BSPlayer, Media Player?
Ezt most mondtam, vagy csak gondoltam?

BSPlayer, Media Player?

MediaPlayer Classic asszem bele tudott nekem tekerni.
Aki hülye, haljon meg!

TCP/IP beállításoknál csak akkor van alternatív beállítások fül, ha defaultban automatikus (DHCP-s) beállítás van engedélyezve.
Esetleg próbálkozz netsh-val, betöltetni különböző konfigokat, vagy esetleg közvetlenül a registrybe betöltetni a megfelelő értékeket... 
Aki hülye, haljon meg!

sziasztok! nem tudjátok véletlenül megmondani nekem, hogy a Motorlola V300-as telón hogy lehet az előlapot lecserélni?
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb
(#405) tökfey válasza dvdbackuper (#404) üzenetére

Nem vagyok benne biztos, de mintha kisméretű imbuszokkal lenne odafogatva 
Sziasztok!
Most jött meg az új gép, amire nem tudom feltenni a windows, a teleptio CR-re azt mondja, hogy BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK, pedig 3 winXP CD-vel is probaltam. A BIOS-ban CDROM-ot állítottam elsődleges boot eszköznek (valójában nincs CD-rom benne, csak egy DVD író, de az az lenne gondolom). Mit csináljak, segítsetek, kérlek!
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

A BIOS látja rendesen a DVD meghajtót?
A lemezek biztos bootolhatóak?
Aki hülye, haljon meg!

nem bootolhatóak a cd-k.ennyi ja és felismeri rendesen az íródat?
[Szerkesztve]
Hát a BIOS-ban nem láttam nyomát, az írónak, csak a SATa vinyónak, szóval tegyük fel, nem látja. Mit kell tennem, hogy lássa?
Hja, és miért jó külön bootolható, meg nem bootolható Cd-t csinálni, miért nem csak az előbbit. Amúgy az egyik biztos bootolható. Megoldás?
[Szerkesztve]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

jumpereld át a dvdírót, esetleg tedd külön ide-re.

ha íróról van szó akkor nem fontos a jumper
nekem is úgy megy->jumper nélkül.szal lehet hogy csak lg-k nél van igy
Ó, apám, az okosak a boltban nem kötötték rá az alaplapra az írót! 
Most már látja, csak a ''telepítsünk windows-t SATA vinyóra floppy-val'' problematika van hátra.

mér egybe vetted a gépet?
ha igen akkor nagyon LOL

as asrock lapom még a biosig se jutott míg nemtettem az írót masterre... 
[Szerkesztve]

Ez nem újdonság ált. az Asrock lapokkal már csak így szokott lenni...
Ez a probléma az Asrockot minősíti egy kicsit, de amit a kollega felvetett az inkább a boltot, ahol vette.
[Szerkesztve]
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

Köcce, majd ha itt lesz a cucc akkor meglesem.
Soirée...
nekem volt egy Acorp lapom, ami úgy is bebootolt, hogy ugyanúgy volt jumperelve egy kábelen a hdd és a cdrom
a vindóz el is indult, de úgy belezavarodott, hogy kb. 10 sec alatt teljesen hazavágta a fat-et, jött a format 
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

Hali!
Van egy Hynix 256MB DDR400-as ramom és ha mellé beraknák egy PQI 256MB DDR400-as ramot akkor azok mennének dualban egy MSI 865PE NEO 2-P lapban???
Mert PL.: MOst van a gépemben egy TwinMOS 256MB DDR400-as ram dualban egy Hynix DDR400-as 256-os rammal és simán mennek dualban!! 

A puding próbája az evés..., ki kell próbálni.
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...
1. Kijelentetted, hogy a CD-k nem bootolhatók - minden ismeret nélkül, pedig azok voltak.
2. Valami különös ok miatt nevetségesnek tartod, hogy valaki egybe vesz gépet. Képzeld el, a régi gépem 3 éves, nem ártott MINDENT újonnan venni. A mostani konfigurációt kb. 2 hónapos előkutatás előzte meg, minden alkatrészt magam választottam ki, főleh a Ph! segítségével. 
3. Te nem ismersz engem, és én sem Téged, de a fenti két kijelentésed kissé leereszkedőnek és felületesnek tűnt. 
[Szerkesztve]

Hát ez a sípolás érdekes, először azt kéne kideríteni mi sipol, bios, esetleg a venti ad ki magából valami magas hangot?
De sípolhata táp is arra is volt már példa.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

A helyzet a következő:
A WinFos indul: majd bejelentkezés előtt egy hibaüzenet kis ablak:
''lsass.exe
Érvénytelen a végpont formátuma''
Mi a halál van? Csökkentett mód utáni reboot nem segített. Rendszervisszaállítás nincs.
Freedom, Nature, Love & Music
Szevasztok!
Dreamweaver-ben hogy lehet megcsinálni:
Egy keskeny frame a lap tetején, a maradék terület egy másik frame.
A keskeny csíkon elhelyezek egy flash menüt.
A menü egy gombjára kattintva az alsó területen jön be a kívánt tartalom, html, kép, míg a menüsor változatlanul marad.
Eccerűen képtelen vagyok rájönni. Hiába állítom be a flash gomb propertiesében, hogy a célja legyen x.html, és a lenti frambe nyissa meg. Vagy egy új lapot nyit meg, vagy a gomb helyén a keskeny frame-ben nyílik meg.

