''Chili7: Nem kell semmit konvertálnod, simán ki tudod írni UDF-ben.''
Jó-jó! De hogyan? Nem találok ilyen opciót!
Marsu: most látom válaszod. Az nti cd&dvd ... szerintem nero, csak az acer ezen a néven adja a notebookjaihoz. Én nem akarom átkonvertálni. Tulajdonképpen értelmét sem látom. Nekem idáig javarészt romlott a minőség és így aviban 5-6 film is ráfér egy lemezre.
Köszi
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Chili7
(őstag)

marsu
(PH! kedvence)
[link]
Ez a probléma az alábbi okok miatt fordulhat elő: • Lehetséges, hogy a használt Microsoft Windows verzió nem támogatja a lemezen használt UDF verziót. A legtöbb DVD-ROM és DVD videó UDF 1.02, a fogd és vidd módszerrel írt CD és DVD-R/RW lemezek UDF 1.5 vagy újabb fájlrendszert tartalmaznak. A Windows XP az UDF 1.02, 1.5 és 2.01 verziót támogatja.
• Lehetséges, hogy a lemez megírásához használt szoftver érvénytelen (a szabványnak nem megfelelő) struktúrákat hozott létre a lemezen, melyek más UDF olvasókkal (így a Windows XP beépített összetevőivel) nem olvashatók. Egyes „nyomott” DVD-ROM és DVD-videó lemezek is tartalmaznak hibákat. (A lemezhibákat kereső UDF-érvényesítő eszközt a „Hivatkozások” részben talál.)
• Egyes, a „fogd és vidd” módszerrel használható íróprogramok (például az Adaptec/Roxio DirectCD) lehetővé teszik „tömörítés” használatát a lemezek formázása során. A tömörítés nem része az OSTA UDF szabványnak és előfordulhat, hogy a tömörítést tartalmazó lemezek csak az adott szoftverszállító olvasóival olvashatók.
• A CD-R és DVD-R lemezek „nyitottak” is lehetnek. Mielőtt a lemez olyan számítógépben is használható lenne, amelyen nincs telepítve az írószoftver, a lemezt be kell fejezni („lezárni” vagy „véglegesíteni” kell).
• A meghajtó nem képes olvasni az adott médiatípust. Nem minden DVD-ROM meghajtó képes például DVD-R lemezek olvasására. Számos DVD-ROM nem képes DVD-RAM olvasására. Ez a probléma nem kerülhető meg, csak a meghajtó cseréjével vagy más típusú média használatával orvosolható.
• A lemez „rontott” lehet. Egyes író-médiamárka-olvasó kombinációk inkompatibilisek.
Press any key to continue ...

Chili7
(őstag)
a tálcán kéne megjelenni egy ikonnak, amire ha jobbal rányomsz, akkor adna opciókat, hogy adatátvitel stb...

daa-raa
(MODERÁTOR)
Egy avi kiírásával milyen gond lehet vajon?
És gyakorlatilag csak adatként lehet kiírni.
Chili7: Sima adatlemezként, csak UDF lemezformátummal (az UDF ugyanis lemez- és nem fileformátum).
[Szerkesztve]
Si vis pacem, para bellum.

marsu
(PH! kedvence)
Nekem semmi problémám nincs vele ...

Chili7
(őstag)
Köszi a fáradozást!
Még az igazsághoz tartozik, hogy az avi a winyón van, és 4 aviból illesztettem össze. Az író 'add' funkciójával használt hozzáadásnál írja ki a problémát. Kipróbáltam, hogy ha a 4 avi egyenként adom hozzá akkor elfogadja. (Így nyilván 2GB alatt van).
Tehát megoldom úgy hogy 2x2 be illesztem össze, és úgy írom ki. Köszönöm a segítségeket!

mezis
(PH! addikt)
A tálcán csak stusb2ir - monitor jelenik meg, de azzal adminisztrálja az eseményeket.
tálcán kéne megjelenni egy ikonnak, amire ha jobbal rányomsz, akkor adna opciókat, hogy adatátvitel stb...
mezis

Chili7
(őstag)
mostmár érdekelne végre, hogy hol van olyan, hogy: ''UDF lemezformátummal akarja kiírni''.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ha tényleg tök néró, akkor lennie kell egy listának, ahol kiválasztod a lemezformátumot. A DVD-Video, DVD Data (ISO) és hasonlók között lennie kell egy DVD Data (UDF) vagy hasonlónak.
Si vis pacem, para bellum.

marsu
(PH! kedvence)
Igen, igaz ...

Összetett a dolog, valóban.

Chili7
(őstag)
Megvan:[link]
Szóval ezt kellett volna kiválasszam. Mindegy mostmár 2 részben lesz.
De jó tudni ezt is. Köszi

mezis
(PH! addikt)
Előrébb jutottam: A tálcán valóban megjelent egy ikon, hangjelzést is kapok, valamint tájékoztatást, hogy a kozelben egy SAmsung SGH X 510-es telefon. A jobb egérgombra feljön egy Fájlok átvitele ablak, amin ki todok jelölni mp3-as file de a küldésre hibaüzenetet kapok, hogy a ''célszámítógép visszautasítja a kapcsolatot. Most a modilon kellene bogyózni valamit ?
a tálcán kéne megjelenni egy ikonnak, amire ha jobbal rányomsz, akkor adna opciókat, hogy adatátvitel stb...
mezis
hát igen.ezt buktad.a telefonod nem hajlandó normálisan müködni.ez a legtöbb régi samsungnál igy van.újakat nem tom de sztem ott is.ezen nem tudsz segiteni.a telefonod csak telefonkönyv adatot tud infrán küldeni.erre mondják hogy le van korlátozva az infra
[Szerkesztve]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Fix
(tag)
Sziasztok
Az én monitorom 1280x1024 60Hz tudja digitálisan.
De a karin belehet állítani nagyobb értéket.De ez nem megy a monitor kárára?
A válaszokat előre is köszönöm.
Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

dni
(őstag)
Hali!
Tudja vki a valaszt? [link]
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

mezis
(PH! addikt)
Van ennek a mobilnak egy bluetooth (remélem jól írtam) kapcsolati lehetősége is. Annál is hasonló várható ?
hát igen.ezt buktad.a telefonod nem hajlandó normálisan müködni.ez a legtöbb régi samsungnál igy van.újakat nem tom de sztem ott is.ezen nem tudsz segiteni.a telefonod csak telefonkönyv adatot tud infrán küldeni.erre mondják hogy le van korlátozva az infra
mezis

raver
(senior tag)
Én anno A 14''es monitormat használtam az álltala nem támogatott felbontáson, és Hz-n. Fél év múlva tönkre ment. De nem biztos h ettől......
Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob
nem tudom.lehet.sok olyan samsung telü van amely mindkét kapcsolaton keresztül csk telefonkönyv adatot tud küldeni(nekem kb 6 samsungom volt mindel megszivtam).de van olyan amivel lehet.amúgy jól irtad.egy olyan bluetooth dongle kb 8 ezer.én azt inkább megfognám a kesst meg telót bemennék egy jó gsm boltba lecserélném valami jóra és azzal élnék vigadnék.vagy vennék a samuhoz adatkábelt.bár ha legközelebbi telód nem samsung akkor nem lessz jó hozzá ha samsung jó lessz hozzá.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
ha jó driver van fent a gépeden( a videokarihoz illő)akkor nem tud nagyobb felbontást használni.de szerintem ne próbálkozz vele.nem biztos hogy jó vége lessz.először tegyél fel normális drivert és máris látja a gép hogy monitorod mennyit bir aszerint állitsd be.

PazsitZ
(PH! addikt)
Próbáld itt is:[link]
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

mezis
(PH! addikt)
Köszönöm a segítséget ! Egy Nokia 6103-al rendben létrejött a feltöltés, tényleg a Samsung a gagyi). A Nokia-ról most képküldéssel küzdünk a PC felé. Régóta csinálja, de még semmi eredmény. Ehhez a PC-n meg kell osztani a cél alkönyvtárat ?
mezis
nem kell megosztani semmit.nokia-ba nem vok otthon de ez már sztem a mobilarena fórumjaiba tartozik

odrobinam
(lelkes újonc)
Hali!
Hordozható DvD lejátszót szeretnék venni!
Milyet ajánlotok?
maximum 70 ezer forint értékben szeretnék venni!
Ezek közül melyiket vegyem?
- Lenco DVP-715
- Lenco DVP-722
- LG DP171BP
- Sigmatek PDX-1300 DUAL
- Yakumo DVD Traveller 8.0
- Toshiba SD-P1700
Mik a vélemények?
Melyiket ajánlott megvenni!?
Én a Toshiba SD-P1700, Sigmatek PDX-1300 DUAL, Yakumo DVD Traveller 8.0
(én ezeket venném, szerintetek melyiket éri meg!?)
Előre is köszi!(a válaszokat!)

Ramius
(őstag)
Ha mindenképp ezek közül akarsz, akkor toshiba.A többi az nálam a ''nóném'' kategória, azokkal meg csak a baj van. De ennyi pénzért már sonyt is kapsz 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

szandisas
(őstag)
valamilyen film lejáccó progival lehet külön hangosítani az emberek hangját? vagy nagyon bele kell nyúlni? 
aláírás
Hát nem tom, h az a film külön tartalmazza e azt a hangsávot, ahol az emberek beszélnek, vagypedig egybe van a többivel. Ha külön van, adobe premierrel szerkesztheted.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

szandisas
(őstag)
egyetlenegy avi az egész 
azért köszi 
[Szerkesztve]
aláírás

csontváz
(őstag)
Nem tudjatok hogy hol lehet elérni a PH-s futárokat? (topic kellene) Kerestem már össze-vissza , de sehol semmi.
msn: freddykruger23@hotmail.com

