írj egy linket ahol elérhető a cumó...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Mi a teendő egy Creative Zen-V lejátszóval, ha keményrefagy? képernyőn az van írva, hogy Docked, pedig már nincs rászúrva a gépre. Aksis, szóval azt nem tudom kikapni belőle. Várjam meg, míg lemerül?
Nec arte, nec marte

ádyz
(PH! addikt)
Üdvözletem kollégák!
A kérdésem:van egy 256-os Infineon RAM-om:@ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS everest szerint.
Van egy 512-es Kingston K RAM-om:@ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)everest szerint
512-es Kingston K RAM-om:@ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RASeverest szerint
A kérdésem:a BIOS-ba ugye 166MHz FSB azaz 333MHz-a ramnak(ennyit enged ha nem húzom ) hogy most megy rendesen.DE nincs sebességcsökkenés?Valahogy egybe lehet tenni a kettőt?Mind PC3200-es RAM.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.

szeva000
(PH! addikt)
szerintem van rajta egy reset gomb,pontosabban nem is gomb,hanem egy kis lyuk ahol betudsz nyúlni egy tűvel vagy valami vékony csavarhúzóval.Nekem is van az aksis lejátszómban.

IIIstIII
(senior tag)
Szorri a szoftveres kérdés miatt.
Mostanság gondom van a bs playerrel. multkor a notin nem tudtunk filmet nézni a bsel mert nem volt hang. most az asztali gépen nem lehet a hangerő sáv eltűnt csak a mute van ott. ac3 filter van audi codecnek meg azt hiszem ace codec pack van.
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

izb
(senior tag)
ezt a kérdéskört nem értem
''Valahogy egybe lehet tenni a kettőt?''

izb
(senior tag)
szerkesztve 
[Szerkesztve]

virkir
(PH! addikt)
Keress rá az AMV Convert Tool progira nekem ezt adták a lejátszóhoz működik is rendesen
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

virkir
(PH! addikt)
Nekem egy kicsi gagyibb lejátszó fagyott le, reset nincs, aksi forrasztva, pillanatnyi rövidzár nem segített, így irány a szervíz, ahol figyelő tekinteteim elől eldugva kb. 3 perc alatt visszahozták az életbe egy firm. frissítéssel.

ádyz
(PH! addikt)
2 ram van a gépembe 
de köszike.
és (remélhetőleg) 333-on megy mind
és everest mérése szerint 1000megabájt/secundummmal gyorsabb 
[Szerkesztve]

gogle
(senior tag)
Köszi már megvan.
Sikerült is egy jobbat mint amit adtak letölteni!
- Privát
- 2007-01-02 21:02:38

kill_bill1
(tag)
17'' 1280*1024 75Hz
fényerő: 300 cd/m2
kontraszt: 700:1
válaszidő: 8 ms
színmélység: 8 bit ( 16 777 216 )
láthatósági szög: h.:150 v.: 125
A láthatósági szögből ítélve ez TN+film panel.
Viszont úgy tudtam a TN+film-es panelek csak 16,2 m színt tudnak.
Akkor most hogy van ez?
Egyem a nyoszolyádat.
(#1014) Qru válasza kill_bill1 (#1013) üzenetére
- Privát
- 2007-01-02 21:47:04
Milyen márka/típus? Ha belépő modell akkor tuti TN+Film és a színek száma elírás, mert ez a legolcsóbb paneltípus. Egyébként a többi adat (kontraszt alapjén csak is TN+Film lehet, mert a többinek vagy kisebb 700-nál vagy nagyobb. (MV/PVA 1000-1500:1, IPS 300-500:1)) alapján is erre lehet következtetni.
Ha még nem lett volna: [link]
és [link]
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
AVI szakértők figyelem!! 
az a helyzet hogy van egy 5 másodperces AVI fájl, fényképezőgéppel lett felvéve még nno de ez léynegtelen. a helyzet az hogy a gépemen semmivel nem tudom lejátszani, wmp hibát ír, winamp se jácca semmi...
A probléma az hogy akárki akinek eddig elküldtem gond nélkül ment a gépén...
(pl. izb-nél is megy, meg havernál is linuxon is...)
xvid és divx is van a gépemen... de elküldtem olyan ismerősömnek aki semmit sem ért a géphez, annál is lejátszotta.
Mi lehet a gond? (régen nem volt ilyen gond vele, szóval elég fura hogy csak nálam nem megy
)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
(#1016) kill_bill1 válasza Qru (#1014) üzenetére
- Privát
- 2007-01-02 22:17:19