Hello mindenkinek!
Lehet hogy nem teljesen ide való ez a kérés, de már csak ennyi hiányzik hogy a házi dolgozatom kész legyen:
a lényeg, hogy a G8-akról kell irnom, és azok gazdaságának legfőbb iparágairól, de az Orosz gazdaságról semmit nem találok, legalább egy oldalas összegzést kellene irnom az iparágakról, de semmit sem találok, lécci ha van egy kis időtök, és mivel szerintem itt olyanok is megfordulnak, akik nagyon könnyen egyszerüen találnak hozzá legalább egy kis anyagot, megkérném őket/titeket, hogy segítsetek már meg egy linkkel, előre is nagyon megköszönöm!!! 
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
(#425) paramparya válasza Bigya (#423) üzenetére

target=''frame neve'' kell a linkhez, tehát ami a
<frameset... >
<frame name=''fenti''...>
<frame name=''lenti''..>
</frameset>
részben a name része, ebben a példában lenti...

Sziasztok!!!
Ma indítom újra a gépem és kiírja a Zonealarm elérhetőségét a C meghajtón, ez eltűnik aztán kék alapon fehét számok és betűk kb. 1 másodpercig.
Ez mi lenne? Kék halál? Ilyenkor mi a teendő???
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II
inditas csokkentett modban es probald meg uninstall Zone alarm majd uana rendesen inditani en ezt tennem.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

köszönöm, megpóbálom..
(#429) Winner_hun válasza Aaron14 (#426) üzenetére
Sajátgép jobb klikk tulajdonságok / Speciális majd ott az indítás és helyreállítás részen a Beállításokra klikk, a rendszerhibánál az automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát és nézd meg, hogy mi a hibaüzenet. Mindezt csökkentett módban
[Szerkesztve]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#430) Bigya válasza paramparya (#425) üzenetére
Köszi, namost én Designer módban csinálom...
Source módba áttekintve nem találtam ilyesmi sorokat...
(#431) Aaron14 válasza Winner_hun (#429) üzenetére

Sajnos még a csökkentett mód sem indul el hanem az is újraindul

Sima csökkentett mód.

Hali mindenkinek :wave:
Lenne egy nagy problémám 
Van a havernak egy gépe+nete de a net kirugja 10-15 perc használat után

A gép az f@sza én telepítettem
nálam minden stimmel megy a net is rendesen.
Már mindent amit tudtam megcsináltam de semmi 
A szolgáltató aszonta,hogy ők is úgy érzékelik mint ha ki be kapcsolgatnánk 
Kérdésem a kövi mi lehet a bibi 
Köci elörre a segit

PC CUMOÉRT CSERÉBE FESTÉS MÁZOLÁS Szigetelés STB.!!!AZ ANYAGOT TE ÁLLOD!

Valaki, UP!!!!!!
megprobalnek masik modemet
Mert ha nalad minden oke akkor nem a geppel van a gond, hanem elotte lehet a gaz pl modem.
Valami valtoztatas mostansag a gepben ? uj memoria masik VGA ?
megprobalnek meg minden inditashoz ''felesleges'' dolgot eltuntetni a gepbol
pl optikait lehuzni, floppyt, kartyakat, (pl tv tuner, hang) egyedul VGA maradjon. memoriabol is eleg 1 modul
Esetleg biosban letiltani halokartyat felteve ha alaplapi van.
Aztan ha igy elindul akkor szepen aprankent visszapakolni, hatha kibukik hol ront a gep.
[Szerkesztve]

Amúgy most szerintem valami program a felelős, mert most telepítettem... Egy-két programot, de a zonealarmot írja ki felelősnek.
Az nem megoldás ha újratelepítem a gépet???? Tehát winreinstall?
de az is megoldas, de eleg maceras ha netan csomo progi fel van telepitve.

