Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XII. (téma lezárva)

(#201) Eagl3 válasza tomta (#199) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tök ugyan az minden...

(#202) Eagl3 válasza dvdbackuper (#198) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindjárt átolvasom, kösz a linket, de remélem lesz benne vmi okosság :)

(#203) Eagl3 válasza Eagl3 (#202) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem nyert... Ugyan úgy fekete-fehér.

(#204) dvdbackuper válasza Eagl3 (#203) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

talán fekete-fehér TV-d van...... ;]

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#205) Devid_81 válasza Eagl3 (#203) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

nem tudja az s-videot a tv-d
Szerezz átalakítót ami az svideo aljaztba meg és egy rca aljzat a másik vége.
Ezt az átalakítót általában adják a videó kártyákhoz alapból.
egy sima audió kábellel is meg lehet hosszabítani de csak max 3 méterig
5 méternél már nem árt valami jobb fajta kábel.

Mennyi bemenet van a tv-den?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#206) tothbe válasza Eagl3 (#203) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Nos, ez nem az azonnaliba való, föleg, hogy megtaláltad a helyes topicot is.
Ott már válaszoltam is neked. ;)

By(e) Tothbe

(#207) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami tipp/trükk, hogyan tudom leszedni a socket a-s procimról a hűtőt (spire falconroc 2). Akárhogy nyomom lefele, nem akar kiugrani az a 3 kis pöcök ami tartja. Nagyon meg nem akarom erőltetni. :F

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#208) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Az miért van, hogy dvd decrypter -rel elkezdem felvinni a dvd-t a gépre és 4%-nál a Read Rate elkezd csökkenni nuláig és leáll a másolás????

Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(#209) dvdbackuper válasza Aaron14 (#208) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

karcos vagy poros a dvd?

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#210) Aaron14 válasza dvdbackuper (#209) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Kicsit karcos, de már vittem be karcosabb dvd-t nemtudom miért csinálja ezt.Amúgy rendesen megy a dvd lejátsza....Mondjuk nem néztem végig még csak az elejét hogy viszi.

Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(#211) dvdbackuper válasza Aaron14 (#210) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

próbáld IFO-ban leszedni....

(#212) Devid_81 válasza bandus (#207) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

nincs egy kis rés ahová lapos csavarhúzót lehetne beledugni?
elvieg kellene hogy legyen...ámbár nem minden hűtő tipusnál szeretik alkalmazni a gyártók

.::www.megadanceradio.hu::.

(#213) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Régebben ha készenléti állapotba küldtem a gépen, kikapcsolta a monitort, leállította a gentiket és tök olyan volt mintha nem is menne. Most meg cask a monitort kapcsolja ki de a ventik mennek. Semmit se álítottam el.
Hol lehet visszaállítani a régi félére? Windowsból kell vagy BIOS-ból?

"Csak úgy mondom"

(#214) REDeath válasza Csapi007 (#213) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nem tudom nekem készenlétiben eddig is ment a venti... nem kevered a hibernálással? csak azért kérdem mert nekem soha 1 gépem se volt, és nem is láttam olyan gépet amiben minden venti leállt volna...

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#215) Csapi007 válasza REDeath (#214) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nem tom. :F
Start, kikapcsolás, készenlétet nyomtam. De nem hinném hogy az lenne mert az sohasem volt engedélyezve, most sincs.

"Csak úgy mondom"

(#216) REDeath válasza Csapi007 (#215) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem frissítetél BIOS-t? ha igen, lehet hogy az új bios hagyja a ventiket. vagy esetleg a ventik addig mennek, (mint pl. a turbó hűtés autókban) amíg megfelelő hőmérsékletre le nem hűlnek az alkatrészek.
(Nem vicc, tényleg létezik ilyen BIOS-ú alaplap)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#217) Csapi007 válasza REDeath (#216) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem frissítettem, majd megnézem később.

"Csak úgy mondom"

(#218) arw

arw
(lelkes újonc)

Sziasztok. Napok óta előugrik egy kis ablak internetezés közben, a tetején ez olvasható: ''advertisement-nsis media'' Hogy lehet ezt kikapcsolni, megszüntetni? Nagyon bosszantó. Köszönöm. :R :R :R

(#219) virkir válasza arw (#218) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Esetleg megpróbálhatod leirtani mondjuk a Spybot - Search & Destroy-al, vagy valami hasonló progival.
Utána meg ajánlott vírusirtó + tűzfal használata.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#220) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

Windows XP x64 Pro Corporate
ha ezt rakom fel lehet belőle bajom?
asus a7v8x alaplap, amd barton proci. nem 64-esek :)

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#222) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

okés kössz, egyik ismerősnek szedtem le, csak hát gondoltam megprobálom felrakni, most akarok ujra telepiteni windowst mert már egy kicsit fos :)
csak most azt nem tudom hogy mitől ilyen lassu a gép...talán a norton antivirustól?
asus a7v8x lap, 1giga ram 333mhz-n megy, 2500+os proci, 80gbs ata133as vinyó...

