Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) Papesz01

Papesz01
(tag)

Egy kis segitség kellene beraktam egy gépbe 250gb-os samsung vinyot particionálni akartam de csak 127 gigát látott, fel raktam wint és sp2-öt de igyse látszik a többi mit csináljak???

Jobb csendben maradni, és hülyének látszani, mint megszólalni és eloszlatni a kételyeket.

(#202) szandisas válasza Papesz01 (#201) üzenetére

szandisas
(őstag)

Partition magic mennyit lát?

aláírás

(#203) Papesz01 válasza szandisas (#202) üzenetére

Papesz01
(tag)

nem tudom mert azt nem probáltam... a windows cd-vel particionáltam

Jobb csendben maradni, és hülyének látszani, mint megszólalni és eloszlatni a kételyeket.

(#204) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

Hali!
Meg tudná mondani valaki hogy mennyivel jobb az Athlon XP a Sempronnál? :F :R

(#205) szandisas válasza Papesz01 (#203) üzenetére

szandisas
(őstag)

hohó megvan... a winyón nézdd meg, hogy a jumperek hogy vannak sztem CAP limiten van, tedd át a jumpert Masterre, vagy Slave-re, és menni fog ;)

mazda626: leszedtem megint a játékot, és ugyanez a hiba van :W mindegy... hagyom :R

MOD: WillChi !!! nekem van egy eredeti Homm 3 CD-m - csak meg van repedve :(
viszeont egy hozzá való essential- van hibátlan állapotban :R

[Szerkesztve]

aláírás

(#206) WillChi válasza mazda626 (#204) üzenetére

WillChi
(őstag)

A sima AthlonXP általában annyival jobb az azonos '+' -ozású Semprontól, hogy ténylegesen nagyobb órajelen megy. Nézegesd a következő táblázatot, sok mindenre rá fogsz jönni. [link]

Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

(#207) dvdbackuper válasza Papesz01 (#201) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

[link]

Ez kell Neked!!! Sok sikert!!! :D

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#208) szandisas válasza dvdbackuper (#207) üzenetére

szandisas
(őstag)

mi ez a 48-bit LBA?? :F

aláírás

(#209) Papesz01 válasza szandisas (#205) üzenetére

Papesz01
(tag)

a vinyo jól van jumperelve masterra

dvdbackuper: ez a progi pontosan mit is csinál? ugyanis angolul nem tudok :)

(#210) dvdbackuper válasza Papesz01 (#209) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

engedélyezi, hogy a Win a 137 Gigánál nagyobb vinyókat is lássa....én is használom, nem cseszi szét a rendszert.... :D

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#211) mazda626 válasza WillChi (#206) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

:R Ha jól szürte le, akkor a CPUk csak FSB-ben és szorzókban különböznek, de míg egy 2800+ os Palermo magos Sempron alapfrekije csak 1600Mhz (8X200), addig egy 2700+ os Thoroughbred magos Athlon XP 2167Mhz (13X333Mhz), tehát annyival gyorsabb amennyivel több Mhzj-e van? Jelen esetben 567MHz-cel?

(#212) WillChi válasza mazda626 (#211) üzenetére

WillChi
(őstag)

Azért az Athlon64-et (Palermo) ne keverjük össze a szimpla AthlonXP-kkel (TBred, Barton mag)! A S462-es Sempronokban is TBred és Barton mag van, csak az adott '+' értékhez kevesebb MHz társul, mint az AthlonXP-kben, és így azokhoz képest lassúbbak.

Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

(#213) szandisas válasza WillChi (#212) üzenetére

szandisas
(őstag)

ment egy privi, átsiklottál a #205 vége felett... :))

aláírás

(#214) Wisky

Wisky
(kvázi-tag)

Aki tud core 2 duo-s vagy legalább valami intelest képernyőkímélőt az dobjon már egy linket, vagy ha neki van, akkor egy mail-t vagy privit, mert agybajt kapok. Nem találok sehol, már 100 éve vadászok rá . Tudom láma dolog de hatalmas PLS. Köszi szépen!

A processzorok füstel működnek, ha kijön belőlük elromlanak!!!

(#216) <MZ/X>

<MZ/X>
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan tisztítsam ki a winchesteremet úgy hogy azért utána még működjön? Az a probléma hogy amikor bekapcsolom elkezd furán kattogni. Egy 2001-es GS-ben azt olvastam hogy szét is lehet szedni meg simán szappannal lemosni, de a cikk végére odaírták hogy nem válalnak felelősséget...Előre is köszönöm a javaslatokat.

Original's never fit - Socket 370

(#217) (Bundás) válasza <MZ/X> (#216) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

:DDD Lááál.

