Hy!
Milyen op.rendszerről van szó?
A netsend nem műxik?
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
(#1001) fero02 válasza Thulcandra (#999) üzenetére
Hy!
Milyen op.rendszerről van szó?
A netsend nem műxik?
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Hát lehet, de én nem találok sehol utalást ftp-re, esetleg kevered az egyébb ingyenes tárhelyekkel mert azokra lehet ftpvel csatlakozni.
Meg ha ftp-n töltenél akkor honnan tudnád meg a képeid linkjét?
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.
Hát nem tudom...
Az a legjobb az egész stuffban, h full réz...
Azon gondolkoztam, h forrsztok rá réz csövet
persze a matha lassan, de készüólődő vízhűtésemhez...
Az úgy már korrektebb lenne!
Hát ez a lemerem-e szedni, vagy nem, ez nálam inkább már muszály dolog, mint bátorság. 
gerincnyujtoterapia.hu
(#1006) Thulcandra válasza fero02 (#1001) üzenetére

win2k vs winxp sp2. netsendnél v.mi komolyabb kéne ![;]](/dl/s/v1.gif)
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
[link]
''A kiszolgáló neve az a szerver, ahova kapcsolódni szeretnénk. Ez függően attól, hogy a web.tar részbe szeretnénk adatokat tölteni, vagy a kep.tar részbe képeket, ftp.web.tar.hu vagy ftp.kep.tar.hu''
gerincnyujtoterapia.hu

Szerintem rosszabb lesz bordával, mint a nélkül. Inkább levegővel kéne fújni azt...
Ha a bordát rárakod, akkor szilikont is kéne kenni közibe, ezt a matrica nem díjazzná, zsír nélkül viszont megint nem sok értelme van a bordának. :S

Bocs elnéztem én a képfeltöltre gondoltam
más ftp programmal próbálkoztál?
Még nem. Van valami ötleted?
gerincnyujtoterapia.hu

FlashFXP esetleg?
...esetleg... merre lelem meg ?
gerincnyujtoterapia.hu

Fent van a progi, most állítom be.
Srácok! Screenshoot-ot mivel nyomok? Lenne rögtön egy kérdésem!
gerincnyujtoterapia.hu

PrtScr billentyű (Insert fölött általában), majd Paint, beillesztés, mentés jpeg-be és feltöltés valahova. 
F@sza! Nekilátok...
gerincnyujtoterapia.hu
[link]
Itt mit állítsak be? A cél a tár.hu ra való képfeltöltés...
gerincnyujtoterapia.hu
Nos?
gerincnyujtoterapia.hu

ddr ramos a kt7!
Az fsb-t 350 re is be lehet lőni.
A szorzó pedig 22,5 is lehet tehát 400as rammal akár 3000+-os barton is belemehet?

illetve ha jól számolok manuális beállítással bármelyik proci belemegy?
Kérdés hogy mekkorafeeszültséget használnak, nehogy elszáljon még beállítás előtt!

Vagy KR-7 ? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Egyszerre mind a kettőre!"

Te a nem indulóba válaszoljá kérlek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Üdv
Kéne egy kis segítség. Wifin keresztűl kapnék netet a szolgáltatótól. Mit kell venni a gépbe, hogy tudjam fogni a jelet normálisan?
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

Megtörtént 
"Egyszerre mind a kettőre!"
total commander-rel nem tudod elérni?
sztem 10 v 12 
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Egy Wi-Fi Lan PCI kártyát vagy USB-set.
USB-s picit gyengébb, de 2 méterig erővesztés nélkül hosszabbítható. Antennás erősb, hosszabbításával gyengül a jel, viszont lehet rá barkácsolni erősb jelfogót. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyen messze lenne az adó? Mennyi és milyen tér választana el tőle (panel + vas nem nyerő)?
Hát az adó nincs messze. A ház tetején. Van egy Asus USB-s wifim,de azzal ezt a szolgáltatót nem látom, vagy ha esetleg néha látom, akkor nincs jel.
Kipróbálás erejéig szereztem egy ilyen sima wifi lankártyát, de azzal is ez volt, sőt...annak ellenére, hogy a gépem az ablak mellett van, úgysem látott semmit. Gondolom kéne hozzá egy antenna...de annyira nem értem ezeket a wifis vackokat. 
Egyébként az usb-s is csak akkor működött, ha kitettem az ablakba...pedig a kilencediken lakom....