(#224) FPéter válasza Csapi007 (#213) üzenetére

FPéter
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem mindenképp a BIOS-ban kellene körülnézned, a windows nem nagyon szokta állítgatni a ventillátorok fordulatszámát. De lehet, hogy csak azért nem kapcsolja ki, mert melegebb van a szobában mint ''régebben''.

(#225) Norbo03 válasza Csapi007 (#213) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

A bios-ba kell keresgélned Fan controll opció után ott lehet állítgatni a ventik fordulatszámát.

(#226) Bandus99

Bandus99
(őstag)
LOGOUT blog

Mar miert hallna meg 2 havonta egy rendszer??
Hogy lehet felelotlenul azt javasolni, hogy ne hasznaljon virusitot, mert felesleges??
Mar ne is haragudj,...

Azon trermeszetesen lehet vitazni mifele virusirtot hasznaljon.
Itt nem feltetlenul a Norton a nyero.

[Szerkesztve]

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#227) von Mike

von Mike
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Előre is bocsi, ha nagyon buta a kérdés, de gyors válaszra van szükségem ezért nem volt időm böngészni a netet. Tehát létezik-e az Asus-nak Light Scribe-os, Dual Layeres DVD írója asztali gépbe? Ha ez feketében is van tökéletes lenne. :)

Köszi!
Mike

''Az élet nem nehéz, csak nincs fogása!''

(#228) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Segítsetek már, van egy Acer Travelmate 2451 WLMI laptop,viszont eltűnt a gyári cd-je és nagyon sűrgős lenne letölteni,mert már egy kedves vásárló kifizette és nincs a dobdozában a cd.Már voltam az ACER honlapján,de ott nem találtam.Bármilyen ötletet szívesen fogadok!Légyszi segítsetek!

(#229) M@LC0LM

M@LC0LM
(lelkes újonc)

firefox böngészöböl hogy lehet kigyomlálni az adobe flash pléjert? mert explorerböl a programok telepitése/törlésénél találtam flash pléjert, amit leszedtem IEböl el is tünt,de a firefoxban sajnos továbbra is benne van.

(#230) waverider

waverider
(senior tag)

Tudom hogy Big Off:

de segítsetek pls. :R
hol lehet, most így a hétvégén tuttira beszerzni szerintetek 2db boxert?
Igen, a védelmi eszközt.
Nem utcai zavargásokhoz kell :DDD , hanem egy TV-s felvételhez!

KÖSZÖNÖM!

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#231) PazsitZ válasza waverider (#230) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Menj ki egy focimecsre és biztos akad olyan aki tud. Lehet helyben is adnak :D

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#232) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

az office fogja a gépet ha nem használom ? :)
max csak fel van téve..néha néha kell csak...viszont a Norton mindig fut :( Configba nézd meg a gépem, és néha olyan mintha 1 p1-es előtt ülnék..szánalom..ezzel a faszom Via Driverrel is jól kivagyok a szarból...sztem sp2-es win mellett nem is éri meg feltenni..

(#233) TriackFeri

TriackFeri
(fanatikus tag)

Vetteem egy új vinyót a régi mellé, és a gép az új vinyót a g meghajtónak osztotta ki. Hogy tudom áttenni pl a d-re?

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#234) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hi!

Felraktam a legújabb forceware drivert és bármelyik lejátszót használom, minden film vöröses lett. Hiába állítom driverben a színkorrekciót, nem változik a filmek színe. Ez miért van?

(#235) ANT válasza TriackFeri (#233) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Pl.: Sajátgép ikonon jobb klatty - Kezelés/Lemezkezelés. Itt a meghajtón megint jobb klatty - Meghajtó betűjel módosítás.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#236) supesz

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi All,

MEGŐRÜLÖK!!! ''A'' pontban van egy WiFi rúter, ''B'' pontban pedig egy USB-s adapter. Megy a kapcsolat, de szabálytalan időközönként KUR*A idegesítő módon leszakad. Nem tudom MIÉRT! Mi okozhatja ezt a hibát? Miért szakad le úgy állandóan, hogy azután még az operációs rendszer is teljesen kifagy? Ezek D-Link termékek. Valaki valamilyen megoldást, pls! :R

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#237) b.bone válasza supesz (#236) üzenetére

b.bone
(senior tag)

ha belefagy az OS én elősször utána néznék van-e frissebb usb driver, adapter driver, esetleg d-link oldalan az adapternel known issues.. hátha van valamilyen xp javito patch...

"guilty until proven innocent" - Artisjus

(#238) supesz válasza b.bone (#237) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

na megnézem...[link] :W

[Szerkesztve]

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#239) VectorworksH

VectorworksH
(tag)

egy mp4 file-t szeretnék kiirni, de Media Playerben kép van hang nincs, Winampban pedig hang van kép nincs.

Divx installálva van.

Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato!

(#240) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Egy olyan problémám van amivel még nem találkoztam. A gépemen a kurzor szélessége szélesebb lett. Ha world-ben vagy bármi másban gépelek.
Hol lehet ezt visszaállítani?
Tudom, hülye kérdés, de ha valaki tud segíteni, akkor ne fogja magát vissza!!! :B

Sony VAIO VGN Z21XN

(#241) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem megy a windowsom, tudna valaki segíteni? [link]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#242) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Segítsetek már, van egy Acer Travelmate 2451 WLMI laptop,viszont eltűnt a gyári cd-je és nagyon sűrgős lenne letölteni,mert már egy kedves vásárló kifizette és nincs a dobdozában a cd.Már voltam az ACER honlapján,de ott nem találtam.Bármilyen ötletet szívesen fogadok!Légyszi segítsetek!

(#243) Sßence

Sßence
(kvázi-tag)

Egy egyszerű kérdésem lenne: A Winfos meghajtóján van egy pagefile.sys nevű szar.
Namármost a helyzet az hogy cirka 1 GB a mérete.Ez valami rendszervisszaálítós vagy hibernálós vagy más marhaság mert ha igen akkor azt az 1GB-ot másra használnám.

(#244) JohnyBlue válasza Sßence (#243) üzenetére

JohnyBlue
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

az a lapozó file :) szerintem azt hagyd békén :)

Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

(#245) DrSoul

DrSoul
(őstag)

Sziasztok!
Érdekes jelenség: apámnak nem megy a gépen az egere.
Az a baj, hogy nem vagyok ott, nem tudom megnézni. Semmi hw változtatás nem volt, az egér is a régi. Őcsém (ő ott van) megnézte: azt mondja, az egér más gépen jó (USB-s).
Kipróbált egy másikat, az PS2-es, és az se ment (pedig az is egy működő egér).
Én nem láttam, de öcsém azt mondja, azt írja a rendszer, hogy ''az eszköz megfelelően működik''.
Gőzöm sincs, mi lehet, nem hiszem, hogy az alaplap (ráadásul usb se ps2 porton nem megy egy egér sem).
Buta kérdés: létezhet olyan vírus, ami ilyen viccet csinál? Hogy Win XP betöltése után kikapcsolja az egeret? (a piros lámpája ég közben -optikai-).

Mindig az X jelöli a pontot...

(#246) JohnyBlue válasza Sátán44 (#242) üzenetére

JohnyBlue
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nahh az elobb jol beneztem :) ez mar jo lesz :)) ''Drivers for Acer TravelMate 2450 Series ''

MOD: [link]

[Szerkesztve]

Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

(#247) Muton válasza DrSoul (#245) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem próbálja meg az öcséd eltávolítni a vezérlőpultból és újra rakni a drv-t. régen nekem is volt ilyen problémám, amit ez ideig-óráig megoldott. de in reinstal lett a legvégén, mert egyre gyakrabban állt elő ez a helyzet. utána minden jó lett, többször nem produkálta ezt a hibát. ja, és nem volt vírusom

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#248) Norbo03 válasza Winner_hun (#241) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Csökkentett módba kapolcsd ki az automatzikus újraindulást és így majd a kékhalálnál nem fog újraindulni és jegyezd fel a STOP után lévő kódot és abból már többet tudhatunk meg.

[Szerkesztve]

(#249) Winner_hun válasza Norbo03 (#248) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Thx, megvan a hibakód:
0X0000007E (0XC0000005, 0XB9A2C184, 0XBACFAD3C, 0XBACFAA38)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#250) Norbo03 válasza Winner_hun (#249) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Ez MS ezt írja a hibakódra: [link]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.