ez nem hardver fórum? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
(#4951) blackboNe válasza DamonBounce (#4950) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 10:42:29

blackboNe
(újonc)

MoP_FX 57
(őstag)
Értem köszi, akkor ilyet be fogok szerezni. A másikról meg ugye gyárilag ki van takarva a plusz kettő valami ragasztószalaggal?
A hattűsre gondolok.
(#4953) venember83 válasza blackboNe (#4951) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 10:45:15
ird le pls a pontos konfigod, oprendszerestol mindenestol.
videokartyas keres nem neked szolt
nem kotekedes, hanem informalas 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

sekli
(PH! addikt)
nem
[ Szerkesztve ]
(#4955) blackboNe válasza venember83 (#4953) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 10:53:10

blackboNe
(újonc)
Microsoft Windows XP Professional 2002-es verzió
Szervizcsomag 2
Alaplap: ASUS P4 P800
Processzor: Intel Celeron D 2.6ghz
VGA: ATi Radeon 9600XT 128mb
HDD: Samsung 160GB
még kell valami?

virkir
(PH! addikt)
Ezmiez 
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

blackboNe
(újonc)
azthittem tőlem kérdezted

Cicero
(őstag)
GeForce 8800 GTX. Nem a felbontással van a baj, mert 720p és 1080p-ben is kicsúszik, nem szólva az 1024x768 és hasonló felbontásokról. Talán ha S-Videoval csatlakoztatnám? Nvidia control paneljén a tv-s beállítást végigjátszottam, de semmi változás.
Ja van a TV-n d-sub csatlakozó (azt hívja ő pc-nek és ott lehet viszont állítani (mint a monitorokon) a kép helyzetét. De csak ott.. Attól félek, hogyha s-videoval csatlakoztatnám akkor is ez lenne..)
[Szerkesztve]

DragonR+
(senior tag)
Buta kérdés:
Sajátgép(jobbklatty)/Kezelés/Lemezkezelés
Ott sincs meg a lemezterület?
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

pentiumbt
(lelkes újonc)
nemtudom, hogy hova írja, hogy:
csinálni akarok egy ''virtuális'' bankkártyát, amit nem hoznak ki, mint pl. egy visa vagy egy mastercard, hanem csak netes cuccokrta kellene és mobiltelefonrólis fel lehessen tölteni pénzt rá!!! (pl. ha domiinós vagy) köszi szépen előre is
http://miniprofile.xfire.com/bg/bg/type/2/pentiumbt.png

virkir
(PH! addikt)
Talán a kijelző nativ felbontására kéne beállítani pl. az 1366x768-ra?

MoP_FX 57
(őstag)
Én is hülyeséget mondok, nem is hat, hanem nyolc.
[link]

virkir
(PH! addikt)
Az asus szerint a lapod tudja a 48 bites lemezkezelést, az xpsp2 szintén így marad a vinyó.
Próbálj futattni egy CHKDisket vagy valami hasonló javító programot, ha azok sem segítenek akkor döglődik a vinyód, szerintem.

Cicero
(őstag)
És azt hol vagy hogy? 
engem is érdekelne

blackboNe
(újonc)
köszönöm mindenkinek a segítséget, a probléma megoldódott. a windowst ujratelepítettem, a konziesztenciaellenőrzőt lefuttattam és a meghajtó helyreállt.
[Szerkesztve]

DragonR+
(senior tag)
Drakulálok. 
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

virkir
(PH! addikt)
Nekem ati kártyám van annál a kontrol centerben a Display Managernél lehet a másodlagos kijelző felbontását állítani.

virkir
(PH! addikt)
Szvsz nyugodtan használd a 4 tűs csatit azért van letakarva az alaplapon a csatlakozó fele, de a lap kézikönyvében csak van valami erről.

