ha nem megy igy akkor kapcsold le egyszeruen a gepet es utana huzd le
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
ha nem megy igy akkor kapcsold le egyszeruen a gepet es utana huzd le
Kapcsold ki a gépet, és úgy húzd le.
na igen, a bandusok értenek hozzá 
[Szerkesztve]
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Helo.
A kérdésem a következő lenne. Van egy video (sajna a formátuma még nem ismert), de elég sötét. Azt valamilyen módon tudom világosítani? Nem, a monitor fényerő állítása nem jó. Köszönöm.
Soirée...

Mplayer sokmindent lejátszik, van benne Brightness és Contrast állítási lehetőség, azt hiszem 1-2, 3-4, esetleg 5-6-os billentyűkkel.

Hopp annyi - a lényeg - kimaradt, hogy ezt valahogy át kéne konvertálnom, hogy világosabb legyen alapból. Bocsi, kissé fáradt vagyok 
Soirée...

Hát, VirtualDub például, filters/''brightness/contrast'' és újra tömöríted a filmet.
felteve ha avi .....
vagy tevedek ?

1607: Unable to install InstallShield Scripting Runtime.
Via Driver 5.10 telepitésénél jön ki a hiba. Mi ez?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Hali! Lenne egy kis gondom.
Szóval: koleszban vagyok, proxy van, HTTP-tunnellel eddig faszán ment a torrent. Meghalt nemrég egy cisco szerver, egy gyengébb került a helyére és azóta kibaszott lassú a HTTP-tunnel. Ez azért lehet mert a suerveren lekorlátozták a kiemnő/bejövő kapcsolatok számát, vagy meg a tunnel korlátozta az ingyenes szolgáltatása sebességét?
Előre is köszi a válaszokat: Csaba...
(#361) Winner_hun válasza Bandus99 (#358) üzenetére
mpeg2 is lehet, arra van külön virtualdub. Meg ott van a virtualdubmod, sokkal jobb a kompatibilitása mint a sima virtual dubnak
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#362) Bandus99 válasza Winner_hun (#361) üzenetére
Ezek szerint tevedtem 
De sebaj ra is keresek a virtualdubmod ra azonnal

Meg lehet valahogy tudni, ha egy partner letiltott msn-ről?

Olyan mintha sose jelentkezne fel az illető, úgy tudom nem lehet rájönni.
[Szerkesztve]

neked is az lenne az érdeked, ha Te letiltasz valkakit ,akkor az a személky ne tudja meg, hanem csak azt lássa, hogy sosem jössz fel.
Ezt tartja szem előtt is az MSN, és nem ad lehetősget arra, hogy megtudd, blokkoltak-e Téged.
szeritem ........
írj neki mailt. Ha nem válaszol, akkor tényleg blokkolt, vagy valami ilyesmi ....... :-/
akárkivót'tevótá
(#366) TrollBalint válasza ToBeY (#363) üzenetére

[link]
ebbe a topicban az első hozzászólásba elvileg van egy link, ahol megtudhatod hogy letiltott-e, nálam nem müködött. Én azt szoktam csinálni, hogy (ha fent van a plus), hogy megnézem a partnerlista-karbantartót (plus! menü) és ott kijelző, hogy kinek a listájában vagyok fent és ki törölt (már csak abból kiidnulva, hogy ha blokkolt, akkor nem valószinü, hogy fent hagy a listáján
)
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

Melyik a legjobb paszta CPU alá? Ár/teljesítményben. 
(#368) dvdbackuper válasza (Bundás) (#367) üzenetére

szerintem mind1, nem?
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb
(#369) (Bundás) válasza dvdbackuper (#368) üzenetére

Van 140 Forintért és 1600 Forintért is, csak nem mindegy. 
Nekem fontos az a 3-6 °C is...
Nem tudom mi a legjobb....
Ez szerintem nem rossz
ARCTIC COOLING MX-1
[link]
[Szerkesztve]
(#371) dvdbackuper válasza (Bundás) (#369) üzenetére

ugyanakkora kiszerelésben? én még kb 3 éve vettem egy elektronikai boltban pasztát, mert kiment az erősítőmből a végfok, azóta azt használom, meg vagyok vele elégedve....sima fehér tubus, semmi szöveg.....coool.....és csak 100ft volt....
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb
(#372) (Bundás) válasza dvdbackuper (#371) üzenetére

Most látok 150 Forinttért 10 grammnyi ''sima'' pasztát, Norbo03 által ajánlott Nano Blue 1 grammja 1500 Forint. 
Mindegy, holnap megyek pasztanézőbe... 

Sziasztok!
Hol, vagy milyen programmal lehet megnézni 1 barton 2500+-t,h lockmentes-e, vagy a gyártási idejét?
Ezt most mondtam, vagy csak gondoltam?

Elég egy topikba is, ott már kaptál választ. 

Aha, bocsi, csak azt hittem senki nem figyel... 
Ezt most mondtam, vagy csak gondoltam?
(#376) dvdbackuper válasza (Bundás) (#372) üzenetére

nem ér az egy hangot se, inkább vegyél annyiból egy jobb hűtőt....
(#377) (Bundás) válasza dvdbackuper (#376) üzenetére

Már jó hűtő van, ha nem a legjobb, Alcomp. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Régebben jobban hűtőtt, nem poros, nem mocskos a talpa, csak a szilikonom egyre rosszabb...
(#378) dvdbackuper válasza (Bundás) (#377) üzenetére

nekem egy sima gyári Intel hűtőm van......meg vagyok vele elégedve....
(#379) Bandus99 válasza dvdbackuper (#378) üzenetére
Orulunk ennek, node miert baj az neked, ha masok nem elegszenek meg a gyari hutovel es keresik a jobb hutoket, illeteve a jo pasztat.
(#380) dvdbackuper válasza Bandus99 (#379) üzenetére

csak kifejtettem a véleményem...ennyi... 
Srácok (csajok
), a directx-9 októberi verziója mivel tud többet? mármint gyorsabb lesz őle pár játék? nekem lassa fél éves lesz a dx-em. szóval érdemes a legfrisebet feltenni? mindkettő dx9 cccak egyik az októberi...
lehet láma kérdés csak ha fölösleges, akor nem szenvedk vele..
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

hwsw-vel nem tudja vki hogy mi lett? már órák óta nem elérhető az oldal 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

ANT: az lehet. 
Nálam jó. 
[Szerkesztve]

Sztem a fórumra gondolt. Az a nem elérhető!
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

így van, a forumra gondoltam, délelőtt még jó volt...

sziasztok
2,93as celeron d-hez 64bit kértem boltban hűtőt, ezt adták:
glacialtech igloo 5071 light
a dobozára az van írva, hogy pentiumhoz 3,4ghz 8x watt (ha jól emlékszem)
viszont az erősebb változatú hűtő: pentium d, 9x watt, 2,8ghz ig jó
amikor felraktam, féltem, hogy nehogy kicsi legyen a hűtő, bekapcsoltam 3dmark 2006ot, és úgy fél napig ment, a proci 65fok fölé nem ment
kb 1 hónapig éjjel nappal ment a gép (letöltés+film+net), csak hétvégén volt kikapcsolva, egészen mostanáig, amikor is kb hétfőtől szombatig ment szombaton telefonáltak rám, hogy amikor bementek a lakásba már sípolt a gép, ha jól emlékszem azt mondták, hogy 96 fokos a proci, aztán lekapcsolták
ma reggel meg már nem indult el
csak hétvégén tudom majd megnézni a gépet, addig várok ötleteket, azon kívül, hogy veszek egy nagyobb hűtőt
az mitől lehet, hogy el sem indult?
kösz
üdv
One Ring to rule them all

na már megy rendesen. Nem tudom mi volt, de a lényeg hogy már minden ok.

Bios sípjelek jó támpontok lennének, szvsz. vigyél magaddal egy procit mert lehet nem bírta a tartós magas hőmérsékletet.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

pontosan amit virkir kolléga mondott
szvsz valszeg elszált a procid. egyébként hogy nem indul el?fel se pörögnek a vetnik? 
[Szerkesztve]

sziasztok,
miféle dolog lehet az, amikor csatlakozva vagyok az internetre, a tálcát egyszercsak másfajtá ''skinben'' latom, utana visszaáll az eredetire, ezutan semmilyen internetes oldal nem jon be, a kapcsolat ikon kint marad, de megnyitni nemtudom, ill. bontani sem. ez kb. mindig azutan tortenik ot perccel miutan csatlakoztam.. tudna valaki segiteni ?
Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!

Vírus/Trójai esetleg?
Aki hülye, haljon meg!

hali!
tudnátok nekem gyorsan segíteni abban, hogy hol tárolja a Ms. Outlook a néjegyalbumot?
(nem a *.wab, mert az az Outlook Express)
Köszi!
Eladó szerverek + szünetmentes : http://tiny.cc/7w7mi

sajnos nem tudom, nem az én gépem, nem tudom pontosan, hogy volt, de amikor sípolt, akkor mindent lehetett csinálni nem volt semmi baja
majd újraindítás, biosban hőmérsékletnézés, majd kikapcs
ez volt valamikor szombat délután
majd vasárnap reggel már nem kapcsolt be
és akkor arra valamit, hogy hogyhogy bírta 1 hónapig azt, hogy majdnem éjjel nappal ment, most meg csak úgy elkezd sípolni?
One Ring to rule them all

Ha helyi névjegyalbumról van szó, akkor szerintem benne van a PST (OST?) fájlban.
Ha exchange szerveres megoldás akkor meg fenn a szerveren a postafiókban.
Aki hülye, haljon meg!

ja, meg kiarchiváltam a leveleket, de nem tudom megnyitni az archivált filet, h leellenőrizzem, h minden megvan e, de az outlookból eltüntek 
soha nem használtam ezt a csodás ms terméket, de egyik ismerősenk kellene 

a pst-k azok megvannak, de gyanúsan csak 5MB a mérete 
szerk: bocsi, elfelejtettem a mod gombot
[Szerkesztve]

XP SP2 alatt hogyan tudok ''alternatív hálózati beállításokat'' létrehozni?
Mivel egy szoftver a hálózati kapcsolat tipus (IP cim, dns szerver, átjáró) függvényében
különböző beállítási sémákat tölt(ene) be amikor bejelenkezne a windowsba a felhasználó.
Azt szeretném hogy lehetőleg még a boot előtt/alatt választható legyen ez az opció.
(úgy emlékeztem hogy létezik másodlagos IP konfiguráció, de a tcp/ip tulajdonságainál ezt nem találom) +vagy a hardverprofile.... -de hogyis működik ez igazán?
[Szerkesztve]
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
(#398) dvdbackuper válasza buci_ (#390) üzenetére

nekem is tök ugyanez volt a problémám, semmi vírust nem talált kaspersky, aztán Win reinstall megoldotta a problémát.....

Az 5MB elég kevésnek tűnik, nem találsz még a winchestereden másik .pst állományt? Ha nem, akkor valószínűleg vagy megsérült, vagy szimplán törölte valami belőle a leveleket.
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...