Ezt a hibá hogy tudnám orvosolni?? [link]
7300 Go videókártyám van!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
albgab
(tag)

IIIstIII
(senior tag)
Lehetséges az, hogy ellopták az ip címem? mert le akarok valamit tölteni rapidshare-en de azt írja hogy valamit már töltök pedig elötte be se kapcsoltam a gépet.
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."
Ha olyan szolgáltatónál vagy akik sporolnak az IP címmel akkor valószinüleg a szolgáltatón belül sokatoknak, vagy épp mindenkinek megegyezik az IP címe.
Ez általában kisebb helyi internetszolgáltatókra jellemző.
Ilyenkor ha pl. valamilyen forumról IP alapján kitiltanak akkor az egész banda nem tud majd ott forumozni stb.
Ez senkinek sem jó, kivéve a szolgáltatót.
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
(#3005) Foglalt név válasza Jeti1 (#3004) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 17:39:05

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Egy hálózatban nem fog megegyező ip lenni(jobb esetben) viszont, ha proxy mögött van és lokális címeket kap, akkor kifelé az egész hálózatnak egy ip-je lesz és port forwarddal kapja meg a csomagokat.
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
(#3006) tothbe válasza Foglalt név (#3005) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 17:51:17

tothbe
(PH! addikt)
nem is igaz, ilyenkor már nem port forward van, hiszen ha port forward lenne, akkor egy gép elvinné a webes csomagokat és a többinek nem maradna semmi.

Persze a lényege az, amit irtál, csak nem pont igy hivják, szóval ez már csak gonoszkodás, vagy mi. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe

***HG***
(fanatikus tag)
Telepítsd újra a VGA drivert. Ha nem jó akkor tölts le egy újabb drivert és azt tedd fel.
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D

Imy
(őstag)
És melyik, ami biztossan jo, nem tesz kárt semmiben, illetve jol bevált RAM felszabadito progi?

tothbe
(PH! addikt)
Én a memturbo-t meg a freemem-et használtam régebben azok müködtek jól.
By(e) Tothbe

IIIstIII
(senior tag)
Őszintén megmondom nem tudom. Ami biztos: kis cég a netszolgáltatóm olyan a net hogy vezeték nélküli tehát a server és a házunk között nincs kábel, viszont a házban van router hogy máshol is lehessen netezni (de nem egyidőben). Az a fura hogy eddig mindigg működött... ha letelt az idő mindig tudtam letölteni csak most írta ki hogy már töltök.
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."
(#3011) Jeti1 válasza Foglalt név (#3005) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 18:20:27
Valami olyasmit akartam irni, hogy kifelé egy azon IP-n látszodnak,s a szolgáltatón belül meg különböző belső IP-jük van az alhálózatban, csak épp nem sikerült rendessen leirnom 
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
Használ itt valaki JetAudio zenelejátszót?
HOgy lehet megcsinálni, hogy mutassa az msn, hogy milyen zene megy éppen?
A Winampnál meglehet,de ennél?
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

ToBeY
(PH! nagyúr)
*.mkv milyen file ki tudom írni DVD-re és letudom majd játszani a lejátszóba?
(#3014) Foglalt név válasza ToBeY (#3013) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 19:34:30

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Például media player lejátszóba
Vicc nélkül meg jelen pillanatban nem 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
(#3015) ToBeY válasza Foglalt név (#3014) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 19:45:25

ToBeY
(PH! nagyúr)
Lehet konvertálni DVD-be? Így is kitudnám írni, de csak adatként.Én pedig videoDVD-ként szeretném

mr_knight
(senior tag)
Az MKV az a Matroska Video-nak a rövidítése. Ez egy olyasmi fájl formátum, mint az AVI csak támogatja a több audió/felirat tárolását egy fájlban. Általában HD tartalmaknál alkalmazzák ezt, ha több feliratot vagy hangsávot szeretnének belehelyezni. Lejátszásához CoreAVC vagy ffdshow codec kell és a Media Player Classic.

mr_knight
(senior tag)
Szerintem először mentsd le AVI-ba a VirtualDUB MOD-al (Fájl megnyit --> Save as --> Direct Stream Copy, majd AVI-t kiválasztod és mentés).
Utána alakítsd át a megfelelő AVI to DVD programmal, mondjuk a ConvertX to DVD-vel.

ToBeY
(PH! nagyúr)
Köszi a tippet kipróbálom ezt.Mert mérete miatt kiírhatnám adatként 4.38GB de
Video DVD-ként szeretném.

mr_knight
(senior tag)
Valószínű, hogy HD tartalom, ha 4,38GB 
(#3020) Foglalt név válasza mr_knight (#3017) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 20:19:41

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Szerintem elve bukó a dolog mert. Átkonvertálja aviba, onnan dvd-re. Asztali playerben eleve dvd minőséggel fogja látszani, mert abban tudja, tehát a hd elveszik. Mivel egy rendes hd-s film kb. 20 giga, ezért a dvd méretűeken már erősen látszanak a tömörítési hibák, ha ezt még kétszer átkonvertálja, akkor úgy, hogy közben a felbontást is elveszti, jobban jár egy sima dvd-vel, ráadásul nem megy el 1 napja a konvertálással 
(mkv-t egyébként lejátszik az mplayer is és ha felteszed a codecpack-et hozzá, akkor természetesen másmilyen lejátszó is, nem csak a classic(annyi, hogy általában ezt hozzárakják bundle-ben))

***HG***
(fanatikus tag)
Így jársz a legjobban

"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D

Imy
(őstag)
És most miért nem használod? amugy tenyleg jo valamire? Vagy csak az user látja, hogy több a szabad memoria, s megnyugtatja..
Mert minnél tovább megy a gépem, annál tö memom foglalt, 48%-rol indul, s miután sok progit megnyitok/bezárok, már van amikor 60-65%-át hasznalja a win...
valakinek meg tapasztalata a témával kapcsolatban?
(#3024) mr_knight válasza Foglalt név (#3020) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 21:07:10

mr_knight
(senior tag)
Ha visszaolvasnál, akkor észrevennéd, hogy Direct Stream Copy-t alkalmaz a VirtualDUB MOD-nál, ami nem számít konvertálásnak csak egy egyszerű másolásnak. Különben is az volt a kérdés, hogy hogyan lehet MKV-ből DVD-t konvertálni, szóval a minőség romlás természetesen fenn áll. És nem kell hozzá codec pack sem. Egy egyszerű CoreAVC kell neki és egy Media Player Classic. 
Ui.: CoreAVC ajánlott a legjobban a HD tartalmak dekódolásához (kicsi processzor terhelés stb.).

kodani
(tag)
Ezen van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet segíteni? 
Bármilyen programot próbálok telepíteni XP alatt.....
Elindítom a setup.exe-t, de nem történik semmi, azon kívül, hogy a Folyamatok alá bekerül egy ''setup.exe'', memóriahasználat nélkül. Amikor bezárom a folyamatokat, akkor a következőt írja ki: ''A kijelölt '16 bites feladat befejezése' kérés határidő-túllépéshez vezetett. A Win 16 alrendszer labilis. A Win 16 alrendszer befejézéséhez nyomja meg az OK gombot, vagy kattintson a Mégse gombra, ha nem kívánja megszakítani.'' 

Balipapa
(újonc)
Ata Sata vagy Pata??????
Bárhogyis keresgélek nemtalálpok rá Tesztet vagy forumot , hogy megtudjam mit is jelentenek valojában.
Kérek egy kis segitséget milyen tipusok vannak még , hogy ezek milyen gyorsak???
Naggyábol annyi, hogy Hdd-ket meg Cd DvD-Romokat kötünk vele össze az alaplappal.
Vagy én vagyok nagyon eltájolva!!!
Win reinstall.
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ezt a CoreAVC codec-et honnan lehet leszedni?

ToBeY
(PH! nagyúr)
VLC lejátsza minden szarakodés nélkűl
Sziasztok!
Avi2DvD- vel szeretnék egy filmet kiírni dvd-re, de ezzel a hibával:
kilép.
Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget.
Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!
- Privát
- 2007-01-30 23:03:27
Segítsetek!
Most akarok XP-t telepíteni az asztali gépem új vinyójára, csak az van benne, CDről be is bootol a telepítő, létrehoztam 4partíciót, az elsőt leformázta és nekiállt felmásolni a szükséges file-okat, ám mikor újraindul akkor nem folytatódik a telepítés, megáll miután kiírja, hogy nyomjak megegy gombot a CDről való bootoláshoz... elvileg ilyenkor ha nem nyomok semmit automatikusan folytatnia kellene a telepítést.
Vmi 5let? 
Origin: Ski22o
(#3033) kzoleeka válasza kabalthenbk (#3032) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:10:08

kzoleeka
(tag)
Hali!
Ha már felmásolta a vinyóra a motyót, akkor én pl átállítom a bootolást a biosbe vinyóra és no problem!
Sztem neked is hasonlót kéne csinálni!
(#3034) kabalthenbk válasza kzoleeka (#3033) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:13:17
azt is próbáltam, de ugyanúgy leáll mint miután kivárja, hogy nem indítom a CDs bootolást 
Esetleg tudnátok ajánlani egy progit, ami xvid-et kiír dvdre + ráteszi a feliratot srt-ből?
gondolom kodekhiányba szenved. Telepíts egy ''G-spot''-ot és az kiokosít.
*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(Bundás)
(PH! kedvence)
VirtualDubmod. A hogyanját olvasd a topikjában : [link], párszor le lett írva (kereső).
mod: Ja, hogy DVD-re... ezen megoldással két lépésben biztos rá tudod nyomni DVD-re. Ami konkrétan felirat + AVI kombinációt DVD anyagba nyomna, hírtelen nem tudok. 
[Szerkesztve]

(Bundás)
(PH! kedvence)
Nézd mit találtam neked, elég részletes cikk : [link] 
Már próbáltam adubot is ugyan az.
Valami codek hiba lesz, de most tettem fel egy xvidet:
Köszi a linket igen hasznos olvasmány 
Vélemény erről:[link]
(#3040) kabalthenbk válasza kabalthenbk (#3034) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:34:53
senkinek semmi? 
(#3041) kzoleeka válasza kabalthenbk (#3034) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:35:03

kzoleeka
(tag)
ÉS ha átállít biosba vinyóra bootolás és még pluszba kiveszed a cd-t, akkor is?
meg a vinyó amire telepítenél primary masteron van?
(#3042) tothbe válasza kabalthenbk (#3032) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:36:53

tothbe
(PH! addikt)
adjál neki a telepités elején sata drivert floppy-ról. F6 a telepités kezdeténél.
By(e) Tothbe

tothbe
(PH! addikt)
Látszatra csinál valamit, de tulajdonképpen semmit nem érzel belöle, max. a tudat. De a tudat miatt meg ne legyen nekem rezidens.
Akkor inkább megiszom a lét és elmegy a tudat. 
By(e) Tothbe
(#3044) Foglalt név válasza kabalthenbk (#3040) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:39:04

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Nagy valószínűséggel rossz a cd vagy memhiba. Máskülönben azért a telepítő nem szokta eldobni magát. Próbáld meg újra telepíteni, formázd a particiót és had menjen, kár ezzel szórakozni. Ha megint csinálja és nincs tuningolva a gép, próbálj szerezni egy másik cd-t és próbáld kivenni a ramok és berakni újra, lehet csak kontakt, poros, stb.
Most nézem, hogy nem közben áll le, csak nem akar vinyóról bootolni...
1 vinyó van a gépben? Mert lehet, hogy másikra telepíted, mint amelyik master és azt rakja be elsőnek, amin meg ugye nincs boot 
[Szerkesztve]
(#3045) kabalthenbk válasza tothbe (#3042) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:39:37
IDE-s a vinyó
(#3046) kabalthenbk válasza kzoleeka (#3041) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:41:38
igen,igen próbáltam. És a CD is jó mert pár napja haver telepített róla... Egyébként annyiból csináltam most máshogy a telepítést, hogy csináltam az elejére egy külön 3gigás partíciót a swap-filenak, ahogy moonman írta a winportalon
(#3047) kabalthenbk válasza Foglalt név (#3044) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:43:01
a cd pár napja még jó volt, a mem is tuti jó mert ha visszadugom a régi vinyómat megy minden rendesen
(#3048) Arni válasza kabalthenbk (#3047) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:45:22
jumper esetleg? Tedd cabel selecrte.
(#3049) kabalthenbk válasza Arni (#3048) üzenetére
- Privát
- 2007-01-30 23:51:17
megnéztem most úgy is, semmi 

Köszönöm mindenkinek!