Szolgálttóváltás-kérdések a köbön. Segítsetek.
Jeklenleg 16 k-t fizetek a fibernet kábeltv-mért, a t-com telefonvonalamért és az enternet 1 Mbites adsl-emért.
Lehetőségem volna a fibernet új maxi csomagját megigényelni, ugyanaz a tv-csomag, telefonvonal (t-com kiváltására), 2 éves hűségszerződéssel számhordozás, és 3000/384-es internet-kapcsolat, egyben 2 év hhűséggel 14900 ft.
Az enternet szerződésem 2006. 12.01-én jár le (azaz 33 nap múlva).
Vissza kellene adnom a t-com telefonvonalat, kezdeményeznem a szerződés megszüntetését az enternettel. Illetve a Fibernettel meg megkötni az új egybecsomag-szerződést.
Ami a gondom (több is van )
-nem tudom az ügymenetét a dolgoknak, hogyan kell a t-comnál felmondani a vonalat, mennyi a türelmi idő stb...
-az Enternet, ha mondjuk 11. 09-én szólok csak, hogy köszi, kitolhat velem? Mivel akkor már teszemazt 15-20 nap maradna a szerződés lejártáig. Azaz, meghosszabbítja automatikusan magától még 1 évre, h én nem rendelkezem máshogy?
-Illetve: a kábelneteseknél mi a tapasztalat általában, a 3 megabit az annyi is jellemzően? Nem találtam semmiféle célzást a forgalmi korlátot illetően a Fibernetnél, tehát valószínű hogy nincs is? (ÁSZF-ben sem). Mennyire ingadozik ADSL-hez képest egy ilyen net, és a pingidők mennyire rosszak?
Köszönöm előre is, ha valaki felkarol és segít. Szeretnék cserélni, és lehetőleg nagy kiesés nélkül.
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

Sziasztok!
Kersegéltem, de nem igen van hol feltenni a kérdésemet! 
Van egy crypthun nevű kis titkosító programom, amivel annakidelyén egy pár fényképet, meg levelet titkosítottam, aztán vagy két évíg nem is használtam, meg meg sem találtam őket. Most viszont megleltem, de semmilyen kód nem jó hozzá, így csak a program ikonját bámulhatom!
Nincs valakinek valami ötlete, hogy mivel, vagy hogyan lehetne visszacsinálni?
Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

Köci 
Pont erre gondoltam én is 
PC CUMOÉRT CSERÉBE FESTÉS MÁZOLÁS Szigetelés STB.!!!AZ ANYAGOT TE ÁLLOD!

Hali.
Van valamilyen plugin a Jetaudiohoz amivel tudok online adást rögzíteni? Vagy külön program?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Tehát a winreinstall 10000%-ra megoldaná a problémám????
Ha szoftver okozza akkor nincs megoldás, nem???
Nezd ha semmit nem valtoztattal a gepedben.
Raadasul irod programok telepitgetese utan jott elo a hiba, akkor valoban ugy tunik szofrveres a gond.
Azt meg egy win reinstall tuti megoldja. Termeszetesen, ha azt a programot ugyanugy ismet feltelepited mint elotte, lehetseges, hogy ismet kiakad a rendszer.
Mindezzel egyben en azt mondom, mivel sztem maceras egy rendszert ujratelepiteni, hacsak nem egy szinte alap winrol van szo --- mindenfele progik, azok beallitasai, megjegyzett jelszavak stb stb-- elosszor en mindenkeppen megprobalnam kiszedegetni hardver eszkozoket es elinditani csokkentett modban. Ha ez sikerulne zone alarm uninstall.
Persze ha nem gond a win reinstall akkor hajra.
Hali!
Ha van egy T-Com telefonvonal, céges tulajdonban, akkor azt megvásárolhatja-e egy magánszemély? A telefonvonalon nincs előfizetés, de az adsl jöhet rá. (Egyébként arra kellene, hogy üzleti adsl helyett magánt csináljak majd egyszer...)

Van egy Intel d845PESV lapom, szeretném az előlapi USB-t bekötni. A gondom a következő:
A manual szerint
1 VREG_FP_WSBPWR0
2 VREG_FP_WSBPWR0
3 USB_FPP0-
4 USB_FPP1-
5 USB_FPP0+
6 USB_FPP1+
7 GROUND
8 GROUND
Ezek vannak az alaplapon. A panelen pedig ezek:
GND 1-2
VCC 1-2
DATA+ 1-2
DATA- 1-2
Mit minek felel meg? A GND-t sejtem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
[link] 62. oldal. Mert szerintem nem mindenkinek egyértelmű, hogyan is vannak ezek elrendezve.
(#448) buci_ válasza dvdbackuper (#398) üzenetére

ez az, amit en el szeretnek kerulni 
valaki esetleg? [link]
Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!

ezt sajnos nem tudom, hogy mi sípol, mert telefonon kersztül állítottunk fel diagnózist
viszont a proci 95 fok körül volt, a biosban meg 70 fokra volt állítva a warning temperature
ezért erre következtettem
csak azt nem értem, hogy miért nem akart elindulni másnap reggel a gép, de szerintem ez majd csak hétvégén derül ki, amikor meg tudom nézni
One Ring to rule them all

Ugyanez pepitában megvan az alaplap CD-jén is, viszont a panel csatlakozóin más van. Arra tippelek, hogy az fpp-s lehet a data, a vreg pedig a vcc.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)