Tök ugyan az minden...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
(#202) Eagl3 válasza dvdbackuper (#198) üzenetére
- Privát
- 2006-10-27 15:52:00
Mindjárt átolvasom, kösz a linket, de remélem lesz benne vmi okosság 
Ez nem nyert... Ugyan úgy fekete-fehér.
(#204) dvdbackuper válasza Eagl3 (#203) üzenetére
- Privát
- 2006-10-27 16:14:48

dvdbackuper
(senior tag)
talán fekete-fehér TV-d van...... ![;]](/dl/s/v1.gif)
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

Devid_81
(PH! kedvence)
nem tudja az s-videot a tv-d
Szerezz átalakítót ami az svideo aljaztba meg és egy rca aljzat a másik vége.
Ezt az átalakítót általában adják a videó kártyákhoz alapból.
egy sima audió kábellel is meg lehet hosszabítani de csak max 3 méterig
5 méternél már nem árt valami jobb fajta kábel.
Mennyi bemenet van a tv-den?
.::www.megadanceradio.hu::.

tothbe
(PH! addikt)
Nos, ez nem az azonnaliba való, föleg, hogy megtaláltad a helyes topicot is.
Ott már válaszoltam is neked. 
By(e) Tothbe
Valami tipp/trükk, hogyan tudom leszedni a socket a-s procimról a hűtőt (spire falconroc 2). Akárhogy nyomom lefele, nem akar kiugrani az a 3 kis pöcök ami tartja. Nagyon meg nem akarom erőltetni. 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Aaron14
(senior tag)
Az miért van, hogy dvd decrypter -rel elkezdem felvinni a dvd-t a gépre és 4%-nál a Read Rate elkezd csökkenni nuláig és leáll a másolás????
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II
(#209) dvdbackuper válasza Aaron14 (#208) üzenetére
- Privát
- 2006-10-27 17:24:55

dvdbackuper
(senior tag)
karcos vagy poros a dvd?
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb
(#210) Aaron14 válasza dvdbackuper (#209) üzenetére
- Privát
- 2006-10-27 17:46:08

Aaron14
(senior tag)
Kicsit karcos, de már vittem be karcosabb dvd-t nemtudom miért csinálja ezt.Amúgy rendesen megy a dvd lejátsza....Mondjuk nem néztem végig még csak az elejét hogy viszi.
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II
(#211) dvdbackuper válasza Aaron14 (#210) üzenetére
- Privát
- 2006-10-27 17:49:57

dvdbackuper
(senior tag)
próbáld IFO-ban leszedni....

Devid_81
(PH! kedvence)
nincs egy kis rés ahová lapos csavarhúzót lehetne beledugni?
elvieg kellene hogy legyen...ámbár nem minden hűtő tipusnál szeretik alkalmazni a gyártók
.::www.megadanceradio.hu::.
Hello
Régebben ha készenléti állapotba küldtem a gépen, kikapcsolta a monitort, leállította a gentiket és tök olyan volt mintha nem is menne. Most meg cask a monitort kapcsolja ki de a ventik mennek. Semmit se álítottam el.
Hol lehet visszaállítani a régi félére? Windowsból kell vagy BIOS-ból?
"Csak úgy mondom"
hát nem tudom nekem készenlétiben eddig is ment a venti... nem kevered a hibernálással? csak azért kérdem mert nekem soha 1 gépem se volt, és nem is láttam olyan gépet amiben minden venti leállt volna...
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Hát nem tom. 
Start, kikapcsolás, készenlétet nyomtam. De nem hinném hogy az lenne mert az sohasem volt engedélyezve, most sincs.
"Csak úgy mondom"
Nem frissítetél BIOS-t? ha igen, lehet hogy az új bios hagyja a ventiket. vagy esetleg a ventik addig mennek, (mint pl. a turbó hűtés autókban) amíg megfelelő hőmérsékletre le nem hűlnek az alkatrészek.
(Nem vicc, tényleg létezik ilyen BIOS-ú alaplap)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Nem frissítettem, majd megnézem később.
"Csak úgy mondom"

arw
(lelkes újonc)
Sziasztok. Napok óta előugrik egy kis ablak internetezés közben, a tetején ez olvasható: ''advertisement-nsis media'' Hogy lehet ezt kikapcsolni, megszüntetni? Nagyon bosszantó. Köszönöm.

virkir
(PH! addikt)
Esetleg megpróbálhatod leirtani mondjuk a Spybot - Search & Destroy-al, vagy valami hasonló progival.
Utána meg ajánlott vírusirtó + tűzfal használata.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

Dictator^
(PH! addikt)
Windows XP x64 Pro Corporate
ha ezt rakom fel lehet belőle bajom?
asus a7v8x alaplap, amd barton proci. nem 64-esek 
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Dictator^
(PH! addikt)
okés kössz, egyik ismerősnek szedtem le, csak hát gondoltam megprobálom felrakni, most akarok ujra telepiteni windowst mert már egy kicsit fos 
csak most azt nem tudom hogy mitől ilyen lassu a gép...talán a norton antivirustól?
asus a7v8x lap, 1giga ram 333mhz-n megy, 2500+os proci, 80gbs ata133as vinyó...
Szerintem mindenképp a BIOS-ban kellene körülnézned, a windows nem nagyon szokta állítgatni a ventillátorok fordulatszámát. De lehet, hogy csak azért nem kapcsolja ki, mert melegebb van a szobában mint ''régebben''.
A bios-ba kell keresgélned Fan controll opció után ott lehet állítgatni a ventik fordulatszámát.
Mar miert hallna meg 2 havonta egy rendszer??
Hogy lehet felelotlenul azt javasolni, hogy ne hasznaljon virusitot, mert felesleges??
Mar ne is haragudj,...
Azon trermeszetesen lehet vitazni mifele virusirtot hasznaljon.
Itt nem feltetlenul a Norton a nyero.
[Szerkesztve]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

von Mike
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha nagyon buta a kérdés, de gyors válaszra van szükségem ezért nem volt időm böngészni a netet. Tehát létezik-e az Asus-nak Light Scribe-os, Dual Layeres DVD írója asztali gépbe? Ha ez feketében is van tökéletes lenne. 
Köszi!
Mike
''Az élet nem nehéz, csak nincs fogása!''

Sátán44
(őstag)
Segítsetek már, van egy Acer Travelmate 2451 WLMI laptop,viszont eltűnt a gyári cd-je és nagyon sűrgős lenne letölteni,mert már egy kedves vásárló kifizette és nincs a dobdozában a cd.Már voltam az ACER honlapján,de ott nem találtam.Bármilyen ötletet szívesen fogadok!Légyszi segítsetek!

M@LC0LM
(lelkes újonc)
firefox böngészöböl hogy lehet kigyomlálni az adobe flash pléjert? mert explorerböl a programok telepitése/törlésénél találtam flash pléjert, amit leszedtem IEböl el is tünt,de a firefoxban sajnos továbbra is benne van.

waverider
(senior tag)
Tudom hogy Big Off:
de segítsetek pls. 
hol lehet, most így a hétvégén tuttira beszerzni szerintetek 2db boxert?
Igen, a védelmi eszközt.
Nem utcai zavargásokhoz kell
, hanem egy TV-s felvételhez!
KÖSZÖNÖM!
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

PazsitZ
(PH! addikt)
Menj ki egy focimecsre és biztos akad olyan aki tud. Lehet helyben is adnak 
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

Dictator^
(PH! addikt)
az office fogja a gépet ha nem használom ? 
max csak fel van téve..néha néha kell csak...viszont a Norton mindig fut
Configba nézd meg a gépem, és néha olyan mintha 1 p1-es előtt ülnék..szánalom..ezzel a faszom Via Driverrel is jól kivagyok a szarból...sztem sp2-es win mellett nem is éri meg feltenni..
- Privát
- 2006-10-28 11:46:29

TriackFeri
(fanatikus tag)
Vetteem egy új vinyót a régi mellé, és a gép az új vinyót a g meghajtónak osztotta ki. Hogy tudom áttenni pl a d-re?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
Hi!
Felraktam a legújabb forceware drivert és bármelyik lejátszót használom, minden film vöröses lett. Hiába állítom driverben a színkorrekciót, nem változik a filmek színe. Ez miért van?
(#235) ANT válasza TriackFeri (#233) üzenetére
- Privát
- 2006-10-28 11:58:08

ANT
(PH! addikt)
Pl.: Sajátgép ikonon jobb klatty - Kezelés/Lemezkezelés. Itt a meghajtón megint jobb klatty - Meghajtó betűjel módosítás.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
Hi All,
MEGŐRÜLÖK!!! ''A'' pontban van egy WiFi rúter, ''B'' pontban pedig egy USB-s adapter. Megy a kapcsolat, de szabálytalan időközönként KUR*A idegesítő módon leszakad. Nem tudom MIÉRT! Mi okozhatja ezt a hibát? Miért szakad le úgy állandóan, hogy azután még az operációs rendszer is teljesen kifagy? Ezek D-Link termékek. Valaki valamilyen megoldást, pls! 
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

b.bone
(senior tag)
ha belefagy az OS én elősször utána néznék van-e frissebb usb driver, adapter driver, esetleg d-link oldalan az adapternel known issues.. hátha van valamilyen xp javito patch...
"guilty until proven innocent" - Artisjus
na megnézem...[link] 
[Szerkesztve]
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
- Privát
- 2006-10-28 12:40:15

VectorworksH
(tag)
egy mp4 file-t szeretnék kiirni, de Media Playerben kép van hang nincs, Winampban pedig hang van kép nincs.
Divx installálva van.
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato!

Chris82
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Egy olyan problémám van amivel még nem találkoztam. A gépemen a kurzor szélessége szélesebb lett. Ha world-ben vagy bármi másban gépelek.
Hol lehet ezt visszaállítani?
Tudom, hülye kérdés, de ha valaki tud segíteni, akkor ne fogja magát vissza!!! 
Sony VAIO VGN Z21XN
- Privát
- 2006-10-28 13:37:10
Nem megy a windowsom, tudna valaki segíteni? [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Sátán44
(őstag)
Segítsetek már, van egy Acer Travelmate 2451 WLMI laptop,viszont eltűnt a gyári cd-je és nagyon sűrgős lenne letölteni,mert már egy kedves vásárló kifizette és nincs a dobdozában a cd.Már voltam az ACER honlapján,de ott nem találtam.Bármilyen ötletet szívesen fogadok!Légyszi segítsetek!

Sßence
(kvázi-tag)
Egy egyszerű kérdésem lenne: A Winfos meghajtóján van egy pagefile.sys nevű szar.
Namármost a helyzet az hogy cirka 1 GB a mérete.Ez valami rendszervisszaálítós vagy hibernálós vagy más marhaság mert ha igen akkor azt az 1GB-ot másra használnám.
az a lapozó file
szerintem azt hagyd békén 
Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

DrSoul
(őstag)
Sziasztok!
Érdekes jelenség: apámnak nem megy a gépen az egere.
Az a baj, hogy nem vagyok ott, nem tudom megnézni. Semmi hw változtatás nem volt, az egér is a régi. Őcsém (ő ott van) megnézte: azt mondja, az egér más gépen jó (USB-s).
Kipróbált egy másikat, az PS2-es, és az se ment (pedig az is egy működő egér).
Én nem láttam, de öcsém azt mondja, azt írja a rendszer, hogy ''az eszköz megfelelően működik''.
Gőzöm sincs, mi lehet, nem hiszem, hogy az alaplap (ráadásul usb se ps2 porton nem megy egy egér sem).
Buta kérdés: létezhet olyan vírus, ami ilyen viccet csinál? Hogy Win XP betöltése után kikapcsolja az egeret? (a piros lámpája ég közben -optikai-).
Mindig az X jelöli a pontot...
nahh az elobb jol beneztem
ez mar jo lesz
''Drivers for Acer TravelMate 2450 Series ''
MOD: [link]
[Szerkesztve]
Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.
szerintem próbálja meg az öcséd eltávolítni a vezérlőpultból és újra rakni a drv-t. régen nekem is volt ilyen problémám, amit ez ideig-óráig megoldott. de in reinstal lett a legvégén, mert egyre gyakrabban állt elő ez a helyzet. utána minden jó lett, többször nem produkálta ezt a hibát. ja, és nem volt vírusom
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
(#248) Norbo03 válasza Winner_hun (#241) üzenetére
- Privát
- 2006-10-28 14:26:29
Csökkentett módba kapolcsd ki az automatzikus újraindulást és így majd a kékhalálnál nem fog újraindulni és jegyezd fel a STOP után lévő kódot és abból már többet tudhatunk meg.
[Szerkesztve]
(#249) Winner_hun válasza Norbo03 (#248) üzenetére
- Privát
- 2006-10-28 14:49:29
Thx, megvan a hibakód:
0X0000007E (0XC0000005, 0XB9A2C184, 0XBACFAD3C, 0XBACFAA38)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