Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) Chili7 válasza daa-raa (#298) üzenetére

Chili7
(őstag)

''Chili7: Nem kell semmit konvertálnod, simán ki tudod írni UDF-ben.''

Jó-jó! De hogyan? Nem találok ilyen opciót!

Marsu: most látom válaszod. Az nti cd&dvd ... szerintem nero, csak az acer ezen a néven adja a notebookjaihoz. Én nem akarom átkonvertálni. Tulajdonképpen értelmét sem látom. Nekem idáig javarészt romlott a minőség és így aviban 5-6 film is ráfér egy lemezre.
Köszi

[Szerkesztve]

(#302) marsu válasza Chili7 (#301) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

[link]

Ez a probléma az alábbi okok miatt fordulhat elő: • Lehetséges, hogy a használt Microsoft Windows verzió nem támogatja a lemezen használt UDF verziót. A legtöbb DVD-ROM és DVD videó UDF 1.02, a fogd és vidd módszerrel írt CD és DVD-R/RW lemezek UDF 1.5 vagy újabb fájlrendszert tartalmaznak. A Windows XP az UDF 1.02, 1.5 és 2.01 verziót támogatja.
• Lehetséges, hogy a lemez megírásához használt szoftver érvénytelen (a szabványnak nem megfelelő) struktúrákat hozott létre a lemezen, melyek más UDF olvasókkal (így a Windows XP beépített összetevőivel) nem olvashatók. Egyes „nyomott” DVD-ROM és DVD-videó lemezek is tartalmaznak hibákat. (A lemezhibákat kereső UDF-érvényesítő eszközt a „Hivatkozások” részben talál.)
• Egyes, a „fogd és vidd” módszerrel használható íróprogramok (például az Adaptec/Roxio DirectCD) lehetővé teszik „tömörítés” használatát a lemezek formázása során. A tömörítés nem része az OSTA UDF szabványnak és előfordulhat, hogy a tömörítést tartalmazó lemezek csak az adott szoftverszállító olvasóival olvashatók.
• A CD-R és DVD-R lemezek „nyitottak” is lehetnek. Mielőtt a lemez olyan számítógépben is használható lenne, amelyen nincs telepítve az írószoftver, a lemezt be kell fejezni („lezárni” vagy „véglegesíteni” kell).
• A meghajtó nem képes olvasni az adott médiatípust. Nem minden DVD-ROM meghajtó képes például DVD-R lemezek olvasására. Számos DVD-ROM nem képes DVD-RAM olvasására. Ez a probléma nem kerülhető meg, csak a meghajtó cseréjével vagy más típusú média használatával orvosolható.
• A lemez „rontott” lehet. Egyes író-médiamárka-olvasó kombinációk inkompatibilisek.

Press any key to continue ...

(#303) Chili7 válasza mezis (#300) üzenetére

Chili7
(őstag)

a tálcán kéne megjelenni egy ikonnak, amire ha jobbal rányomsz, akkor adna opciókat, hogy adatátvitel stb...

(#304) daa-raa válasza marsu (#299) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Egy avi kiírásával milyen gond lehet vajon? :F És gyakorlatilag csak adatként lehet kiírni.

Chili7: Sima adatlemezként, csak UDF lemezformátummal (az UDF ugyanis lemez- és nem fileformátum).

[Szerkesztve]

Si vis pacem, para bellum.

(#305) marsu válasza daa-raa (#304) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Nekem semmi problémám nincs vele ...

:D

(#306) Chili7 válasza marsu (#302) üzenetére

Chili7
(őstag)

Köszi a fáradozást!
Még az igazsághoz tartozik, hogy az avi a winyón van, és 4 aviból illesztettem össze. Az író 'add' funkciójával használt hozzáadásnál írja ki a problémát. Kipróbáltam, hogy ha a 4 avi egyenként adom hozzá akkor elfogadja. (Így nyilván 2GB alatt van).
Tehát megoldom úgy hogy 2x2 be illesztem össze, és úgy írom ki. Köszönöm a segítségeket!

(#307) mezis válasza Chili7 (#303) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

A tálcán csak stusb2ir - monitor jelenik meg, de azzal adminisztrálja az eseményeket.

tálcán kéne megjelenni egy ikonnak, amire ha jobbal rányomsz, akkor adna opciókat, hogy adatátvitel stb...

mezis

(#308) Chili7 válasza daa-raa (#304) üzenetére

Chili7
(őstag)

mostmár érdekelne végre, hogy hol van olyan, hogy: ''UDF lemezformátummal akarja kiírni''.

