meik a létező legdurvább itthon kapható AA ceruzaakksi?
semmi nem érdekel csak az mAh.
tippek?
vannak egyáltalán versenyzők 2500felett?
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

meik a létező legdurvább itthon kapható AA ceruzaakksi?
semmi nem érdekel csak az mAh.
tippek?
vannak egyáltalán versenyzők 2500felett?
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

nekem van 2600as és ansmann márkájú.
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

Ezt egy apróhírdetésben olvastam: [link]

kösz mindenkinek!
mod: IIIstIII: nézz be ide[link], én amúgy a helyedben agpre már nemigen fejlesztenék.
[Szerkesztve]

ezt jó hogy irtad, mert nemrég láttam 2800-ast és már gondolkoztam a vételen, de akkor asszem kihagyom. 
By(e) Tothbe

hello!
van egy hatalmas gondom!
valamiért a gép mindenből kilép aminek köze van a NOD32-höz.
ha beírom hogy nod32.hu, kilép.
ha a programot akarom elindítani, kilép.
ha a telepítőjét akarom elindítani, kilép.
látom az ablakot 1 másodpercre, aztán eltűnik
ha valaki tud segítsen legyen szíves mert nincs vírusírtóm!
előre is köszönöm
bye
(#657) Winner_hun válasza soni_ (#656) üzenetére
a jobb alsó sarokban a vekker mellett nincs ott a képe? Csökkentett módban próbáltad futtatni?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
OK, Kösz Szétnéztem és nem voltak nagy különbségek az árban.
L@co

nincs ott a képe
nem próbáltam még.
hogy lehet elérni a csökkentett módot?
Boot kor nyomod az f8 at
powered by: ®MAJORMÜVEK®

ez egy rövidtávú megoldás. sztem jöv nyáron lesz rendszerváltás.
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."
Az op rendszernek megfelelő a nod-od?
Nem szép, de legalább jó öreg!

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Valamelyik szobában lennie kell egy szabályozónak a falon 

Letöltöttem rar fiokat amik CRC-ek lett ezzel lehet valamit kezdeni javítani vagy kuka?
van is, itt van az enyémben
de ha elfordítom nem indul be (miért is tenné, hisz gáz sincs még kinyitva), viszont a vizet ha jól hallom elkezdi keringtetni. (mod, jól hallom, igen)
[Szerkesztve]

Ha nincs gáz akkor ne várd, hogy fűtsön 
beizzítani kéne, kapís?! a kérdésem az, hogy melyik kar mire való?
A gáz kar triviális, most próbáltam, őrlángot se tudtam csiholni gyufával sem 

A fehérr gombbal adod a gázt, folyamatosan benyomva tartod s közben a piros gombot nyomkodval szikrát adsz a gáznak, s a kémlelőn figyelsz mikor csap az arcodba a láng ![;]](/dl/s/v1.gif)
vagy van valahol egy gázcsap azt nyitod meg és szikrát adsz a pirossal (esetleg lehet folyamatosan nyomva kell még tartani a piros gombot egy ideig miután lángra kapott a gáz)
s a fehér gombbal meg elfolytod a lángot
[Szerkesztve]
ne tessék teljesen hülyének képzelni a kedves közönség. Azzal a részével nincs nekem gondom, ilyen a víz melegítő is. Engem a gáz alatti részek érdekelnek!
kék kar, fém kar, és a nyomás mérő
[Szerkesztve]
probléma megoldva.
az összes többi kart hagyni kell ahogy van, mondta a tulaj kedvesen 
Csak ne kelljen kéményseprő 

Szisztok!
Valami gáz van a gépemmel.
Tünetek: Játékok alatt a billyentyűzet későn reagál, de van amelyik játéknál az egér sem megy tökéletesen.
Múlt héten kezembe akadt egy régi játék a Theme Hospital, telepítettem, de nem tudtam vele játszani, mert néha megakadt, de csak 1 mpre. Gondoltam én, hogy nem mai gyerek és nem fér össze az Xp-vel, de hiába próbáltam kompatibilis módokat állítgatni a windosban nem sikerült ezt az akadást eltűntetnem. Utánna felraktam a Dead man's hand-et, ami megint csak későn reagál a billentyű nyomására. Majd jöttek sorban a játékok, de nem mindnél tapasztaltam ezt a dolgot. Pl. a Just Cause-nál semmit nem venni észre. Aztán hogy most kijött az NFS Carbon, hát megőrít, mert nem tudok vele játszani. De itt már sokkal nagyobbak a késések mint az előtőekben kipróbált játékoknál.
A gépem: 3200+ A64, Asrock dual Sata2, 2*512mb ram dualban, 6600gt
Az igaz, hogy 512mb ramot nemrég vettem a gépben, de a memtest nem talált nála hibát!
(Ami viszont őszintén meglepett, hogy a 2 ram megy dualban, mert az egyik 1 oldalas a másik meg 2, de... megy)
Váltottam monitort is egy 19'' wide screenes tft-re, 1440X900 felbontással használom, de gondolom ez nem lehet a hiba okozója!!
Mi lehet a baj?
http://www.hackthat.net/df/ddos/13280/index.hack
ugyanilyen fég kazánunk van, ha megoldottad akkor oké, mondjuk lövésem sincs mi az a nagy piros tartály... ennyit szoktam csinálni tavasszal:
golyóscsap a kazán alatt elzár gáz, őrláng kialszik
konnektorból kihúz dugó (így nálam a termosztát sem kap delejt)
nem kell hogy egész évben nekem áram alatt legyen
tél elején:
rendszer vízutánpótlás (golyóscsap van kötve a csőre, padláson tartály)
gáz golyóscsap kinyit
villanydugó visszadug (termosztát feléled)
fehér gomb benyom tövig nyomva tart, pirossal szikra adása ütemesen
őrláng meggyullad
kéményseprő megnézi műszerrel hogy működő kazánnál jön e vissza szénmonoxid, idén a kémény bekötőcsövet is kiszedte és benézett, olyanja volt
kazán fölött a plafon alá
én raktam egy CO riasztót biztos ami biztos.

Hi all nekem valaki le tudná írní (aki ért is hozzá
) ,hogy bruttó 650 ezerből mien notebook-ot lenne érdemes vásárolni???? sűrgős lenne!!! és ha kérhetnem hardvereket nevét írjátok le. Köszi 

92 mm-es ventilátor kéne, jobb légyszállítás, kisebb zaj. Van valakinek valami bevállt típus?
Nem villan fel 1 Dos-os Ablak véletlenül?
A havernak is ez a hibajelenség volt... 311 vírust találtam, a 2004-es Panda víruskeresővel 2004-es adatbázissal 
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

Photoshop-bajnokoktól kérdezném:
Olyat lehet csinálni, hogy egy (hexadecimális színkód alapján) megadott színre színezzen át egy képet? (legalábbis a szélen lévő egyszínű részek pont olyan színűek legyenek, a többi meg ahhoz hasonló)
egy olyan CO riasztó mennyi? Hol lehet pótolni a vizet? Itt nincs padlás, mivel tömb lakás
de az a piros tartály valószínű hőtartály, csak tudnám minek a nyomásmérő...
A CO az szagtalan ugye?

IBM, esetleg HP, de a milyen laptopot topicban a helyed.
[link]
itt a link, de privátban is elküldtem: Milyen notebookot vegyek? topic

Akkor új táp lesz 
asszem 9-ért vettem, táp is van hozzá, de múltkor a ''gazdaságosban'' is láttam hogy árulják, lehet hogy nálad a piros tartály a tágulási/kiegyenlítő tartály, ha rá van kötve a vízvezetékre, ahogy látom rá van, akkor ott kell feltölteni a rendszert, gondolom addig amig nem jön valahol a víz
nekem túlfolyó cső van a tetőre vezetve, azért kell mert ha felforr a vized akkor legyen helye távozni, továbbá nyomás alatt tartja a rendszert, ez gondolom a nyomásmérőn látszik.
CO szagtalan könnyebb a levegőnél felülről lefelé haladva tölti be a teret és gyorsan öl.
egy madárka olcsóbb
felakasztom a plafonra, aztán ha elhalgat, parázok 
Nincs rajta nyílás ahol lehetne tölteni, vagy nem látom.
akkor sajna rosszul emléxem a CO-ra. ill az emlék jó, csak a tulajdonsága rossz.
az életet nem lehet olcsó vagy nemolcsóban mérni
tölteni a vízvezetékről, nyílás max egy szelep formájában van akkor jelen.

Váltottam monitort is egy 19'' wide screenes tft-re, 1440X900 felbontással használom, de gondolom ez nem lehet a hiba okozója!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pedig első olvasatban ezt nem bírja a nem túl izmos 6600gt-d.
Próbáld meg a játékokat alacsonyabb felbontásban hátha akkor javul valamennyit.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

Hali! Bár AMD-s vagyok
de ebben az esetben szinte muszáj az Intelt választanod!!!
Nem is értem hogy hogyan lehetséges egy 3600+ Sempit annyiért adni mint egy 2 magos petyát! De ha X2 3600+ AM2 lenne akkor azt javasolnám de így, az Intel a nyerő! 3600+ Sempron 28k!!!
Nevetséges!!! -2k és veszel egy AM2-es Athlon64 3500+-t egy igazi AMD procit ami megéri az árát, és leveri a g*cibe a Sempront!
Üdv.: Mazda626

Cserélj video drivert,ha akkor is gond van akkor passz egyelőre
.::www.megadanceradio.hu::.
of korz ez igaz.
nyílást majd nézek, ha nincs, vágok 

Tedd fel kérdésed a ''milyen tápot'' című topikban, és megleled a helyes választ
Elmondásaid alapján szerintem 100% hogy táp baja van a gépednek. 6k és hozzájutsz egy márkás kis 350W-os példányhoz vagy 400W-oshoz és nyugodt lehetsz, idővel ha váltasz nagyobb kaliberű cuccokra akkor is terhelheted bírni fogja.
Hali!
Mi a népligeti buszpályaudvar címe? Tehát mit kell nekem a bkv útvonaltervezőjébe írnom ha szt szeretnéma célnak megjelölni?
Köszönöm!
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán) || Fysiikka || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||

[link]A 7. találat az oldalon. 
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
Ok, én buszpályaudvarral kerestem és úgy nem találtam semmit+ a volán oldalán sem sok van.
Köszi még1x,
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán) || Fysiikka || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||
Na keresek már egy ideje,de úgy döntöttem kivan a ...de lehet én vok a buta.
Kérdés1:
So lenne egy sata vinyóm kb. 10db mindenféle partícióval.Ezt kellene nekem leirtani fullra,h semmi ne legyen rajta,partíció,majd utána az xp-ével ujrarakom.Mivel tegyem meg ezt,mert az UltimateBootCd-n nem találtam olyat,ami ezt megteszi nekem.
Bocsánat,ha gyökér kérdés,de 8órája registrít bújok,vírust irtok,so kissé elfáradt az agyam.
Kérdés2:
Kellene nekem egy olyan cucc,mint 98/ME alatt lehetett indítófloppyt csinálni.Látta a PATA vinyót meg a cd-t,és lehetett vele bootolni..
Előre is köszönöm a lelamázó hsz-eket |-(
''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//

Szerintetek ha egy INNO 3D FX 5700-8X-LE W/128 CRTDVI TV -s videókarira nem
teszek hűtést meddig bírná ki hogy ne füstöljön le?
[Szerkesztve]
2 GB Ingyen tárhely! http://db.tt/nW2tpb7Y
(#697) szalontai válasza Stylewars_kp (#696) üzenetére
sztem percek....(ha jól tudom aktív hűtéses)..legalábbis én 1perc után nyomtam ki a gépet a ti200ammal venti nélkül,mert megégette az ujjam a kártya háta(a gpu felett)
[Szerkesztve]
''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//
(#698) Bandus99 válasza Stylewars_kp (#696) üzenetére
megoldaskent a megfeleloen halk huto beszerzeset javasolnam. az nem megoldhato?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

sziasztok
most kaptam egy gépet
újra akartam tenni a winfost de nem engedte.
a'' lemez nem formázható'' üzenetet írta ki.
utána bekapcskor ''hiba a betöltéskor'' üzenet fogadott.
én vinyo problémára gyanakszom.
ti mit szóltok hozzá?