szerintem meg lusta vagy keresni
Beírtam az itnyúzon, hogy legrosszabb, a főoldalon, a keresőbe: A világ 25 legrosszabb weboldala: [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#751) Winner_hun válasza REDeath (#750) üzenetére
szerintem meg lusta vagy keresni
Beírtam az itnyúzon, hogy legrosszabb, a főoldalon, a keresőbe: A világ 25 legrosszabb weboldala: [link]
(#752) Winner_hun válasza tkazmer (#749) üzenetére
metróra, villamosra, buszra, vagyis bkv-s dolgokra mióta van diákjegy?
(#753) Csapi007 válasza Winner_hun (#752) üzenetére
Lehet hogy a bérletre gondolt.
"Csak úgy mondom"
(#754) Winner_hun válasza Csapi007 (#753) üzenetére
nem ugyan az, azért kérdeztem.
(#755) REDeath válasza Winner_hun (#751) üzenetére
eskü hogy 10 percig kerestem, de rájöttem mi volt a probléma. az hogy én tízes listát kerestem

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

[link]
erre tud valaki megoldast? kezdem felhuzni magam rajta
I LOVE NYC
(#757) TrollBalint válasza Qru (#747) üzenetére

akkor jól fog kezdődni az évem 
pécsen tanulok és domvóváron lakom, de kaposváron fogok szilveszterezni... ha elsején haza akarok jönni (vagy akárhova) akokr azt hiszem keményen fizetnem kell ...
fuck!
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#759) szeva000 válasza TrollBalint (#757) üzenetére

Ez nem csak márciustól lesz??
A volános haverom nekem ezt mondta

úgy tom, hogy úgy lesz, hogy a diákjegy csak a suli, és az othon között lesz érvényes, ha másfele mész egész jegy
...ja, és a diák sem 67,5%kedvezmény, hanem csak 50 
aláírás
SORRY NEM IDE AKARTAM 
[Szerkesztve]
www.href.hu/x/fe2b

3103 NLC csodáról lenne szó, most 256 ddr II 533-as memória van benne. Ugye az Ati integrált a memóriát használja.
Mennyit dob rajta, hogy 533 helyett 667-es memóriát rakok bele?
mindenképpen legalább 2x256-ot v. 2x512-t szeretnék ez egyértelmű, csak érdemes-e 667-es memót belerakni?
(az acer fórumot már áttanulmányoztam, és nem túl egyértelmű
)
Gigabyte p35 ds3l, e7400 Core 2 Duo, 2x2gb kingstone DDR2 800mhz, Nvidia Geforce 9800gt, casetek 1018 + Acer Aspire 5536G

A lap támogatja a 667-es memokat is, így érdemes azt választani. A 2x512 nagy előrelépés lenne.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

van e valakinek ötlete hogy miért nem megy a lap 1 giga kingmax memóriával és az nvidia inno 6600-al?és a Intel Core 2 Duo 1.8GHz/1066MHz 2Mb Socket 775 E6300 procinak mennyi fsb kell beállítani? automatikusan 266-ot jelöl be. A teszt
3d mark 2003 közbe kifagy.A repülős résznél is. A 6600-os kártya másik gépben tökéletes.
A bioszra gyanakszom mert 2006. 8. havi van rajta. Lehet hogy nem ismeri meg normálisan a procit és túlhajtja? 

köszönöm, akkor 667 lesz.
Gigabyte p35 ds3l, e7400 Core 2 Duo, 2x2gb kingstone DDR2 800mhz, Nvidia Geforce 9800gt, casetek 1018 + Acer Aspire 5536G
A homály eloszlatása végett: ''A diákok közül minden bizonnyal sokan vesznek majd bérletet . Már akkor megéri nekik, ha havonta négyszer hazautaznak, a bérletet ugyanis 90, a jegyet csak 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják majd meg lakóhelyük és iskolájuk között (vagy közé?). A bérletes kedvezmény tehát a busznál is 90%-ra nő a mostani 86-ról. Az általános 67,5%-os jegykedvezmény viszont 50%-ra esik, az egyetemisták ráadásul azt se vehetik igénybe, csak oktatási intézményük és lakhelyük között. (Igen, megint szép napok virradnak az ügyeskezű pecséthamisítókra, igazolásmásolókra.) Hacsak nem utaznak legalább öten, az ugyanis már csoportnak számít majd (most ehhez tízen kell lenni), és ilyenkor jár a félár. Az esti tagozatosok teljesen elvesztik kedvezményeiket.''
Itt az egész cikk: [link]
mod: Egyébként szomorúan konstatáltam, hogy a hivatalos szervek lapjain semmilyen információt nem találtam erről. Se a diákigazolvány.hu-n, se az OM honlapján.
No comment! 
[Szerkesztve]
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Nem bootol az XP telepítő CD a gépemen
I
Hozzávalók: a rossz gép, egy tetszőleges másik gép, egy db XP telepítőlemez
Elkészítés: Vedd ki a rossz gépedből a vinyót, tedd bele a másikba. a másik gépből húzd ki a saját vinyóját, cak a tied legyen benne. Tedd az XP telepítő CD-t a gép CD olvasójába. Telepíts egy win-t. miután belépett a frissen telepített win-be, a CD-ről indíts egy új telepítést, amelynek hatására a rendszerválasztó menüben feltűnik egy Windows XP - telepítés pont. Most tedd vissza a vinyódat a saját gépedbe, és bekapcsolás után a telepítés menübe menj. A régebbi windows verziók ablakban válaszd a javítást, majd fejezd be a telepítést.
I
Na mire én erre rájöttem, vért izzadtam és nem egy hajszál váltott őszre hajkoronámban. Ez úton is köszönök minden tippet fórumtársaimnak. 
-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

Örülj, hogy neked még maradt hajad ...
Press any key to continue ...

Valaki használ hamachit?
Segítség kéne vele kapcsolatban.
Egy stratégiai gamet szeretnénk játszani (ra2) de nem tudunkc satlakozni egymáshoz. mit kell beállítani? a hamachin látjuk egymást meg a gameben is de csatlakozni nem tudunk.
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

nem minden működik vele saynos 
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
eredeti a játék? 
-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

Van valaki Budapest környékén?
Nem érzett senki földrengést?
Érdekes érzésem volt, mint amikor metró megy el a földalatt... de itt nincs mertó ....

Nem. de más játékkal más haverokkal már tudtunk játszani. nem az a gond hogy régi? mert valami ipxet igényel amit be is állíttottunk a net hálózatán.
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

Ezért volt: [link]

OK. már nekem is meg van ...

Bp. II. kerben dolgozunk, azt hittük elszabadult a metrófúrógép Kelenföldön ...
Gyömrőn elkapták .... 

setFSB-t lehet valahogy ugy használni, mint a ClockGen-t, hogy csinálok neki ikonokat, és az előre megadot FSB-t állítja be?
[ Szerkesztve ]

nem tudom megmondani, hoy ma mikor, de a polcom egy kábé 10sec-ig remegett, földrengés nem tudom milyen, de ez furcsa volt...
ja és vasárnap itt se fúrnak metrót...., meg egyébként se...
[ Szerkesztve ]
Jaja, arra gondoltam.... 
mod: off
[Szerkesztve]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
(#781) Csipi válasza Winner_hun (#745) üzenetére

Köszönöm szépen a választ, de ezzel nem lettem okosabb. Nem fogom elolvasni az összes eddigi topicot (ezernyi hozzászólásokkal), ezt senki sem veheti rossznéven.
Inkább máshonnan próbálom majd megtalálni a választ.
Nemes dolog azokon segíteni akik annyit tudnak most, mint amennyit te is tudtál valamikor az elején...
(#782) Winner_hun válasza Csipi (#781) üzenetére
Lusta voltam beírni, arra akartam célozni hogy ott tedd fel a kérdésedet
(#783) Csipi válasza Winner_hun (#782) üzenetére

Bocsánat, azt jelenti én nem értettem jól.
De ott egy halom topic van megjelölve, azért estem kétségbe, hogy azt mind át kéne böngészni. Na, akkor kikeresek egyet közülük, köszi! 
Nemes dolog azokon segíteni akik annyit tudnak most, mint amennyit te is tudtál valamikor az elején...
(#784) Winner_hun válasza Csipi (#783) üzenetére
őőőőőőőőő nésaa win xp kéréske k ávlaszok topkot linkeltem b
bocs ha jkcist ösen viszak írok iskt szét vok esve vfzura is ígya gépelés

#778 [[link]] ? 
[ Szerkesztve ]

Szia!
Én olvastam a kérdésed a (#785) és (#778) ban is, de sajnos nem ismerem a progit...

Nem tudom

(#787) Csipi válasza Winner_hun (#784) üzenetére

De igen, azt linkelted be, csak rettenetesen sok az olvasnivaló. Inkább elöbb olvasok, utána kérdezek, hátha mégis megtalálom a választ 
Azt jelenti jól buliztál... alig tudtam megértni amit írtál
BÚÉK! 

Szia Csipi!
Lehet, hogy azért csak a linket kapta, hogy tedd fel ott a kérdést, és tuti hamarabb kapsz választ 
Valami windows-os beállítás, azt hiszem, de mosz így hirtelen nem vágom mi ...
BÚÉK!

uhh... most nézem csak...
Bocsi a betű tévesztésekért... Korán van még
Remélem így január 1-én még elnézhető a dolog ... Még csak most ébredezem...
(#790) Winner_hun válasza Csipi (#787) üzenetére
Akkor viszont ott van a topikon belüli kereső, kulcsszavakkal próbálkozni kell aztán vagy sikerült vagy nem, utána mehet a kérdés
BUÉK Neked is, télleg szét voltam csúszva kicsit, a gombok is máshogy voltak a billentyűzeten
(#791) Winner_hun válasza marsu (#788) üzenetére
(#792) marsu válasza Winner_hun (#791) üzenetére

Oh ... Sorry!
Téleg korán van még 
jó öreg NEC 2500-as DVD íróm pár napja érdekesen viselkedik. bármilyen írás (főleg) és olvasás oly mértékben leterheli a rendszert, hogy mellette már folyamatosan gépelni sem lehet. mi történhetett? semmit sem állítottam el, semmit sem telepítettem.
control panel-rendszer-nél körülnéztem, de semmi sárga felkiáltójel.

hali!
Van egy audigy 4 hangkarim(+távirányító). Feltettem a drivereit/szoftvereit a telepítőcdről, de a Creatve entertainment center nem települt fel, még a listában sem írta! Így a távirányító sem működik! Miért nem települt fel? Lehet hogy sima XP re nem megy fel csak media center editionre?
Üdv:mm00

távolítsd el az eszközkezelőben és utána újraindítás
valszeg PIO módban megy..

HELP!!
Hogy lehet BSPlayer-rel feliratot nézni? Tudom, hogy át kell nevezni a feliratot. De én lemezről nézem. THX előre!

Szia!
Az alaplapi hangkarit BIOS-ban letiltottad?

Nemhiszem, hogy külön le lenne tiltva, de a drivere nincs feltelepítve, és így a win nem ismeri fel! Azért most megpróbálom letiltani!

CTRL + L és megnyitod a feliratot.