Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XII. (téma lezárva)

(#751) tökfey válasza citkar (#749) üzenetére

tökfey
(tag)

[link]

Ezt most mondtam, vagy csak gondoltam?

(#752) citkar válasza csapos2 (#750) üzenetére

citkar
(senior tag)

nekem oylan volt h egyes bill kombinációt nem vett be,sípolt,de pl a shiftet átállítottam ctrl-ra(a játékban csak) és azzal nem volt gond

csoki ramm csoki rammm

(#753) citkar válasza tökfey (#751) üzenetére

citkar
(senior tag)

kössz,próbálom

UI:müxik köszi,csak enabledet is külön kellett megnyomni rajta,de jó

[Szerkesztve]

csoki ramm csoki rammm

(#754) krokk válasza citkar (#749) üzenetére

krokk
(senior tag)

játékok közben általában 60-65 hz-re kerül le a frissítés. és ha visszalépsz win alá akkor visszaáll. vanhozzá egy kis progi ami ezt megkadályozza nvidia kariknál énis használtam annó: [link] próbáld ki remélem segíteni fog

the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it

(#755) citkar válasza krokk (#754) üzenetére

citkar
(senior tag)

ezt próbáltam,égebbi dirverekkel emgy azt írta,mert új újabbakhoz nem kell szerinte,szóval azzal nem sikerült

csoki ramm csoki rammm

(#756) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Meg tudná valaki mondani, hogy miként lehet késleltetetten indítani egy alkalmazást? A helyzet a következő: adott egy program, aminek akkor kellene elindulnia, miután a gép bejelentkezett a munkahelyi hálózatba. Természetesen ezt x+1 gépen kellene elvégezni és nem kapok hozzá IT-s támogatást.
Ha Startup-ba rakom, akkor még a bejelentkezés előtt indulna, de az túl korai, mert nincsenek még meg a hálózati meghajtók, amikre szüksége van a programnak, hogy fusson. Van valami egyéb módszer is?

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#757) tothbe válasza Gh0sT (#756) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

nos, a task scheduler-ben van olyan lehetöség, hogy ''Felhasználó bejelentkezése után''.
Ezt válaszd, és tallózd ki a programot.

By(e) Tothbe

(#758) tökfey

tökfey
(tag)

Vettem 1 dvd írót, de nem nagyon akarja felpörgetni a dvd - os lemezeket, pedig elvileg kéne neki...Mit tudok ilyenkor csinálni?

(#759) Devid_81 válasza tökfey (#758) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

win alatt nem akarja vagy nem kezd bootolni róla?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#760) Finwe

Finwe
(őstag)
LOGOUT blog

szerk:törölve :B :B :B

Finwe

[Szerkesztve]

-{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán) || Fysiikka || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||

(#761) tökfey válasza Devid_81 (#759) üzenetére

tökfey
(tag)

Win alatt nem akarja. Tehát: a lemez amit adtak, hozzá, 1.65giga adatot tartalmaz, tehát az is dvd. Az megy szépen. Ezzel a lemezzel csináltam 1 tesztet neroban. Nem volt semmi különös, teljesen normális eredmények jöttek ki. Amiket nem olvas Ridata 8x és Fujifilm up to 8x (eddig csak ezekkel tudtam tesztelni). Elvileg az író 8x-osan olvassa a dvd-ket és a nero is ezt mutatta. Lehet a szemem előtt van a gond, de valahogy nem ugrik be semmi :F

(#762) krokk válasza tökfey (#761) üzenetére

krokk
(senior tag)

más dvd olvasó olvassa őket? mikoriak? ridata lehet ha régi már nem tudod olvasni semmivel... már jártam így énis és mások is:) .... ha máshol se megy ez lesz a baj ha csak itt nem akkor lehet az olvasód érzékeny rájuk. nekem is érzékeny 1-2 márkára az íróm és nem hajlandó az istennek se felismerni őket. de minden mást visz.

the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it

(#763) tökfey válasza krokk (#762) üzenetére

tökfey
(tag)

Haver LG-je állítólag olvassa őket. Enyém amúgy 1 Pioneer A07. Sajnos most nincs a közelben más dvd, de amint tudom, kipróbálom más márkákkal is. Remélem tényleg csak ilyen 'érzékenységi' probléma és nem kell rohangálnom vele :U A ridata amúgy tényleg régi lehet, mert igencsak meg van kopva...

(#764) Devid_81 válasza tökfey (#763) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Én is hasonlót akartam mondani/írni mint ''krokk''
Válogatós lessz a meghajtód,de mindenképp próbld ki a lemezeket másik meghajtóval ha lessz rá lehetőség

(#765) Devid_81 válasza Devid_81 (#764) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Ejnye-ejnye Devid_81 !!
''Lesssssssz'' már egy jó ideje figyelem magam hogy egyre csak romlik a helyesírásom.... :(

Reméljük ez csak átmeneti állapot,és csak romlani fog ! :DD :D

(#766) tökfey

tökfey
(tag)

Oks. Amint tudom kipróbálom. Köszi mindkettőtöknek :R

(#767) Gh0sT válasza tothbe (#757) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Kipróbáltam, de nem jó. :( Az a baj, hogy miután beléptem, utána történik a munkahelyi hálózatba a bejelentkezés. Ez kb. 1 percet vesz igénybe és ezután kellene futtatni a programot.

(#768) krokk

krokk
(senior tag)

van ott olyan hogy beállítások fül és rendszer üresjáratban csak akkor indítsa el. mennyire vannak üresjáratban a gépek? vagy ahogy bekapcsolják már dolgoznak is rajta? vagy 8kor bekapcsolják őket és dolgoznak rajtuk 10től? mert lehet evvel az üresjárattal is megoldható...

(#769) tothbe válasza Gh0sT (#767) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

akkor meg be kell tetetni a login script végére a dolgot.

By(e) Tothbe

(#770) dvdbackuper válasza Gh0sT (#756) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

esetleg próbáld ki a Startup Faster című software-t, ott lehet állítani Delay Time-ot

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#771) sekli

sekli
(PH! addikt)

HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N DVD irom van, ami az everest szerint 32X-esen tud CD-RW-t írni, 6os nérot használok, és egy TDK 12X-es lemezt csak 10X-es sebességgel hajlandó írni? :U Ez miért van?

[ Szerkesztve ]

(#772) tothbe válasza sekli (#771) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

mondjuk mert esetleg nem a legfrissebb firmware van benne és azt a lemezt még nem ismeri rendesen.

By(e) Tothbe

(#773) sekli válasza tothbe (#772) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

2006.02.23-as a firmware és a cd, már vagy másfél éve ott áll a polcomoc... :U

[ Szerkesztve ]

(#774) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

szevasztok
meg tudjátok mutatni azt a beárazos topikot? :F én nem találom :B pedig tuti hogy volt....

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#775) tökfey válasza Ősember (#774) üzenetére

tökfey
(tag)

[link]

(#776) Ősember válasza tökfey (#775) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

rossz kulcsszavakat használtam :B köszönöm :R

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#777) virkir válasza sekli (#771) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Mert csak a 4x,10x,16x-eres írásmódot ismeri az íród CLV módban, efölött ZCLV módban tudna 24x, 32x-esen írni azaz nem ismeri a 12x-eres írásmodot.
[link]

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#778) Laslow

Laslow
(fanatikus tag)

Sziasztok!
8 hónapos ASUS K8N alaplapom van, és kifogástalanul működik. Legalábbis remélem
Ma reggel viszont azt vettem észre, hogy 15 másodpercenként felvillan a billentyűzeten a 3 Lock led, és ezt csak akkor csinálja, amikor egyáltalán nem kap áramot a gép. Ha csak simán ki van kapcsolva, de a tápegység feszültség alatt van, azaz a konnektorból nincs kihúzva, akkor nem villog. Az alaplap kézikönyve erről nem ír semmit sem.

Én az alaplapi elem merülésének jelzésére tippelek. Tud valaki bizonyosat?

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#779) (Bundás)

(Bundás)
(PH! kedvence)

Mpeg2 stream épségét mivel tudom ellenőrizni?

(#780) morfondőr

morfondőr
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy a gépem semilyen USB eszközt nem ismer fel, pontosabban nem telepíti hozzá az illesztőprogit. Ezt azóta csinálja, hogy feltelepítettem az Active Syncet, amit már le is vettem, de nem lett jó. Csak azokat az USB-s eszközöket ismeri fel, amiket előtte már használtam, semmi újat. Azt kérdezném, hogy hogyan lehet ezt megjavítani? Gondolom az Active Sync valamit elbabrált a winben, de nem tom hogy lehet helyrehozni. Újratelepítést nem igazán szeretnék, meg rendszervisszaállítást sem, mert azóta sok mindent átkonfiguráltam, és ezek elvesznének. Alaplapi drivert már újraraktam!
A segítséget előre is köszönöm!

