Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#351) REDeath válasza arpi6k (#349) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elvileg ilyen funkció is van benne. ezt a progit arra szokták használni hogy egy fájlba beteszik vele a vinyó tartalmát, és egy full üres vinyón egy ghostos indítófloppyval azt az egy ''fájlt'' feltelepítik a másik vinyóra. (pl. új gépterem telepítése azonos hardverű gépek esetén)
Te esetedben egyszerűbb mivel csak másolnia kell gyakorlatilag.

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#352) arpi6k válasza REDeath (#351) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

:R Remélem menni fog. Sajna csak a 9.0ás verzót tudom letölteni... Floppy-m évek óta nincs. :(

[Szerkesztve]

Intel & ATI

(#353) szandisas

szandisas
(őstag)

haverom vett egy ilyen routert: dana nw 5140sr
azt mondja, hogy a router IP címe kellene neki,de nem találja :F nem vágom a hálózatos dolgokat :(

aláírás

(#354) arpi6k válasza szandisas (#353) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

A kézikönyvben benne van. Ha meg ott nincs akkor a gyártó oldalán fent szokott lenni.

Intel & ATI

(#355) PazsitZ válasza szandisas (#353) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Googli a barátod :)
Dana NW5140SR default IP 192.168.10.1
[link]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#356) szandisas

szandisas
(őstag)

kössz szépen! a gugliban nem találtam :F :R

aláírás

(#357) Paxman

Paxman
(újonc)

Sziasztok!

DVI-DVI kábelt kellene vennem. (gép-lcd)

Azt szeretném megkérdezni,hogy érdemese e megvenni a 2000Ft-os fajtát (nem tudom milyen márka, mogyoro.hu-n árulják...) vagy inkább egy drágábbat?? Amennyire láttam 4-5 ezer körül kezdődnek szinte mindenhol. Esetleg tipp hogy hol és milyet vegyek?

Köszönöm előre is! :R

(#358) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amúgy ha ennyi minden kiderült erről az SE alaplapról akkor asus-nak pénzért feltölthetnénk az oldalára :D vagy csinálni egy oldalt: nagyhianyossagok.org címen :D
Ha megnézitek a Samsung oldalát hamar rájöttök mér mondom. (pontosabban keressetek átlagos népszerű termékeket a samsung oldalán...meg fogtok lepődni, rengeteg termékről semi infó sincs fent, még archívba sem, semmi :( )

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#359) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már kérdeztem a meghajtó topikjában, de nem valami látogatott egy topik szóval itt is megkérdezném:
A NEC dvd-írómnak az alján van szellőzőnyílás. Úgy van elhelyezve a gépházban, hogy közvetlenül alatta van egy cd-író, eltakarva ezzel a nyílásokat. Lehet ebből probléma?

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#360) Kenny_evo

Kenny_evo
(újonc)

HI all!
Letöltöttem egy filmet és 153részbe van de abból csak egy avi, a többi rm fájl!?
Tudja vki hogy mivel lehet megnyitni az ien fájlokat???
Előre is köszi!!!!

(#361) Qru válasza Iscariah (#359) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha nem ipari mennyiségben írsz cd-ket akkor biztos nem. De célszerű azt tenni magasabbra amelyiket többet használod (jobban melegszik).

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#362) Iscariah válasza Kenny_evo (#360) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Real media file. Real Player-rel tudod lejátszani.

Qru: Köszi, de a DVD-író alján van a szellőzőnyílás, és az alatta lévő CD író takarja el, a felette lévő DVD-író szellőzőnyílásait :)

[Szerkesztve]

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#363) Harang válasza arpi6k (#352) üzenetére

Harang
(kvázi-tag)

Helló!
Ha van NEROd kiírsz egy BOOT CDt(ajánlom újraírhatóra), mellé teszed azt ami kell(én bios frissítést szoktam így) és CD meghajtóról olyan, mintha floppyról bootolna.
Remélem sikerül ezzel is, nekem bejött a módszer a BIOSnál.
B.Ú.É.K.!

