VIPmail? 1GB-os levelet is lehet küldeni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(Bundás)
(PH! kedvence)
Jah, hogy olvasó... Firmware frissítés lehet segít rajta.

Derrrick
(tag)
Nem mailben szeretném küldeni, hanem azt szeretném hogy megnézhesse mindet (de csak ő és más ne láthassa) és azt tölthesse le, amelyiket akarja (de nem mindegyiket feltétlenül).
(#854) Derrrick válasza Winner_hun (#850) üzenetére
- Privát
- 2007-01-01 23:08:46

Derrrick
(tag)
Igen, de a P2P file sharing-gel az a bajom, hogy nem tudom, hogy hogy korlátozzam, hogy csak egy személy láthassa és tölthesse le, de ő viszont biztosan megtalálja (és esetleg megnézhesse/tallózhassa mielőtt eldönti, hogy letölti-e vagy sem).
Szerintem tömörítsd be egy jelszóval védett állományba(pl rar) a filmeket, és töltsd fel őket egy ingyenes tárhelyre(pl uw, atw). Aztán add meg a linkeket a barátodnak(vagy csinálj egy lapot a fájlistával)
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Óóóóóh! Dehogyis! Csak összekevertem a dolgokat 
Természetesen olyan átalakító érdekelne amivel a csak DVI-os videókártyát lehet nem DVI-os monitorral használni. Vagy esetleg a vidkarihoz adnak ilyen átalakítót?
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán) || Fysiikka || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||

daa-raa
(MODERÁTOR)
Adnak.
Si vis pacem, para bellum.

nrbii
(tag)
Sztem nem segít a firmware update, mert eddig hibátlanul olvasta mind2-t, mennyi adatot mozgattam meg vele már... 

mm00
(fanatikus tag)
Próbálkozhatsz saját ftp szerverrel is: [link]
Azzal az a baj, h 1.) csak akkor megy, ha be van kapcsolva a gépe 2.) jóval lassabb, mintha 1x feltöltené vhova, és utána onnan le lehetne tölteni
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

mhif
(senior tag)
Halitok!
Egy ilyen kari geforce vonaulatban melyik 2 kártya közé tehető teljesítményben? [link]
thx
30/412-14-13

Derrrick
(tag)
Köszönöm, ez hangzik a legjobbnak. Kipróbálom. Üdv.

none
(újonc)
Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy otthoni gépem, hogyan tudok a saját mappámból kilinkelni egy fórumba például, hogy ne kelljen hozzá egy külön tárhelyre regisztrálni, és feltöltögetni a képeket, és utána onnan tovább linkelni. A FIX IP címes netezőknek gondolom ez kisseb akadály, de ezen már túl vagyok, jelenleg egy xxxxx.no-ip.com-os DDNS címmel már el tudom kintről érni a gépemet amin egy mini FTP szerver üzemel. A kérdés, hogy saját gépem mappájából mi módon tudok kilinkelni a netre képeket, vagy bármi mást? Kell hozzá egy webszerver-t létrehozni a saját gépen? Vagy hogyan, mi a módja?
[Szerkesztve]
Csakis E21! Esetleg egy kis E21!

none
(újonc)
Úgy látom a megoldás a Jana Server lesz. Régóta bevált, de ezt a funkciójját még nem fedeztem fel. 
Csakis E21! Esetleg egy kis E21!

Chili7
(őstag)
Azok a 'kék' fájlok tömörített fájlok voltak!

Csipi
(fanatikus tag)
Szia Marsu!
Megértettem én, hogy miröl is van szó, csak nem akarok elöbb kérdezni, utána meg ráébredni, hogy a válasz már ott van valahol a topikokban. Engem is idegesít ha ugyanazt a kérdést teszik fel hatszor (most egy más fórumra gondolok, amelynek tagja vagyok), és bizonyosan titeket is 
Igen, windows-os beállítás, igazad van, pontosabban a registry-ben. Azt már megtaláltam hogyan kell örökre lekapcsolni az autoplay-t, viszont nálam nincs lekapcsolva és mégsem megy.
Úgy gondolom újra kellene installálni az XP-t, mert már több mint 2 éve megy, az lesz a megoldás.
Nemes dolog azokon segíteni akik annyit tudnak most, mint amennyit te is tudtál valamikor az elején...

mr_knight
(senior tag)
Sajátgépben jobb gomb a lemez meghajtóra és tulajdonásgok. Ott lesz, hogy Automatikus lejátszás, ha erre gondolsz. 

ádyz
(PH! addikt)
sziasztok!
az uj winamp-om van(5.32 )és megy a zene,de a minősége nagyon x@r.még 320kbit/s-en is.a windows media player meg még a 8kbit/s-t is tökéletesen jácca
Van valakinek ötlete vayg valami tanácsa hogy mér ilyen x@r?

előre is köszi 
ha szar maga az mp3 fájl akkor egy 90 ezres hangkártyától sem lesz szebb...
és melyik outputot használod winampban? DS? töltsd le a kernel streaming plugint, azzal még a legkisebb hangok is olyanok lesznek mint kell. (Bár alaplapi hangkártyával DirectSound-al is ugyanúgy hallatszik... tudom mert neke mis ilyen van)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan külföldi boltot, ahonnan tudok rendelni bármilyen PC-s terméket úgy, hogy kiszállítják Mo-ra emberi áron?
http://www.flickr.com/photos/szira/

mhif
(senior tag)
UP
30/412-14-13

ádyz
(PH! addikt)
DS-el megy.nem alaplapival 
ezt a kernel progit nem találtam meg 
de adok egy képet:[link]
helló!tudom kicsit egyszerű kérdés de ebben a témában nem vagyok valami tájékozott.ahhoz hogy dualban menjen a memória mennyire kellenek egyforma ramok?elég ha mondjuk mindkettö pc 3200as 256mb vagy márkára is meg kell egyezniük?köszi
Vegyé':http://href.hu/x/fnts

Lolek
(fanatikus tag)
Szia,
Szerintem az fx 5200 és a 6600-os közé lehet tenni...