kill_bill1
(tag)
Amúgy Daewoo HL720AD monitor. Szerintem is TN+film-es, csak szöget ütött a fejembe, hogy a használati utasításában (nem ilyen fénymásolt alig olvasható...) és neten is az olvasható, hogy színmélység 8 bit 16 777 261.
Egyem a nyoszolyádat.

(Bundás)
(PH! kedvence)
Használjál Mplayert (nem Média fos), esetleg nézd meg G-spot-tal milyen codec-ért rinyál.
Végülis lemerült aksi, és utána már működött gond nélkül. Vmi lyukat találtam rajta, valszeg az a reset gomb, remélem már nem lesz rá szükségem.
virkir: firmware frissítés nekem is az eszembe jutott, de amikor rádugtam a cuccot a gépre, akkor nem találta meg. Szóval esélytelen volt. Gép nem látta, lejátszó semmire sem ragált...
Nec arte, nec marte

virkir
(PH! addikt)
Na ez az.
Az én gépem sem látta lejátszót de a szervízben meg tudtak ráfrissíteni firmware-t mert 12.20.-a a dátuma, + a háttérszínek is megváltoztak a lejátszó meg előbb lett véve.
A lyukkal vigyázz, lehet a mikrofon is ha tud felvenni 
[Szerkesztve]
az a baj hogy semmilyen lejátszó nem viszi, pedig Gspot szerint rendbe vannak a codec-ek
és mint mondtam, másnál mindenkinél megy csak nálam nem. pedig nem hallottam avi killer vírusokról

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

[amne]
(senior tag)
A kérdést feltettem már a maga topicjában is, de mivel érdemleges válasz nem született, tennék egy próbát itt is. Torrentes kérdés.
Alapfelállás: chello classic, semmiféle tűzfal csak a winxp-s, de abban kivételezve van a utorrent (azureus-t is próbáltam a probléma ugyanaz...). Nyílt oldalakról töltök, de sok a seed/peer. Felfelé gyönyörűen megy minden, de a letöltés nagyon lassú, 50-70 a maximum, de az átlag inkább !10-20. Ez valószínűleg azért van, mert csak pár kapcsolódást tud létrehozni. Például 21000-ből 25 kapcsolat épül fel, a többi elutasít időtúllépés miatt. Nem tudom másnál ennyiből hány kapcsolat az ami létrejön, de nekem kevésnek tűnik.
Kérdés, hogy miért nem tudok sok esetben csatlakozni, ill. hogy tudnám megoldani hogy időtúllépéssel ne dobjanak el.
Megj.: http, ftp, kapcsolatokkal semmi gond nincs, ezért UPC ügyfélszolgálatnak nem tudom, hogy kéne elmagyarázni a dolgot
. Még valami, fentebb a peerekről írtam, de magánál a trackernél is előfordul - ugyan ritkábban -, hogy szintén időtúllépés miatt elutasaít.
Köszi.
[Szerkesztve]
מת(נ)יהו

Tsabby
(tag)
Hogyan osztályozzuk a számítógépeket az adatfeldolgozás módjai szerint? Melyiket milyen környezetben előnyös alkalmazni?
Köszi

izb
(senior tag)
codec pack csomag van fent a gépeden???