(#781) tothbe válasza morfondőr (#780) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

eszközkezelöben távolitsd el az usb vezérlöket, majd restart. Mikor ismét felismeri öket, akkor az alaplapi cd-röl beadod a driver-t és megint mehet minden tovább.

By(e) Tothbe

(#782) sekli válasza virkir (#777) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

hogy mik vannak...:) köszi

[ Szerkesztve ]

(#783) deadguy

deadguy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Directx-et lehet valahogyan unistallálni?

(#784) Gh0sT válasza deadguy (#783) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Frissíteni nem tudod, vagy az nem megoldás jelen esetben?

(#785) minusz9

minusz9
(lelkes újonc)

Helló!
AZ a problémám, hogy a távoli asztallal nem működik a vágólap, tehát ha a távoli gép vágólapját elő akarom venni a helyi gépen, nem megy.
Az érdekesség, hogy eddig ment, nem tudom, mi történt, hogy most már nem akar működni...
Köszi

''Nem akarok semmit, de nagyon szép lesz, tudom jól. Nem akarok tudni a hullámról...''

(#786) Winner_hun válasza deadguy (#783) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

persze a keresővel: [link] :U

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#787) Gh0sT válasza minusz9 (#785) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Csatlakozásnál azt hiszem lehet változtatni a beállításokat. Ott kell engedélyezni, hogy a távoli asztal és az ügyfélszámítógép adatcserét lehetővé tévő vágólapon osztozhat.

(#788) dvdbackuper válasza deadguy (#783) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

persze! [link]

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#789) deadguy válasza Winner_hun (#786) üzenetére

deadguy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi :) Kerestem, de külön írtam: direct x :)

(#790) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sziasztok :)

Kis problémával állok szemben.. Van anyumnak egy ezeréves gépe, amiben van egy Alliance Promotion videókari, amire az istenért se találok (mivel olyan régi, hogy nincs) Xp-s driver. Így viszont csak a 640x480 megy 16 bitben, feljebb max 256 színben, ami hát lókaki :)
Így kérdezem: mit csináljak, hogy elő tudjak csalni belőle 1024x768-at, 16 vagy 24 bitben :)

Előre is köszi: Atesz

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#791) mazda626 válasza KrenAtesz (#790) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Szia! [link] nézd meg itt, sajna csak ezt találtam.

(#792) KrenAtesz válasza mazda626 (#791) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

38x regisztráltam, ezer spam levelet kaptam, de letölteni még mindíg nem tudom. Meg 98-hoz való...

Egyéb, elkerülő tanács?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#793) izb válasza KrenAtesz (#792) üzenetére

izb
(senior tag)

szerintem a gond ott kezdődik,hogy ez a kártya szerintem csak ennyit tud.
de lehet nem így van,de ha kell egy agp diamond viper 770-es karesz,akkor szívesen odaadom neked ingyé,csak lássam lesz egy kis sikerélményed:)

(#794) virkir válasza KrenAtesz (#792) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Hát legelőször a GPU típusát kéne kideríteni, egy everest lehet megmondja.
Ha az megvan akkor könnyebben találsz hozzá drivert.
Ja és hány mega ram van rajta?

[Szerkesztve]

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#795) KrenAtesz válasza izb (#793) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Köszi, én is kezdtem már izzítani a haverokat, kinek van vmi használhatója :R Ezzel nem szenvedek :) De tényleg köszi, ha nem sikerül találni, akkor szólok :R

(#796) KrenAtesz válasza virkir (#794) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Everestből ennyit tudtam meg: Alliance Promotion AT24.. Hivatalos oldalon win95-ig van driver, az se tudom letölteni (bár sokat nem is érnék vele :D )

(#797) minusz9 válasza Gh0sT (#787) üzenetére

minusz9
(lelkes újonc)

Sajna nincs ilyen beállítás...

''Nem akarok semmit, de nagyon szép lesz, tudom jól. Nem akarok tudni a hullámról...''

(#798) Digital

Digital
(PH! addikt)

Tudja valaki mi volt a Barátok közt-ben a Klaudia nagy titka,amiről a Radniccsal beszéltek?
Lecsúsztam az első részről :DDD

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#799) dvdbackuper válasza Digital (#798) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

nem derült ki....

(#800) morfondőr válasza tothbe (#781) üzenetére

morfondőr
(fanatikus tag)

Köszi! Próbálkozok! :R

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.