Amikor azt mondtam került még rá másikból azt úgy értettem, hogy az elözöt letöröltem teljesen. Amugy Zalman paszta került rá..
Más 5let estleg?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
tomcsi
(senior tag)

tothbe
(PH! addikt)
sztm, várjuk meg, hogy a zalmi pasztával is elöjön-e a dolog.
By(e) Tothbe

Icewind
(fanatikus tag)
mégegy buta kérdés...
wordbe hogy állítom be, hogy ha a dokumentum két szakaszos, akkor az élöfejet és élőlábat csak a második szakasztól kezdje? akarmit csinálok rányomja az egészre, pedig az első oldalra nem kell... 

Icewind
(fanatikus tag)
ja és létezik erre külön opció hogy tartalomjegyzék készítése? 

tomcsi
(senior tag)
Elöjött..
Most nem a Win üdvözlőképernyőnél jön elő hanem mikor már használhatnád..
szakasztörés;
van tartalomjegyzék.
sőt súgó is ....
Fej! Tor! Potroh!

Icewind
(fanatikus tag)
szakasztörés megvan, de akkor is rárakja az összesre, nemtudom úgy leszedni az elsőről, hogy ne tünjön el a többiről is...
a tartalomjegyzéket meg nem találom.
A sugó elég segítség képtelen...
Pedig ha az oldal aljára beillesztesz egy folyamatos szakasztörést, akkor nem kéne. Vagy mégis? Mindjárt megnézem...
Fej! Tor! Potroh!
A szakaszon kívül az élőfejben kapcsold ki a ''csatolás előzőhöz'' opciót.
Fej! Tor! Potroh!

Icewind
(fanatikus tag)
Azthiszem sikerült és közben a tartalomjegyzéket is megtaláltam, thx 
Hy all! NEC AD-5170A +/- 18X DualLayer R/RW OEM DVD íróhoz külön olyan dvd is kell ami 18x írást támogatja? Ha igen, tudtok mondani 1 árat, h kb. mennyi lehet az ára.
Előre is köszi!
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Devid_81
(PH! kedvence)
Sziasztok!
Érdekes problémával állok szemben (lehet hogy csak nekem az?!)
Adott egy NEC ND-4570 ami csak max cd-rom ként müxik,teljesen új és már cserélve is volt hátha az a baj.
Konfig egy Asus tusl2-c + 1,2 tua cerka 512mb ram stb
Az ez előtti konfigban sem ment a writer,csak cd-rom ként. (PIII 733 + hp lap)
Bios ismeri,ebben a konfigban is meg a régiben is látta.
Win települ róla,de csak cd-t olvas,dvd nuku,sem cd rw sem pedig dvd rw.
A nero látja,és tud írni dvd-t és cd-t is akár ujrairhatót is,miest kész nem látja a lemezt.
Más gép tudja olvasni a lemezt amit megir......
Próbáltam másik gépben a meghajtót,csont nélkül megy,ír és lát mindent amit kell...
a régi gépem és az uj gépem közt a táp (230w-os atx) a billentyű és az egér ami azonos...jah meg a szoba
Én a tápra gyanaxom 5 volton 4.92 a feszültség (bios szerint meg a müszer szerint is)
Biosok frissek mindkét esetnél...
5let?
.::www.megadanceradio.hu::.

Aaron14
(senior tag)
Keresem annak a játéknak a nevét, ahol szomszédot kell idegesíteni.
Ha valaki tudja írja meg pls meg azt is honnan tölthetném le!
Előre is köszi.
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(Bundás)
(PH! kedvence)
Neighbours from Hell. A második mondatrészre nem szabad válaszolni. 
a Neve
okoli szomszédok, két része van. A boltban meg tudod venni
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Devid_81
(PH! kedvence)
pokoli szomszédok 1 illetve 2
Elvileg a family frostos idegesítő kocsi ajándékoz olyat x,y jégkrém mellé (állítolag)
De keress rá dc-vel vagy torrent bitorrent stb vel

(Bundás)
(PH! kedvence)
Persze, 18x lemez kell neki. Hogy árulják-e még Mo.-gon nem tudom, 16x minden boltba van, elég az, mindek 18x? 

Aaron14
(senior tag)
Köszi a válaszokat. Amúgy demo verziót legális letölteni netről ;)
Mindenkinek szép délutánt.
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

Devid_81
(PH! kedvence)
#162 erre senki? 

