a piros a pozitív
Press any key to continue ...
(#3001) marsu válasza Dr. Romano (#3000) üzenetére

a piros a pozitív
(#3002) Dr. Romano válasza marsu (#3001) üzenetére
Szóval akkor a +5-ösbe tegyem a pirosat!
THX all!! 

(#3003) marsu válasza Dr. Romano (#3002) üzenetére

Hát igen, általában a + szokott a pozitív lenni, ami piros...
(#3004) DragonR+ válasza Dr. Romano (#3000) üzenetére

A piros a +5.
Csiga vagyok....csiga vagyok! 
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
(#3005) marsu válasza Dr. Romano (#3002) üzenetére

Különben is minek neked az alaplapi speaker? Az empéhármakat úgysem azon hallgatod

[Szerkesztve]
(#3006) Dr. Romano válasza marsu (#3005) üzenetére
Jó ha a DOS-os játékokhan van hangjuk!

sziasztok, vettem egy uj notbookot, csak win nélkül, hazavittem és nem tom felrakni a wint-t (másolt win), ezek szeritn kell erederi változat? vagy esetleg mi lehet a hiba? mit kell csinálni mert megőrülök mindjár! köszi

Milyen tipusú a notebook-od?

A megoldás a SATA winyó-nál keresendő... Gondolom az a baj, hogy a telepítő nem látja a winyót.
Bios beállításoknál találod a megoldást ...
Ha Fujitso Siemens a gép akkor próbáld meg az AHCI opciót a BIOS-ból kikapcsolni, így már felmegy az XP, remélhetőleg.
Ha HP géped van, akkor a Bios-ban keress olyat, hogy Native Mode, ezt állítsd Disable-ra és simán telepíthető az XP, nem lesz gond.
üdv, marsu

köszi a segítséget, megy a proci hála égnek! 
Hol lehet az Age of Empires III -at a legolcsóbban beszerzni és mennyiért? kösz 

szeretnék egy apróhirdetést létrehozni.
de a végén valami fórumtémát kell választani.
az mi a szösz? és miért nem tudok semmit sem kiválasztani (nincs a listában semmi)

a legalsó a sorban, --> új fórumtémát nyitok <--- ezt válaszd

Menny arra, hogy új fórumtéma létrehozása 
fanatikus tag ? 
Valaki az előző kérdésemre?

én 4mp -el előbb segítettem neked 

thx
hogy sikerűlt? [link]

Sziasztok!
Van jelenleg egy Intel Celeron D345 3.06Ghz-es procim s478-as! Szeretném lecserélni és egy ilyet néztem ki magamnak---->>Intel Pentium 4 3e GHz/800FSB/1M/HT (SL7E4) prescott proci!! Ez jobb mint a mostani procim?? 
gyorsabb lesz a gépem?? Mindegy hogy E0 vagy D0??

Sziasztok!
Milyen chipset ill vga hűtőt vegyek ezekre?
gigabyte 8n-sli-pro
inno 3d 6600gt
06705873585

olyan kéne ami nem túl drága de jó
a vga pci-x
06705873585

Még valakinek valmi ötlet? Nagyon szeretném megspórolni, hogy megint egy hónapig ne legyen gépem a szervíz miatt....
És még indig nem ismer fel /nem indít, nem lát/ o kbyte méretűnek lát máshol működő pendrive-okat és mp3 lejátszókat.
♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now...

DELL az uj notebook

Konkrétan mi a hibajalenség? Mi a probléma telepítéssel kapcsolatban? Van valami hibaüzenet? SATA winyó van benne?

Szia mindenki!
A kérdésem a következő: a winchesterem (120-as, SATA-s Hitachi) 3 partícióra van felosztva, egy rendszer, egy munka és egy egyéb. Egy ideje a windows minden indításnál scandisk-kel kezdi a bootolást a munka partícióra. Ez miért van? Talán haldoklanak azok a sectorok? Ez felettébb fájdalmas lenne a számomra, mert pont a munkás rész tűnne el...
''Mindenki tudta, hogy a dolog lehetetlen. Aztán jött egy idióta aki nem tudta - és megcsinálta'' -- Marcel Pagnol

E0 stepping jobb. Kevésbé melegszik, jobban tuningolható (elvileg!)
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

Hátul mind a négy porttal és a két frontpanelessel is kipróbáltam: a probléma mindenhol ugyanaz, úgyhogy feleslegesnek éreztem a további két opcionálisat rákötni a lapra...
♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now...

Hello mindenkinek! Van egy kis problémám. Tehát a ma bekapcsolom a gépet - erre mint egy fűnyíró úgy zúg. Jó, oldallapot le, erre látom hogy az a kis pici alaplapi ventillátor zúg, meg olyan súrlódva megy. Leszedtem. Nem tudom helyesen tettem-e, légyszi segítsetek nekem. Egyáltalán mi a jeljentősége ennek a vetinek. Azt hallottam, hogy nyugottan le lehet venni.
Alaplap: ABIT IS7

Az hűti a chipset bordát.
Kapard le a ventilátor hátuljáról a matricát, cseppents bele pár csepp olajat, ragaszt vissza a matricát, vagy ha az elszáradt szigszalagot és elvileg, remélhetőleg egy ideig megint bírja.
Azért nem árt visszarakni, vagy lecserélni az egész bordát egy direkt passzív hűtésű bordára, azon nincs ventilátor, hangja sincs, és hűt is.
CSak ugy vedd le ha nem kapcsolod be a gépet!!!!!! a Procit hűti 
Nem igérek semmit..... de azt betartom..
nincs bedugva valami pendrive? Nekem akkor szokta csinálni..
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

hát ezt nagyon benézted

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Ez nem a processzorhűtő
, hanem a gyári kis pici Abit-es alaplap
fotó róla:[link]

Bundás, és miyen olajra gondolsz? (amivel az alaplapi ventit éleszthetem ujra

Én egy játékkal kapcsolatban várok választ/infót.
Midnight Club 3 nem tudjátok ki fog jönni vmikor PC-n????????????

Mert a 2. része tök jó, kijátszottam már többször meg minden és mostmár kéne a 3. része is!De mikor?

Speed Up!
Hy!
Szted?
Hát nem étolajra, az tuti.
Bármilyen kenőolaj jó erre a célra. Mind1, h szintetikus-e vagy sem, a lényeg, h kenése legyen!
Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Vénusz

[Szerkesztve]
pffff, h Te mekkora hülye vagy

Mondom, h nem étolaj

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Műszerolaj kell neked. De meg ne kóstold 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Dehogynem!

Fincsi gumicukor íze van! 

Főzni is lehet vele? 
(#3043) Dr. Romano válasza fero02 (#3041) üzenetére
öö... majd máskor visszanézek! 
Há' naná!

(#3045) fero02 válasza Dr. Romano (#3043) üzenetére
Ahogy érzed kolega!

Próbáltad? 

Nem ide tartozik, de nem ahova írtam, az a totyik elég halottnak tűnik. Van 1 Infotronic 21''es monitor amit megvennék. Valakinek van tapasztalata erről a márkáról? A hivatalos honlapon főleg orvosi műszerekhez való monitorok vannak.
Ezt most mondtam, vagy csak gondoltam?

Szia!
Túl sok mindent nem találtam róla, nem tudom milyen képcsővel van, de ha tényleg ilyen olcsón veszed, mint itt [link] [13.000.- Ft] akkor annyit talán megér... Még ha csak rövid távra veszed, akkor is 
Sziasztok! Lenne nekem egy olyan problémám hogy amikor lefuttatom a prime95 tourture teste large fft-vel és 16 perc után hibát jelzett, blendel is. Én a processzora gyanakszom, de csak úgy lehet gariztatni hogyha bizonyos hogy a CPU hibázik. Nem tudtok nekem ajánlani egy processzor tesztelő programot? Előre is köszönöm! 
Original's never fit - Socket 370