szeva000
(PH! addikt)
Szerintem kodek bajod van.A Real Playerrel próbáltad?Nekem az szokott jó lenni a fényképezővel felvett hülyeségek ellen
(#1025) Forest_roby válasza Tsabby (#1022) üzenetére
- Privát
- 2007-01-03 11:42:52

Forest_roby
(őstag)
Leszakad a pofám, de nem tudom a választ. Nem tudnál egy kicsit rávilágitani, hogy mire gondolhat a tanár, amikor felteszi ezt a kérdést vagy te se tudod?
[pedig tudnom kellene]
mostmár engem is érdekel a válasz /persze tippem az lenne, csak nem jó
/
mod: soros ill párhuzamos feldolgozás, nem?
a soros a Neumann elvű számítógépek, a párhuzamos pedig nem Neumann elvű számítógépek
[Szerkesztve]
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
Van a lyukkártyás meg a... 
Tényleg fejtsd ki bővebben mire gondolsz/gondolnak.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Tsabby
(tag)
sajna ennyi a kérdés .... 
gondolhatod hogy nekem is tele van a hócipőm az ilyan kérdésekkel 
(#1028) Forest_roby válasza Tsabby (#1027) üzenetére
- Privát
- 2007-01-03 12:00:22

Forest_roby
(őstag)
aha, tuti az a válasz, amit én írtam.
Soros ill párhuzamos feldolgozás
soros: Neumann elvű számítógépek - 1 processor és szépen sorban hajtja végre a feladatokat
párhuzamos: többprocessoros gépek v. nem Neumann elvű processoros gépek. Egy időben több feladatra is lépes.
innen már rá tudsz keresni a google-lel!
/jó kérdés volt!!/
megjegyzés: manapság, már a Neumann elvű számítógépek is több feladatot látnak el egyszerre ( látszólag ), hála az interrapt handler -nek ( megszakítás vezérlőnek )
További jó tanulást!!
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D

athomi
(PH! kedvence)

Csipi
(fanatikus tag)
Igen, erre gondolok, csak ott minden ok volt eddig is (és mégsem müködött). Ma csodák csodájára újra beindult az autoplay magától... 
A vége mégis csak egy Windows reinstall lesz.
Mondjátok csak, ha úgyis újra telepítem a win-t, és format C: is lesz, érdemes az összes többi progit letörölni, vagy hagyjam öket a hard-on? Megjegyzem, hogy egyedül még soha nem installáltam windows-t.
Köszi elöre is.
[Szerkesztve]
Nemes dolog azokon segíteni akik annyit tudnak most, mint amennyit te is tudtál valamikor az elején...
A mikrofon lyuk meg van jelölve, szóval valószínűleg az ott a reset. Egyelőre működik a lejátszó, de még1 ilyen humor és lehet visszaviszem. Azért nem a legcsóróbb lejátszó, nem kéne ilyeneket csinálnia.
Nec arte, nec marte

DZs
(fanatikus tag)
játék közben újabban szakaszosan jön a hang, majd eltűnik és visszajön. Mi lehet a baj?
BÚÉK!

Dilikutya
(PH! kedvence)
DVD menüjét hogyan lehet átszerkeszteni? Már csak ez hiányzik a tökéletes munkámhoz. Feliratot, minden egyebet meg tudok már oldani, a menüt is vissza tudom tenni, egyedül az a gondom, hogy mivel nem magyar menü, így pl a nyelveknél sincs ott a magyar, mint választható, hanem csak másik nyelvre tudom rátenni, az úgy meg nem frankó. Meg lehet ezt valahogyan oldani halandó, nem DVD authoringon nevelkedett embernek is, vagy ez már nagyon macerás?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Hangkártya drájver reinstall volt már? A játék beállításai között nincs olyan jelölőnégyzet bepipálva, amit nem tud a géped? (teszemazt EAX).
Haverodnál működik rendesen a játék? Nincs ilyen gond? Az ajánlott konfigot eléri a géped?
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
Nem tudom mennyire tudsz angolul. Ehhez az oldalhoz nem árt a tudás. Bár a problémád megoldásához sem árt. Szóval itt a kérdésedre szerintem megtalálod a választ. Ha nem, nem. Viszont a választ pontosan nem tudom, ezért csak ez a link.
Ezen az oldalon: [link] ezt ajánlom: [link]
[Szerkesztve]
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