Akkor sok arra a vas lehet, vagy sugárzó betonkockák vannak jelen.

Körbe kell járni a lakástot, hol lehet a legjobban venni a jelet, lehet pont a szobádnak van a legjobb vas-beton jellege...
Itten Wi-Fi topik: [link] kérdezzél itten is, lehet valami speciálisabb antennával jobban jársz, ahhoz nem nagyon konyítok.
Okés. Köszi

Regisztálj az UltraWeb-re, oda bittos fel lehet tenni őket TC-vel.
#997-re még mindig várom a véleményeket!
Köszi, még próbálkozom... Arra gondoltam, hogy a Win. tűzfalam és a Norton Int.Sec. együtt okozza a galibát... Szerintetek? 
gerincnyujtoterapia.hu
[link]
be van kapcsolva a passzív mód használata tc-ben?
win tüzfal kérdez ha ki akar menni vmi, ha régebben tiltottad akkor gebasz
nézd meg a tüzfalakban hogy a 21-es port ki van e engedve
[Szerkesztve]
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
A TC-ben a passzív mód ok, a NIS szokott kérdezni... ...először is bekapcsoláskor azt, hogy kikapcsolom-e a Win. tűzfalat? Hát én eddig nem kapcsoltam ki... !
????????????
gerincnyujtoterapia.hu
2 tűzfal nem jó ha egymás mellett fenn van...lődd ki a windowsosat és akkor maradjon a nortonos csak.
És az elég?
Nem akarok gumi nélkül nekiindulni a netezésnek! Mondjuk két gumival meg... ...nem mindig jó 
gerincnyujtoterapia.hu
1 tüzfal 1 virusirtó...ha több van akkor csak összeakad.
Kikapcsoltam a Win. tűzfalat. Most a TC Időtúllépést ír ki. a Flash meg Connection failed (Connection lost)
-ot...
''Nem vagyok ideges, fő a nyugalom! Száz évig élhetek, ha így folytatom...''
gerincnyujtoterapia.hu

szerintem teljesen felesleges 2 tűzfal,csak összevesznek 
1 normális kell zonealarm,a nortonról meg inkább ne beszéljünk egyszer melette lett csuma vérusos a gépem.
nod32,kaspersky vagy még talán a panda,norton felejtős
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
ne nekem mondd
nekem otthon avast van, 1 évig free. meg alap winfos xp tüzfal, de nem nagyon mászkálok neten, dialup sux 
eastman: hmhm.most már regelek én is egyet ott basszus és megnézem 
Használtad a Nortont? Mióta használod a ZoneAlarmot? Volt már gondod az Op-pal azóta? Mire használod a net-et?
Ha túl intim, priviben!
Mint írtam Srácok elég sügér vagyok még, de nem akarom, hogy hazamenjen a gépem!
gerincnyujtoterapia.hu
Kösz Petik, rendesek vagytok! 
gerincnyujtoterapia.hu
no problem, mi se rögtön úgy jöttünk ki hogy jaj ezt tudom
vagyis én nem, többiekről nem nyilatkozom.
regeltem tarhura várom az emailt.

Jaja kb 2 éve,akkor újraraktam az op, zonealarm,nod32 páros.2 éve.dc-zek is azóta semmi baja a op-nak.Senki sem született úgy hogy tudja,ezért van ph fórum 
[Szerkesztve]
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
What is ''nod32''???
gerincnyujtoterapia.hu
egy vírusírtó. elég jó csak 30 napos verzió az ingyenes. [link]

ha diák vagy akkor nem nagy összeg 6000 egy évre, a második évben csak licenszhosszabítás vár csak 3500,ennyit megér,hogy ne mindíg ezen parázzak

na nekem simán felment, gond nélkül...nemtom mi lehet akkor 
beírtam tc-ben ftp.kep.tar.hu, nevem kisbetüvel, jelszavam, bepipáltam passziv módot és rögtön ment ahogy kell.