Mit ír ki egyébként? Nem lehet USB 2. USB 1. kompatibilitás probléma?
Nem igérek semmit..... de azt betartom..
Mit ír ki egyébként? Nem lehet USB 2. USB 1. kompatibilitás probléma?
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy gép cserén gondolkodom mert tönkre ment az alaplapom.
A következők vannak a gépemben:
3.4 Ghz 478-as proci Zalaman hűtőrodával
2 * 512 500 Kingmax Ram
Asus V9999 6800 Gt videókártya Zalaman Vf 700 cu val AGP-s
és van benne 2 PATA winyó
Szóval a kérdésem az lenne hogy vegyek 1 478-as alaplapot vagy inkább cseréljem a komplett gépet CORE 2 rendszerre mert kb 1 éve már nem játszok és akkor nem sokat kellene pénzben rákölteni ha valami olcsó videókártyát raknék bele.
Mennyivel gyorsabb 1 core 2 6300-as proci a mostani procimnál?
Érdemes a gyári proci hűtőt lecserélni a Zalaman 7000-re?
Milyen alaplapot ajánlatok hozzá? Én a Gigabyte 945-öt néztem ki.
Valamint mekkora tápot rakjak bele? 420-as Thermaltake elég lesz?
Seagate SATA2 winyóról vélemény?
ATI X300 gondolom elég lesz bele.
Illetve nem volt még 64 bites rendszerem szerintetek érdemes Win XP 64-et felrakni?
Van Leadtek PVR2000 Tv tunerem, Audigy 2 ZS hangkártyám, X-Micro Wireless kártyám, Logitech bill egér webkamera. Canon iP 3000 nyomtató meg Canon Lide 25 Scanner.
Mennének ezek a cuucok Win Xp 64 alatt?
Jó sok kérdésem van de bízok benne hogy segítetek dönteni 

Sziasztok!
Volna egy elég gázos kérdésem amit feltettem 1 másik topicban,de egyenlőre nem jött válasz, pedig sürgősen kéne. tehát:Van 1 asrock k7s8x lapom, lenne 1 asrock K7Upgrade600. Érdemes lecserélnem rá? Jobb az a lap?
Ezt most mondtam, vagy csak gondoltam?
Sziasztok!
A haverom újrarakta a xp-t és azóta nem tud felmenni a netre.A modemen világit minden(adsl/ethernet) a jelszó jól van beállítva,de nem tud csatlakozni,mert azt írja ki a távoli hely nem elérhető.Tudnátok mondani egy-két ötletet,hogy mi lehet a gond?
Másik,reggel a gép bekapcsolásakor a rackben lévő Maxtor winchester baromi hangosan kerreg,eddig nem csinálta.Lehet,hogy tönkement?Eddig nem mertem bent hagyni a gépben,mert ha rossz akkor csak ártok 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
Hi All,
Szeretném használni a gépem, akkor is ha nem vok otthon. A hálózatom otthon egy router mögött van. A Routerem típusa rajta van a képen és a problémám is: [link]
De szöveggel is megfogalmazom. A DynDNS-t használnám, arra, hogy a host névhez hozzárendelje a változó IP-met. (asszem ez a feladata). Megcsináltam a regisztrációt és van is már host nvem, amit elméletileg, ha beírok a böngészőbe, akkor elérem az én hálozatomat. Viszont ez nem történik meg 
Valaki tudna segíteni mit kell még beállítani? 
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy Egy Maxtor diamondMax16 80GB 5400RPM 2MB puffer ATA-133
gyorsabb-e egy Seagate Sata-2 80GB-os 7200.9 winchesternél??

Hát szvsz. ha nem játszol akkor nem látom igazán értelmét a fejlesztésnek, mivel a jelenlegi rendszered elég tartalékkal rendelkezik az átlagfelhasználáshoz.
Vegyél inkább egy jó használt 478-as alaplapot és nem dobtál ki egy csomó pénzt az ablakon a fejlesztést nyugodtan eltolhatod még 1-2 évvel.
Egy cserénél a felsoroltakból mindent le kéne cserélned, ami a mostani használt árakat nézve minimum 70-80k plusz kiadást jelentene aminek nem igazán látom értelmét, főleg ha x300 kártyán gondolkozol ami max videóra, internetre lenne alkalmas /a 6800 lényegesen erősebb/.
core 2 6300 mellé x300->> Ferrariba Trabant motor 
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

És még valami!
Játékoknál számit a winchester gyorsasága??

Elvileg nem gyorsabb.
(#311) Winner_hun válasza supesz (#306) üzenetére
Igen, a dyndns-en ilyesmi szerepe van, én is azt használom ftp server mellett. Amúgy a routerben me a tűzfalban engedélyezned kell a Virtual Server fül alatta 3389-es portot, TCP kapcsolattal.
A böngészőbe beírva nem fogod látni a saját kapcsolatodat legjobb tudomásom szerint. Illetve mégis, bár ez FTP-hez van: [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Már a csatoló sebességétől sem lehet gyorsabb, a tányér fordulatszámról nem is beszélva.
(#313) Winner_hun válasza Cumulus (#309) üzenetére
ha 8megás cache van akkor valamennyivel igen pláne kis fájlok másolgatásánál. Játékoknál számít, de csak az elején, amíg tölti be a mapot, textúrákat, hangokat etc.
Amúgy nem gyorsabb, sőt, sokkal lassabb, mert 5400-on forog az egyik, a másik meg 7200-on
jól lemaradtam
[Szerkesztve]
(#314) Cumulus válasza Winner_hun (#313) üzenetére

Akkor most melyik gyorsabb a SATA-s vagy a sima?

(#315) Winner_hun válasza Cumulus (#314) üzenetére
A seagate és sokkal gyorsabb
(#316) tökfey válasza Winner_hun (#315) üzenetére

Az én kérdésemre valaki...? 

Hali!
Lenne egy kérdésem!
Ez a gépem:
- SL-KT880E-RL(Soltek) alaplapom
- Amd Atholn Xp 2400+ procim
- 512mb ram
és szeretnék venni bele egy :
- Geforce 7600Gt 256mb Agp-s videókarit venni!
Szerintetek menni fog?
azt tudom hohy nem fogja birni teljesen kihasználni a videókártyát de akkor is Gf 7600gt -t vennék!
Szerintetek?
Mi a véleményetek?
Ja és még 1gb ramot szeretnék bele venni!
(#318) Winner_hun válasza odrobinam (#317) üzenetére
Ha AGP-s akkor miért ne menne? 8X-os AGP-s?

(#320) virkir válasza Winner_hun (#318) üzenetére

Mi a helyzet az xp-vel?
(#321) Winner_hun válasza virkir (#320) üzenetére
(#322) supesz válasza Winner_hun (#311) üzenetére
Valamit én akkor nem értek. A gépemet elakarom érni, de nem érem el. Most akkor mi van? Hogyan is működik ez? Valaki ajánlhatna egy használható linket, erre vonatkozólag, mert kezdek eltévedni. Nagyon. 
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

Hogy lehet egy vinyón két partíciót egyesiteni?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
(#324) Winner_hun válasza supesz (#322) üzenetére
Én a dyn dns-t ftp-hez használom, mivel dinamukus ip-m van. Mivel van ftp címem, így távoli asztalelérésként is tudom használni. Nem tudom, hogy a dyn dns-hez milyen hostnevet rendeltél hozzá

A proci nem tudja majd kihajtani a kártyát maximálisan.
Nem tudom most milyen kártyád van de én tulzásnak tartom bele a 7600gt-t.
Valószínű játékra kell tehát a ram mindenképpen érdemes 1GB!
Sztem elég lenne egy 6600gt is
Attól még hogy egy autóra veszel forma 1-es gumikat nem fog 300-al menni ![;]](/dl/s/v1.gif)

Biztos hülye kérdés, de mégis:
hogy lehet pps fileból egy képet kimenteni?
Köszi
(#327) Winner_hun válasza Chili7 (#326) üzenetére
print screen?

(#328) Winner_hun válasza TriackFeri (#323) üzenetére
pl partition magiccal
(#329) TriackFeri válasza Winner_hun (#328) üzenetére

Megcsinálja adatvesztés nélkül?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
(#330) Winner_hun válasza TriackFeri (#329) üzenetére
elvileg igen, gyakorlatilag nem árt a biztonsági másolat.
(#331) Chili7 válasza Winner_hun (#327) üzenetére

Úgy, hogy a kép minősége megmaradjon!
(#332) Winner_hun válasza Chili7 (#331) üzenetére
Azzal miért ne maradna meg? png-be mentsd és megmarad
De ha program kell akkor próbáld ki a CamStudiót, azthiszem csinál screenshotot is.
[Szerkesztve]

Nincs kompatibilitási hiba, hibaüzenet meg az, hogy nem találja a megfelelő illesztőprogramot az eszközhöz! De ujratelepiteni meg nem szeretnék, az most macerás lenne! És már így is reggel kellett volna a gép, de most még mindig itt tartok.. 
Kisvártatva..