DZs
(fanatikus tag)
Az egyik napig működött rendesen, a következő napon már nem, igaz, hogy egy másik játéknál kezdte el, amit időközben telepítettem, de az előző játéknál sem jó már.
- Privát
- 2007-01-03 14:26:54

zoli661102
(újonc)
mi van akkor ha a játék fel van telepitve,de olyan ablak jön fel,amibe az van irva:protection system
Javaslatom. Gyaluld le a BSPlayert. Uninstalláld és töröld a ProgramFiles-ból is. Restart a windowsnak. Telepítsd fel újra és csak Nexteket nyomkodj (értelemszerűen). Végzett, restart a windowsnak. Aztán töltsd le ezt és telepítsd: [link] majd keresd meg a lejátszani kívánt fájlt és jobb klikk. Vizsgáltasd meg a média fájlodat a programmal (elméletileg beépült a context menübe) és vedd észre, hogy milyen codecet igényel (hang és kép kodeket egyaránt). Aztán ha azt írta ki, hogy mindegyikte támogatja, de még mindíg nem működik, akkor hangkari driver reinstall. De ha szól a zenéd vagy másnak van hangja, akkor az is rendben lehet. Ebben az esetben vásárold meg dvd-n és akkor lesz hol reklamálnod. 
(#1039) WillChi válasza zoli661102 (#1037) üzenetére
- Privát
- 2007-01-03 14:29:11

WillChi
(őstag)
Az, hogy nem eredeti a játék.
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...
(#1040) supesz válasza zoli661102 (#1037) üzenetére
- Privát
- 2007-01-03 14:32:40
Melyik alkalmazás dobja fel az ablakot? A windows vagy vmilyen védelem program vagy egyéb. Ez így egy kicsit kevés infó. Nekem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem is mertem feltételezni :LoL:
A rendszerednek van hangja (windows hangok, zene, egyéb hangok)? Pucold le azt a játékot, amivel játszani szeretnél, a hangkaridnak reinstall és tedd fel újra a gémet. Ellenőrizd a DirectX komponenseket. Futtasd végig a directX directSound tesztjét. Több ötletem nincs. 

[amne]
(senior tag)
Köszönöm, ha hazaérek, ki is próbálom, de azért még várok ötleteket addig
.
מת(נ)יהו
- Privát
- 2007-01-03 14:39:32

zoli661102
(újonc)
mi van akkor ha a játék fel van telepitve,de olyan ablak jön fel,amibe az van irva:protection system
[Szerkesztve]
(#1045) zoli661102 válasza supesz (#1040) üzenetére
- Privát
- 2007-01-03 14:42:43

zoli661102
(újonc)
szerintem védelmi progi mert utána néztem a kifejezés jelentésének
(#1046) zoli661102 válasza WillChi (#1039) üzenetére
- Privát
- 2007-01-03 14:47:43

zoli661102
(újonc)
azt én is tudom,mert úgy lett letöltve a netről .valami más megoldás?
(#1047) Ramius válasza zoli661102 (#1046) üzenetére
- Privát
- 2007-01-03 14:55:31

Ramius
(őstag)
Az alapelvek ide vonatkozó része ismerős? 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Valaki segítsen abban, hogy a TFT monitort milyen ''nedves'' vacakkal lehet letörölni. Valami olyan cucc van rajta, amit le kell ''mosni'', viszont nem akarok ezért a pár négyzetcentiméterér venni ilyen méregdrága törlőkendőt.
Ötlet?
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!