ja és freeware 
[ Szerkesztve ]

ja és freeware 
[ Szerkesztve ]
(#902) Mateee válasza Winner_hun (#554) üzenetére

Hali
Előre köszönöm hogy probáltok segiteni, másodszor bocsi , hogy ilyen későn reagálok a válaszotokra.
Virusellenőrzést megcsináltam csökkentet módban, nincs virus. (nod32)
Msn-el nem akad össze, ha nem megy az msn csak az utorrent akkor is ujraindul.
A gép húzva nincs.
A kékhalált nem midnig tudom elcsipni, hogy mit ir ki, mert elég gyorsan eltünik. Elöző windowsnál simán megfagyott a kékhalál azt bemásolom mit irt ki.
Egyik: STOP: 0x000000D1 (0x00000000, 0x00000002, 0x00000000, 0xF668366E)
NVNRM.SYS - Address F668366E base at F6679000, Datastamp 4253b853
Másik: STOP: 0x000000c5 (0x00000000, 0x00000002, 0x00000001, 0x8054385c)
Amit azóta kiprobáltam, hogy futtatam egy memtestet és hibázik. Haverom gépébe semmi gondja nincs.
ÜDv Máté 
Azt elfelejtettem, hogy a problémám az 553-as hozzászólásba volt megtalálható 
És köszia többieknek is
[Szerkesztve]

Az a baj hogy nincs se Floppym se Floppy meghajtom azért kellene valamilyen WINDOWSOS Progi de amit linkeltél annak a felülete se Windowsos hanem az is dosba megy.És valamilyen parancsokat is meg kell neki adni azért kellene nekem valamilyen egyszerübb progi!

Állítólag lehet állítani az usb porton kiadott, - default 500mA áramerősséget.
Tudja valaki, hogy hol?
Szerintem Windows alól inkább ne akarj VGA BIOS-t frissíteni, ehhez mindenképpen DOS ajánlott.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
(#910) Winner_hun válasza Fantom75 (#909) üzenetére
CamStudio [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#911) Fantom75 válasza Winner_hun (#910) üzenetére

Köszönöm. 

Sima tömör archívum létrehozásával sem lesz kisebb?

Feldobom ide is, hátha valakinek van ötlete:
Kérdés: vmikor régebben olvastam egy olyan trükkről vagy ulilityról, ami lehetővé teszi, hogy kiszürkített gombra is kattinthassunk.
A gondom ez: van egy VIA C3 alapú notebook + egy agyament HP multifunkciós nyomtató, aminek az alapkövetelménye 233 MHz P2 vagy erősebb, de a hülye nem ismeri a VIA C3 procit (1,0 GHz...) és nem hajlandó feltelepülni.
Na, itt most nagyon jó lenne, ha a rá tudnám erőszakolni a kiszürkített Continue gombot...
Department of Redundancy Department

wow, ilyen topic is van? jóság ...
hátha itt valaki:
Minap vettem viewcon usb-lpt átalakítót, és a gépre rádugva egészen jól ment 0,1 sec-ig a dolog, amikor is a nyomtató tápja (sajna belső) elkezdett sercegni és feladta. Ez egybeesett az első kivezérelt nyomtatás kezdetével, ezért gyanús a dolog.
Elképzelhető hogy hibás átalakító ad olyan impulzust a nyomtatónak ami miatt elszáll a táp???
Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn
(#915) tupacamaru válasza chungee (#891) üzenetére

Lássuk jól értem-e. 650 MB-os lemezképfájlt akarsz 150 MB-ra tömöríteni? Szerintem hiú ábránd.
[Szerkesztve]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
(#916) Ramius válasza tupacamaru (#915) üzenetére

Nem 150, hanem 10 megára akarja nyomni 
Egyiksem lehetséges szvsz. Úgy tudom a tar.gz tömörít a legjobban, node az sem ennyire 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
(#917) Bandus99 válasza tupacamaru (#915) üzenetére
Lehet hulyeseg amit irok de akkor majd kijavitjatok.
A tomoritesek nem csinalnak mast, mint az imsetlodeseket nezik es azokat egyszerubben leirjak. Minnel tobb ismetlodes van a tomoritendo anyagban, annal jobban sikerulhet a tomorites.
Tehat elvileg lehetseges a 150.
Persze gyakorlatban nem nagyon hiszem hogy osszejon.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

A konkrét probléma megoldva (manuális driver telepítés varázsló helyett), de ha valaki tudja a szürkített gombok feloldásának trükkjét, még megoszthatja a többiek épülésére 
Department of Redundancy Department

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen probléma lehet az, amikor a nyomtató a következőképpen nyomtat: a lap tartalmának csak egyes részeit nyomtatja ki, de nem csíkoz, vagy maszatol, hanem pl. egy mátrixnak csak a tartalmát, a keret nélkül, vagy egy bekeretezett szövegnél csak a keretet nyomja ki. A patron már házilag újra lett töltve, és nincs kifogyva, sőt az esetleges vákuum lehetősége is kizárt, továbbá a nyomtatófejet higítóval kezeltem, de így sem változott semmi. Egyébként egy hp3510esről van szó.
Köszi előre is!
Y N W A
Hello All,
Van 2 internetes levelesládám. Hogyan tudom, mindkettőt az outlook alá betenni?
Egyet be tudok tenni, de a másodikat nem. Azt szeretném, hogy egyszerre lássam mindkét postaládát az outlookban. van erre mód?
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
magyarul 2 email címet szeretnél kezelni oulookból?
ha igen akkor: Eszközök, Email fiókok, és új Email fiók hozzáadása...
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
(#922) Winner_hun válasza Mateee (#902) üzenetére
A kékhalált ki tudod deríteni, a sajátgépen jobb klikk tulajdonságok / speciális / az indítás és helyreállításnál klikk a beállításokra, majd a Rendszerhibánál az automatikus ujraindulás elöl vedd ki a pipát, így kékhalálnál nem fog újraindulni a gép és le tudod írni, hogy mi a hiba.
Viszont ha memtest hibázik akkor a memóriával van gond, tegyél a gépbe másik ramot és használd úgy, hogy úgy is van-e kékhalál

Hali mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy daa. típusú fájlokat milyen progival lehet megnyítni?! 
Elöre is köszi!

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Köszi,ez gyors volt!

ez rendben van. így hozzátudtam adni, de nekem az kellene, hogy az outlook mutassa egyszerre a két póstafiókot. na mutatok egy képet jó?[link]
ezen a képen az látszik, hogy egyszerre egy póstaládát mutat az outlook. nekem ezzel szemben az kellene, hogy mutassa a másikat is alatta. érthető hogy mit szeretnék?
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

Melyik a jobb/gyorsabb VGA:
ATI X1600PRO vagy GEFORCE 6600GT?? 

6600GT
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
szóval azt akarod hogy a két e-mailre kapott leveleket külön mutassa.
ezt úgy tudod elérni hogy készítesz két új mappát (vag egyet, és egyik marad az alap beérkezett üzenetek). pl. citromail, és freemail mappa.
Aztán meg létrehozol olyan levelezési szabályt ami bizonyos címzettre átteszi. pl. ha envagyok@citromail.hu címre kapsz levelet, akkor azt átteszi a citromailes mappába.
ugyanígy a másik email címel is.
Bocs előbb hülyeséget írtam, félre olvastam milyen ATI-ról van szó 
az x1600pro az gyorsabb!!
mégecer sorry, máskor lassabban olvasok 

Sziasztok!
A következő problémában szeretném kérni a segítségeteket:
Ismerősöm megkért, hogy nézzem meg a gépét, mert valami nem stimmel. Ez csak azért fontos, mert nem ismerem a gép előzményét, és az se tiszta, hogy mi okozhatta a hibát. Állítólag Office-t telepített...
Szóval a gép normál módban nem hajlandó elindulni. Bejön az XP bootképernyő, majd reseteli magát a gép, és ezután kiadja a csökkentett módos ablakot. Csökkentett módba hajlandó felállni.
CHKDSK-et lefutattam, de semmi hiba. Visszaállítottam a rendszert egy korábbi időpontra, de ez sem segített (ettől nem is vártam őszintén semmit).
Ehhez a problémához szeretnék tanácsokat kapni.
3gh. környéki AMD, Fujitsu-Siemens Auchanos csoda, XP prof HUN, SP2.
Köszi az ötleteket előre is!
(#932) Winner_hun válasza amzso (#931) üzenetére
Vírusírtás? Kékhalál nincs legalább egy pillanatra?
(#933) amzso válasza Winner_hun (#932) üzenetére

Nincs kékhalál!
NOD32 be van élesítve a gépén, azt én telepítettem neki! Más védelem nincs rajta.
(#934) Winner_hun válasza amzso (#933) üzenetére
esetleg az eseménynaplóban nézd meg, hogy került-e bele valami.
jah és: [link]
[Szerkesztve]

sziasztok ennek a kiba freemailnek nem tudja valaki az SMTP beállitásait, mert se Outlook-kal se the bat-el nem tudok levelet küldeni...
elszáll csatlakozási hibával
fogadni tudok de küldeni nem..
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''

nézds meg a biosba nincs e húzva az alaplap vagy a RAM beaállítása stimmel-e a biosban..
Ha valamit keresek akkor azt szerertném itt megtalálni

pop:pop3.freemail.hu
SMTP: UA, mint a szolgáltatód által megadott!

nem a freemailes SMTp szolgáltatót kell megadni hanem az internetszolgáltatódét.
Ha valamit keresek akkor azt szerertném itt megtalálni

Nem nagyon értenek a tulajok a géphez, azt se tudják mi az a BIOS, szóval ezt nem tartom valószínűnek. De kösz az ötletet.

Tudom, hétvége. 
De hátha.
#869 : [link]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

köszi 

köszi
Azt szeretném kérdezni h egy Nokia 7610-es telefonba pontosan mien bővítőkártya kell?Mien megy bele? Az egyik haveromnak kellene tudnia h mien kell bele. Ő ezt nézte ki:
64 MB MultiMédia kártya (MMC) MU-1
A kivehetõ kártya 64 MB tárkapacitást nyújt, így növeli az adat-és szoftveralkalmazások rendelkezésére álló memóriát.
Ez jó bele?
Előre is köszike mindenkinek a válaszát!!!

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
(#944) Winner_hun válasza Norbo03 (#943) üzenetére
Sziasztok,
van egy nagyon komoly problémám, mégpedig az, hogy összeakad az usb-és kworld tévékártyám és a Genius webkamon drivere. Szerintetek mit lehetne tenni, hogy egyszerre tudjam használni ?
Fej! Tor! Potroh!

Nem tudja valaki csatorna kiosztást hol találok?Tehát hány MHz megy az aodtt csatorna.Ja Óbudára kéne Tré kábel
SATA noti hdd 2.5''. Ezt simán ugyanúgy rá lehet nyomni asztali gépre, mint a 3.5es testvéreit, nem kell átalakító?
nem egy bonyolult kérdés, plz help 
Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589
Sziasztok!
Van közöttetek valaki, aki keni a NIS 2005-öt és esetleg a kép.tár.hu-t is használja???? Nemt'om feltenni TC-ből a képeim... Kapcsolathívási hibát ír ki mindig... 
gerincnyujtoterapia.hu

ha a getdataback csődöt mond, akkor mivel lehet még próbálkozni? 
a fényképezőm memóriakártyájáról szeretném valahogy visszaállítani azokat a képeket, amik valahogy eltűntek, pedig emlékszem, hogy megcsináltam....
lehet, hogy valaki törölte.
egy vadiúj kingston CF kártya van benne, és egyszerűen lefagy tőle a getdataback.
[Szerkesztve]
Pleased to meet you - Hope you guess my name