ati05
(senior tag)
Hi vettem egy új gépet, mert az előzővel gondom volt mégpedig hogy fagyott az msn, a corel 13, acd 8.0... szóval elég sok progi. Meglett az új gép feltelepítettem mindent örülök hogy nincs fagyás, de ma felraktam a IE 7.0-át és úgyanaz aprobléma lépett fel 
Látott már valaki ilyet és van-e valami megoldás rá? Már többször teleptettem újra a rendszert vírusom nincs, többfajta vírusírtót lefutattam...
Új gép: ASUS M2N-MX, A64 3000+ (AM2), 2x512 667 MHz DDR2, integrált videókari 6100, WD 250GB sataII, pinnacle PCTV 110i tvtuner, Chieftec 420w táp, Yakumo 997F 19'' Flatron monitor,
Régi gép: ASUS K8N-E Deluxe, AMD Sempron 64 bit 2600+@2000MHz, Gef2MX400, 2*512MB, LG 710BH bár akkor még egy leadtek 6600 volt benne...

MoP_FX 57
(őstag)
Köszi szépen, hogy segítesz. 
Egyelőre csak informálódok. Március végére időzítettem az új konfigot.

&rew
(őstag)
akkor en atneveznem azt a fajlt csokkentett modban, aztan ha sirdogal utana megis a rendszer, akkor vissza
de ezt csak vegszukseg eseten
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

roko
(újonc)
Sziasztok!
Olyan ügyben kérném a ''TAPASZTALTABBAK'' segítségét,hogy tavaly vettem egy sulinetes gépet,s amikor próbálnám húzni/egy kicsit!/ azonnal beáll az alaplap 43mhz-re,
a 200mhz helyett,vagyis a proci 601 mhz-n dolgozik,szóval borzalmas,és amit még nem értek:2 nap múlva visszaáll normál üzemmmódra/200 mhz x cpu szorzó 14= 2800 mhz: adatok -CPU=INTEL PENTIUM D-915 /2.8 ghz/
-ALAPLAP:MSI 945PL Neo
Bocs ha OFF vagyok,de nem válogatok az eszközökben és a pörgös topic-okat látogatom,MERT IDEGESÍT!
Minden segítséget nagyon köszönök,ELŐRE IS !
üdv roko

roko
(újonc)
Sziasztok!
Olyan ügyben kérném a ''TAPASZTALTABBAK'' segítségét,hogy tavaly vettem egy sulinetes gépet,s amikor próbálnám húzni/egy kicsit!/ azonnal beáll az alaplap 43mhz-re,
a 200mhz helyett,vagyis a proci 601 mhz-n dolgozik,szóval borzalmas,és amit még nem értek:2 nap múlva visszaáll normál üzemmmódra/200 mhz x cpu szorzó 14= 2800 mhz: adatok -CPU=INTEL PENTIUM D-915 /2.8 ghz/
-ALAPLAP:MSI 945PL Neo
Bocs ha OFF vagyok,de nem válogatok az eszközökben és a pörgös topic-okat látogatom,MERT IDEGESÍT!
Minden segítséget nagyon köszönök,ELŐRE IS !
üdv roko

sekli
(PH! addikt)
mennyi az a kicsi? 
caps lock...
[ Szerkesztve ]

lorcsi
(PH! addikt)
ACDsee 7-ben hogyan lehet beállítani hogy az egér görgőjét lenyomva az egész képernyőn a kép legyen?
ne legyen mindenféle acdsee menü sehol

roko
(újonc)
Ha 205 mhz-re rakom már akkor is LETILT! ÜDV
Sőt, most éppen 600 mhz-n SZENVELGEK!
[Szerkesztve]
erre egy up?
teljes képernyő: F
[Szerkesztve]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

lorcsi
(PH! addikt)
köszi,d e ez magvan. nem lehet hozzárendelni valahogy a görgőhöz?
régi egerem tudta

sekli
(PH! addikt)
AGP/PCI frekvencia 66/33-on van...? ha nem AGP-s, akkor PCI-E...
[ Szerkesztve ]