Nem azért kattog, mert szappanos mosásra vágyik. ;)

(#218) Ramius

Ramius
(őstag)

A kde az proci igényesebb. A linux abszolút kezdőknek topicban van asszem leírva :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#219) dvdbackuper válasza <MZ/X> (#216) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

nehogy kimosd már szappannal....nem értenek azok semmihez.... :D

(#220) virkir válasza (Bundás) (#217) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Én úgy tudom a Domestost jobban szeretik mert az a bacikat is leirtja :D

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#221) marsu válasza <MZ/X> (#216) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

GS-ben ez a vicc rovat volt? :D :D

Szerintem kerüld a szappant de még a vizet is ...

Műszaki dolgoknak általában nem tesz jót.

Press any key to continue ...

(#222) izb válasza <MZ/X> (#216) üzenetére

izb
(senior tag)

Kovács Lajosz szerint a sziillit Bang ezt is megoldja hihetetlen szíroldó erejével..............
ész utána dobjátok a padlóla...

:D :D :DDD

[Szerkesztve]

(#223) marsu válasza virkir (#220) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

A domestos a bacikat 99,99%-osan írtja, de a virusok ellen lehet inkább valami Nod32, vagy egyéb vírusírtó szükséges ...

:DDD :D

(#224) (Bundás) válasza virkir (#220) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Akkor rakjon a vízbe féreghajtót is, a Domestos meg kiírtja a vírusokat róla! Vagy ennyi erővel beöntést neki. :DDD

marsu: Én nemrég egy 20 éves billentyűzet nyákját slaggal mostam ki, annak nem ártott. ;]

(#225) Pocok18

Pocok18
(újonc)

Valaki meg tudná mondani, hogy mi az az SPDIF in/out ? Mert van, csak gőzöm sincs mire lehet használni :)

(#226) daa-raa válasza Pocok18 (#225) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Sony / Philips Differential In/Out. Röviden szokták mondani digitális ki és bemenetnek is. Előnye, hogy a hang konverzió nélkül utazik a kábelen (se digitál -> analóg, se analóg -> digitál átalakítás nem történik). Emellett a digitális jel sokkal kevésbé érzékeny a külső zavarokra, illetve ha optikai kábel a közeg, akkor csak kb egy atomrobbanás EMI-je képes zavarni (ez egy kicsit túlzás, de közelít a valósághoz).

Si vis pacem, para bellum.

(#227) Pocok18 válasza daa-raa (#226) üzenetére

Pocok18
(újonc)

Aham. Köszi a gyors választ! Mostmár legalább azt tudom, mire nem fogom használni :)

(#228) <MZ/X> válasza (Bundás) (#217) üzenetére

<MZ/X>
(őstag)
LOGOUT blog

Oké, jólvan én is gondoltam hogy ez azért nem lesz jó, ezért kérdeztelek meg titeket. Egyébként a mélyvíz rovatban volt!! :))
Meddig szedjem szét? A korongokig ugye nem szabad?

Original's never fit - Socket 370

(#229) (Bundás) válasza <MZ/X> (#228) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Semeddig se szedd szét, házilag nem tudsz vele mit kezdeni (elektronikát lekaphatod, de semmi értelme, ha beljebb mész, akkor már KO. Ha még működik, akkor ments le róla mindent, ha már az se megy, akkor : [link].

(#230) Travelos

Travelos
(őstag)

egy elég érdekes jelenséggel állok szemben

a F.E.A.R. nevű játékban egy idő után elfogy a memóroám, valószínűleg a video memóriám. Tökéletes folyamatos a játék, majd egy idő után 1 fps alá esik, ha visszalépek az előző szobába, ugyanis ez egy fps akció játék, aki nem tudná, akkor megint folyamatossá válik. Nem tudja már kezelni a textúratömeget, mert telítődik valami. Legalábbis én így gondolom.
Ha újraindítom a játékot nem javul meg, de ha a gépet indítom újra, akkor megint jó egy darabig (kb. fél óra).

hogy kell kiüríteni a memóriát gép újraindítás nélkül, vagy esetleg valakinek van valami jobb ötlete.

DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W

(#231) jani77

jani77
(újonc)

Sziasztok!
Adott egy új gép,linux fut rajta.Az elülső USB csatlakozók nem ismerik fel a pendrive-ot(a ledje villog,majd pár másodperc kb.10,után abbahagyja és elalszik),míg a fényképezőgépet igen.A hátulsó csatlakozók gond nélkül felismerik.Mit tegyek? :F

(#233) marsu válasza Travelos (#230) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

A jelenség tényleg érdekes, de nem egyedi. Akor is ugyanez a hibajelenség, amikor a kártya túlmelexik. Nem csak a GPU melegedhet, hanem a memóriák is a VGA-n. Látom x1900xt-d van. Milyen típus? Milyen hűtés van rajta? Más játékoknál nem csinálja ezt, csak ennél?

(#234) Petes

Petes
(fanatikus tag)

Tudnátok mondani egy olyan hatékony programot ami rendbeszedi a gépemet, kiírt minden nem odavaló dolgot, optimalizál meg minden mert már régen volt windows reinstall és már nem az igazi, újratelepíteni viszont most nem akarok

köszi

(#235) mazda626 válasza Petes (#234) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Szia!
CCleaner, Tune Up Utilities 2006, Algosik Siksys Cleaner

(#236) Travelos válasza marsu (#233) üzenetére

Travelos
(őstag)

Sapphire gyári hűtéssel, nem hiszem, hogy melegedési gond lenne, csak ennél a játéknál van ilyen

azért gondolom, mert ha visszamegyek pár métert akkor ok minden

(#237) mhif válasza virkir (#165) üzenetére

mhif
(senior tag)

:)

Köszi szépen a linkeket.
Gondolom nagyobb volumenű megrendelésekkel dolgoznak ők, de próba cseresznye :R

30/412-14-13

(#238) Petes válasza mazda626 (#235) üzenetére

Petes
(fanatikus tag)

Ez mindet le kellene futtatni vagy választhatok?

(#239) marsu válasza Travelos (#236) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Jó, akkor valószínű, hogy tényleg nem a hűtés ...

Esetleg a x1900xt topic? [link] Vigneau nagyon érti a témát, szerintem kérj tőle tanácsot! Ő biztosan tudni fogja mit lehet tenni!

;)

(#240) Travelos válasza marsu (#239) üzenetére

Travelos
(őstag)

köszi, megpróbálom :R

(#241) nrbii

nrbii
(tag)

Sziaszok, lenne egy gyors, és rövid kérdésem:
Egy HIS Radeon 9550 128bit 256MB AGP kártya mennyit érhet, 1,5éves (pontosan 2005/04-es) - egy baja van. nem működik a Tvout-ja :( . Így mennyit érhet? :F :U :)

(#242) pöpö válasza pöpö (#65) üzenetére

pöpö
(tag)

:C
Köcönöm mndenkinek a segit :R :DDD :R
Most már megvan a 160gb-böl 152gb :DD
De :W a 80 as elfüstölt :O :O

PC CUMOÉRT CSERÉBE FESTÉS MÁZOLÁS Szigetelés STB.!!!AZ ANYAGOT TE ÁLLOD!

(#243) marsu válasza nrbii (#241) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

[link]

Ha működne a TV-Out kb 7-800.- pénz körül lehetne eladni ...

Én 5000.- ért venném meg tőled :C

Tekintettel arra, hogy már nincs rá gari.... És a TV-Out részét nem használnám ... :(

[Szerkesztve]

(#244) nrbii válasza nrbii (#241) üzenetére

nrbii
(tag)

up (#241)

(#245) RonciBonci

RonciBonci
(újonc)

HI!

Mostanság láttam valahol, de már nem emléxem, hogy hol. Nem tudjátok, hogy melyik az az egér, amelyiknek valami teljesen újfajta dőlésszöge van a kéz számára, és valahogy oldalt kell megfogni, és nem rátenni a kezet?

nagyon köszi,
Áron

(#246) marsu válasza RonciBonci (#245) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Nem tudom mire gondolsz pontosan ... A Logitech-nek a legújabb csúcsegere a Logitech® MX™ Revolution ---> [link]

[kép]

[Szerkesztve]

(#247) nrbii válasza nrbii (#241) üzenetére

nrbii
(tag)

Akit érdekel a #241 -ben leirt videókari, az írjon bátran privit!! :DD :C :) :U

(#248) marsu válasza nrbii (#247) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Ment Privi!

:D

(#249) mazda626 válasza Petes (#238) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Választhatok, csak felsoroltam. Én mindhárom progit hsználom, de amit legjobban tudok ajánlani egy átlag usernek az a CCleaner letisztultsága, ugyanakkor gyorsasága és alapossága végett, ha komoylabban el szeretnél bíbelődni akkor pedig Tune Up Utilities.

[Szerkesztve]

(#250) Zaji

Zaji
(tag)

Hi!
Olyan jelenséggel szembesültem ami majdnem minden játékban előfordul amit a gépemre telepítettem. Az egérmutató folyamatosan villog a játékban, de csak a játékban. Az XP egérgyorsítását már kikapcsoltam, de az sem segített. Azért gyanakszom a hardverre, mert a billentyűzettel is adódtak gondjaim.Egy Logitech EX100-asról van szó.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.