[Szerkesztve]

http://hu.pokerstrategy.com/uMTIIJ 50$kezdőtőke

(#364) Qru válasza Iscariah (#362) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, ezért kéne felcserélni a kettő helyzetét a házban. Így értettem a magasabbra helyezni dolgot.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#365) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Üdv mindenkinek!

Az alábbi problémára szeretnék megoldást találni! :Y

Van egy PINNACLE PCTV Stereo XE pci kártyám, amit az alaplapi hangkártyához csatlakoztattam. Mégpedig úgy, hogy a hozzá kapott szürke zsinort az alaplap CD bementéhez csatlakoztattam, a másik végét pedig a tuner kártyához. Ezek után egy külső csatlakozóval összekötöttem a tuner kimenetét és az alaplapi hangkártya bemenetét. (külső jack dugós vezetékkel)

Miután telepítettem a kártya progiját, végrehajotottam a csatornakeresést. A kártyát az ország választásnál Germany-re a video beállításnál pedig a PAL-ra állítottam. Ezek után minden csatornát megtaláltam, de az a gondom, hogy a hangot nem tudom előcsalogatni!

Ha a hangfalakat a tuner kimeneti nyílásához csatlakoztatom, akkor van hang, de amikor átdugom az alalplapi kimenetre, elnémul a szerkezet. Ráadásul miután visszadugtam a hangfalat az alaplapi kimenetre, már a gépem vinchesterén lévő mp3 számokat sem tudtam meghallgatni, mert a winamp ugyan lejátsza, de egy szikra hang nem jön ki a hangszórókból.

Ha valakinek van mentő ötlete, azt nagyon szívesen fogadom!

Előre is köszönöm!!! :R

Alléz Olympique de Marseille!

(#366) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Kétrétegű dvd lemez van újraírhatóba?

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#367) Jeti1

Jeti1
(tag)
LOGOUT blog

Start-->Beállítások-->Vezérlőpult-->Hálozati kapcsolatok-->Új kapcsolatok létrehozása-->Kapcsolodás az Internethez--Kézzel állítom be az Internetkapcsolatot

Internetszolgáltatót váltok,s eddig minden sima,de itt nekem egy olyan kellene, hogy ''Kapcsolodás felhasználónevet és jelszót igénylő szélessávú kapcsolat segítségével'' de erre valami oknál fogva nem tudok rákattintani, nem tudom kijelölni. Söt az elsö variűciot se, csak a harmadikat?
Miért van ez?Mit csináljak, hogy rábirjak kattintani, kijelölödjön?
Windows Xp az operációs rendszer.

Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/

(#368) Jeti1 válasza SzlobiG (#366) üzenetére

Jeti1
(tag)
LOGOUT blog

''A Philips szabványirodájának híre szerint elkészült és rendelkezésre áll az újraírható kétrétegű DVD+RW DL lemezek specifikációjának 1.0 verziószámmal ellátott változata, amelyet a gyártók, partnerek már el is érhetnek. A kétrétegű újraírható DVD-lemezek tehát valóban megjelenhetnek az idén - a kérdés csak az, hogy a normál, egyszer írható kétrétegű lemezekkel kapcsolatban tapasztalt kompatibilitási problémák fényében vajon mire számíthatunk az újraírható változat esetén? Személyes véleményem szerint a DVD+RW DL írására képes írókon túl nem sok olyan eszköz lesz, amelyen garantált lehet az ilyen lemezek visszaolvasása. De ne nekem legyen igazam.
Meg kell jegyezni, hogy a DVD-RW DL háza táján is mocorgás van, a DVD Forum is a RWPPI is azon ügyködik, hogy az ő kétrétegű újraírható lemezük legyen jobb és legyen elérhetőbb korábban. Hajrá! ''

forrás: www.burn.hu

Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/

(#369) SzlobiG válasza Jeti1 (#368) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Thx, akkor még nem nagyon lehet hozzá jutni.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#370) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

Sziasztok!
Láma kérdéssel fordulok hozzátok. Miért drágább az AM2-es Sempron az AM2-es A64-nél? :F :R

(#371) 22222

22222
(kvázi-tag)

SZia!

Asus NForce570 M2N-E AMD AM2 DDR2 PCX SATA2 ATX 2.0

ez a hiba...

A múlt pénteken került megvásárlásra egy AMD-s gép konfiguráció és
olyan problémém lenne, hogy nem tudok rajta Internetezni.

Pénteken este kiprobáltam a gépet és minden jó volt csak az Internet
kapcsolat nem müködött...

A jobb alsó sarokban ''SLI'' feliratú hibát jelez, hogy két kártyát
eltávolítottak?!...ez újratelepítés után is fent áll...

Újratelepítettem a Windows-t, feltettem a dobozban lévő drivereket, de
ezután sem akart működni az Internet.
AdSl kapcsolatom van (felh név+jelszó)

A következő hibákat írja ki kapcsolodáskor ...PPPOE 769-es hiba!
729-es, 730as...stb + a vonal foglaltat jelez.

A biosban is probáltam a Lan-t enablere modosítani disableről de ugy
sem müködött...

Az internet kapcsolat tüzfallal védett, amit nem tudtam kiiktatni csak a
windows tüzfal modosítható. Most a régi gépről írok...nem tudom, mi
lehet a hiba... (kábel csatlakozik az alaplapi hálókártyához?)

köszi!!

(P) 22222 privát üzenete Dudu67 számára Törlés 2006-12-27 12:16:18

22222
(újonc) Aham...

a Lan érdekel igazából, hogy menjen a netem!

SLI nemérdekes..

szal most az uj szitu! sikerült felcsatlakoznom kb 3 perc alatt

de onnantol kezdve nem megy semerre...és ugyanugy nem tok böngészni!

hátúl a gépen az internet kábel sárgán világít aminek zölden kéne sztem?!

hálózati kapcs.: következőket látom.... helyi kapcsolat- nincs kapcsolat vagy korlátozott...

ADSL kapcsolat szürke színű, tüzfal védi- ha felkapcs. fehér szinű lesz.

WAN_PPPOE 769es hiba... vagy vonal foglalt vagy felcsatlakozik és ennnyi..

Köszi!

még mindig nem tok netezni!!! help!!!! :(

(#372) marsu válasza 22222 (#371) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

[link]

Az Asus NForce570 M2N-E topikját tudom javasolni, hátha valaki tud neked segíteni ... Ha az alaplap beállításai a probléma.

Press any key to continue ...

(#373) Jeti1 válasza 22222 (#371) üzenetére

Jeti1
(tag)
LOGOUT blog

Nem igazán értek ehhez, de nem lehet hogy nem windows xp-t használsz? Mivel a korábbi verziokban nincs alapbol PPPoR (PPP over Ethernet) protokoll, s akkor telepiteni kellene. Lehet azzal lesz a gond :F

SzlobiG: Szivesen.

(#374) vzsolo2225 válasza vzsolo2225 (#159) üzenetére

vzsolo2225
(fanatikus tag)

:F

(#375) Bubee82

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Nekem az lenne a kérdésem - lehet h nagyon láma lesz - h van e arra lehetőség h egy videó alatt játszott zenét különszedjek és mp3 formátumba elmentsek?

Ha igen hogyan lehetséges?

Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

(#376) tupacamaru válasza Bubee82 (#375) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Igen, van rá lehetőség. Ha .avi a film akkor a VirtualDub-bal azt hiszem hogy meg lehet csinálni.
:U

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#377) Bubee82 válasza tupacamaru (#376) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

És ha mpg?

Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

(#378) tupacamaru válasza Bubee82 (#377) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Akkor is szét lehet szedni TMPGEnc nevű progival. Én legalábbis ezekkel szét tudom.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#379) Bubee82 válasza tupacamaru (#378) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Ok, majd megpróbálom. Köszönöm a segítséget!

(#380) tupacamaru válasza Bubee82 (#379) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Nincs mit, remélem sikerülni fog. :R

(#381) Jeti1 válasza Jeti1 (#368) üzenetére

Jeti1
(tag)
LOGOUT blog

Probléma megoldva: végülis egyszerü volt, mindössze az kavart be, hogy nem volt modem telepitve...ehh

(#382) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
Szerintetek mi baja a prefetch fájlokkal? indexelést kikapcsoltam a vinyókon de ezeknél fennakadt.

[Szerkesztve]

(#383) Chili7

Chili7
(őstag)

Hali!
Egy smc router osztja 2 gép felé a netet. A 2 gép között hogyan lehet a legegyszerűbben adatokat átvinni?
Köszi

(#384) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.!

Mostmár megkérdezem, mert zavar :D
Van egy 16x-os LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B DVD égetőm, de még mióta megvan életemben nem írtam 8x-nál gyorsabb sebességen vele, ugyanis sosem engedte a Nero. Most mióta 7-es van, azóta csak 4x-esen enged max írni, pedig minden DVD-m 16x-os. Ha már képes rá az író, akkor ki szeretném használni, de mégse tudom. A Neroval van a gáz vagy mi a szösz? (Tudom a szösz olyan kis pihécske, ami a paplanon és a párnán... :DDD )

Előre is köszi.

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#385) Ramius válasza The DJ (#384) üzenetére

Ramius
(őstag)

Friss firmware-ed van?

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#386) mazda626 válasza Chili7 (#383) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Amit megszeretnél osztani, azon a mappán egér jobb gombja/tulajdonságok/megosztás és ott pipáld be a mappa megosztása a hálózaton funkciót.

(#387) The DJ válasza Ramius (#385) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

A Nero szerint A302-es a firmware. Hogy ez most friss vagy nem azt passzolom, de gondolom nem valami hűdeúj, mivel nem nyúltam hozzá mióta megvan :D Szóval szerinted frissítenem kellene?

(#388) Jarod1 válasza yakuza.tora (#365) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

A hangkártya tulajdonságainál a Line legyen aktív
[link]

[Szerkesztve]

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#389) Chili7 válasza mazda626 (#386) üzenetére

Chili7
(őstag)

Ezt tudja a millenium is? Nem kéne ehez látnom a másik gépet?
Csak össze van dugva, de gépről a másik gépet nem láttam még. A hálózatos topikban közben azt írták, hogy azonos munkacsoportba kell tenni őket. Vagy nem?

(#390) marsu válasza Chili7 (#389) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Azonos munkacsoport kell, és látnia kell egymást a két gépnek. Akkor fog működni a fájlmegosztás is .

(#391) Chili7 válasza marsu (#390) üzenetére

Chili7
(őstag)

És mi kell ahoz, hogy lássa egymást a 2 gép? Csak azonos munkacsoport?

(#394) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Nem, írtam vele azt is, de ez már kb. az ötödik fajta DVD és mégse akar 4x-esnél gyorsabban írni. Az oldal pedig tuti...lenne, csak 1 firmware se elérhető jelenleg ehhez a típushoz :( Azaz nem tudom letölteni...

(#395) mazda626 válasza mazda626 (#386) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Sajnos Milleniumhoz nem értek, passzolom a kérdést. XP-ben úgy működik ahogyan leírtam. Ugyanolyan routerünk van. :DD

(#397) Chili7 válasza mazda626 (#386) üzenetére

Chili7
(őstag)

Amúgy ott csak 'saját használatúvá tétel' jelölő négyzet van.

(#398) marsu válasza Chili7 (#391) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Elvileg az azonos munkacsoport, a megosztott mappa, a tűzfal kikapcsolása szükséges.

Az XP-ben vannak mindenféle hálózat beállítása varázslók, ha mással nem megy, akkor azzal még lehet próbálkozni.

Az nem jelent problémát hogy Millennium van az egyik gépen, attól a hálózatnak még menni kell.

(#399) Chili7 válasza marsu (#398) üzenetére

Chili7
(őstag)

A Win tűzfalat kell csak kikapcsolnom, vagy a Norton-t is? Mert az nem szívesen tenném?
Hogy védekezik ilyenkor az ember? A router hardware-es tűzfalával?

(#400) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Hát próbáltam úgyis, sőt letöltésvezérlővel is, de a fájl nem található a szerveren :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.