Lolek
(fanatikus tag)
A márkának nem kell megegyezni, nekem eddig soha semmi gondom nem volt, pedig sok ram megfordult már a gépeimbe...
köszi!akkor csak annak kell megegyeznie amit én irtam?vagy még az se fontos?

Lolek
(fanatikus tag)
de annak azért szvsz meg kell egyeznie...
még egy kérdés:az szvsz az mivel egyenlö?mert eddig még nem tudtam kitalálni.
köszi
Sziasztok!
Tudtok ajánlani vmi olyan hangkártyát, amelyet be lehet úgy kötni,mint az alaplapit, hogy egyszerre működik a hátsó hangkimenet, az utólag rá ''jumperelt'', házon lévő, első hangkijövetellel együtt?
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

ádyz
(PH! addikt)
probléma megoldva!:ki kapcsoltam az equalézert és lám!müködik.de így elég gagyin szól 
abban meg kell,azaz azonos frekin kell menniük
''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//
lehet gány megoldás,de jackelosztó? 
megkeresem neked a kernel plugint, cserébe a skinért?
az a skin kurva jó 
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Nem megoldható,mert a ház hang,usb, stb. csatlakozója ilyen jumper megoldásos,tehát a kis alaplapi tükre dugdosom rá és ilyen hangkari kéne.
Azon küzdök,hogy a hangrendeszeremen,amit imádok, nincs fülhallgató kijövetel, ezért ha azt kell használnom, akkor csak rádugom elől és lehalkítom a hangfalat. Viszont sz@r az alaplapi hang és ezért kéne egy jó hangkari.
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

nrbii
(tag)
szvsz = Szerény Véleményem Szerint

nrbii
(tag)
Mennyi egy átlagos hőfok:
-PWM-
-Alaplap-
-Proci-
-ban?
(everest home-val mérem)
[Szerkesztve]

athomi
(PH! kedvence)
hello...
szretném megkérdezni, hogy miért lép ki a gépem a játékokból ezzel az üzenettel[link]
ez több játéknál is jelentkezik, de ennél mindössze 10mp-et tudok játszani
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
étem,de sajnos még nem láttam ilyen hangkarit 
esetleg ha fognál egy hosszabítót?az egyik vége dugó a másik aljzat..mondjuk ha vájtfülű vagy akkor a jackelosztó sokat ront a dolgon(sőt akkor is ha nem vagy annyira az)
[Szerkesztve]

nrbii
(tag)
Esetleg a driverek?
többi játéknál nem tudom mér, de BF 2142-nél ez mondhatni általános jelenség. nekem a 2 lépett ki folyton még anno, pedig eredeti volt, noha csak kölcsönbe.
EA játékoknak ez specialitása 

szandisas
(őstag)
érdekes dolgot produkál a gépem: használom a gépem, egyszercsak megáll minden néhány másodpercre, majd gyorsan megcsinálja azokat a műveleteket amelyeket a megállás alatt kellett volna , és megy tovább minden... nagyon szar dolog, és nagyon gyakran van
valakinek van valami ötlete? konfigom az adatoknál, XP-SP2- vel 
aláírás

athomi
(PH! kedvence)
nem, már mindent cseréltem
csináltam proci tesztet, memória tesztet, videókártya tesztet, de semmi
esetleg a táp nem okozhatja?
ez annyira procifüggő.
nekem a sempronom húzva alap hűtővel 43-6C konstans 100%-al.
egy intel felmegy 70-80c-ra is,de gondolom az is magfüggő..
So igy a kérdés kicsit értelmeten.

nrbii
(tag)
nekem egy jack elosztóval van elosztva a hátsó kimenet, és az egyikben a hangszóró, a másikban az előlapi van bedugva (nekem oyan az előlapi, mint egy jack hosszabbitó - a gép hátulján kilóg egy jack csatlakozó
) és sztem nem romlik a minőség (én nem hallom legalábbis
)
[Szerkesztve]

Kötelező
(senior tag)
Sziasztok!
Erről a VGA-ról kellene nekem valami infó(teljesitménye,teszt,3dmark) Quadro4 980 XGL!!!
Nem nagyon találtam róla infót! 

:(

nrbii
(tag)
szvsz a táp nem, hány W-os tápod van, és milyen márkájú?
[Szerkesztve]

athomi
(PH! kedvence)
nekem egyszer azt mondták, hogy nem eredeti a játék
sztem baromság, hiába eredeti a játékom, akkor is kilép (pl.:pop3, hl: episode one, cs: cz)
barátomnál nem lép ki, megnéztük

athomi
(PH! kedvence)
a tápra csak ennyi van írva:
PSU 350W
Model: ....
ez egy több, mint két éves noname táp

nrbii
(tag)
Hát nem tudom hogy a táp lehet-e, SP2-d van? Nem lehet hogy csak a Windows vidccelődik?
(mikor raktad fel?)
[Szerkesztve]