(#309) daa-raa válasza Chili7 (#308) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha tényleg tök néró, akkor lennie kell egy listának, ahol kiválasztod a lemezformátumot. A DVD-Video, DVD Data (ISO) és hasonlók között lennie kell egy DVD Data (UDF) vagy hasonlónak.

Si vis pacem, para bellum.

(#310) marsu válasza daa-raa (#298) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Igen, igaz ...

:R :R

Összetett a dolog, valóban.

(#311) Chili7 válasza daa-raa (#309) üzenetére

Chili7
(őstag)

Megvan:[link]
Szóval ezt kellett volna kiválasszam. Mindegy mostmár 2 részben lesz.
De jó tudni ezt is. Köszi

(#312) mezis válasza Chili7 (#303) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Előrébb jutottam: A tálcán valóban megjelent egy ikon, hangjelzést is kapok, valamint tájékoztatást, hogy a kozelben egy SAmsung SGH X 510-es telefon. A jobb egérgombra feljön egy Fájlok átvitele ablak, amin ki todok jelölni mp3-as file de a küldésre hibaüzenetet kapok, hogy a ''célszámítógép visszautasítja a kapcsolatot. Most a modilon kellene bogyózni valamit ?

a tálcán kéne megjelenni egy ikonnak, amire ha jobbal rányomsz, akkor adna opciókat, hogy adatátvitel stb...

mezis

(#313) djtoomi válasza mezis (#312) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát igen.ezt buktad.a telefonod nem hajlandó normálisan müködni.ez a legtöbb régi samsungnál igy van.újakat nem tom de sztem ott is.ezen nem tudsz segiteni.a telefonod csak telefonkönyv adatot tud infrán küldeni.erre mondják hogy le van korlátozva az infra

[Szerkesztve]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#314) Fix

Fix
(tag)

Sziasztok
Az én monitorom 1280x1024 60Hz tudja digitálisan.
De a karin belehet állítani nagyobb értéket.De ez nem megy a monitor kárára?
A válaszokat előre is köszönöm.

Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#315) dni

dni
(őstag)

Hali!

Tudja vki a valaszt? [link]

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#316) mezis válasza djtoomi (#313) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Van ennek a mobilnak egy bluetooth (remélem jól írtam) kapcsolati lehetősége is. Annál is hasonló várható ?

hát igen.ezt buktad.a telefonod nem hajlandó normálisan müködni.ez a legtöbb régi samsungnál igy van.újakat nem tom de sztem ott is.ezen nem tudsz segiteni.a telefonod csak telefonkönyv adatot tud infrán küldeni.erre mondják hogy le van korlátozva az infra

mezis

(#317) raver válasza Fix (#314) üzenetére

raver
(senior tag)

Én anno A 14''es monitormat használtam az álltala nem támogatott felbontáson, és Hz-n. Fél év múlva tönkre ment. De nem biztos h ettől......

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#318) djtoomi válasza mezis (#316) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tudom.lehet.sok olyan samsung telü van amely mindkét kapcsolaton keresztül csk telefonkönyv adatot tud küldeni(nekem kb 6 samsungom volt mindel megszivtam).de van olyan amivel lehet.amúgy jól irtad.egy olyan bluetooth dongle kb 8 ezer.én azt inkább megfognám a kesst meg telót bemennék egy jó gsm boltba lecserélném valami jóra és azzal élnék vigadnék.vagy vennék a samuhoz adatkábelt.bár ha legközelebbi telód nem samsung akkor nem lessz jó hozzá ha samsung jó lessz hozzá.

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#319) djtoomi válasza Fix (#314) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha jó driver van fent a gépeden( a videokarihoz illő)akkor nem tud nagyobb felbontást használni.de szerintem ne próbálkozz vele.nem biztos hogy jó vége lessz.először tegyél fel normális drivert és máris látja a gép hogy monitorod mennyit bir aszerint állitsd be.

(#320) PazsitZ válasza dni (#315) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Próbáld itt is:[link]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#321) mezis válasza djtoomi (#313) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Köszönöm a segítséget ! Egy Nokia 6103-al rendben létrejött a feltöltés, tényleg a Samsung a gagyi). A Nokia-ról most képküldéssel küzdünk a PC felé. Régóta csinálja, de még semmi eredmény. Ehhez a PC-n meg kell osztani a cél alkönyvtárat ?

mezis

(#322) djtoomi válasza mezis (#321) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem kell megosztani semmit.nokia-ba nem vok otthon de ez már sztem a mobilarena fórumjaiba tartozik

(#323) odrobinam

odrobinam
(lelkes újonc)

Hali!
Hordozható DvD lejátszót szeretnék venni!
Milyet ajánlotok?
maximum 70 ezer forint értékben szeretnék venni!
Ezek közül melyiket vegyem?
- Lenco DVP-715
- Lenco DVP-722
- LG DP171BP
- Sigmatek PDX-1300 DUAL
- Yakumo DVD Traveller 8.0
- Toshiba SD-P1700

Mik a vélemények?
Melyiket ajánlott megvenni!?
Én a Toshiba SD-P1700, Sigmatek PDX-1300 DUAL, Yakumo DVD Traveller 8.0
(én ezeket venném, szerintetek melyiket éri meg!?)
Előre is köszi!(a válaszokat!)

(#324) Ramius válasza odrobinam (#323) üzenetére

Ramius
(őstag)

Ha mindenképp ezek közül akarsz, akkor toshiba.A többi az nálam a ''nóném'' kategória, azokkal meg csak a baj van. De ennyi pénzért már sonyt is kapsz :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#325) szandisas

szandisas
(őstag)

valamilyen film lejáccó progival lehet külön hangosítani az emberek hangját? vagy nagyon bele kell nyúlni? :U

aláírás

(#326) tkazmer válasza szandisas (#325) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem tom, h az a film külön tartalmazza e azt a hangsávot, ahol az emberek beszélnek, vagypedig egybe van a többivel. Ha külön van, adobe premierrel szerkesztheted.

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#327) szandisas válasza tkazmer (#326) üzenetére

szandisas
(őstag)

egyetlenegy avi az egész :(

azért köszi :R

[Szerkesztve]

aláírás

(#328) csontváz

csontváz
(őstag)

Nem tudjatok hogy hol lehet elérni a PH-s futárokat? (topic kellene) Kerestem már össze-vissza , de sehol semmi.

msn: freddykruger23@hotmail.com

(#329) szandisas válasza csontváz (#328) üzenetére

szandisas
(őstag)

[link] parancs ;)

aláírás

(#330) (Bundás) válasza csontváz (#328) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

[link] Heee ;)

(#331) csontváz

csontváz
(őstag)

szandisas

(Bundás)

Köszi. :R

[Szerkesztve]

msn: freddykruger23@hotmail.com

(#332) virkir válasza mezis (#321) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Nem gagyi a Samsung csak kell hozzá a filemanager program amit a honlapjukról le lehet tölteni és azzal képet hangot adatokat tudsz oda vissza másolni.
Szvsz nem sok olyan telefon van amit csatlakoztatva meghajtóként fogsz látni.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#333) bnorci71

bnorci71
(senior tag)

2 kérdésem lenne lehet nem ide való de jobb nem jutott az eszembe :(

1. PIII 667Mhz+512Ram alaplapi videó HP alaplap DVD lejátszás darabos :( jól gondolom ,hogy 1 videókari kellene a gépbe?

2. Pendrive-t lehet-e használni hardveres indítókulcsnak a géphez. Nem atom védelemre gondolok csak a gyerkőc hozzáférését kordába tartani

Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint péntek délután

(#334) gerjus válasza bnorci71 (#333) üzenetére

gerjus
(senior tag)

Jol vidkari jol jonne vagy proci ....vagy vehetsz vele DVD decoder kartyat pl azt mar olcsoert meg lehet uszni mondjuk a abba a gepbe mindetn viszonylag :DDD

[link] azert ezzel is probaldd meg hatha ... :R

Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

(#335) SN2O

SN2O
(tag)

Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem:
A www.pcland.hu webáruházban lehet kapni ASUS P5ND2 SE típusu (LGA775-ös) alaplapot.
A baj az, hogy sehol-semmit sem találtam erről a lapról!!!!!!!!!!!!! :O
(Hasonló a problémám egy hozzám közeli boltban, az árlistán P5ND SE -típusu lap szerepel, de erről se hallotam még!)
Létezik egyáltalán :F ?

(#336) REDeath válasza SN2O (#335) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm, érdekes, mert más boltoknál is van de ASUS-nál semmi sincs honlapon :((
az SE helyett mindenhol SLi
szvsz ez ugyanaz csak nem SLi képes.
(ha boltot hívod akkor olyat hívj ahol tudod hogy értenek is hozzá, mert csomó kis boltban ők beletesznek 4 VGA-t is... :DDD)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#337) SN2O válasza REDeath (#336) üzenetére

SN2O
(tag)

Nos ez a baj! Egyik boltról se tudom, hogy lenne ott 1-2 ember, telefonközelben aki rendesen ért hozzá! Más ötlet?

(#338) bnorci71 válasza SN2O (#335) üzenetére

bnorci71
(senior tag)

Létezni léteznie kell mert gugli driver is talált hozzá
leírást enyit találtam mondjuk nem sok jóval kecsegtet ha a gyártó honlapján nem találni hirtelen[link]

[Szerkesztve]

(#339) SN2O válasza bnorci71 (#338) üzenetére

SN2O
(tag)

Feltűnt, hogy amit találtál azon a képen a P5ND2-SLI van rajta :F ? :DDD

(#340) bnorci71 válasza SN2O (#339) üzenetére

bnorci71
(senior tag)

nem. a képet nem is igazán néztem csak a tipus számot

(#341) PazsitZ válasza SN2O (#335) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Hát azért googli talált egy két oldalt[link]
[link][link]
Létezni csak létezik...

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#342) gerjus

gerjus
(senior tag)

Kell lennie teljes driver coverage van az asus download reszen
[link]
Beleertve a manualt ott megnezheted mi is van rajta ...

Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

(#343) SN2O válasza gerjus (#342) üzenetére

SN2O
(tag)

Megnéztem a manualt, de az hogy Nvidia Crush 19 chipset van rajta nem mond sokat nekem! Inkább abszolútt összezavar! :F

(#344) gerjus válasza SN2O (#343) üzenetére

gerjus
(senior tag)

bevallom nem toltottem le a hiresen lassu asus szerverrol :DDD de most letoltom megnezem tobb szem tobbet lat de az a chipset nekem sem mondd sokat :W

(#345) gerjus

gerjus
(senior tag)

Na hat letoltottem megneztem lehet tudni mindent szepen errol a laprol ez a chipset elnevezes meg elvileg nforce 4 utan jott tobb mas lap is volt /van ezzel
[link]
[link]
ezeket a hirmorzsakat talaltam ... de nem vagyok egy nagy nforce szakerto ...

Hogy amugy mijot hallani rola az mas teszta ra kell keresni ... :)) :R

(#346) marsu válasza SN2O (#343) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Nvidia Crush 19 chipset-ről némi info:
[link]
[link]

:)

(#347) arpi6k

arpi6k
(PH! addikt)

Sziasztok!

A kérdésem a következő: Adott egy 80 gigás PATA hdd, és ennek a tartalmát szeretném át tükrözni egy 160as SATA-s vinyóra. Az lenne a lényeg hogy a 80 gigás vinyón levő valamennyi adat, és windows, az összes programmal együtt a 160as vinyón éldegéljen tovább, és működjön hibátlanul. Milyen programmal tudom ezt megcsinálni és hogyan? A válaszokat előre is köszönöm!

Intel & ATI

(#348) Jarod1 válasza arpi6k (#347) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Norton Ghost

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#349) arpi6k válasza Jarod1 (#348) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Tudnál pár dolgot mondani a progiról, és arról hogyan működik? Felteszem a régi rendszerre elindítom, megmutatom neki hogy hova tükrözzön és menni fog?

Intel & ATI

(#350) frenkyboi

frenkyboi
(újonc)

Sziasztok!

Radix védelmi kártyát szeretnék aktiválni, és ehhez kérnék segítséget. Régi tipusú kártyáról (radix 3.50) lévén szó nem sok információt találtam a gyártó honlapján. Ha a gépben van a kártya akkor bootoláskor floppy telepítő-lemezt kér. (A gyártó e-mailben küldene drivert, de nem érkezik..) Valaki esetleg jártas a témában?

http://www.oldhardware.net84.net/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.