Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XII. (téma lezárva)

(#51) Ramius válasza chungee (#47) üzenetére

Ramius
(őstag)

Ajánlatos :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#52) T0rnad0 válasza Zozzant (#50) üzenetére

T0rnad0
(őstag)

Köszönöm,kipróbálom! :R :R :R

Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

(#53) Icewind válasza ANT (#19) üzenetére

Icewind
(fanatikus tag)

:R

(#54) NasCa

NasCa
(lelkes újonc)

talán most:

hello! a firefox temp könyvtárát hogy lehet áthelyezni?

thx!

hogyha nem kell senkinek, hát az ördög veszi meg

(#55) Icewind válasza tothbe (#21) üzenetére

Icewind
(fanatikus tag)

akkor nemis voltam messze a megoldástól :D

(#56) Zozzant válasza NasCa (#54) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

tessék, így:

Gyorsítótár helyének meghatározása
Ha szeretné meghatározni a gyorsítótár könyvtárát, adja hozzá a következő sorokat a user.js fájlhoz:

// Gyorsítótár helye:
user_pref(''browser.cache.disk.parent_directory'',''C:\\Path To Cache'');Ne felejtsen el két fordított perjelet használni útelválasztóként Windows alatt, pl.: a helyes szintaxis C:\\Eleresi ut\\Gyorsitotar helye, és nem C:\Eleresi ut\Gyorsitotar helye.

Ez a fájl alapból nincs, itt kell létrehozni:
C:\Documents and Settings\[felhasználónév]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

[Szerkesztve]

(#57) chungee

chungee
(őstag)

Nagyon nem vagyok megelégedve a mostani XP-mmel. Tudtok ajánlani másikat? És torrent-teken milyen xp-k azok, melyek egyéni nevet viselnek? Ilyen házikészítésűek? Azok jók?

(#58) Zozzant

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

de ha nem fájlszinten akarod akkor a címsorba írd be about:config és enter és itt hozz létre egy ÚJ karakterláncot (jobb egérgomb) ezzel a névvel: browser.cache.disk.parent_directory, értéke a könyvtár legyen, elérési úttal.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#59) turho

turho
(őstag)

Via EPIA m10000 gépem integrált vga-s (sis vga, u8gyebár) Elméletileg a max amit felajánl felbontásnak, az az 1280x1024.
Hogyan lehetne (lehet-e) ebből 1366x768-as felbontást kihozni? (LCD TV-re illesztés, de minőség megtartása mellett).

xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

(#60) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Üdv!

Mivel nem találtam megfelelő topikot a problémámnak, és nyitni nem akartam, azért ide írok:

Adott egy gép: Abit KN9, AM2 X2 3800+, AC Freezer Pro, 160-as Hitachi SATA2, Gigabyte 7600GT (Silent Pipe), 1GB Kingmax Mars 667MHz, Chieftec 450W táp, Pio 111D DVD-RW

Kb. 2 hónapos a rendszer, soha sem volt húzva, a probléma a következő:

1 hónapja játék közben elkezdett belassulni, nem szaggatni, hanem belassulni! És nem csak a kép, hanem a hang is. A billentyűkre is nagyon lassan reagál. A játékból kilépve is megmaradt a probléma, csak a restart segített. 2 hete azonban már egy másik játéknál is ugyanezt produkálja. Sőt, most már meg is fagy a gép.

A hőmérsékleti értékek rendben vannak. Mi lehet a gond? A probléma csak játék alatt jön elő! De akkor sem mindíg! Lehet, hogy hadverprobléma?

A gépet én raktam össze, de nem szeretnék feleslegesen kocsikázni garoztatni, szal ha valaki tudna adni tippeket azt megköszönném :B

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#61) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Sziasztok!!!

Van egy DVD amit ha asztali lejátszón játszok le akkor nincs semmi gond, de ha a szmítógépen próblom meg lejátszani akkor elkezd pörögni a dvd, a számítógép tölt és innentől semmi nem történik:S Kikapcsolni sem tudom a gépet, csak resetelni.
Valaki help!

Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(#62) Aaron14 válasza Aaron14 (#61) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

UP!!!

Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(#63) REDeath válasza Aaron14 (#61) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha kiveszed a lemezt belőle helyrejön a gép, nem kell resetelni...

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#64) daa-raa válasza Motion_Blur (#60) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem lehet, hogy a CnQ zavar be?

Si vis pacem, para bellum.

(#65) REDeath válasza Motion_Blur (#60) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm. Hardver hiba esetén nem a lassulás a jellemző hanem a fagyás, azonnal. a lassulás az melegedés lehet, pl. VGA-nál, de azt meg azt írtad hogy azok rendben vannak.
Tehát sztem szoftver hiba. (talán hibás directx vagy driver).

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#66) REDeath válasza daa-raa (#64) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CnQ játék közben lejjeb venné órajelet? :F

(#67) daa-raa válasza REDeath (#66) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Előfordulhat. Mint ahogy az ellentétje is: UnReal motoros játékok CnQ-val a normálisnál jóval gyorsabban futnak.

(#68) joe-ker

joe-ker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget,vettem egy 160gb IDE Maxtor vinyót de sajna nemtudok rá XP-t telepíteni. :W Minden simán megy amíg újra nem indul a gép hogy elkezdje a telepítést a vinyóról de onnan nem megy tovább. Előtte egy másik gépen leformáztam NTFS-re,csináltam egy 20gb partíciót és aktívvá tettem.Sajna így sem lett jó. A telepítővel is formáztam,20gb-ot az egészet de mindíg ugyanott ál meg. Kábel végén masterként figyel a vinyó.
Előre is köszi. :R
Msn-en is elérhettek.

(#69) chungee

chungee
(őstag)

Nagyon nem vagyok megelégedve a mostani XP-mmel. Tudtok ajánlani másikat? És torrent-teken milyen xp-k azok, melyek egyéni nevet viselnek? Ilyen házikészítésűek? Azok jók?

(#70) siriq

siriq
(őstag)

Hali

Gyors segitseg kellene. Van egy progi amivel meg lehet nezni mi minden indul el a win betoltesenel(services, minden reszletesen ) csak a problema hogy elfelejtettem a nevet nem vagyok otthon meg masnapos vagyok. Nev kellene nekem aztan mar toltenem is. Barmi kis meretu program. Koszi

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#71) tothbe válasza siriq (#70) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Start/Futtatás
msconfig

By(e) Tothbe

(#72) tothbe válasza joe-ker (#68) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

nincs a gépben egy másik vinyó, amin van windows? Mert akkor azt kösd le addig, mig full futó windows-od nem lesz és utána kösd csak vissza.

By(e) Tothbe

(#73) tupacamaru válasza siriq (#70) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Systernals Autoruns Én ezt használom.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#74) Eagl3 válasza chungee (#69) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A legújabb a blackship, azelőtti a simplicity. Én még nem próbáltam egyiketsem szal nem tudok véleményt mondani.
Többnyire mindenki ugyan azt az XP-t használlja mint te. Nemértem miért is nem vagy vele megelégedve :F

(#75) siriq válasza tupacamaru (#73) üzenetére

siriq
(őstag)

Ez az ezt kerestem koszi.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#76) Ribi válasza chungee (#69) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Netes cuccokbol ki vannak veve ''felesleges'' dolgok, valamit altalaban tele vannak hibajavito peccsekkel és esetleg installnal tele van fel kilo driverrel hogy ne kelljen kulon lemezzel veszodni. Altalaban mindig van nfo file olvasd el.

(#77) tothbe válasza chungee (#69) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

ez attól is függ, mire akarod használni, de van windows xp-s topic is ott kérdezz és fölösleges többször ugyanazt megkérdezni, egyszer föltéve is kapsz majd választ rá.

By(e) Tothbe

(#78) joe-ker válasza tothbe (#72) üzenetére

joe-ker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nincs benne, csak az új vinya és egy dvd olvasó.

(#79) tupacamaru válasza joe-ker (#78) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Eseleg kábelcsere? :F Vagy valamilyen hardverhiba (memória?)

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#80) joe-ker válasza tupacamaru (#79) üzenetére

joe-ker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Rádugok egy másik vinyót ugyanoda amin van Xp működik rendesen.

(#81) tupacamaru válasza joe-ker (#80) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Sajnálom, nincs több ötletem. :( :F

(#82) tothbe válasza joe-ker (#80) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

miért nem ghostolod rá akkor azt a müködö xp-t?

By(e) Tothbe

(#83) tothbe válasza joe-ker (#80) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

még az is lehet, hogy az a winxp telepitö nem szereti a gépedet. Próbáld meg másik telepitövel, ha az elöbb ajánlott ghost dolog nem válik be.

By(e) Tothbe

(#84) joe-ker válasza tothbe (#83) üzenetére

joe-ker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

3 xp-t próbáltam meg.
SP1,SP2,Vista
A Ghost-ot még megpróbálom.

[Szerkesztve]

(#85) chungee

chungee
(őstag)

Ok! OK!

(#86) virkir válasza joe-ker (#84) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Esetleg megnézni valami HDD tesztelő progival, mert lehet a maxtor náthásodik?

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#87) joe-ker

joe-ker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Rá Ghost-tolt Xp indítás előtt kiírja ''Hiba a rendszer betöltésekor''
virkir: 2 napos vinyó azóta kínlódok vele.

[Szerkesztve]

(#88) tupacamaru válasza joe-ker (#87) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Utolsó ötlet: Ha van esetleg módod másik gépben kipróbálni. (Hogy ott tudsz-e rá telepíteni XP-t? Esetleg kipróbálni egy 98-al) :U

(#89) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

HY!
Epox8rda+ alaplap. Az alaplapi kijelzőn C1 hiba üzenet mit jelen? Nem megy a gép. A ventik elindulnak, a vinyó feléled. Nincs képi megjelenítés. bios reset volt. Egy 1.7-es palamino van benne.

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#90) Ramius válasza csongi (#89) üzenetére

Ramius
(őstag)

Az epox alaplapok sajátságos hibakódjait a kézikönyvéből kéne kilesni szvsz :)
Vagy epox honlaján support résznél...

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#91) joe-ker válasza tupacamaru (#88) üzenetére

joe-ker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sajna ott sem tudok. A 98 mire leformázza 160 gb megőszülök.
Lehet döglött az új vinyó? :O

[Szerkesztve]

(#92) csongi válasza Ramius (#90) üzenetére

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Ha lenne könyvem mr kinéztem volna :)

(#93) daa-raa válasza csongi (#92) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Töltsd le az EPoX oldaláról.

(#94) tupacamaru válasza joe-ker (#91) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Azt kellett volna kipróbálni, mert én is arra gondolok hogy rossz a vinyó. 98-al elég lett volna a 20GB-os részt megformázni.

csongi: nekem egy másik Epox lap manuálja C1 hibakódra memóriahibát ír.

(#95) Dumb

Dumb
(senior tag)

Halihó! Megrpóbálom itt Egy DVD-nek el lehet menteni valahogy a hangsávját? wav, mp3, ogg, fájlok valamelyikébe? Köszi

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#96) virkir válasza joe-ker (#91) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Nem lenne csoda, főleg a maxtorokról lehet hallani rossz híreket.

(#97) csongi válasza daa-raa (#93) üzenetére

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Röviden elmesélem mi volt a baj. A ramra ráragasztottak egy cetlit ami a garancia igazolás. És rálógott az érintkezőre, amit elsőre nem vettem észre. Tehát a C1-es hiba= matricával :DDD

(#98) joe-ker válasza Dumb (#95) üzenetére

joe-ker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hogy én is segítsek valakinek, [link]

(#99) virkir válasza joe-ker (#98) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Töltsd le a Hiren's BootCD-t azon van HDD teszt progi, vagy ha van működő rendszered akkor a HDD Sentinelt, az se rossz

(#100) Dumb válasza joe-ker (#98) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Köszi! Ez a program neve: DVD Audio Extractor

"Egyszerre mind a kettőre!"

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.