nem kell, megtaláltam... 
jerry311: sikerül feléleszteni az OpenVPN-t, azért köszönöm! 
[Szerkesztve]
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Azzal nagyjából betudod lőni, de azért játékokkal is próbáld és/vagy 3DMark-al (esetleg Ati tool artifact teszt), mert Orthos meg memtest alatt nem jön ki a vga hiba például.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Szvsz csak vmi kontakthiba lehet.
Az nem lehetséges, h a vinyód tápcsatlakozója a laza? Anno nekem is olt ilyen és ugyanígy kékhalál lett...

Prosector
(fanatikus tag)
Nem hiszem ,h a tápcsati a baj mert akkor gondolom nem csak akkor lenne kékhalas restart ha hozzáérek fémmel hanem random. Vagy tévedek újfent??

Ext3Gen3;2500K@4,4;6950@70/2G;8G;55GB SSD;1TBF3;HX650;Gaia;D503;CM690;Win7Ultimatex64

jerry311
(PH! kedvence)
Volt 3x...
Sosem lehet tudni.
Földelés rendben van?
- Privát
- 2007-03-21 10:35:50

qpakcovboy
(senior tag)
Tud valaki olyan programot amivel webcammal lehet felvenni, de csak akkor indul a videó felvétel, ha mozgás van Előre is köszönöm

Prosector
(fanatikus tag)
Ez nagy igazság!
Szted a földelést hogyan lehet ellenőrizni,h rendben van-e?
(#1039) Shadows válasza qpakcovboy (#1037) üzenetére
- Privát
- 2007-03-21 10:47:44

Shadows
(senior tag)
szeirntem ahoz olyan webcam kell mint pl a logitech stx communicate ő alaból tudja a softban van benne az olcsóbbak sajna 
Hát ez jó kérdés! Én nem tudom pontosan, sztem itt érdeklődj: [link]. Az tuti, h ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor inkább hagyd a francba!
De ha bizsereg egy kicsit, akkor valszeg nem frankó minden. 

Prosector
(fanatikus tag)
Köszi a linket! Nem bizsereg semmi(m) (még...)
Nem hagyhatjuk a dolgot annyiban mert hozzánk hozták javítani a gépet

[Szerkesztve]

DragonR+
(senior tag)
Dlága Balátaim! 
Segítsetek nekem, legyetek oly' kedvesek!
Mi a neve annak a szoftvernek, amellyel matatni tudok egy SonyEricsson K310i cuccai között. A program úgy néz ki mint egy Intéző.
Nem vagyok meggárgyulva, csak behalt a
winchesterem, amin azt a programot is tároltam vala. S nem emlékszem a nevére.
Üdv, DragonR+
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
- Privát
- 2007-03-21 11:00:53

somodisoma
(senior tag)
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség.
Ha jól emlékszem, akkor létezik a neten egy olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy mennyibe kerülök a TB-nek. (a megfelelő személyes adatok megadása után persze).
Na nekem nem sikerült megtalálnom.
Tud esetleg valaki valami támpontot adni?
A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!
Elsőre próáld ki azt, hogy a konektor földelését mondjuk rákötöd a radiátorra, az tuti föld. Nálam otthon így működik, mert a hálózat kicsit sem jól földelt.
Egyébként nem ráznak a fém részek?
Hát akkor további jó böngészést hozzá! Érdekes problémával állsz szemben, az tuti 

Shadows
(senior tag)
szétszeded darabra és összerakod?? 

Szasza G.
(újonc)
Hali Mindenkinek ! A gépem Spontán leállásokkal szórakoztat.
Bekapcsolás után 5-10 perccel mindig megáll egyszer (több óra használat után már nem szokott, de azért megesik az is) Újraindítás után még 1-2-szer benyög valamit ezek közül, hogy:
- Lemezolvasási hiba történt újraindítás Ctrl+Alt+Del.
- DISK BOOT FAILURE, INSERT SÍSTEM DISK AND PRESS ENTER
Ezek után legtöbbször már nem fagy ki (Legtöbbször
) A kérdésem, hogy ez winyó para lenne ?
Ui: CPU,GPU,Ram hőfokok rendben 40-50°, a Chipset szokott még kézzel érezhetően meleg lenni /azt nem tudom mérni/, de most vettem egy Coolert, ami csak őt hűti, de így is megmaradtak a kiFagyások. 
[Szerkesztve]

jerry311
(PH! kedvence)
A ház és a valamilyen földelt tárgy* közt nem lehet feszültségkülönbség.
*radiátor, vízcsap. A konnektor földje az pont nem ilyen, hiszen azt akarod ellenőrizni.
[Szerkesztve]
(#1049) The7up válasza somodisoma (#1043) üzenetére
- Privát
- 2007-03-21 11:22:38
Ügyfélkapu, de ahhoz regisztráció meg okmányiroda meg ilyenek kellenek... Báááá
nem 2 nap
gyanúsan vinyógondnak tűnik
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu