Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4001) zsoi válasza zsoi (#3999) üzenetére

zsoi
(senior tag)

AHHH
/IE/Beállítások/Általános/Kisegítő lehetőségek/Formázás be volt pipálva az első 3...
HA vlki belefutna. (azt hiszem megkapják policyből a Kapcsolatok után az Általános fül tiltását is.)

[Szerkesztve]

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#4002) ***HG*** válasza zsoi (#4001) üzenetére

***HG***
(fanatikus tag)

Akkor ezt meg is oldottad :DDD

"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D

(#4003) KngAlex

KngAlex
(tag)

Ha valaki tudja hol lehet letölteni Motorola v235-ös telefonhoz PC driver-t az dobjon meg egy link-el.

(#4004) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

hello
lehet tudni, hogy a kepfeoltoltes.hu miért fagy folyton? :O már megint nem lehet elérni és bosszanto, mert az összes képem a topikjaimban azon a szerveren van :F

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#4005) mezis válasza arpi6k (#3991) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Üdv.!

Start-Programok-Kellékek-Rendszereszkozök-Biztonsági másolat WinXP esetén
szerintem elég elegáns.

Én írtam ilyen programot (jobb híján Clipper-ben), de elsősorban azért, hogy
egyetlen file-ba tömörítsen és a file neve tartalmazza a napi dátumot. Nem
elegáns, de a célnak megfelel.

Aztán a Kellékek között található egy Ütemező is.....

Egy olyan INGYENES program kellene nekem, ami bizonyos időközönként (előre beállított időpontra, vagy rendszer betöltéskor, stb) átmásolja egy adott mappa tartalmát egy másik gép adott mappájába.

mezis

(#4006) villamos

villamos
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudom hogy már úntok engem, és az én böszme kérdéseimet, de ismét felmerült bennem egy. Meg tudja valaki mondani, hogy a D-Link DIR-100 -as csak egy sima router, vagy DSL modem is bele van építve?

(#4007) Ramius válasza Ősember (#4004) üzenetére

Ramius
(őstag)

Használd az imageshack-ot
[link]

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4008) Kötelező

Kötelező
(senior tag)

(#3997) Kötelező<<----Senki nem tudja a választ? :F :R

:(

(#4009) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Mióta frissítettem a FlasGet-et mindig magától indul és ezt sehol se tudom kikapcsolni. Visszatettem egy régebbit de az is csinálja már.
Mi lehet a gond, hol tudom kikapcsolni?

"Csak úgy mondom"

(#4010) Prego

Prego
(senior tag)

Vettem egy Thermaltake A2002 ventiszabályzót, de ahogy látom, nem lessz egyszerű dolgom. ugyanis mindegyik szabályzóból 2 pines molex csati lóg ki.
Utánanéztem, és azt láttam, hogy itt a ventillátorok valamelyest speciálisabb kialakításúak.
A Ventikbe megy bele a 4 pines molex táp, kifelé meg két kábel jö, egy a fordulatszámot adja le az alaplapnak, a másik megy bele a szabályzóba.
[link]
Persze én csak ventillátorszabályozót vettem, és a már meglévő vetijeimet szeretném szabályozni vele.
Reménytelen?

Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer

(#4011) mazda626 válasza mazda626 (#3987) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

UP!

(#4012) Bigya

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Melyik a jobb?

Ami számít az a fogyasztás, hőtermelés, gyorsaság.

Álltalános használat, előfordul hang vágás, videó vágás és renderelés.

Intel Core2 Duo 1.8GHz 2MB Socket 775 E6300 / 1066Mhz

Intel P4 3.4 GHz Dual Core 2*2MB dobozos Socket 775 945 / 800MHz

Teszteket néztem, de nem tudok konkrét tapasztalatot leszűrni... :B
Fogyasztásnak még most járok utána.

Köszönöm a véleményeket.

(#4013) tkazmer válasza Bigya (#4012) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

core 2 duo egyértelműen kevesebbet fogyaszt, aminek következménye a kisebb hőtermelés is. Teljesítményben én azt mondom, közel hasonlóak lehetnek, de a c2d-t komolyan lehet tunningolni.

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#4014) tkazmer válasza Ősember (#4004) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Használd ezt[link]

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#4015) Ramius válasza Csapi007 (#4009) üzenetére

Ramius
(őstag)

Start-futtatás-msconfig
itt az automatikus indítás fülre kattints, ha erre gondoltál.

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4016) Bigya válasza tkazmer (#4013) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi!

Tunning nem lényeg.

Valakinek van esetleg konkrét tapasztalata, hogy egy s478 2,4GHz/800MHz P4 hez képes mennyire meleg?

(#4017) supesz

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

HTML kérdés!
[link]

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#4018) mezis válasza villamos (#4006) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Hát ha előtted a kütyü és tudsz bele dugni telefoncsatlakozót, akkor
ADSL. Egyébként a cég honlapja, vagy ez:
http://www.pyramid.com/Product.aspx?StockCode=511546&ref_Source=Ciao&ref_StockCode=511546&ref_Type=CPC[link]

Tudom hogy már úntok engem, és az én böszme kérdéseimet, de ismét felmerült bennem egy. Meg tudja valaki mondani, hogy a D-Link DIR-100 -as csak egy sima router, vagy DSL modem is bele van építve?

[Szerkesztve]

mezis

(#4019) tkazmer válasza mezis (#4018) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] egy google keresés után 2 katt...

(#4020) gardener

gardener
(őstag)

Ha usb és az UltraATA tárolóvezérlők egy IRQ-ra, a 18-ra kerülnek az okozhat-e gondot?
Ha igen mi a megoldás?
Előre is köszönöm!

(#4021) Agostino

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Hi.

Tud adni vki olyan progit amivel be lehet állítani, hogy az egér mennyi dpi-vel ''menjen''? Most vettem egy TMMambát, de nagyon sok nekem a 800dpi, fele elég lenne bőven, így képtelen vagyok beállítani rendesen, most is túl gyors, pedig C.S.-ben az egérérzékenység 1.0an van. : ((((((

[Szerkesztve]

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#4022) PazsitZ válasza Agostino (#4021) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Azt be lehet állítani az: egér tulajdonságai/hardver/tulajdonságok-nál a speciális beállítások fülön nem?

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#4023) Agostino válasza PazsitZ (#4022) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Hát, ha jó helyen járok, akkor én ott csak annyit látok, hogy Általános, Illesztőprogram, energiagazdálkodás, de ezen belül sehol specko fül. : ((

(#4024) Rommel6600 válasza Agostino (#4021) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

vezérlőpult, egér, az egérmutató beállításai fülecske, sebesség
nem ez kell neked? :F

(#4025) PazsitZ válasza Agostino (#4023) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Valószinűleg jó helyen jársz, nekem ott Általános, spec. beállítások, Illesztőprogram szerepel. energiagazdálkodás-om viszont nincs is ott :F
Akkor nálam más, azaz nálad. :)

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#4026) Agostino válasza Rommel6600 (#4024) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Hi.

Azt már nézegettem, ott variáltam a dolgokat, de nem sok eredménnyel. Talán próbálkozok még egy kicsit, aztán maximum visszarakom a régi rágcsálom, ezt meg félreteszem kicsit.

(#4027) nrbii válasza Agostino (#4021) üzenetére

nrbii
(tag)

Amit adtak hozzá illesztőprogramot, abba nem lehet esetleg beállítani? Mert ha ott nem, valszeg más programban nem biztos hogy be lehet, szvsz nincs iyen program.
Szal ha felrakod azt az illesztőprogramot, amit adtak, akkor a Win\Vezérlőpult\Egér: Na ha saját illesztőprogramot használsz, akkor valszeg más beéállítások is lesznek ott. ÉS ha a dpi.t lehet állítani, akkor valszeg ott kel lennie. Ha meg nem, akkor nem :W :( :) :U ;)

(#4028) mahatma

mahatma
(fanatikus tag)

sziasztok,
adott egy notebook, rossz cd meghajtóval. új windowst kéne raknom rá, de így ugye nem fog menni. találtam egy külső írót, de onnan nem tudom fölrakni. mit lehetne tenni?

Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.

(#4029) PPSH

PPSH
(őstag)

szasztok emberek.lehet hulye kerdes de 70000 ft-re mennyi a postakoltseg?azt tudom hogy 60 e folott mar emelkedik rendesen :DDD :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#4030) Bigya

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Szevasztok!

Tegnapról mára olyat tesz a gépem, hogy bootol, megjelenik az XP üdvözlőkép, aztán újraindul. De úgy indul újra, hogy (ha jól hallom) a vinyó is újra felpörög... :Y

Spy nem csinálhat ilyet ügye?
Mondjuk ennek jobban örülnék, mint hardverhibának!

Csökkentett módban megy minden szépen...

Mit gondoltok?

(#4031) virkir válasza Bigya (#4030) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Ha megy csökkentett módba akkor vsz. szoftverhibának kell ott lenni, irtásokkal kéne kezdeni és ha nem megy akkor egy rendszervisszaállítás vagy javítás.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#4032) greatchaos válasza PPSH (#4029) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

hogy érted? 70k-t akarsz rózsaszín csekken nyomni, vagy 70k-s utánvét?

(#4033) Bigya válasza virkir (#4031) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Avg, Spybot, Ad-aware, Registry Clean, Easy Clean programok lementek és mint mindig, találtak is.

Lehet h marad a rendszerviszaállítás. Pedig nem szeretem.

(#4034) Bigya válasza Bigya (#4033) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

''A rendszerviszaállítás ki van kapcsolva, és csökkentett módmab nem lehet bekapcsolni...''

(#4035) Agostino válasza nrbii (#4027) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Hi.

Ott nem lehet ilyet állítani, csak a gombokat tudod programozni sajnos. Ezért gondoltam, hogy talán van vmi progi amivel meg lehet haxolni wint, hogy mondjuk csak 400on legyen hajlandó futni. Mellesleg tegnap óta kicsit tudtam vele sakkozni, javult is valamit, már csak szereznem kell egy másik padot, lehet ennek a felületét nem szereti, és azért nem szalad úgy ahogy kellene. : \

(#4036) supesz

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

up :DD [link]

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#4037) villamos válasza mezis (#4018) üzenetére

villamos
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem, nincs előttem a kütyü, ilyet szeretnék venni, a jelenlegi ADSL modemem helyett, ha van benne modem funkció is. Megnéztem a dlink oldalát, de nemigazán jött le nekem a reklámszövegből, hogy mostakkor tulajdonképpen megfelel e céljaimnak, vagy sem.
Az lenne a jó ha egy router, és modem is lenne egyben, helymegtakarítás végett

(#4038) WillChi válasza PPSH (#4029) üzenetére

WillChi
(őstag)

Szerintem tanulmányozd át a Magyar Posta díjszabását: [link] !

Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

(#4039) Bigya

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Na ezzel nem tudok mit csinálni...

Folyton restart van...

Még a végén újra kell telepítenem a winfost!

(#4040) T_Tißi válasza Bigya (#4039) üzenetére

T_Tißi
(kvázi-tag)

Szia,

hülyeség, de nekem volt olyan, ha USB-s egeret kihúztam, akkor beindult, ha nem, akkor mindig újraindult kb mint neked. :DDD
próbáld ki :DDD

Üdv.: T_Tißi

(#4041) Bigya válasza T_Tißi (#4040) üzenetére

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz, mostmár mindegy... :DDD

Neked is egyik napról a másikra csinálta?