(Bundás)
(PH! kedvence)
Milyen IDE kábelt használsz? Cső? Próbáltad ritkább erezésű 66-os kábellel? Mi az, hogy nem olvas CD-n kívül semmit? Felpörgeti, de nem csinál semmit, vagy erőlködik velük? Milyen operációs rendszered van?

Ramius
(őstag)
230 wattos tápot legutóbb P1-es gépbe láttam 
szvsz vegyél egy újat, 350W-os Chieftecet vagy FSP-t ajánlom, nem túl dárgák (~8-10E ft) és jó tápok.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(Bundás)
(PH! kedvence)
Használtba 4000 Forint környékén kap Chieftec 360 Wattos tápot, bőven elég abba a konfigba. 

Ramius
(őstag)
Chief 360-ról azt hallottam, hogy szériahibás. 350-es vagy a 400-as a nyerő 

(Bundás)
(PH! kedvence)
Nem szériahibás, csak régebbi gyártástechnológiájú, így a 12 Voltos ágon nem ad le annyi teljesítményt, mint ami a mai gépeknek szükséges. De nem mai gépről van szó, szóval neki teljesen tökéletes, a lehető legjobb és legolcsóbb megoldás. 
Másik kérdésem is van: Van nekem 1 Venti szab.-om és azon 4 hőmérséklet szenzor, abból az egyik a CPU-é. na most, eddig a hűtőbordákban volt és ott figyelte a hőm. .Kérdés:Ha berakom közvetlen a proci és a hűtő közé, akkor lenne vmi baja? Vagy kibírná azt a hőm.? THX.

Ramius
(őstag)
Akármilyen gépbe kell, a tápos topicban ha megkérdezed, 90% hogy lebeszélnek róla 
Dehát nekem olyan mindegy, csak segíteni próbáltam 

Devid_81
(PH! kedvence)
no látom van itt segítség! 
Nem cső kábel,de viszont próbáltam már sima 40 erse kábellel és 80 eressel is próbáltam
És ami még érdekes hogy általában masterként latja a gép.....vagyis ennyire amennyire látja.
Csak cd-t olvas így van
Ha bele dobok egy dvd-t azt felpörgeti és nagy vagányan kidobja a hiba üzit : nincs ilyen meghajtó.
Próbáltam gyári lemezzel is de semmi,noname-t től a márkás írható dvd-ig.
WinXP sp2-es van fenn ebből van több verzsijóó,de eggyik sem jóó 
én is először a tápra gondolok....de ez meghajtó ment egy cerkás gépbe at-s 200wattos táppal....

Devid_81
(PH! kedvence)
Nem szándékozom ennyit költeni arra gépre,nekem egy noname táp is megfelel.
Ez csak egy PIII as konfig semmi extra ennek elégnek kellene hogy legyen a 230as táp is...elméletben.
köszönöm válaszod neked is!

(Bundás)
(PH! kedvence)
Nyílván nem a legjobb táp a Sirtec bél miatt, de sokkal jobb mint a mostani tápja és jobban is jár vele. Annyira nem rossz azért, ''Milyen tápegységet vegyek topikban'' olvasgattam én is, nem lehet elmondani róla, hogy szar, csak nem a legjobb választás. De ennyi pénzért nem is várhatsz jobbat tőle.
Én is segíteni próbálok. 

Devid_81
(PH! kedvence)
at-s tápom van ugy is otthon néhány,ha hazamegyek este rádobom az át-s tápot a dvd re és így már csak kap annyi áramot amennyit akar magának a kis mohó 

virkir
(PH! addikt)
A hőmérséklettel nem lenne baj de nem szerencsés a proci és a hűtő közötti sík felületre rakni akár a legvékonyabb érzékelőt sem, mivel nagyon lerontaná a hőátadást az egyenetlenség amit okoz.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

Babetta-X
(senior tag)
Szevasztok! Infó órán kaptunk egy lehetőséget,de én még nem jöttem rá. 10-es vagyok középsuliba, a pc-ken csak belső hangszóró van,tanár azt mondta hogy aki meg tudja szóltaltatni a belső hangszórót akármilyen programmal az kap egy 5-öst nem baj ha nem az ő kreálmánya. Rájöttem hogyha sok betűt egyszerre lenyomok akkor ad ilyen jó kis pityogó hangot, de enyi, itt megakadtam. Továbbá pascallal tudok írni egyszerű hangkiadó progit,de olyat nem találam amivel mintegy ''szolmizálni'' lehetne a belső hansgzórón.
Előre is köszi!
Zoli
Ja és játék nem lehet
borzasztó mivel nem foglalkoznak manapság a tanárok
de jó, legyen egy jó estéd, és egy 5-ösöd
http://oakroadsystems.com/sharware/whis.htm
WHISTLE
szeretem a csokit meg a sört

Devid_81
(PH! kedvence)
Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni de a tápon a +5v az nálam 5.05v alapból amikor tölt a win akkor ugye a vincsi is tölt,a proci is nyilván jobban meg van terhelve stb a feszültség 4,89ig esik ilyenkor...és nem elég a meghajtónak...bár tudnám hogy akkor miért tud írni dvd-t, cd-t és miért olvas csak cd-t...hmm
Raktam a gépbe ideiglenesen egy másik tápot plusszba és megy a meghajtó csont nélkül ír/olvas mindent.
Nem hinném hogy lézer fejegység nem kapott volna elegendő áramot mert akkor nyilván nem is írhatott volna,hacsak az olvasáshoz nem kell nagyobb teljesítmény a fejnek?!
Végülis megoldódott a probléma csak a miértje nem...
Hálás köszönet mindenkinek !

Uzmany
(őstag)
Sziasztok, .rmvb filmet melyik lejátszóval lehet megnyitni?
Illetve, hogy lehet a feliratot megjeleníteni?
Köszönöm.
®

tothbe
(PH! addikt)

micro
(PH! addikt)
Kinél a legolcsóbb most a 2 megás, korlátlan ADSL?
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

Uzmany
(őstag)
Thx.
Közben én is rájöttem, csak már nem tudtam szerkeszteni.
Viszont azt szeretném tudni, hogy a real player-el, hogy lehet megnyitni a feliratot?
®

Ramius
(őstag)
Van még a beragadó billentyűk bill.parancsa is.
Bal shift 5x egymás után. Akkor is pittyeg, hacsak ki nem kapcsolták 
- Privát
- 2006-10-27 13:15:24
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Remington
(őstag)
heló mindenki
tudjátok van ez az aspire x-qpack házikó:[link] tudtok még más ilyen kis házakról, lehetőleg olcsóbban?

sekli
(PH! addikt)
Elálítódott valami nagyon csúnyán a WinAmp-ban, és nem tudom bekapcsolni a Media Library-t, se a kis ML gombbal, se az wiew mwnüben, se sehogy, mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]

sekli
(PH! addikt)
Megvan, nem eltűnt, csak kiment a monitorról, és nem lehetett visszahúzni, mert nem tudtam hova..., ha valakinek később ez lesz a problémája, akkor a megoldás az, hogy törölni kell a studio.xnf -file-t, modern skin esetében, ebben menti a pozicióit az ablaknak, aztán restart... 
[ Szerkesztve ]
Miért fekete-fehér a TV-n a kép, ha rákötöm a videókarira? Clone-ra állítottam, kipróbáltam több csatornát stb. S-video-ra állítottam mindent ahogy kell. Sehogy nem akar színes lenni... felraktam a legújabb drivert azzalsem. Régebben jóvolt. Most akkor mi rosz? Kábel, átalakító, videókari vagy TV? Komolyan mondom nekem már fingom nincs.

Ribi
(PH! kedvence)
At kell allitani Pal(B)-re asszem az adas tipusat vagy mia turot, de majd megmondjak az okosok.
(#198) dvdbackuper válasza Eagl3 (#196) üzenetére
- Privát
- 2006-10-27 15:40:30

dvdbackuper
(senior tag)
[link]
[Szerkesztve]
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

tomta
(fanatikus tag)
Ugyanaz a tv ,a kábellel , az ajzatok ?
Általában akkor fekete-fehér a kép ha s-video kábellel a tv scartjára csatlakozol, mert nem minden tv tudja fogadni scarton az s-video jelet. Megoldás: csatlakoztasd az s-videot rca-vagy s-video ajzatra.
(#200) dvdbackuper válasza tomta (#199) üzenetére
- Privát
- 2006-10-27 15:50:51

dvdbackuper
(senior tag)
vagy esetleg videón keresztül, ha régebbi a TV...... 
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb