SB16, [link]
32,[link]
128,![[kép] [kép]](http://4sellers.biz/itsco/images/afterbuy/zub/creative.jpg)
mindegyiken volt tán a live-on is.[link]
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.
(#551) virkir válasza Winner_hun (#541) üzenetére

(#552) Winner_hun válasza virkir (#551) üzenetére

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Sziasztok
Kéne egy kis segitség vagy valami információ, hogy a gépet mért csinálja azt amit mindjárt leirok 
Ha letöltök egy .exe vagy .rar fájlt akkor amikor inditanám mindig hibásnak találja és nem tudom felrakni. Amikor nvidia drivert akarok felrakni azt elkezdi kibontani aztán arra is hibát ir ki. (explorer, mozilla vagy flashgettel töltöttem le de mindegyiknél rossz).
Semmilyen exe-t nem tudok elinditani amitmost töltöttem le illetva ha képet töltök le akkor elcsusztatja a képet vagy eltorzitja, de ha böngészőbe nézek képet akkor is szokta ezt csinálni a képekkel.
Illetve van fent egy torrent kezelő progi(utorrent) amit ha megy akkor egy kis idő múlva a gépem kékhalállal ujraindul. Más torrent programot nem tudok kiprobálni, mert nem tudom elidnitani őket a gépen ha letöltöm.
A gép: Asus a8n sli premium, amd 3000+, 2x512-es kingamx ram, asus 6600gt
Ha valaki tud valamit segiteni vagy már találkozott ilyen hibákkal akkor létszi segitsen.
Elöre is köszi
(#554) Winner_hun válasza Mateee (#553) üzenetére
vírusellenőrzést első körben csökkentett módban, majd a kékhalált nézd meg, hogy mit ír ki. Utorrent nálam az msn-nel akad néha össze, lefagy az msn, lelövöm az utorrentet és megy tovább
Amúgy szvsz nem az utorrent miatt lesz kékhalálod. Húzva nincs a gép?

De felkeltettem az érdeklődést egy gameport nevezetű porttal
Mostmár, hogy mindenki tudja mire is gondoltam, így mit ajánlotok? Tehát olyan hangkarira lenne szükségem ami gameportos és jól teljesít házimozi, játék, zenehallgatás alatt. Én ezt néztem ki. Itthon 5800Ft.
Trust 5.1 Surround Sound Card SC-5250 (514DX 5.1 Sound Expert Optical) [link]
Sziasztok!
Adott egy router amiről kapom a netet, most az én gépemhez kötöttem egy laptopot, hálózat van már, csak a laptopon nincs net.Meg lehet ezt oldani, vagy közvetlenül a routerre kell kössem a laptopot?
Origin: Ski22o

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nem lehet hogy bekaptál egy jópofa kis bacit? Nézd meg csökkentett módba vírusellenőrzéssel ahogy előbb is írták, vagy kapd ki a vinyót a gépből és vidd el valamelyik barátodhoz és vírusírtózzátok át nála.
(#558) Winner_hun válasza kabalthenbk (#556) üzenetére
vagy közvetlenül a routerre kell kössem a laptopot?
most mihez van kötve?

Ennyi pénzért kifoghatsz egy használt Audigy-t. Azért annak a tudása se rossz! 
(#560) mazda626 válasza kabalthenbk (#556) üzenetére

A laptopot és a gépedet is a routerre kell csatlakoztatni. A modemből kijövő kábelt kell a router WAN feliratú dugójába csatlakoztani utána pedig rádugni a gépeket a routerre, majd a routert bekalibrálni.

Az Audigy-n van gameport? És töbet tud mint az általam említett kari? 6k-t megérne a Trust cucca?
Előre is kösz! 

A legelsőkön még volt gameport, aztán ez vhogy lekopott a későbbiekről. A Trustot - őszintén-, nem ismerem, de pl most az enyémbe 1 Terratec 5.1 fun van, ami kisértetiesen hasonlit a Trustra. Azon egy Cmedia chip gerjeszti a hangot. Nem rossz, tisztán, szépen szól, de az előző konfigba egy sima SB live volt. Az vhogy jobban tetszett..... 
(#563) kabalthenbk válasza mazda626 (#560) üzenetére
oksa, köszönöm!
Origin: Ski22o

Ez is olyan chipsetes, de abban egyetértünk szerintem hogy AC '97-nél jobban szól. 

Én is kiváltottam az alaplapit. Vhogy azt NEM akarom hallani, hogy dolgozik a proc.... 
(#566) mazda626 válasza kabalthenbk (#563) üzenetére

Sikerült? Milyen routerrel osztod a netet?

Lehet, hogy már az asztali gépen sincs net.......

Nekem csinált hasonlót régebben az egyik gépem. A hálókártya drivere volt a bűnös. Ha máshol letöltött programmal nem hibázik lehet, hogy nálad is ez a probléma.
Üdv:
Valaki megtudná mondani,hogy lehet-e sport1 tv-t az interneten nézni?
Vagy feltudna venni valaki egy félórás műsort digitálisan?
Fontos lenne 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
AM2 foglalatos prociknál ha nem akarok tuningolni akor mind1 a ram Mhz-e ugye?
grabber: sajnos nemtom, passz. TVUplayer-el szoktam nézni NBA meccseket. Sport1-et nem tudom hogyan lehet 
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

HELP!!
Játék közben újraindul a gép
Config:
DDR 1024(2*256+512)MB
S462 Sempi 2600+
AGP Inno 6800LE 128mb legújabb driverrel
Szűz XP-SP2
Ha nem akarsz tuningolni akkor mindegy hány Mhz nem?
De ha tuningolsz akkor változik a ram-nak és a proci-nak is a Mhz-e,mivel a Mhz-et állítod feljebb(általában)
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

sziasztok,
történt egy kis baki a gépemen...
mit csináljak?
ez a hiba -> [link]
Lehet memoria gond,vírus,táp vagy valami rosszul van bedugva illetve valami szoftveres gond

Szevasztok skacok!
A problémámhoz hasonlóval még nem találkoztam, és itt talán valaki tud segíteni.
A gondom a következő. Új lakásba költöztem, és mivel itt nem volt chello (teljesen meg voltam vele elégedve) ezért új internetes megoldást kerestem. Ár és teljesítmény alapján a Pantel ADSL ajánlatát választottam. A tervek szerint meg is kaptam a modememet, egy szűkszavú útmutatót, és a szükséges kábeleket. Az összeállítás után (szereld magad) vettem észre a gondot. Mikor bekapcsolom a számítógépemet (Windows XP SP2, Realtek hálókártya, D-Link DSL-380T modem) soha nincs Internet kapcsolat. Csak abban az esteben ha a modem hálózati adapterét kihúzom, illetve pár perc múlva visszadugom. Ekkor kapcsolódik, és a PC kikapcsolásáig nincs is vele gond. Legközelebb újra előjön a hiba. Minden létező beállítást leellenőriztem már százszor, de nem tudok rájönni a problémára. A szolgáltató, pedig semmiféle támogatást, vagy szakmai segítséget nem ad, pedig sorozatosan zaklatom őket telefonon. Ha valakinek lenne valami ötlete azt nagyon megköszönném.
Végül még annyit, hogy a Pantel szerint nincs szükség betárcsázásra (bár tudtommal ez szükséges) így telefonszámom sincs amit beállíthatnék.

Szia!
Csak azóta csinálja, hogy újrahúztad a gépet?
Osibaa
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
(#577) Ramius válasza mefistofeles (#575) üzenetére

Próbálj meg firmware-t frissíteni a modemen. Nekemis volt olyan gond a routerrel, hogy ledobált 5 percenként, de új fw megoldotta.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Szia!
Gratula, bekaptál egy kémprogramot. Próbáld ki ezt: [link]
Osibaa

Szevasztok valaki tudna segiteni?
Notit akarok venni a kiszemelt Toshiba Satellite A100-237 mit tudtok mondani a gépről. Vagy egyáltalán a Toshibákról 
(#580) virkir válasza mefistofeles (#575) üzenetére

A modemen világít minden led ?
A betárcsázáshoz nem kell szám mivel ADSL-ről van szó csak user/pass amit a kapcsolatnál be állítasz, ált. ADSL-nél meg kell adnod, hogy aut. csatlakozzon amikor megnyitod a böngészőt.
(#581) mefistofeles válasza Ramius (#577) üzenetére

Hogyan lehet egy modemen firmware-t frissiteni??
Ez egy sima modem, nem router.
Nincs semmi megosztás, vagy kacifánt, csak vonal, modem, gép, és annyi.... 
(#582) mefistofeles válasza virkir (#580) üzenetére

De ha nem adtam meg semmiféle jelszót, akkor hogy a fenébe, hogy a modem kihúz, bedug és akkor jó??? Egyébként világít.....
A szolgáltató szerint nem kell semmiféle betárcsázó, vagy efféle. Csak egy két alap beállítást ír aztán (szerinte) simán kéne mennie mindennek.... 
[Szerkesztve]
(#583) Ramius válasza mefistofeles (#581) üzenetére

Hogyan lehet egy modemen firmware-t frissiteni??
Igazából nemtudom, ez csak egy hirtelen ötlet volt 
De keress rá, hátha... 
(#584) virkir válasza mefistofeles (#582) üzenetére

Ez érdekes ADSL tudtommal igényel egy egy un. PPPOE kapcsolatot amihez felhasználónév/jelszó szükséges, esetleg volt a csomagban telepítő CD amin volt aut. beállítás?
(#585) mefistofeles válasza virkir (#584) üzenetére

Igen, ezt mondta a modem gyártója is, (már őket is megkerestem)
Semmiféle telepítőt nem kaptam.....
(#586) virkir válasza mefistofeles (#585) üzenetére

Akkor a papírok között kell keresni user/pass-t és azzal létrehozni egy új kapcsolatot, bár még mindig nem értem, hogyan lehet egyáltalán neted ezek nélkül.

Lehetséged-e hd videoanyagot (720p, és h264, xvid, mpeg kiterjesztésűek) átkódolni wmv9 formátumba, és mik a lehetősáégek, Xbox360-on szeretnék megnézni néhány filmet, de saját belső rendszere és dvd-romja csak a wmv9-es hd filmeket játssza le.
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség
(#588) mefistofeles válasza virkir (#586) üzenetére

kaptam user/pass-t de az (tudtommal) csak a postafiók stb. beállításához kellett...
Nem használok semmiféle jelszót, és ha a fentebb leírt játékot eljátszom a modemmel, akkor röccenésmentes gyors (4MB/s) netem van, mindenféle jelszó nélkül....
(#589) virkir válasza mefistofeles (#588) üzenetére

Hát akkor játszadozz, mást nem tudok mondani, innen nem értem az egészet.

Hogyan szűrjem ki? ááááh...

segítünk, ha segítesz
csak azóta van gond, amióta újratelepítetted a gépet?
(#592) Ramius válasza mefistofeles (#588) üzenetére

Olyan nincs, hogy ne lenne user/pass a nethez 
Anélkül nem megy. A levelezéshez külön adnak.

sziasztok,
történt egy kis baki a gépemen...
mit csináljak 
ez a hiba -> [link]
van nékem nod32, w-defender, mcafee firewall, spybot.
nem igazán akarják elhárítani a problémát 

a spybot felismerte a vírusos fájlokat? ha igen, akkor minden újraindításkor újra megtalálja őket, hiába mondta, hogy előtte, hogy leírtotta?

Csökkentett módban sem sikerült leirtani ?

Végső esetben format c: , haver gépéről leírtani?

ezt találta a spybot: [link]
a nod32 nem talált semmit
a windows defender-nél is semmi
[Szerkesztve]

van egy spyware, ami engem is mindig megtalál és se a csökkentett mód nem segít, se ha a futó alkalmazások közül kilövöm, majd manuálisan letörlöm a vírusos fájlokat (amíg nem lövöm ki a futó alkalmazások közül, addig nem hagyja törölni)

Hasznos programocska a procexp 
De itt a megoldás [link]
[Szerkesztve]
(#600) mefistofeles válasza Ramius (#592) üzenetére

Nálkam nincs, és a szolgáltató szerint nem is kell hidd el!