Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) szandisas válasza marsu (#41) üzenetére

szandisas
(őstag)

köszi a linket nagyon jó!!! mostmár elgondolkodtam a RAID-en is ;] :R

aláírás

(#52) Seraph 16 válasza mazda626 (#50) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

Még nincs semmi az egész gépen, de úgy döntöttem, h újrarakom az egészet 32 bit-es windowsal. Ha annyival nem jobb ez a 64 bit-es.

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#53) mazda626 válasza Seraph 16 (#52) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Kérdezz meg másokat is, ne csak az én véleményemre adj! :)

(#54) Grandi

Grandi
(fanatikus tag)

Ha már a particiókról van szó.
1.vinyó
C: kifogástalan (rendszer)
E: kifogástalan
F: kifogástalan

2.vinyó
D: kifogástalan (aktív)
H: kifogástalan (lapozófájl)
G: kifogástalan

Miért aktív, vagy mit jelent nála, hogy aktív? Ügye C: a rendszer a D sima partició, semmi windózeres dolog nem fut onnan. ennyi erővel a többi partició miért nem aktív? :)

[Szerkesztve]

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

(#55) Dr Smoke válasza Seraph 16 (#52) üzenetére

Dr Smoke
(fanatikus tag)

Szerintem se jó a 64bites xp! Nagyon sok baj van vele, nincs a harverekhez driver! Úgyhogy mindenképpen 32bites xp-t használj! Én az xp mce 2005-öt javaslom! Ez a legújabb xp a legtöbb frissítéssel! Szvsz én is ezt használom! Próbáld ki!

[Szerkesztve]

(#56) marsu válasza Grandi (#54) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

[link] Pár alapfogalom a lemezkezeléssel kapcsolatban ... ;)
Remélem segítségedre lesz.

Press any key to continue ...

(#57) Grandi válasza marsu (#56) üzenetére

Grandi
(fanatikus tag)

Igen ezt már néztem, köszi!. Épp ezért kérdeztem itt, hogy hogy lehetséges ez.

''A rendszerpartíció csak olyan elsődleges partíció lehet, amely a rendszerindításhoz aktív partícióként van megjelölve''

Lehet én értelmezem rosszúl? Csak egy Aktív partició lehet mégpedig a rendszeré.
Na most nekem van egy rendszer ( C ) és egy aktív ( D ).
Tehát, D-ről kéne, hogy bootoljon, mert az az aktív, ott a win., de a D-nek köze sincs a windowshoz.

[Szerkesztve]

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

(#58) Qru válasza daa-raa (#12) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én sem találtam túl sok képet, csak ezeket: [link] [link]

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#59) marsu válasza Qru (#58) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

[link] [link]

Én is találtam egyet ...

[Szerkesztve]

(#60) deadguy

deadguy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Win Xp random időnként lefagy kékhalállal, IRQ NOT LESS hibaüzivel... [link] itt látnom kellene valami IRQ ütközés hiba féleséget? Mellesleg eszközkezelőben nincs semmi ütközés, de hátha a megosztott IRQ zavar be..... :F

(#61) Qru válasza marsu (#59) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#62) Louis Jordan

Louis Jordan
(újonc)

Sziasztok!

Nem tudok letoteni a Rapidról!!
Ezt irja ki: [link]

PLZ HELP!! :R

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#63) szállitó

szállitó
(senior tag)
LOGOUT blog

üdv nem tudja valaki hova költözött a www.coversempire.us illetve tudnátok olyan oldalt ajánlani ahol van filmekhez lemezboritó (nem tok hoz)

A Szerencse forgandó csak én mindig a rossz oldalon vagyok.

(#64) szandisas válasza Louis Jordan (#62) üzenetére

szandisas
(őstag)

ez már wareztevékenységnek minősül sztem... :U

szállító: van róla topic: [link]

[Szerkesztve]

aláírás

(#65) pöpö

pöpö
(tag)

Hali
Lenne egy kis probim :O vagy is kettő :DDD
Az első van egy 160-as vincsim (samsung) de akár mit csinálok vele 131gb-t lát :F
A második ez a nogyobb van egy 80gb-s (maxtor) azon voltak a filmek játékok mentés s :Y :W egy xerüen eltünt róla minden :O :O :O
Mit lehet tenni ilyenkor :F van valami megoldás :F
Köszönöm a segit mindenkitöl :R :R :R
Já Boldog karit és sikeres újévet mindenkinek
:DD

PC CUMOÉRT CSERÉBE FESTÉS MÁZOLÁS Szigetelés STB.!!!AZ ANYAGOT TE ÁLLOD!

(#67) vzsolo2225 válasza bocX (#26) üzenetére

vzsolo2225
(fanatikus tag)

Nem a kábel a probléma (eredeti ASUS szalag), mert BIOS hibátlanul látja, és a Win-t is fel tudom rakni és utána Win-ben is jó, csak néha gondol egyet és elfelejti, de csak a sajátgép! És más meghajtót is! Cable Selecten van, és próbáltam már a kábel végén, közepén, más tápcsatival, de ha egyszer ''elfelejti'', akkor csak a reinstall után látja újra... :F Furcsa mi?

(#68) marsu válasza pöpö (#65) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

A 160GB-ból a Windowsnak 148.8GB-ot kellene látni, ha jól van particionálva és formázva. A 131GB az kevésnem tűnik. Valami partitionálós progival nézd meg, hogy nincs e particionálatlan, vagy formázatlan terület rajta.

(#69) daa-raa válasza pöpö (#65) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

SP2 fent van? BIOS támogatja a 48 bites LBA-t?

[Szerkesztve]

Si vis pacem, para bellum.

(#70) Grandi válasza pöpö (#65) üzenetére

Grandi
(fanatikus tag)

Nem kezeli a 130 Gb feletti vinyókat. Mi az operációs rendszered? SP. van fent?
Formázd le norámlisan.
Sp-nek kéne tudni a kezelni. Ha ígysem akkor registry értéket kell állítani.

[Szerkesztve]

(#71) Arni

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Karácsonyra megleptek egy logitech vezeték nélküli bill+egérrel (ex 110)
Arra lennék kíváncsi, hogy az optikai egér kb meddig fogja kibírni ''nyuszis'' elemmel (napi kp 4-5 órát használom)?

Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

(#72) Grandi válasza Arni (#71) üzenetére

Grandi
(fanatikus tag)

Ez foglalkoztat? :DD
Amúgy nem merül le olyan hamar.
Hónapokban gondolkodj.

(#73) Arni válasza Grandi (#72) üzenetére

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerencsére most ez a legnagyobb gondom :DD
Köszönöm a gyors választ!

Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

(#74) Bass

Bass
(senior tag)

HI! Először is Kellemes Ünnepeket!
A köv.a probléma.Egy ismerősöm vett egy új ATA Samsung 160gb-os 8mb mem vinyót és mióta az van a gépében az XP rendesen restaltol,benne hagytuk a régi ATA 133-as 40gb-os maxtor vinyót de ha leszedjük akkor is ez van,mit kavarhat be az új vinyó?Az alaplap Soltek KT600-R és 2500barton van benne 896mb rammal.

''Peace Through Superior Firepower'' /FROST - Aliens/

(#75) tr00p3r

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok,

engem az érdekelne, hogy van-e olyan cd illetve dvd-író progi ami automatikusan összerendez nekem egy DVD-nyi anyagot, anélkül, hogy én közbelépnék. úgy értem, mint régen volt a jobb CD-lejátszókon az a funkció, hogy összeállította a trackeket úgy, hogy a legjobban használja ki a helyet egy 90 perces kazettán. lefordítva: adott egy rakat adat fájl amik különböző méretűek. 1 mb-től 8000 mb-ig. ezeket kéne automatikusan úgy szortírozni, hogy a legjobban használják ki egy üres DVD-nyi helyet. remélem érthető amit mondtam... :B

előre is köszi,

tr00p3r

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#76) UserX

UserX
(tag)

Sziasztok!

Az új konfigom: alaplap: MSI 945P Neo2; proc.: Intel D820 2800MHz; mem: 1GB (DDR2, 533Mhz, 1db); HDD: WD160GB; VGA: Asus 7300gt (passzív hűtés, driver: Z-Tweaked 9128); táp: FSP 350W.
A legtöbb alkalmazás/játék hibátlanul fut, azonban a Half-Life 2 gyakran kifagy. Van, hogy egyáltalán be sem tölt, van, hogy az új pálya betöltésekor fagyik le, de nem játék közben!!!. Van, hogy a Ctrl+Alt+Del működik, van, hogy teljesen ''csonttá'' fagyik a rendszer.
Eddig próbáltam a legújabb hivatalos NV drivert, teszteltem az alk. részeket (Memtest86, WD Diagnostic, Prime95, 3dMark-ok) minden kifogástalan. A hiba sehol máshol nem jelentkezett, egyébként a hőmérsékleti értékek is normálisak...

Köszönettel veszem a segítséget, tippeket...

(#77) szállitó válasza szandisas (#64) üzenetére

szállitó
(senior tag)
LOGOUT blog

ez is nem tudtam bocs,majd használom a keresöt köszönöm

A Szerencse forgandó csak én mindig a rossz oldalon vagyok.

(#78) daa-raa válasza UserX (#76) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A felbontás/AA/AF/HDR beállításokat ellenőrízd először is. Illetve ha van valamiféle frissítéskényszerítés a monitoron (ReForce, RefreshLock...), akkor azt lődd ki, a Source nem szereti.

(#79) UserX válasza daa-raa (#78) üzenetére

UserX
(tag)

Köszi.

A driver-ben a szűrők alkalmazásvezéreltek, a teljesítményt minőségre tettem. A játék az élsimítást 0-ra állította (mondjuk az x800-hoz képest ronda is :DDD ), az anizo: trilinear, a HDR érvényben van. TFT-m van, akkor a refresh nem számít, ugye??? :B
Szerinted mit állítsak át??? :F

(#80) daa-raa válasza UserX (#79) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Próbáld meg lentebb venni a felbontást (tudom TFT-n kellemetlen, ott viszont tényleg nem lényeges a frissítés). Nálam a Lost Coast művelt hasonlót, a megoldás ez volt (minden szar be volt kapcsolva, 6x AA, 16x AF, Bloom. Az 1600x1200-at nem díjazta, viszont 1280x960-ban atomstabil volt ugyanezekkel a beállításokkal).

(#81) dvdbackuper válasza UserX (#79) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

eredeti a game? :D :D

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#82) UserX válasza daa-raa (#80) üzenetére

UserX
(tag)

Köszi!

Jelenleg 1024x768-on van, élmény lesz a 800x600 újra (anno: 9550xt-m volt) :O
Na mindegy megróbálom, illetve ha szerinted egyértelműen a VGA hibája, még piszkálom a beállításokat, bár ezen már nem nagyon van mit lejebb venni... :(
A PCI-E miatt muszáj voltam váltani...Ez van!

(#83) UserX válasza dvdbackuper (#81) üzenetére

UserX
(tag)

:Y 100%-ig eredeti!!!!!!

(#84) daa-raa válasza UserX (#82) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az érdekes. Én X300SE-Guru-n nyomtam 1024x768x32-ben 2x AA 8x AF-fel (HDR és Bloom nélkül) röccenés nélkül.

Nem lehet, hogy egy kicsit melegebb a GPU, mint kellene?

(#85) UserX válasza daa-raa (#84) üzenetére

UserX
(tag)

Majd próbálom a hőmérsékleti értéket log-olni...Nekem is fura, szerintem a 7300gt-nek bírnia kellene az 1024-es felbontást, annál is inkább, mert az újabb játékok mennek 1280-on is még szűrőkkel is...
Meg, ha már az elején sem tölti be a játékot, nincs is ideje melegedni...
Mondjuk, igaz, hogy a HL2 2004-es, de még mindíg ''ott'' van, szerintem...meg abban is lehet valami, hogy ''ATI''-s játék... :F

[Szerkesztve]

(#86) szandisas

szandisas
(őstag)

van egy mustek MDC 800 as digit fényképezőm. Már vagy 3-4 éve megvan, nem hazsnáltam mert volt másik... most csináltam vele pár képet, és a telepítésnál hiba van :( a gyári CD-n nincsen XP driver, csak 95, és 98.... neten 1 helyen találtam egyet, de az sem ért semmit... [link] ilyen hiba van. valakinek van ötlete milyen hiba ez? :U

aláírás

(#87) Dr Smoke válasza UserX (#85) üzenetére

Dr Smoke
(fanatikus tag)

Nekem 9600xt-vel 1024*768as felbontásba ment, a beállításokra már nem igazán emlékszem, de elég jól nézett ki, szerintem csak az AA nem volt bekapcsolva és olyan 40-50fps-t ment! Szerintem valami szoftverhiba lehet, nem hiszem, hogy rossz a kártya!

(#88) UserX

UserX
(tag)

Lehet, hogy hatalmas ''lámaság''-ot kérdezek, de a tűzfal ''játék'' üzemmódjával összeakadhat???

(#89) KrenAtesz válasza UserX (#88) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mármint? Mit csinál, vagy mit nem csinál?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#90) Dr Smoke válasza UserX (#88) üzenetére

Dr Smoke
(fanatikus tag)

Jó, akkor ezt most még egyszer! :Y :W Mi akadhat össze a tűzfal játék üzemmódjával, mert ezt nem írtad le!?!?!?!?!? :F :F :((( :(((

(#91) UserX válasza Dr Smoke (#90) üzenetére

UserX
(tag)

Csak hangosan gondolkoztam (lehet ''hangosabban'', mint kellett volna :DDD ). Te írtad, hogy szoftveres probléma lehet. Azt vettem sorra, hogy azon kívűl, hogy az egész gépet lecseréltem :DDD , mi változott a rendszerben, szoftveresen. Korábban az Agnitum Outpost Pro 3.5-ös verzióját használtam, abban még nem volt ''játék'' üzemmód, akkor még ment a HL2. Most 4-es verzió van, ezzel még nem próbáltam korábban. Szoftveresen a gépben (természetesen a drivereken kívül) más nem változott. A tűzfal érzékelhetően semmi abnormálisat nem csinál, továbbra is ''csak'' a HL2 fagy töltéskor. A win már újra lett telepítve.

(#92) Bass

Bass
(senior tag)

74-es kérdésre senkinek nincs tippje?

''Peace Through Superior Firepower'' /FROST - Aliens/

(#93) virkir válasza vzsolo2225 (#67) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Na most árultad el a hiba okát :D
Felejtsd el a Cable Select jumperolást tessék rendesen master-slave-ként felrakni a meghajtókat.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#94) Zéé88

Zéé88
(újonc)

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni.
A számítógépem ha játékot futtatok rajta (pl. Sims2) rövid időn belül (1-30 perc) leáll. A gépet nem egyszer már újratelepítettem, de semmi haszna nem volt.
A SpeedFan 4.29 ezeket a hőmérsékleti adatokat írja közvetlen a leállás előtt. Temp 1: 35°C, Temp 2: 45°C, HDD: 37°C
Ismerősök mondták, hogy kapcsoljam ki a hővédelmet. De
1) nem tudom hol kell
2) lehet, hogy nem is oldja meg a problémát, inkább tőletek kérdezem meg.

Videókártya: Ati Radeon 9600 PRO Family
Processzor: AMD Sempron(tm) 2500+

(#95) ngabor2 válasza Zéé88 (#94) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

milyen tápegység és alaplap van benne? nekem erőteljesen haldokló/gyenge tápegységre jellemzőnem tűnik a hiba.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#96) Louis Jordan

Louis Jordan
(újonc)

Sziasztok!

MiniDV-ből szeretnék átvenni DVD lemezre videót ugy hogy meg is irja a lemezre a videót hogy asztali dvd lejátszó is lejátsza.
Milyen progit ajánlotok? SŰRGŐS lenne!!

(#97) deadguy válasza deadguy (#60) üzenetére

deadguy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Valaki erre.....? :F

(#98) daa-raa válasza Louis Jordan (#96) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Pl: Adobe Premier, Nero Vision Express.

deadguy: Inkább memóriahiba. Esetleg driverprobléma. [link]

[Szerkesztve]

(#99) Zéé88 válasza ngabor2 (#95) üzenetére

Zéé88
(újonc)

Ha minden igaz, akkor az alaplap valami Asrock, de pontosan nem tudom megmondani.

A tápegységről már több adat van.
dana
LC-B300ATX

(#100) ngabor2 válasza Louis Jordan (#96) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

konkrét progit nem tudok... de annyi beállítás és buktató van benne, hogyha tényleg sürgős, akkor keress egy erre szakosodott vállalkozást, ami megcsinálja.

[link] nem pont ugyan az a téma, de a probléma 2. felét jól kivesézi.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.