(#4042) T_Tißi válasza Bigya (#4041) üzenetére

T_Tißi
(kvázi-tag)

Nem emlékszem pontosan, de asszem igen. :D
Mindenki hülyének nézett miatta, h ez nem lehet, én is csak véletlen jöttem rá :DDD

Üdv.: T_Tißi

(#4043) mezis válasza villamos (#4037) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Üdv.!

Én is megnéztem, szerintem nincs benne ADSL MODEM. Az, hogy egy portjára
azt írják, hogy WLAN, szerintem azt jelenti, hogy ez a port van felkészítve
egy ADSL modemmel való kapcsolatra. (Talán ilyenkor szokás az ADSL router
jelzővel ellátni.) Igen ritka, amikor egy dobozban megtalálható a modem és
router (switch) is, bár mintha láttam volna már ilyet. Pedig napjainkban az
ADSL internet esetén egyre gyakoribb a 2-3 számítógép egy családban.

Nem, nincs előttem a kütyü, ilyet szeretnék venni, a jelenlegi ADSL modemem helyett, ha van benne modem funkció is. Megnéztem a dlink oldalát, de nemigazán jött le nekem a reklámszövegből, hogy mostakkor tulajdonképpen megfelel e céljaimnak, vagy sem.

mezis

(#4044) (Bundás)

(Bundás)
(PH! kedvence)

Domain reg kéne tárhely keretében. Tud valaki ajánlani megbízható, olcsó szolgáltatót erre? PHP + MySQL kell, SMS és egyéb nyalánkságokra nincs szükség.

Köszönöm.

(#4045) Kötelező

Kötelező
(senior tag)

Sziasztok!

Valaki tudna mondani egy olyan progit amivel nVidia karikaat lehet tuningolni Vista 32Bit alól?? Órajelet szeretném állitani de se a Riva tuner nem jó se a coolbits ameg a PowerStrip sem!! :(

:(

(#4046) marsu válasza (Bundás) (#4044) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Az én domainem a mediacenternél van 9900.- Ft / év
([link])

Press any key to continue ...

(#4047) Bareee

Bareee
(lelkes újonc)

Hi!

Tuda valaki segíteni: Nyomtatót szeretnék venni ki is néztem magamnak kettöt (CANON) de nem tudok választani nem azért, mert mind a kettö a szivemhez nött, hanem azért mert nem tudom melyikbe jövök ki olcsobban a patronnal Az egyikbe pg-40 és cl-40 a másikba pedig CLI-8y,m,c patronok kellenek. Ki is nézetm ezekből az utángyártottat
Csak az a bajom hogy az utobbi megoldásgan cserélgetni kell a chippet (az orogiről átt kell rakni az utángyártottra) és problémákat okazhat (hibásan jelzi ki a festékszintet ezért nem nyomtat stb), meg nem tudom mennyire tartós ez a megoldás.
A másiknak (pg40 és lc41) pedig külön fejet kell venni ami problémákat okazhat (rövid élettertam)
Akinek bármelyikkel kapcsoaltban van tapsztalata az kérem ossza meg velem ha van egyfél perce.

Köszönom
Bareee

(#4048) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az van gyerekek hogy vettem egy AC Frezzer 64 Pro-t ami PWM-es.
Tudtommal van a lapon ilyen csati de nem találtam. :F
Itt egy kép az alaplapról: [link] A PWR fan az mi?
De a lényeg és a probléma egyben hogy a négytűs PWM csatit rádugtam a CPU fan háromtűs aljazatára és csak 500 körül forog akkor is ha már 45 fokos. Ha meg másik-ra dugom akkor meg maxon forog.
C'n'Q és '-Fan is be van kapcsolva, target temperatre meg 51 fok.

"Csak úgy mondom"

(#4049) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

[Szerkesztve]

R.I.P. Steve

(#4050) (Bundás) válasza marsu (#4046) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Mennyi idő alatt csinálják ezek meg, utalással lehet fizetni, vagy hogy? Az alapcsomagban úgy látom nincs MySQL, hm 9900+ büntetés, hm... Megbízható?

Csapi007: Freezer topikba kaptál választ. ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.