old gray
(PH! addikt)
hali!
van olyan AM2-es lap ami ddr1-et kezel?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Ősember
(PH! addikt)
szevasztok
az adobe flash player szinte már minden weboldalon alapkövetelmény, fel is tettem, de ez az aljas maga mellett felelepitette a yahoo toolbart, amire semmi szükségem... le szeretném törölni, de hogyan lehet?
ha a telepitett programok között rákattintok a törlésre akkor vár 2-3 másodpercet és utána semmi, a program files között is van egy uninstalnak kinézö file, de amint arra ráduplázok az is ugyan ugy 2-3 másodperc töltés után semmit sem csinál a toolbar meg mindig itt figyel az explorerben. mit lehet ilyenkor tenni? már megprobáltam leötörlni a flash playert és utána a toolbart, de semmi változás....aki tud segitsen, köszönöm! 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
- Privát
- 2007-03-03 17:04:03
Hali mindenki!
Feltettem néhány régebbi játékot (Thief 1, EF2000 stb...). Az a gondom velük, hogy túl gyors a megjelenítés. Hogyan lehet őket normális tempóval futtatni?
Az Nvidia Panelben lévő Vertical Sync bekapcsolása nem hatásos, mivel ezek szoftveres módban futnak és az csak a D3D és az OpenGL-re van hatással.
(#4986) daa-raa válasza Dr. Romano (#4985) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 17:10:26

daa-raa
(MODERÁTOR)
A problémát valószínűleg a CnQ okozza. Kapcsold ki mielőtt elindítod a játékot, akkor valószínűleg nem lesz probléma. A DeusEx esetén legalábbis ezzel meg lehetett oldani.
Si vis pacem, para bellum.

Cicero
(őstag)
de nincs másodlagos kijelző, a hdtvre van kötve a gép

virkir
(PH! addikt)
Nézet->Eszköztárak pipa kivesz nem elég? Így legalább nem látod.

virkir
(PH! addikt)
Hát így érdekes, esetleg a rivatuner vagy valami hasonló cucc amivel lehet eltérő felbontásokat beállítani nem megoldás?

virkir
(PH! addikt)
Szvsz add el a meglévő vinyódat és vegyél Bandittól 2 db Western Digital WD2500YS-t
17195 Ftért akkor legalább egyformák lesznek, meg az 5 év gar sem elhanyagolható.
Álítólag aránylag halkak, hűvösek.

Ősember
(PH! addikt)
jo hát eltüntetni el tudom, de meg szeretnék szabadulni töle
utálom az ilyen kis nyakamramászos programokat 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

virkir
(PH! addikt)
Érdekes, megpróbáltam, nekem simán elpucolta a vezérlőpult->programok telepítésénél az uninstall.
Láma kérdés az IE be volt zárva az uninstall alatt?
[Szerkesztve]
(#4994) Dr. Romano válasza daa-raa (#4986) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 18:29:52
THX! Mindjárt ki is próbálom
Sajna csak 1 db 250 gigás vinyóra van pénzem nem hinném hogy a mostanit elég pénzért el tudnám adni de azért kösz a tippet 
2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0
(#4996) 3psilon válasza Dr. Romano (#4985) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 18:35:51
Biztos proci probléma, ezt megerősítem, mert én tudom futtatni. Ja.
Thief 1 esetén nézd meg a thief-thecircle fórumot, mert ott van fix a nem működő animációkra stb.
És még valami... sima kövön elég, ha az ellenség mögé futsz és leütöd!
És játssz ''profi'' szinten!
És van magyarítás is DarkHun néven! (benne felirat a filmekhez)
[nem, nem vagyok rajongó, csak kb. ez a kedvenc játékom
]
(#4997) Dr. Romano válasza 3psilon (#4996) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 18:39:40
THX! a tippeket!!
Én is imádom ezt a játékot a hangulata nagyon ott van! A magyarosítást meg most töltöm.
THX mégegyszer 
(#4998) Dr. Romano válasza daa-raa (#4986) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 18:40:47
Sajna a CnQ nem oldotta meg a problémát. Próbálkoztam még DosBox alol indítani, de legalább Win kell nekik, így ez sem jött be.
Más tipp esetleg?

