köszi a linket nagyon jó!!! mostmár elgondolkodtam a RAID-en is

aláírás

köszi a linket nagyon jó!!! mostmár elgondolkodtam a RAID-en is

aláírás

Még nincs semmi az egész gépen, de úgy döntöttem, h újrarakom az egészet 32 bit-es windowsal. Ha annyival nem jobb ez a 64 bit-es.
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

Kérdezz meg másokat is, ne csak az én véleményemre adj! 

Ha már a particiókról van szó.
1.vinyó
C: kifogástalan (rendszer)
E: kifogástalan
F: kifogástalan
2.vinyó
D: kifogástalan (aktív)
H: kifogástalan (lapozófájl)
G: kifogástalan
Miért aktív, vagy mit jelent nála, hogy aktív? Ügye C: a rendszer a D sima partició, semmi windózeres dolog nem fut onnan. ennyi erővel a többi partició miért nem aktív? 
[Szerkesztve]
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

Szerintem se jó a 64bites xp! Nagyon sok baj van vele, nincs a harverekhez driver! Úgyhogy mindenképpen 32bites xp-t használj! Én az xp mce 2005-öt javaslom! Ez a legújabb xp a legtöbb frissítéssel! Szvsz én is ezt használom! Próbáld ki!
[Szerkesztve]

Szia!
[link] Pár alapfogalom a lemezkezeléssel kapcsolatban ... 
Remélem segítségedre lesz.
Press any key to continue ...

Igen ezt már néztem, köszi!. Épp ezért kérdeztem itt, hogy hogy lehetséges ez.
''A rendszerpartíció csak olyan elsődleges partíció lehet, amely a rendszerindításhoz aktív partícióként van megjelölve''
Lehet én értelmezem rosszúl? Csak egy Aktív partició lehet mégpedig a rendszeré.
Na most nekem van egy rendszer ( C ) és egy aktív ( D ).
Tehát, D-ről kéne, hogy bootoljon, mert az az aktív, ott a win., de a D-nek köze sincs a windowshoz.
[Szerkesztve]
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

Win Xp random időnként lefagy kékhalállal, IRQ NOT LESS hibaüzivel... [link] itt látnom kellene valami IRQ ütközés hiba féleséget? Mellesleg eszközkezelőben nincs semmi ütközés, de hátha a megosztott IRQ zavar be..... 

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Sziasztok!
Nem tudok letoteni a Rapidról!!
Ezt irja ki: [link]
PLZ HELP!! 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
üdv nem tudja valaki hova költözött a www.coversempire.us illetve tudnátok olyan oldalt ajánlani ahol van filmekhez lemezboritó (nem tok hoz)
A Szerencse forgandó csak én mindig a rossz oldalon vagyok.
(#64) szandisas válasza Louis Jordan (#62) üzenetére

ez már wareztevékenységnek minősül sztem... 
szállító: van róla topic: [link]
[Szerkesztve]
aláírás

Hali
Lenne egy kis probim
vagy is kettő 
Az első van egy 160-as vincsim (samsung) de akár mit csinálok vele 131gb-t lát 
A második ez a nogyobb van egy 80gb-s (maxtor) azon voltak a filmek játékok mentés s
egy xerüen eltünt róla minden

Mit lehet tenni ilyenkor
van valami megoldás 
Köszönöm a segit mindenkitöl

Já Boldog karit és sikeres újévet mindenkinek
PC CUMOÉRT CSERÉBE FESTÉS MÁZOLÁS Szigetelés STB.!!!AZ ANYAGOT TE ÁLLOD!
(#67) vzsolo2225 válasza bocX (#26) üzenetére

Nem a kábel a probléma (eredeti ASUS szalag), mert BIOS hibátlanul látja, és a Win-t is fel tudom rakni és utána Win-ben is jó, csak néha gondol egyet és elfelejti, de csak a sajátgép! És más meghajtót is! Cable Selecten van, és próbáltam már a kábel végén, közepén, más tápcsatival, de ha egyszer ''elfelejti'', akkor csak a reinstall után látja újra...
Furcsa mi?

Szia!
A 160GB-ból a Windowsnak 148.8GB-ot kellene látni, ha jól van particionálva és formázva. A 131GB az kevésnem tűnik. Valami partitionálós progival nézd meg, hogy nincs e particionálatlan, vagy formázatlan terület rajta.
Press any key to continue ...

SP2 fent van? BIOS támogatja a 48 bites LBA-t?
[Szerkesztve]
Si vis pacem, para bellum.

Nem kezeli a 130 Gb feletti vinyókat. Mi az operációs rendszered? SP. van fent?
Formázd le norámlisan.
Sp-nek kéne tudni a kezelni. Ha ígysem akkor registry értéket kell állítani.
[Szerkesztve]
Sziasztok!
Karácsonyra megleptek egy logitech vezeték nélküli bill+egérrel (ex 110)
Arra lennék kíváncsi, hogy az optikai egér kb meddig fogja kibírni ''nyuszis'' elemmel (napi kp 4-5 órát használom)?
Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

Ez foglalkoztat? 
Amúgy nem merül le olyan hamar.
Hónapokban gondolkodj.
Szerencsére most ez a legnagyobb gondom 
Köszönöm a gyors választ!
Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

HI! Először is Kellemes Ünnepeket!
A köv.a probléma.Egy ismerősöm vett egy új ATA Samsung 160gb-os 8mb mem vinyót és mióta az van a gépében az XP rendesen restaltol,benne hagytuk a régi ATA 133-as 40gb-os maxtor vinyót de ha leszedjük akkor is ez van,mit kavarhat be az új vinyó?Az alaplap Soltek KT600-R és 2500barton van benne 896mb rammal.
''Peace Through Superior Firepower'' /FROST - Aliens/
sziasztok,
engem az érdekelne, hogy van-e olyan cd illetve dvd-író progi ami automatikusan összerendez nekem egy DVD-nyi anyagot, anélkül, hogy én közbelépnék. úgy értem, mint régen volt a jobb CD-lejátszókon az a funkció, hogy összeállította a trackeket úgy, hogy a legjobban használja ki a helyet egy 90 perces kazettán. lefordítva: adott egy rakat adat fájl amik különböző méretűek. 1 mb-től 8000 mb-ig. ezeket kéne automatikusan úgy szortírozni, hogy a legjobban használják ki egy üres DVD-nyi helyet. remélem érthető amit mondtam... 
előre is köszi,
tr00p3r
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

Sziasztok!
Az új konfigom: alaplap: MSI 945P Neo2; proc.: Intel D820 2800MHz; mem: 1GB (DDR2, 533Mhz, 1db); HDD: WD160GB; VGA: Asus 7300gt (passzív hűtés, driver: Z-Tweaked 9128); táp: FSP 350W.
A legtöbb alkalmazás/játék hibátlanul fut, azonban a Half-Life 2 gyakran kifagy. Van, hogy egyáltalán be sem tölt, van, hogy az új pálya betöltésekor fagyik le, de nem játék közben!!!. Van, hogy a Ctrl+Alt+Del működik, van, hogy teljesen ''csonttá'' fagyik a rendszer.
Eddig próbáltam a legújabb hivatalos NV drivert, teszteltem az alk. részeket (Memtest86, WD Diagnostic, Prime95, 3dMark-ok) minden kifogástalan. A hiba sehol máshol nem jelentkezett, egyébként a hőmérsékleti értékek is normálisak...
Köszönettel veszem a segítséget, tippeket...
ez is nem tudtam bocs,majd használom a keresöt köszönöm
A Szerencse forgandó csak én mindig a rossz oldalon vagyok.

A felbontás/AA/AF/HDR beállításokat ellenőrízd először is. Illetve ha van valamiféle frissítéskényszerítés a monitoron (ReForce, RefreshLock...), akkor azt lődd ki, a Source nem szereti.

Köszi.
A driver-ben a szűrők alkalmazásvezéreltek, a teljesítményt minőségre tettem. A játék az élsimítást 0-ra állította (mondjuk az x800-hoz képest ronda is
), az anizo: trilinear, a HDR érvényben van. TFT-m van, akkor a refresh nem számít, ugye??? 
Szerinted mit állítsak át??? 

Próbáld meg lentebb venni a felbontást (tudom TFT-n kellemetlen, ott viszont tényleg nem lényeges a frissítés). Nálam a Lost Coast művelt hasonlót, a megoldás ez volt (minden szar be volt kapcsolva, 6x AA, 16x AF, Bloom. Az 1600x1200-at nem díjazta, viszont 1280x960-ban atomstabil volt ugyanezekkel a beállításokkal).
(#81) dvdbackuper válasza UserX (#79) üzenetére

eredeti a game?

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

Köszi!
Jelenleg 1024x768-on van, élmény lesz a 800x600 újra (anno: 9550xt-m volt) 
Na mindegy megróbálom, illetve ha szerinted egyértelműen a VGA hibája, még piszkálom a beállításokat, bár ezen már nem nagyon van mit lejebb venni... 
A PCI-E miatt muszáj voltam váltani...Ez van!
(#83) UserX válasza dvdbackuper (#81) üzenetére

100%-ig eredeti!!!!!!

Az érdekes. Én X300SE-Guru-n nyomtam 1024x768x32-ben 2x AA 8x AF-fel (HDR és Bloom nélkül) röccenés nélkül.
Nem lehet, hogy egy kicsit melegebb a GPU, mint kellene?

Majd próbálom a hőmérsékleti értéket log-olni...Nekem is fura, szerintem a 7300gt-nek bírnia kellene az 1024-es felbontást, annál is inkább, mert az újabb játékok mennek 1280-on is még szűrőkkel is...
Meg, ha már az elején sem tölti be a játékot, nincs is ideje melegedni...
Mondjuk, igaz, hogy a HL2 2004-es, de még mindíg ''ott'' van, szerintem...meg abban is lehet valami, hogy ''ATI''-s játék... 
[Szerkesztve]

van egy mustek MDC 800 as digit fényképezőm. Már vagy 3-4 éve megvan, nem hazsnáltam mert volt másik... most csináltam vele pár képet, és a telepítésnál hiba van
a gyári CD-n nincsen XP driver, csak 95, és 98.... neten 1 helyen találtam egyet, de az sem ért semmit... [link] ilyen hiba van. valakinek van ötlete milyen hiba ez? 
aláírás

Nekem 9600xt-vel 1024*768as felbontásba ment, a beállításokra már nem igazán emlékszem, de elég jól nézett ki, szerintem csak az AA nem volt bekapcsolva és olyan 40-50fps-t ment! Szerintem valami szoftverhiba lehet, nem hiszem, hogy rossz a kártya!

Lehet, hogy hatalmas ''lámaság''-ot kérdezek, de a tűzfal ''játék'' üzemmódjával összeakadhat???
Mármint? Mit csinál, vagy mit nem csinál?
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Jó, akkor ezt most még egyszer!
Mi akadhat össze a tűzfal játék üzemmódjával, mert ezt nem írtad le!?!?!?!?!?

Csak hangosan gondolkoztam (lehet ''hangosabban'', mint kellett volna
). Te írtad, hogy szoftveres probléma lehet. Azt vettem sorra, hogy azon kívűl, hogy az egész gépet lecseréltem
, mi változott a rendszerben, szoftveresen. Korábban az Agnitum Outpost Pro 3.5-ös verzióját használtam, abban még nem volt ''játék'' üzemmód, akkor még ment a HL2. Most 4-es verzió van, ezzel még nem próbáltam korábban. Szoftveresen a gépben (természetesen a drivereken kívül) más nem változott. A tűzfal érzékelhetően semmi abnormálisat nem csinál, továbbra is ''csak'' a HL2 fagy töltéskor. A win már újra lett telepítve.

74-es kérdésre senkinek nincs tippje?
''Peace Through Superior Firepower'' /FROST - Aliens/
(#93) virkir válasza vzsolo2225 (#67) üzenetére

Na most árultad el a hiba okát 
Felejtsd el a Cable Select jumperolást tessék rendesen master-slave-ként felrakni a meghajtókat.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
A számítógépem ha játékot futtatok rajta (pl. Sims2) rövid időn belül (1-30 perc) leáll. A gépet nem egyszer már újratelepítettem, de semmi haszna nem volt.
A SpeedFan 4.29 ezeket a hőmérsékleti adatokat írja közvetlen a leállás előtt. Temp 1: 35°C, Temp 2: 45°C, HDD: 37°C
Ismerősök mondták, hogy kapcsoljam ki a hővédelmet. De
1) nem tudom hol kell
2) lehet, hogy nem is oldja meg a problémát, inkább tőletek kérdezem meg.
Videókártya: Ati Radeon 9600 PRO Family
Processzor: AMD Sempron(tm) 2500+
milyen tápegység és alaplap van benne? nekem erőteljesen haldokló/gyenge tápegységre jellemzőnem tűnik a hiba.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Sziasztok!
MiniDV-ből szeretnék átvenni DVD lemezre videót ugy hogy meg is irja a lemezre a videót hogy asztali dvd lejátszó is lejátsza.
Milyen progit ajánlotok? SŰRGŐS lenne!!
Valaki erre.....? 
(#98) daa-raa válasza Louis Jordan (#96) üzenetére

Pl: Adobe Premier, Nero Vision Express.
deadguy: Inkább memóriahiba. Esetleg driverprobléma. [link]
[Szerkesztve]

Ha minden igaz, akkor az alaplap valami Asrock, de pontosan nem tudom megmondani.
A tápegységről már több adat van.
dana
LC-B300ATX
(#100) ngabor2 válasza Louis Jordan (#96) üzenetére
konkrét progit nem tudok... de annyi beállítás és buktató van benne, hogyha tényleg sürgős, akkor keress egy erre szakosodott vállalkozást, ami megcsinálja.
[link] nem pont ugyan az a téma, de a probléma 2. felét jól kivesézi.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto