Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#101) bocX válasza vzsolo2225 (#67) üzenetére

bocX
(tag)

hát igy furcsa...jha. :)
nemtom, én nem használok CS-t kábeleknél, fixen tolom, nekem az a biztos, nekem eddig CS-ből mindig bajom volt :((

sok munka és ugyanannyi lazaság

(#102) ngabor2 válasza Zéé88 (#99) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha tudsz egy multimétert szerezni, akkor a feszültségeket mérd meg, mikor elkezded terhelni. kisebb összegű fogadást mernék arra kötni, hogy a 12 voltos ág szép lassan 11v alá süllyed...

próbáld meg valami értelmesebb táppal. a 300w elég, ha azt valóban, stabilan (!) le tudná adni. a vidkártya a nagyfogyasztó, mikor az 3d-be kezd, akkor kezdődnek a bajok.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#103) vzsolo2225 válasza virkir (#93) üzenetére

vzsolo2225
(fanatikus tag)

Ehh! Nem úgy van az! :D Alapból nem úgy volt... ezt csak a kényszer szülte... Hát ennyi sikerrel, vagyis ha ''rendesen'' volt jumperelve akkor is előjött a hiba! Sztem ezt még maga Bill Gates sem tudná megoldani :D :D
Egyéb ötlet? :F

(#104) comrade

comrade
(kvázi-tag)

Egy kis segítség kellene srácok! Tud valaki olyan lejátszó programot mondani nekem amiben változtatható az mp3-as fájl lejátszásanak a sebessége?
Előre is köszi :R

-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.

(#105) virkir válasza vzsolo2225 (#103) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Esetleg valami StarForce eltávolító vagy meghajtó rejtő progi?

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#106) ngabor2 válasza Louis Jordan (#96) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link] talán ez közelebb visz a megoldáshoz.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#107) mazda626 válasza Dr Smoke (#49) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Szia! Kikapcsoltam a háttérben futó alkalmazásokat. Így sokkal tűrhetőbbek lettek ezek a röccenések. Nem szűntek meg teljesen, de jóval a játszható szint fölé ment az FPS még így is. :C

(#108) szijartg

szijartg
(senior tag)

halihó

előszöris boldog karácsonyt mindenkinek.

másodszorra meg van egy gondom.
egy asus a6vc notim van matsita dvd íróval. most vettem hozzá 16*os fuji lemezt de csak sajnos 2*-esen lehet írni őket.
van valakinek valami ötlete? esetleg firmwire cserével orvosolható lehet a probléma?

(#109) UserX válasza daa-raa (#80) üzenetére

UserX
(tag)

Köszi!

800x600-on tényleg stabil, a szűrőket viszont nem bírja :(( Játék alatt 70C volt a GPU max. hőmérséklete, viszont a memória használat közel 100%-os volt. Most 1G DDR2 van benne (single, tehát nem megy 533-on). Szerinted először dual ch.-ra ''gyúrjak'' vagy a VGA-t cseréljem le? Most elfogadom, hogy ennyit bír, bár még szétnézek driver szinten...
Hátha jövő év elején már lesz elfogadható árú dx10-es kártya, addig már biztosan nem veszek...

(#110) Lolek

Lolek
(fanatikus tag)

Sziasztok,

Adott egy gigabyte 975x-es lap.
Ezen gyárilag van valami turbojet hűtőcucc, ez iszonyat hangos, nem tudtok valami megoldást ez helyett vagy ezt valahogy csendessé tenni?
Köszi

szerk: erről a lapról van szó: [link]

[Szerkesztve]

(#111) mazda626 válasza Lolek (#110) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Szia!
Pontos típusa a lapnak? [link] Ez a lap lenne az? Gyárilag bioszból nem tudod űllítani a sebességét? Vagy Win alól? Nem hinném hogy a Gigabyte nem gondolt erre a kérdésre. :U Rágd át a bioszt.

[Szerkesztve]

(#112) Lolek válasza mazda626 (#111) üzenetére

Lolek
(fanatikus tag)

Szia,

Igen ez az a lap.
Biosba semmi win alól mire gondolsz?

(#113) Speed(R) válasza Lolek (#110) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha előttem szóló úriember tanácsa nem válik be,még mindig ott a lehetősége a venti szabályzásának egy potméter/fordszabályzó közbeiktatásával. Vagy egyszerűen jól szellőző házban le kell húzni...

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#114) mazda626 válasza Lolek (#112) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

[link]
Ebben a cikkben olvastam az alábbi mondatot:

5 x fan headers (2 of them are occupied by Turbojet fans, the other three offer rpm control, CPU fan header also allows automatic rotational speed control).

CPU fan rpm control (the fan automatically slows down, when CPU temperature is low, to reduce the noise; no control options in BIOS Setup — you have to use Windows utilities).

Ezekből következtettem arra, hogy Win alól kell valamilyen proggal állítgatni.

(#115) Lolek válasza mazda626 (#114) üzenetére

Lolek
(fanatikus tag)

A kérdés már csak az, hogy mivel...(?)

szerk: esetleg valaki tud ilyen progit?

[Szerkesztve]

(#116) mazda626 válasza Lolek (#115) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Alaplapi cd-n nem voltak olyan programok, mint pl MSI-nél a Corecenter, vagy ASUS-oknál A.I Booster.

(#117) Lolek válasza mazda626 (#116) üzenetére

Lolek
(fanatikus tag)

easytune volt de azzal nem tudtam...

(#118) e.vid

e.vid
(senior tag)

Sziasztok!

Megoldható egy 9.2-es venti működtetése usb-ről? Ha igen, akkor, hogy is kellene rákötni egy usb kábelre?

'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

(#119) Lolek

Lolek
(fanatikus tag)

Valaki nem tud 35mm-es ultrahalk ventiket?

(#120) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

szevasztok
mekkora egy táp cm-ben? :F rákerestem, de az istennek sem ad ki a google használhato eredményt, folyton a venti méretei jönnek ki :(

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#121) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Adott egy 5 másodperces avi amit semmivel nem tudok lejátszani a gépen, divfix nem talált hibát...
Azonban ez a videó fent van egy oldalon (hotdog.hu) és ott aki nézi a profilom látja és tök faszán lejűtssza neki, viszont ott sem látom, egyik böngészővel sem... IE-ben mondjuk látok helyette valami real playeres lejátszófélét :F de az sem játssza le...

Ennek ellenére a gépemen a miniatűrjét viszont látom :F
lécci help mert van több ilyen fájl is :O :U

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#122) daa-raa válasza UserX (#109) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

533-on megy, de csak 64bites buszon. A dual channel ugyanis a memóriabusz szélességét duplázza meg, nem az órajelét. Először ezzel kellene próbálkoznod, a NetBurst ugyanis érzékeny a memória sávszélességre.

A VGA-t majd ezután zaklasd.

Ősember: [link] 23. oldal. De ettől el lehet térni mélységben.

Si vis pacem, para bellum.

(#123) REDeath válasza Ősember (#120) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] pl itt...
''Unit Size
15cm(L)x14cm(W)x8.6cm(H)''

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#124) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Kérdés:
bekötötték a kábeles netet, és az úgy működik hogy a gépnek valami kódját beküldi a központba, és csak azzal a géppel lehet netezni. Hogy lehet ezt leklónozni? Egyenlőre csak annyit szeretnék, hogy ne csak apu gépen, hanem a sajátomon is menjen(persze egyszerre csak 1en), amíg nincs router.

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#125) Ősember válasza Ősember (#120) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

mindenkinek köszönöm a linkeket! :R igy már jo!

[Szerkesztve]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#126) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Na most értem haza és telepíteném a 32 bites winowst. Egy hülye kérdés... hogy kell törölni az előzőt (64 bites)? Vmi miatt a gép nme bootol a 32-es win telepítőjéről (a cd tuti jó, mert a másik gépemre is arról raktam fel.

[Szerkesztve]

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#127) REDeath válasza joergie (#124) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

MAC címhez kötött tehát router nélkül csak akkor fog menni ha ugyanazt a MAC címet írod be a hálókártyádnak mint apád gépben ami van

(#128) e.vid válasza joergie (#124) üzenetére

e.vid
(senior tag)

használd ezt: [link]

'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

(#129) mazda626 válasza Seraph 16 (#126) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Átállítottad bioszban a boot sorrendet? Formázd a meghajtót, és utána menjen rá az új XP.

(#130) Seraph 16 válasza mazda626 (#129) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

Átállítottam, de egyenlőre nem megy a formázás (xp-ből nem lehet a dos-os boot lemez meg vmi miatt nem látja a vinyót) kipróbálok vmi xp boot floppyt, bár ezt még nem ismerem

(#131) mazda626 válasza Seraph 16 (#130) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

A legegyszerűbb, ha van floppymeghajtód, akkor egy működő 32bites Windowsban csinálsz boot floppyt és azt használod. Ha nincs floppyd a gépben, akkor valahol akinek van a boot floppyt írod ki boot cd-nek a Nero segítségével.

(#132) WOW27 válasza Seraph 16 (#130) üzenetére

WOW27
(tag)

Satás a vinyód?

(#133) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Sata2 -es. De asszem sikerült :) Addig próbálgattam még egy régi, poros win 98-as telepítő cd-ről el nem indult a formázás. Utána már megy a telepítés :) .
Köszi a segítségeket :R

(#134) Derrrick

Derrrick
(tag)

Szevasztok, nem tudom jó helyen kérdezem-e, de kérlek válaszoljatok ha tudtok. Előre is köszönöm.

Tehát a problémám, hogy akár le-, akár feltölteni próbálok a Skype-al egy fájlt, mindig max. 3 Kb a sebesség. Pedig a haver másokkal gyorsabban tud mind le-, mind feltölteni. És ez más programmal is előfordul, pl. a Picasa Hello-jával. Mi lehet rosszul beállítva nálam? Mi lehet a probléma oka?

(#135) tkazmer válasza Derrrick (#134) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezek szerint van olyan prog, amivel viszont ennél gyorsabban töltesz fel a Te netkapcsolatoddal? A haverod netkapcsolata nem gyorsabb(nem gyorsabbat rendelt a szolgáltatójától?)?

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#136) sün

sün
(lelkes újonc)

Sziasztok!

A problémám:
Az új gépecském egyszerűen fogja magát és leáll, ha kedve úgy tartja.
Akkor is ez áll fenn, ha lemezt akarok írni. :O

A gép: MSI K9N Ultra, AMD 3800+ X2, Geil 2X512 MB 800 MHz, MSI 6600GT, WD 250 GB Sata2, Pioneer 110, Chieftec 400 W.

Néha játékoknál áll le; lemez-íráskor mindig; vagy pl. zenét hallgatok, közben letöltök ezt-azt, és bumm. Mintha áramszünet lenne..
(Ennek is két fajtája van: egyszerűen kikapcsol, vagy kikapcs és lassan elkezd villogni a power LED és csak akkor tom visszakapcsolni, ha áramtalanítom és abbamarad a villogás)

Próbáltam már Bios-ban mindet, átdugdostam a kábeleket, de nem segít semmi! :W

Esetleg a tápom rossz?
Nem melegszik túl, az biztos.
Ha vki tud vmit mondani, azt epedve várom :)

A kő is él, csak lassan csinálja.

(#137) mazda626 válasza sün (#136) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Tápra tippelek. Ha magától lekapcsol és vissza, valamint a ledek is elmennek akkor elemegy az áram is. Táp vagy alaplap, de inkább tápprobléma. Ha lehetőséged van rá, próbáld ki másik energiaforrással.

(#138) Norbo03 válasza sün (#136) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Táp lehetséges leghamarabb, de mivel egy chieftec 400W-osról van szó ezért nem hiszem h az lenne a rossz. Írtad azt h olyan is van h kikapcsol és a power led pislákol ez alapján akár alaplap is lehet ludas. Azt kéne csinalni h a cuccokat kipróbálni másik lapban és ha ott nem csinálja akkor egyértelmüen lap ahbiás. Illetve táp kizárására próbáld ki azt h lehuzol minden fölösleges cuccot a tápról: slave vinyókat ki, ODD-ket ki, FDD-d ki, ha két memóriád van akkor az egyiket ki és így nézd meg h ha így is csinálja akkor gyenge a táp amit nem hiszek. Illetve próbálkozhatsz egy CMOS Clear-er is, de nem hiszem h segít. DE én a túlmelegedést se zárnám ki. Jah és miután lekapcsol és utéána a power led pislákol ezért akár a power led-nek a vezetékénél zárlat is előfordulhat.

[Szerkesztve]

(#139) kneedeep válasza sün (#136) üzenetére

kneedeep
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

MSI K9N ULTRA (első széria) + X2 AMD nem megy együtt, pont a leírt dolgok tapasztalhatóak... Az MSI elismerte hogy hibás a lap, tehát csak annyit kell tenned, hogy visszaviszed garba.

vagy raksz bele egy sima A64 et;)

[Szerkesztve]

(#140) Norbo03 válasza kneedeep (#139) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Ezt nem is tudtam h ez a széria rossz. :B

(#141) kneedeep válasza Norbo03 (#140) üzenetére

kneedeep
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak az első szállítmányok voltak ilyenek, én meg nem gondoltam volna, hogy még van belőle a usereknél.. nagyon sok lapot legariztak már..

(#142) Dilikutya

Dilikutya
(PH! kedvence)

Van rá lehetőség, hogy .sub formátumú feliratot szerkeszteni tudjak? Van 1 film, amihez csak így van meg, és le akarom fordítani. Valamilyen subripperrel átalakíthatnám txt alapúra, de az nagyon macerás, jó lenne, ha valahogyan egyből is lehetne szerkeszteni. Vagy bittérképes formátuma miatt ilyenről ne is álmodjak?

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#143) polip válasza Dilikutya (#142) üzenetére

polip
(PH! addikt)

Subtitle Workshop 2.0...asszem ez a legújabb verzió belőle, de lehet van újabb :)

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#144) Dilikutya válasza polip (#143) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Egyébként rosszul mondtam, DVD .sup formában van a felirat, a .sub-ot kezelni kell mindennek, mert MicroDVD-s típus, egyszerű karakteres. De ez itt nekem nem ilyen, mert 6,6Mb, és a SWS nem ismeri fel.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#145) Derrrick válasza tkazmer (#135) üzenetére

Derrrick
(tag)

Félreértesz. Nekem itthon 6 MB-os IPTV-s ADSL-em van (gyors mint a fene), de amiről írtam az 3 kb, tehát mondjuk egy 1 MB-os digitális fotó kb. 10-20 perc alatt töltődik át. A haveromnak sima 1 MB-os kapcsolata van és ezzel sokkal gyorsabban tud oda-vissza töltögetni másik ismerősével.

(#146) sün válasza kneedeep (#139) üzenetére

sün
(lelkes újonc)

Hi!

Thx az infóért, ünnepek után akkor lépek vissza a boltba. :D

Direkt próbáltam márkás dolgokat venni, hogy ne legyenek ilyen problémáim..

Szóvl csak beslattyogok a boltba, azt kapok másikat? (persze gari még van rá)
Vagy inkább kérjem el az árát és vegyek egy másik, hasonló tudásút?

A kő is él, csak lassan csinálja.

(#147) mhif

mhif
(senior tag)

Halitok!

Röviden: házikómat szeretném ''szétfarigcsálni'' (konkrétabban szellőző réseket vágni a tetején a majdani passzív tápom jobb szellőzése érdekében), ehhez keresnék egy ezzel foglalkozó topikot, ill. személyt.
Nézelődtem, de nem nagyon találtam ilyet, de biztos vagyok benne hogy van ilyen topik.
Esetleg nem tudtok olyan helyet, ahol igényesen ''szét tudják vágni'' a házamat?

thx, mhif

30/412-14-13

(#148) kneedeep válasza sün (#146) üzenetére

kneedeep
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Msi oldalán fent van, (legalábbis pár hónappal ezelőtt még fent volt), hogy pontosan melyik sorozatszámú lapok a rosszak, keress rá!

(#149) Ramius válasza mhif (#147) üzenetére

Ramius
(őstag)

Halitok!

Ez miféle köszönés? :F
:D

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#150) Grandi

Grandi
(fanatikus tag)

Van valami megoldás arra hogy: LANozás 3 vagy 4 géppel Switch nélkül ?
Mondjuk 2 hálókártya és akkor lehet 3 géppel ?

[Szerkesztve]

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.