Ajánlatos 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Ajánlatos 

Köszönöm,kipróbálom!

Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

talán most:
hello! a firefox temp könyvtárát hogy lehet áthelyezni?
thx!
hogyha nem kell senkinek, hát az ördög veszi meg

akkor nemis voltam messze a megoldástól 
tessék, így:
Gyorsítótár helyének meghatározása
Ha szeretné meghatározni a gyorsítótár könyvtárát, adja hozzá a következő sorokat a user.js fájlhoz:
// Gyorsítótár helye:
user_pref(''browser.cache.disk.parent_directory'',''C:\\Path To Cache'');Ne felejtsen el két fordított perjelet használni útelválasztóként Windows alatt, pl.: a helyes szintaxis C:\\Eleresi ut\\Gyorsitotar helye, és nem C:\Eleresi ut\Gyorsitotar helye.
Ez a fájl alapból nincs, itt kell létrehozni:
C:\Documents and Settings\[felhasználónév]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
[Szerkesztve]

Nagyon nem vagyok megelégedve a mostani XP-mmel. Tudtok ajánlani másikat? És torrent-teken milyen xp-k azok, melyek egyéni nevet viselnek? Ilyen házikészítésűek? Azok jók?
de ha nem fájlszinten akarod akkor a címsorba írd be about:config és enter és itt hozz létre egy ÚJ karakterláncot (jobb egérgomb) ezzel a névvel: browser.cache.disk.parent_directory, értéke a könyvtár legyen, elérési úttal.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Via EPIA m10000 gépem integrált vga-s (sis vga, u8gyebár) Elméletileg a max amit felajánl felbontásnak, az az 1280x1024.
Hogyan lehetne (lehet-e) ebből 1366x768-as felbontást kihozni? (LCD TV-re illesztés, de minőség megtartása mellett).
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

Üdv!
Mivel nem találtam megfelelő topikot a problémámnak, és nyitni nem akartam, azért ide írok:
Adott egy gép: Abit KN9, AM2 X2 3800+, AC Freezer Pro, 160-as Hitachi SATA2, Gigabyte 7600GT (Silent Pipe), 1GB Kingmax Mars 667MHz, Chieftec 450W táp, Pio 111D DVD-RW
Kb. 2 hónapos a rendszer, soha sem volt húzva, a probléma a következő:
1 hónapja játék közben elkezdett belassulni, nem szaggatni, hanem belassulni! És nem csak a kép, hanem a hang is. A billentyűkre is nagyon lassan reagál. A játékból kilépve is megmaradt a probléma, csak a restart segített. 2 hete azonban már egy másik játéknál is ugyanezt produkálja. Sőt, most már meg is fagy a gép.
A hőmérsékleti értékek rendben vannak. Mi lehet a gond? A probléma csak játék alatt jön elő! De akkor sem mindíg! Lehet, hogy hadverprobléma?
A gépet én raktam össze, de nem szeretnék feleslegesen kocsikázni garoztatni, szal ha valaki tudna adni tippeket azt megköszönném 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Sziasztok!!!
Van egy DVD amit ha asztali lejátszón játszok le akkor nincs semmi gond, de ha a szmítógépen próblom meg lejátszani akkor elkezd pörögni a dvd, a számítógép tölt és innentől semmi nem történik:S Kikapcsolni sem tudom a gépet, csak resetelni.
Valaki help!
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

UP!!!
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II
Ha kiveszed a lemezt belőle helyrejön a gép, nem kell resetelni...
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
(#64) daa-raa válasza Motion_Blur (#60) üzenetére

Nem lehet, hogy a CnQ zavar be?
Si vis pacem, para bellum.
(#65) REDeath válasza Motion_Blur (#60) üzenetére
hmm. Hardver hiba esetén nem a lassulás a jellemző hanem a fagyás, azonnal. a lassulás az melegedés lehet, pl. VGA-nál, de azt meg azt írtad hogy azok rendben vannak.
Tehát sztem szoftver hiba. (talán hibás directx vagy driver).
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
CnQ játék közben lejjeb venné órajelet? 

Előfordulhat. Mint ahogy az ellentétje is: UnReal motoros játékok CnQ-val a normálisnál jóval gyorsabban futnak.
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget,vettem egy 160gb IDE Maxtor vinyót de sajna nemtudok rá XP-t telepíteni.
Minden simán megy amíg újra nem indul a gép hogy elkezdje a telepítést a vinyóról de onnan nem megy tovább. Előtte egy másik gépen leformáztam NTFS-re,csináltam egy 20gb partíciót és aktívvá tettem.Sajna így sem lett jó. A telepítővel is formáztam,20gb-ot az egészet de mindíg ugyanott ál meg. Kábel végén masterként figyel a vinyó.
Előre is köszi. 
Msn-en is elérhettek.

Nagyon nem vagyok megelégedve a mostani XP-mmel. Tudtok ajánlani másikat? És torrent-teken milyen xp-k azok, melyek egyéni nevet viselnek? Ilyen házikészítésűek? Azok jók?

Hali
Gyors segitseg kellene. Van egy progi amivel meg lehet nezni mi minden indul el a win betoltesenel(services, minden reszletesen ) csak a problema hogy elfelejtettem a nevet nem vagyok otthon meg masnapos vagyok. Nev kellene nekem aztan mar toltenem is. Barmi kis meretu program. Koszi
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Start/Futtatás
msconfig
By(e) Tothbe

nincs a gépben egy másik vinyó, amin van windows? Mert akkor azt kösd le addig, mig full futó windows-od nem lesz és utána kösd csak vissza.
By(e) Tothbe
(#73) tupacamaru válasza siriq (#70) üzenetére

Systernals Autoruns Én ezt használom.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
A legújabb a blackship, azelőtti a simplicity. Én még nem próbáltam egyiketsem szal nem tudok véleményt mondani.
Többnyire mindenki ugyan azt az XP-t használlja mint te. Nemértem miért is nem vagy vele megelégedve 
(#75) siriq válasza tupacamaru (#73) üzenetére

Ez az ezt kerestem koszi.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Netes cuccokbol ki vannak veve ''felesleges'' dolgok, valamit altalaban tele vannak hibajavito peccsekkel és esetleg installnal tele van fel kilo driverrel hogy ne kelljen kulon lemezzel veszodni. Altalaban mindig van nfo file olvasd el.

ez attól is függ, mire akarod használni, de van windows xp-s topic is ott kérdezz és fölösleges többször ugyanazt megkérdezni, egyszer föltéve is kapsz majd választ rá.
By(e) Tothbe
Nincs benne, csak az új vinya és egy dvd olvasó.
(#79) tupacamaru válasza joe-ker (#78) üzenetére

Eseleg kábelcsere?
Vagy valamilyen hardverhiba (memória?)
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
(#80) joe-ker válasza tupacamaru (#79) üzenetére
Rádugok egy másik vinyót ugyanoda amin van Xp működik rendesen.
(#81) tupacamaru válasza joe-ker (#80) üzenetére

Sajnálom, nincs több ötletem.

miért nem ghostolod rá akkor azt a müködö xp-t?
By(e) Tothbe

még az is lehet, hogy az a winxp telepitö nem szereti a gépedet. Próbáld meg másik telepitövel, ha az elöbb ajánlott ghost dolog nem válik be.
By(e) Tothbe
3 xp-t próbáltam meg.
SP1,SP2,Vista
A Ghost-ot még megpróbálom.
[Szerkesztve]

Esetleg megnézni valami HDD tesztelő progival, mert lehet a maxtor náthásodik?
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.
Rá Ghost-tolt Xp indítás előtt kiírja ''Hiba a rendszer betöltésekor''
virkir: 2 napos vinyó azóta kínlódok vele.
[Szerkesztve]
(#88) tupacamaru válasza joe-ker (#87) üzenetére

Utolsó ötlet: Ha van esetleg módod másik gépben kipróbálni. (Hogy ott tudsz-e rá telepíteni XP-t? Esetleg kipróbálni egy 98-al) 
HY!
Epox8rda+ alaplap. Az alaplapi kijelzőn C1 hiba üzenet mit jelen? Nem megy a gép. A ventik elindulnak, a vinyó feléled. Nincs képi megjelenítés. bios reset volt. Egy 1.7-es palamino van benne.
Nem szép, de legalább jó öreg!

Az epox alaplapok sajátságos hibakódjait a kézikönyvéből kéne kilesni szvsz 
Vagy epox honlaján support résznél...
(#91) joe-ker válasza tupacamaru (#88) üzenetére
Sajna ott sem tudok. A 98 mire leformázza 160 gb megőszülök.
Lehet döglött az új vinyó? 
[Szerkesztve]
Ha lenne könyvem mr kinéztem volna 

Töltsd le az EPoX oldaláról.
(#94) tupacamaru válasza joe-ker (#91) üzenetére

Azt kellett volna kipróbálni, mert én is arra gondolok hogy rossz a vinyó. 98-al elég lett volna a 20GB-os részt megformázni.
csongi: nekem egy másik Epox lap manuálja C1 hibakódra memóriahibát ír.

Halihó! Megrpóbálom itt Egy DVD-nek el lehet menteni valahogy a hangsávját? wav, mp3, ogg, fájlok valamelyikébe? Köszi
"Egyszerre mind a kettőre!"

Nem lenne csoda, főleg a maxtorokról lehet hallani rossz híreket.
Röviden elmesélem mi volt a baj. A ramra ráragasztottak egy cetlit ami a garancia igazolás. És rálógott az érintkezőre, amit elsőre nem vettem észre. Tehát a C1-es hiba= matricával 
Hogy én is segítsek valakinek, [link]

Töltsd le a Hiren's BootCD-t azon van HDD teszt progi, vagy ha van működő rendszered akkor a HDD Sentinelt, az se rossz