Sziasztok!!
Keresem annak a Microsoft szoftvernek a nevét ami a képeket slideshowban mutatja, de úgy, hogy a képek egy adott irányba mozognak. Gondolom sokan láttak már ilyet. És nem a beépített Windows kép- és faxmegjelenítőre gondoltam.
Ha van hasonló nem Microsoftos szoftver név is azt is szívesen fogadom.
Előre is köszi!!!!
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

Hasonló probléma, csak teljesen más 
Valami, általam ismeretlen ok miatt megszűnt a win intézőmben a miniatűrök mutatása. Azaz xp sp2-m elvesztette ezt a képességét. Énnek több mint 4 hónapja, azóta is hiányzik. Túl szerteágazó és fontos marhaságok vannak a gépemen szanaszét ahhoz, hogy újratelepítsem. Van más megoldás? Kénytelen voltam egy Irfanviewet feltenni hogy tudjak megnézni képet...
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség
(#336) TriackFeri válasza turho (#335) üzenetére

Nézet/mimiatürök menüpont nincs meg?
(#337) Winner_hun válasza turho (#335) üzenetére
(#338) turho válasza TriackFeri (#336) üzenetére

De, megvan, csak nem jelenít meg egy kisképet sem. Nem kiskép miniatűr van hanem egy ikont társít a jpg-khez. Ha rákattintok duplán, hogy ugyebár nyissa meg a kép-és faxmegjelenítő, homokóra 2 mp, és semmi sem történik 
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség
(#339) STC Speed válasza Winner_hun (#337) üzenetére

Csáó Winner!
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB
(#340) STC Speed válasza Winner_hun (#337) üzenetére

Nem is vagy az új msn en fennt,csak a régin felveszlek 
Van 1 jó pár kérdésem új gép iránt. 
(#341) Winner_hun válasza STC Speed (#340) üzenetére
tedd azt, ennek nem kellett volna 2 üzenet, sőt, egy sem

(#342) STC Speed válasza Winner_hun (#341) üzenetére

Sebaj

Még mindig semmi.... Valaki? Nem akarja felismerni a gépem az olympus c-700 ultra zoom-ot! Pedig fel kéne neki!
Kisvártatva..
Hello
Lehetőségem van egy 7600GT-t és egy 7600GST-t (256MB) ugyanabban az árban megszerezni.
A GST megy 625/1650-et, a GT-ről nincs adat. Melyiket vegyem???
"Csak úgy mondom"

császtok!!!
két monitoros gép.
a ksiebbik monitor egy 17''-os
beállítom, a felbontás és a frissítésrt, a felbontás váltás meg is történik, de a frissítés 85 helyett 60 HZ-en megy a monitoron. miértn nem akarja bevenni a 85-öt?
----------------------
1024x768 -ban 85Hz megy.
de ha ennél nagyobb felbontást állatok be, akkor csakis 60Hz-ben hajlandó behozni .....
[Szerkesztve]
akárkivót'tevótá
(#346) Winner_hun válasza rii (#345) üzenetére
Bírja a monitor a nagyobb felbontást? A másik monitor nem 60Hz-en megy?

Hi!!
Biosban, hogy lehet beálítani, a billt USB-re???
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

Üdv!
Kaptam kölcsönbe egy 2,5'' 60 gigás usb wincsit, az a baj vele, hogy a hardver biztonságos eltávolítása ikonra kattintva csak azt írja ki:
Az eszközt (WDC ....)pillanatnyilag nem lehet leállítani. Próbálja később.
De hiába próbálom akármikor, nem enged mást.
Hogy lehetne rábírni a biztonságos eltávolításra?
(#349) rii válasza Winner_hun (#346) üzenetére

hm ... úgy nézem a vidcar nem akarja .... egy régi ati 9600 vagy mi .... úhhogy e nem fog menni .... 
akárkivót'tevótá