szandisas
(őstag)
[link] parancs 
aláírás

(Bundás)
(PH! kedvence)
[link] Heee 

csontváz
(őstag)
szandisas
(Bundás)
Köszi. 
[Szerkesztve]
msn: freddykruger23@hotmail.com

virkir
(PH! addikt)
Nem gagyi a Samsung csak kell hozzá a filemanager program amit a honlapjukról le lehet tölteni és azzal képet hangot adatokat tudsz oda vissza másolni.
Szvsz nem sok olyan telefon van amit csatlakoztatva meghajtóként fogsz látni.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

bnorci71
(senior tag)
2 kérdésem lenne lehet nem ide való de jobb nem jutott az eszembe 
1. PIII 667Mhz+512Ram alaplapi videó HP alaplap DVD lejátszás darabos
jól gondolom ,hogy 1 videókari kellene a gépbe?
2. Pendrive-t lehet-e használni hardveres indítókulcsnak a géphez. Nem atom védelemre gondolok csak a gyerkőc hozzáférését kordába tartani
Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint péntek délután

gerjus
(senior tag)
Jol vidkari jol jonne vagy proci ....vagy vehetsz vele DVD decoder kartyat pl azt mar olcsoert meg lehet uszni mondjuk a abba a gepbe mindetn viszonylag 
[link] azert ezzel is probaldd meg hatha ... 
Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

SN2O
(tag)
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem:
A www.pcland.hu webáruházban lehet kapni ASUS P5ND2 SE típusu (LGA775-ös) alaplapot.
A baj az, hogy sehol-semmit sem találtam erről a lapról!!!!!!!!!!!!! 
(Hasonló a problémám egy hozzám közeli boltban, az árlistán P5ND SE -típusu lap szerepel, de erről se hallotam még!)
Létezik egyáltalán
?
hmm, érdekes, mert más boltoknál is van de ASUS-nál semmi sincs honlapon 
az SE helyett mindenhol SLi
szvsz ez ugyanaz csak nem SLi képes.
(ha boltot hívod akkor olyat hívj ahol tudod hogy értenek is hozzá, mert csomó kis boltban ők beletesznek 4 VGA-t is...
)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

SN2O
(tag)
Nos ez a baj! Egyik boltról se tudom, hogy lenne ott 1-2 ember, telefonközelben aki rendesen ért hozzá! Más ötlet?

bnorci71
(senior tag)
Létezni léteznie kell mert gugli driver is talált hozzá
leírást enyit találtam mondjuk nem sok jóval kecsegtet ha a gyártó honlapján nem találni hirtelen[link]
[Szerkesztve]

SN2O
(tag)
Feltűnt, hogy amit találtál azon a képen a P5ND2-SLI van rajta
? 

bnorci71
(senior tag)
nem. a képet nem is igazán néztem csak a tipus számot

PazsitZ
(PH! addikt)

gerjus
(senior tag)
Kell lennie teljes driver coverage van az asus download reszen
[link]
Beleertve a manualt ott megnezheted mi is van rajta ...
Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

SN2O
(tag)
Megnéztem a manualt, de az hogy Nvidia Crush 19 chipset van rajta nem mond sokat nekem! Inkább abszolútt összezavar! 

gerjus
(senior tag)
bevallom nem toltottem le a hiresen lassu asus szerverrol
de most letoltom megnezem tobb szem tobbet lat de az a chipset nekem sem mondd sokat 

gerjus
(senior tag)
Na hat letoltottem megneztem lehet tudni mindent szepen errol a laprol ez a chipset elnevezes meg elvileg nforce 4 utan jott tobb mas lap is volt /van ezzel
[link]
[link]
ezeket a hirmorzsakat talaltam ... de nem vagyok egy nagy nforce szakerto ...
Hogy amugy mijot hallani rola az mas teszta ra kell keresni ...

marsu
(PH! kedvence)

arpi6k
(PH! addikt)
Sziasztok!
A kérdésem a következő: Adott egy 80 gigás PATA hdd, és ennek a tartalmát szeretném át tükrözni egy 160as SATA-s vinyóra. Az lenne a lényeg hogy a 80 gigás vinyón levő valamennyi adat, és windows, az összes programmal együtt a 160as vinyón éldegéljen tovább, és működjön hibátlanul. Milyen programmal tudom ezt megcsinálni és hogyan? A válaszokat előre is köszönöm!
Intel & ATI
Norton Ghost
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

arpi6k
(PH! addikt)
Tudnál pár dolgot mondani a progiról, és arról hogyan működik? Felteszem a régi rendszerre elindítom, megmutatom neki hogy hova tükrözzön és menni fog?
Intel & ATI

frenkyboi
(újonc)
Sziasztok!
Radix védelmi kártyát szeretnék aktiválni, és ehhez kérnék segítséget. Régi tipusú kártyáról (radix 3.50) lévén szó nem sok információt találtam a gyártó honlapján. Ha a gépben van a kártya akkor bootoláskor floppy telepítő-lemezt kér. (A gyártó e-mailben küldene drivert, de nem érkezik..) Valaki esetleg jártas a témában?
http://www.oldhardware.net84.net/