virkir
(PH! addikt)
A piaci árakat alapul véve kb. 5-6k-t kéne pótolnod annyit meg megér a dolog, én a helyedben várnék pár hetet amíg összejön a suska.
- Privát
- 2007-03-03 18:58:10

várnarancs
(PH! addikt)
EGy érdekes kérés felétek: kellene a teljes egész idézet szőröstül bőröstül Syrano de Bergera-tól ''...magamat kigúnyolom ha kell, de mástól, de hogy més mondja azt nem tűröm el!''.
Ez kelle, de tényleg gyorsan! 
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs

mazda626
(PH! addikt)
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy honnan tudnám letölteni a Vistához kiadott Nforce3-as drivercsomagot? Eleinte ott villogott az NV honlapján, de hogy ''nem Vista Ready'' leszedték. Erre lenne szükségem. Hol lehetne beszerezni?
Előre is köszönöm! 
(#5002) (Bundás) válasza várnarancs (#5000) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 19:05:51

(Bundás)
(PH! kedvence)
Milyen ''teljes, egész idézet?'' 
''Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el''
Oldal alja, részlet : [link]
(#5003) várnarancs válasza (Bundás) (#5002) üzenetére
- Privát
- 2007-03-03 19:17:45

várnarancs
(PH! addikt)
Köszike!
Mert a kémiatanáromnak meg kell tanulnom, de nem mondta h mennyit! SZted mennyit tanuljak meg?
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
Sziasztok!
lenne mindjárt pár kérdésem
1, Local Settings\Application Data\Apple Computer\QuickTime\downloads mappában amik vanank törölhetőek?
2, \Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\gw1y9n12.default\Cache mappa tartalam törölhető? vagy ez törli a jelszóemlékezéseket is?
3,C:\Documents and Settings\felhasználó\Application Data\Opera\Opera\mail\store ban ha kitörlöm az account1, account2, stb... mappák tartalmát, akkor ebből sem lesz baj? mert Operában töröltem a leveleimet, de ezek ugyanúgy megmaradtak, bár lehet egy restart és eltűnnek.
(ja és Opera ha jól láttam minidg törli a saját Cache-ét kilépéskor
)
4, C:\Documents and Settings\felhasználó\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\msn live id kód (?) mappában vannak ilyenek hogy background mappa, me emoticons stb. ezek gondolom akor az msn fiókhoz tartozó smileyk meg ilyenek? mondjuk ezt sejtem, de az ezekben lévő .DAT fájlokat meg lehet vhogy nyitni?
meg ha backupolni akarom a smileykat, akkor ezeket kell kimenteni??
5, C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson mappában a log file mire jó? miről tárol infókat pontosan? törölhető? (nincs törlési mániám csak tudni akarom fontos-e vagy sem
)
6, utolsó
: outlookban, hogy lehet úgy szűrésbe tenni feladót, hogy egy adott tartományt nézzen feladónak? speciel a myVIP-re gondolok, mert elég gyakran más feladó jelenik meg, igaz mind ''myVIP'' de mégis más a konkrét email cím, viszont mind myvip.com-ra végződik. pl.: myVIP [noreply@mx0.myvip.com]. na ez az mx0... változik.
(arra kéne, hogy külön mappába csoportosítsam.)
Ja és az mér van, hogy más fix cím esetén (csak egy címmel csiálnja ezt) hiába van áthelyezés beállítva, csak átmásolja másik mappába, és nekem kell kézzel kiszedni a ''tömegsírból''. 
Előre is thx 
ui: uh, kissé sok lett így egyszerre 
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak