Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy honnan tudnám letölteni a Vistához kiadott Nforce3-as drivercsomagot? Eleinte ott villogott az NV honlapján, de hogy ''nem Vista Ready'' leszedték. Erre lenne szükségem. Hol lehetne beszerezni?
Előre is köszönöm! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
mazda626
(PH! addikt)
(#5002) (Bundás) válasza várnarancs (#5000) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 19:05:51

(Bundás)
(PH! kedvence)
Milyen ''teljes, egész idézet?'' 
''Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el''
Oldal alja, részlet : [link]
(#5003) várnarancs válasza (Bundás) (#5002) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 19:17:45

várnarancs
(PH! addikt)
Köszike!
Mert a kémiatanáromnak meg kell tanulnom, de nem mondta h mennyit! SZted mennyit tanuljak meg?
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
Sziasztok!
lenne mindjárt pár kérdésem
1, Local Settings\Application Data\Apple Computer\QuickTime\downloads mappában amik vanank törölhetőek?
2, \Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\gw1y9n12.default\Cache mappa tartalam törölhető? vagy ez törli a jelszóemlékezéseket is?
3,C:\Documents and Settings\felhasználó\Application Data\Opera\Opera\mail\store ban ha kitörlöm az account1, account2, stb... mappák tartalmát, akkor ebből sem lesz baj? mert Operában töröltem a leveleimet, de ezek ugyanúgy megmaradtak, bár lehet egy restart és eltűnnek.
(ja és Opera ha jól láttam minidg törli a saját Cache-ét kilépéskor
)
4, C:\Documents and Settings\felhasználó\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\msn live id kód (?) mappában vannak ilyenek hogy background mappa, me emoticons stb. ezek gondolom akor az msn fiókhoz tartozó smileyk meg ilyenek? mondjuk ezt sejtem, de az ezekben lévő .DAT fájlokat meg lehet vhogy nyitni?
meg ha backupolni akarom a smileykat, akkor ezeket kell kimenteni??
5, C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson mappában a log file mire jó? miről tárol infókat pontosan? törölhető? (nincs törlési mániám csak tudni akarom fontos-e vagy sem
)
6, utolsó
: outlookban, hogy lehet úgy szűrésbe tenni feladót, hogy egy adott tartományt nézzen feladónak? speciel a myVIP-re gondolok, mert elég gyakran más feladó jelenik meg, igaz mind ''myVIP'' de mégis más a konkrét email cím, viszont mind myvip.com-ra végződik. pl.: myVIP [noreply@mx0.myvip.com]. na ez az mx0... változik.
(arra kéne, hogy külön mappába csoportosítsam.)
Ja és az mér van, hogy más fix cím esetén (csak egy címmel csiálnja ezt) hiába van áthelyezés beállítva, csak átmásolja másik mappába, és nekem kell kézzel kiszedni a ''tömegsírból''. 
Előre is thx 
ui: uh, kissé sok lett így egyszerre 
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak