Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XII. (téma lezárva)

(#2001) (Bundás) válasza tupacamaru (#2000) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Hát de neki 27B8. :P

(#2002) SzlobiG válasza (Bundás) (#1998) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Oksa, köszi megpróbálom.:)

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#2003) SzlobiG válasza tupacamaru (#2000) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Azt felismeri.:)

(#2004) tupacamaru válasza (Bundás) (#2001) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Az nem számít. Vagy mégis? :F [link]

[Szerkesztve]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#2005) (Bundás) válasza tupacamaru (#2004) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Má hogyne számítana? Az neki a kódneve. ;]

mod: :P

[Szerkesztve]

(#2006) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ha másolok a vinyomra valamit ami nagy méretű, (pl most 10GB splinter cell-t) kajakra megfogja a gépet.Erre valami ötlet nincs hogyan lehetne gyorsatani (azon kívűl hogy ne másoljak rá:DDD)?

[Szerkesztve]

(#2007) SzlobiG válasza (Bundás) (#2005) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Megoldódott tényleg az volt a gond.:)

(#2008) Daweee

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

Hy!
Van egy IBM Netvista gép, ami kb 2 évig használaton kívül volt. Most úgy adódott hogy ismét szükség van rá, csak mikor bekapcsoltam, a win 2000 nem ment, töltődés közben újraindult a gép.Raktam bele xp telepítőlemezt, de nem volt hajlandó elindulni, a biosba rejtélyes oknál fogva nem enged be hogy beállítsam a cd-bootot. Van valami boot agent cucc a hálókariba építve ami a net-bootot csinálja (miven munkagép volt a drága) próbáltam elemcserét, (cmos resetet nem találtam) nem jutottam semmire. majd formáztam a vinyóját... így sem ment. Mit csináljak vele? Mint mondtam, a biosba nem enged, cd-ről nem hajlandó bootolni...

-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

(#2009) Daweee válasza Daweee (#2008) üzenetére

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

Megoldottam: valahogyan már énsem tudom :D bejutottam a biosba: nagyon el van rejtve a boot-sorrend állítás :(( alig találtam meg negyed órát kerestem, de végül meglett :) már telepíti az xp-t :R :))

-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

(#2010) spezyal_

spezyal_
(lelkes újonc)

pls!
valaki mondja meg hogy ebbe : [link]
belemenne e ez a proci : Pentium M 770 2.13 Ghz 533 MHz 2 MB L2
nagyon fontos volna!
thx!
üdv

(#2011) gerjus válasza spezyal_ (#2010) üzenetére

gerjus
(senior tag)

Hat annyira nem ertek a notikhoz de pl a letoltheto adatlapban az szerepel hogy 1,7 Ghz ig mehetnek bele .... szal sztem nem ....

[link]

Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

(#2012) tökfey válasza spezyal_ (#2010) üzenetére

tökfey
(tag)

''Intel® Celeron M 360, 370, 380, or 390 processor (up to 1.7 GHz)''. Ebbe sajna nem megy bele az M770es proci.

Ezt most mondtam, vagy csak gondoltam?

(#2013) asound

asound
(őstag)

Sziasztok!

2*512 MB Infineon DDR RAM-ért szerintetek mennyit lehet elkérni? Egy évesek a lapok, párban, dual-channelben működnek. Továbbá kérdezném még, hogy Abit NF7 alaplap memória szempontjából meddig bővíthető? (2*1 GB beszerzését tervezem, ha típust is tudnátok ajánlani nagyon megköszönném... :R

Az élet négy magnál kezdődik.

(#2014) PPSH

PPSH
(őstag)

hi emberek.a Dungeon Siege 2-rol lenne szo.azert ide irok mert a jatek topicja doglott :( csak annyi lenne hogy van hozza olyan mod hogy tovabb es gyorsabban lehetne fejlodeni,vagy a monstereket folhozna a szintemre?es hogyha atviszem a 90-es szintu csapatomat a Broken World-be akkor arrol a szintrol indulnak a monsterek is? :F :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#2015) supesz

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Hogyan tudnék létrehozni egy új partíciót, úgy, hogy a meglévő is megmaradjon!? Van szabad helyem a HDD-n és abból szeretnék egy másik partíciót csinálni. Remélem világos.

supesz

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#2016) tökfey válasza supesz (#2015) üzenetére

tökfey
(tag)

partition magic nevű progival

(#2017) supesz válasza tökfey (#2016) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Már bocs, de ez nem válasz. Szerencsémre pont ez a program van feltelpítve. A PM-el hogyan?

PowerQuest PartitionMagic Pro
Version 7.0 (Build 283) 2001.08.10.

[Szerkesztve]

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#2018) dvdbackuper válasza supesz (#2017) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

hát vazzeh, minek az embernek szg, ha alapvető angol tudása sincs? ;] ;] :D

[Szerkesztve]

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#2019) tökfey válasza supesz (#2017) üzenetére

tökfey
(tag)

Bocsi, hogy szűkszavú voltam :) tehát...kijelölöd a meglevő particiód. Klikkelsz arra, hogy ''create a new partition''. Ekkor rákérdez, hogy a meglevő particiód (legyen 'c') elé, vagy mögé szeretnéd az újat. Javaslom, hogy mögé tedd. A következő lépésben rákérdez, hogy melyik particióból vegyen el helyet. Esetedben - ha csak c particiód van jelenleg- akkor értelemszerűen abból. Ezután az új partició méretét, fájlrendszerét (xp esetén ntfs), címkéjét, valamint, hogy logikai, vagy eslődleges legyen. Ha csak adattárolásra szeretnéd hasznnálni, akkor logikai legyen! Végül 'finish' gomb és már csinálja is. Remélem érthető volt. :)

(#2020) supesz válasza dvdbackuper (#2018) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

háát vazze minek az embernek agy, ha alapmennyiségű IQ-ja sincs. ;] ;] :DDD

(#2021) (Bundás) válasza PPSH (#2014) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

1, ne csaljál
2, modot nem próbáltam
3, már arra se emlékszem mi a Broken World, vagyis az a titkos rész? Nem csapaterősséghez igazodnak emlékeim szerint, hanem játék nehézség alapján.

(#2022) PPSH válasza (Bundás) (#2021) üzenetére

PPSH
(őstag)

nem csalok 3. nehezsegi szinten vagyok 90-es szintu miutan mar vegeztem valdis-al.igy elvileg vege a jateknak.de lehetne meg fejlodeni de a szaros 84-85-os szintuektol mar nem lehet mert zoldel jelzi a nevuket :( a Broken World a DS 2 kiegeszitoje :U ugy ertem ha atviszen a 90-es szintu csapatot hogy akkor 90-es szintol kezdodik a jatek? :F vagy minden monszta 1-es lesz es en pedig 90-es :F :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#2023) BLiNk3r válasza supesz (#2020) üzenetére

BLiNk3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért ha meglévő partíciót akarsz kettéosztani, nem árt elmenteni valahova a fontosabb adataidat a biztonság kedvéért...főleg akkor, ha töredezett a fájlrendszer.
Én egyszer próbáltam egy 60 gigás vinyón ezt a műveletet PartitionMagic-kel megütni, kb. 35giga anyag volt rajta, és az üres 20-at akartam lekeríteni a végéből. Szépen el is kezdte csinálni, átmozgatni az adatokat, órákig dolgozott, úgy 50%-nál pedig megállt. Mondanom sem kell, elvesztettem minden adatot, ami azon a vinyón volt.

Ellenben a többi ilyen próbálkozásom mind sikerrel végződött, pont a legfontosabb esetnél ütött be a gebasz. Szóval jó lesz vigyázni ;)

(#2024) (Bundás) válasza PPSH (#2022) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Már letettem a pisztolyom és a jelvényem, nem játszok semmivel.
Biztos nem fog 1-es szintű ellenfeleket bedobni melléd, ha odaállítasz pár 90-es karakterrel, ez logikus.
Egyebet sajnos nem tudok mondani. :U Idővel csak válaszolnak a topikjában, vagy a legjobb, ha nekiállsz. ;)

(#2025) V.Stryker válasza supesz (#2020) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a particiód NTFS-re van formázva, akkor felejtsd el inkább,mert be fog halni. Inkább mentsd le az adatokat és ezt a particiót töröld és csinálj belöle kettőt,amilyent akarsz. Természetesen mindezt Partition Magicel.

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#2026) Necc

Necc
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv. egy láma kérdés, de a címlapon (nálam gyengébbeknek főoldal/nyitóoldal :D ) van valami PH!-s visszaszámlálás és éppen 4 napnál tart. Mire számol vissza? :))

2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0

(#2027) zsoi

zsoi
(senior tag)

AZ UltraVNC program milyen portot/portokat használ?

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#2028) Devid_81 válasza Necc (#2026) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Azt még mi sem tudjuk csak sötétben tapogatózunk :D :DD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2029) V.Stryker

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet,hogy valami új design-t kapunk. :C

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#2030) Gazs

Gazs
(tag)

hy all.
Szeretnék olyan program után érdeklődni amely arra képes h egy hálózatban ami routerrel van összekötve fix ip szám szerint betudjam állitani ki hány kbit/sec-el használhatja a netet max. Most nem a netlimiterre vagy olyan progikra gondolok amit minden gépre felkell raknom és egyenként beállitani hanem olyanra amellyel egy adott gépről megtudom ezt ccsinálni. Routeremben kerestem (smc7004vbr) de nem találtam semmi erre utalót ha valakinek ilyen routere van a pls írja le hogyha elérhető benne ez a funkció.
előre is thx x)

[Szerkesztve]

(#2031) zsoi válasza V.Stryker (#2029) üzenetére

zsoi
(senior tag)

Vagy mindenkit bannolnak egy hétre.
:)

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#2032) slayer006 válasza zsoi (#2031) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

már kérdeztem moderátor -tól is
azt mondta, hogy hétfőn megtudom ... :DDD :D

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#2033) szumoo válasza szumoo (#1951) üzenetére

szumoo
(senior tag)

Vki nem tudna segíteni ebben: [link] ?

Köszönettel:

Szumoo :R

A nyúlon túl? - Eladó: http://href.hu/x/hqjj (Chieftec Uni BA02)

(#2034) XSiGma

XSiGma
(fanatikus tag)

az mitől lehet hogy powerdvdnél semmihez sem tudok feliratot csatolni?az egész felső ikonsor nem szuperál... :F

(#2035) GG888

GG888
(fanatikus tag)

Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet kiszámolni a pi-t?
Úgyértem milyen matematikai úton (nem kérek SuperPI linket)

(#2036) Daweee

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

Hy!
Van egy IBM Netvista szgép, amely 2 év porosodás után ujra használatba kerül-ne, viszont amikor bekapcsoltam, a win2k nem akart betöltődni, a betöltő képernyőnél állandóan újraindult. Gondoltam biztos a win a rossz, így raktam-volna rá xp-t, viszont a telepítés 2. részében, amikor már a 49 perces visszaszámlálás van, ott ujraindult. mégegyszer ujraraktam, és most a 2. rész előtti betöltésnél induj újra... levontam a tanulságot: Nem a win volt a rossz... De akkor mi???

(#2037) Mountain

Mountain
(kvázi-tag)

Tudom, nem itt kéne megkérdezni, de melyik kártya jobb: 6600 Geforce vagy X1600 PRO?
És mennyivel kb. ?
Köszi

[Szerkesztve]

who cares?

(#2038) Daweee válasza Mountain (#2037) üzenetére

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

a 6600 gt akart lenni? végülis tökmindegy, mivel az x1600 pro-t a 6600gt ellen dobták piacra jóval később, így az ati a jobb.

(#2039) Mountain válasza Daweee (#2038) üzenetére

Mountain
(kvázi-tag)

Ó, köszi a válaszod.
Én pont fordítva gondoltam, de biztos igazad van, mert nem mentem bele a témába.
De gondolom a 7600 GS már jobb, ugyi?
Na, befejeztem a hülye kérdéseket.
Thx

who cares?

(#2040) Daweee válasza Mountain (#2039) üzenetére

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

Hú ezt most hirtelen nem tom megmondani 100%-ra, de szerintem a gs még jobb, mindjárt megnézem

(#2041) supesz válasza V.Stryker (#2025) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Oké! Kössz mindenkinek. Lementettem mindent és megpróbálta. NTFS volt a fájlrendszer és be is halt. Mostmár értek skmindent. Mégeccer köcce all! :R

(#2042) rlazol válasza Daweee (#2036) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

win telepítélsnél sok hardverhiba kibukhat. Memória, videókártya, winchester... Akármi is lehet, de az is előfordulhat, h megpróáblod harmadszorra és gond nékül felmegy.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2043) Daweee válasza Mountain (#2039) üzenetére

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

igen a gs jobb... nem is kicsit [link] itt egy nagyon átfogó videokari felmérés.

(#2044) Daweee válasza rlazol (#2042) üzenetére

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

megpróbálom akkor mégegyszer... de ezeket az ujraindulásokat melyik hardver hibája okozhatja? MOD: ja a vga nem lehet mivel integrált :DDD

[Szerkesztve]

(#2045) Alg válasza GG888 (#2035) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rengetegféleképpen:)
Végtelen összegekkel, szorzatokkal,lánctörtekkel,stb... de sztem te közelíteni akarod, mondjuk a legegyszerűbb szabályos sökszögetk kerületével, parancsolj:[link]

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#2046) Daweee válasza Daweee (#2044) üzenetére

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

RAM kilőve: ujratelepítettem másik rammal, így sem jó, marad a vinyó... mindjárt kiderül még jó hogy van vagy 2 régi bontott gépem :D

[Szerkesztve]

(#2047) Daweee válasza Daweee (#2046) üzenetére

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

Hy!
Na a vinyója is jó volt, ugyanis másik vinyóval sem hajlandó elindulni... egyéb hibaforrás?

(#2048) Alg válasza Daweee (#2047) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tápegység?Lap?
Kondik esetleg kiszáradhattak...

mod:vagy akár proci... több 5letem nincs

[Szerkesztve]

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#2049) Daweee válasza Alg (#2048) üzenetére

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

Azt honnan tudni hogy a kondik kiszáradtak? egyébként 1-2-n biszkrét púpocska van :( mindenesetre bepróbálom a tápot, másik lapot nemtudok amiben megy ez a procc... majd még esetleg megpróbálom ebbe a lapba beletenni egy másik (333-as) proccot is. integrált vga-val lehet baj? mert van agp-je.

(#2050) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah, valaki mondja meg nekem, hogy tudok egy programot uninstallni.hl1ről lenne szó.
uninst parancsikon vagy ilyesmi nincs, vezérlőpult > programok telepítése és törlése kb 1,5 óra amíg megnyílik. újra kéne tenni a vinfost, de csak 7végén lesz rá idő.

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.