Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XII. (téma lezárva)

(#1001) fero02 válasza Thulcandra (#999) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy!

Milyen op.rendszerről van szó?

A netsend nem műxik?

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#1003) virkir válasza Eastman (#996) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Hát lehet, de én nem találok sehol utalást ftp-re, esetleg kevered az egyébb ingyenes tárhelyekkel mert azokra lehet ftpvel csatlakozni.
Meg ha ftp-n töltenél akkor honnan tudnád meg a képeid linkjét?

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#1004) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nem tudom...

Az a legjobb az egész stuffban, h full réz...

Azon gondolkoztam, h forrsztok rá réz csövet :DDD persze a matha lassan, de készüólődő vízhűtésemhez...

Az úgy már korrektebb lenne!

Hát ez a lemerem-e szedni, vagy nem, ez nálam inkább már muszály dolog, mint bátorság. :U

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#1005) Eastman válasza virkir (#1003) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

gerincnyujtoterapia.hu

(#1006) Thulcandra válasza fero02 (#1001) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

win2k vs winxp sp2. netsendnél v.mi komolyabb kéne ;]

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#1007) Eastman válasza virkir (#1003) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

''A kiszolgáló neve az a szerver, ahova kapcsolódni szeretnénk. Ez függően attól, hogy a web.tar részbe szeretnénk adatokat tölteni, vagy a kep.tar részbe képeket, ftp.web.tar.hu vagy ftp.kep.tar.hu''

gerincnyujtoterapia.hu

(#1008) (Bundás) válasza fero02 (#1004) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Szerintem rosszabb lesz bordával, mint a nélkül. Inkább levegővel kéne fújni azt...
Ha a bordát rárakod, akkor szilikont is kéne kenni közibe, ezt a matrica nem díjazzná, zsír nélkül viszont megint nem sok értelme van a bordának. :S

(#1009) virkir válasza Eastman (#1007) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Bocs elnéztem én a képfeltöltre gondoltam :R más ftp programmal próbálkoztál?

(#1010) Eastman válasza virkir (#1009) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Még nem. Van valami ötleted?

gerincnyujtoterapia.hu

(#1011) virkir válasza Eastman (#1010) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

FlashFXP esetleg?

(#1012) Eastman válasza virkir (#1011) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

...esetleg... merre lelem meg ?

gerincnyujtoterapia.hu

(#1013) (Bundás) válasza Eastman (#1012) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Gugli esetleg? fficial" target="_blank">[link] ;)

(#1014) Eastman

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Fent van a progi, most állítom be.
Srácok! Screenshoot-ot mivel nyomok? Lenne rögtön egy kérdésem!

gerincnyujtoterapia.hu

(#1015) (Bundás) válasza Eastman (#1014) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

PrtScr billentyű (Insert fölött általában), majd Paint, beillesztés, mentés jpeg-be és feltöltés valahova. ;)

(#1016) Eastman válasza (Bundás) (#1015) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

F@sza! Nekilátok...

gerincnyujtoterapia.hu

(#1017) Eastman válasza Eastman (#1016) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

Itt mit állítsak be? A cél a tár.hu ra való képfeltöltés...

gerincnyujtoterapia.hu

(#1018) Eastman

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Nos?

gerincnyujtoterapia.hu

(#1019) netboy válasza (Bundás) (#993) üzenetére

netboy
(senior tag)

ddr ramos a kt7!

Az fsb-t 350 re is be lehet lőni.

A szorzó pedig 22,5 is lehet tehát 400as rammal akár 3000+-os barton is belemehet?

(#1020) netboy válasza netboy (#1019) üzenetére

netboy
(senior tag)

illetve ha jól számolok manuális beállítással bármelyik proci belemegy?

Kérdés hogy mekkorafeeszültséget használnak, nehogy elszáljon még beállítás előtt!

(#1021) (Bundás) válasza netboy (#1019) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Hmm, KT7 SD-RAM-os : [link], [link]

Véletlen nem másik alaplapod van? ;]

KG7, esetleg KD7?

(#1022) Dumb válasza (Bundás) (#1021) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Vagy KR-7 ? ;]

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#1023) (Bundás) válasza Dumb (#1022) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

:P Te a nem indulóba válaszoljá kérlek. ;]

(#1024) V.Stryker

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv

Kéne egy kis segítség. Wifin keresztűl kapnék netet a szolgáltatótól. Mit kell venni a gépbe, hogy tudjam fogni a jelet normálisan?

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#1025) Dumb válasza (Bundás) (#1023) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Megtörtént :B

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#1026) Petie válasza Eastman (#1017) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

total commander-rel nem tudod elérni?
sztem 10 v 12 :)

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#1027) (Bundás) válasza V.Stryker (#1024) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Egy Wi-Fi Lan PCI kártyát vagy USB-set.

USB-s picit gyengébb, de 2 méterig erővesztés nélkül hosszabbítható. Antennás erősb, hosszabbításával gyengül a jel, viszont lehet rá barkácsolni erősb jelfogót. ;]

Milyen messze lenne az adó? Mennyi és milyen tér választana el tőle (panel + vas nem nyerő)?

(#1028) V.Stryker válasza (Bundás) (#1027) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát az adó nincs messze. A ház tetején. Van egy Asus USB-s wifim,de azzal ezt a szolgáltatót nem látom, vagy ha esetleg néha látom, akkor nincs jel.
Kipróbálás erejéig szereztem egy ilyen sima wifi lankártyát, de azzal is ez volt, sőt...annak ellenére, hogy a gépem az ablak mellett van, úgysem látott semmit. Gondolom kéne hozzá egy antenna...de annyira nem értem ezeket a wifis vackokat. :(
Egyébként az usb-s is csak akkor működött, ha kitettem az ablakba...pedig a kilencediken lakom....

(#1029) (Bundás) válasza V.Stryker (#1028) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Akkor sok arra a vas lehet, vagy sugárzó betonkockák vannak jelen. :) :B

Körbe kell járni a lakástot, hol lehet a legjobban venni a jelet, lehet pont a szobádnak van a legjobb vas-beton jellege...

Itten Wi-Fi topik: [link] kérdezzél itten is, lehet valami speciálisabb antennával jobban jársz, ahhoz nem nagyon konyítok.

(#1030) V.Stryker válasza (Bundás) (#1029) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Okés. Köszi

(#1031) Eastman válasza Petie (#1026) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem nagyon... Sőt még a Flash-sel sem műkszik...
[link]

TC-vel meg ez a helyzet:
[link]

gerincnyujtoterapia.hu

(#1032) (Bundás) válasza Eastman (#1031) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Regisztálj az UltraWeb-re, oda bittos fel lehet tenni őket TC-vel.

(#1033) fero02 válasza fero02 (#997) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

#997-re még mindig várom a véleményeket!

(#1034) Eastman válasza (Bundás) (#1032) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi, még próbálkozom... Arra gondoltam, hogy a Win. tűzfalam és a Norton Int.Sec. együtt okozza a galibát... Szerintetek? :U

gerincnyujtoterapia.hu

(#1035) Petie válasza Eastman (#1031) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]
be van kapcsolva a passzív mód használata tc-ben?

win tüzfal kérdez ha ki akar menni vmi, ha régebben tiltottad akkor gebasz :) nézd meg a tüzfalakban hogy a 21-es port ki van e engedve

[Szerkesztve]

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#1036) Eastman válasza Petie (#1035) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

A TC-ben a passzív mód ok, a NIS szokott kérdezni... ...először is bekapcsoláskor azt, hogy kikapcsolom-e a Win. tűzfalat? Hát én eddig nem kapcsoltam ki... !

????????????

gerincnyujtoterapia.hu

(#1037) Petie válasza Eastman (#1036) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2 tűzfal nem jó ha egymás mellett fenn van...lődd ki a windowsosat és akkor maradjon a nortonos csak.

(#1038) Eastman válasza Petie (#1037) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

És az elég?
Nem akarok gumi nélkül nekiindulni a netezésnek! Mondjuk két gumival meg... ...nem mindig jó :)

gerincnyujtoterapia.hu

(#1039) Petie válasza Eastman (#1038) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1 tüzfal 1 virusirtó...ha több van akkor csak összeakad.

(#1040) Eastman válasza Petie (#1039) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Kikapcsoltam a Win. tűzfalat. Most a TC Időtúllépést ír ki. a Flash meg Connection failed (Connection lost)
-ot... :W ''Nem vagyok ideges, fő a nyugalom! Száz évig élhetek, ha így folytatom...''

gerincnyujtoterapia.hu

(#1041) Pety válasza Petie (#1039) üzenetére

Pety
(senior tag)

szerintem teljesen felesleges 2 tűzfal,csak összevesznek :DDD
1 normális kell zonealarm,a nortonról meg inkább ne beszéljünk egyszer melette lett csuma vérusos a gépem. :U nod32,kaspersky vagy még talán a panda,norton felejtős

"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"

(#1042) Petie válasza Pety (#1041) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ne nekem mondd :) nekem otthon avast van, 1 évig free. meg alap winfos xp tüzfal, de nem nagyon mászkálok neten, dialup sux :(

eastman: hmhm.most már regelek én is egyet ott basszus és megnézem :D

(#1043) Eastman válasza Pety (#1041) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Használtad a Nortont? Mióta használod a ZoneAlarmot? Volt már gondod az Op-pal azóta? Mire használod a net-et?

Ha túl intim, priviben!

Mint írtam Srácok elég sügér vagyok még, de nem akarom, hogy hazamenjen a gépem!

gerincnyujtoterapia.hu

(#1044) Eastman válasza Petie (#1042) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Kösz Petik, rendesek vagytok! :R

gerincnyujtoterapia.hu

(#1045) Petie válasza Eastman (#1043) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

no problem, mi se rögtön úgy jöttünk ki hogy jaj ezt tudom :D vagyis én nem, többiekről nem nyilatkozom.
regeltem tarhura várom az emailt.

(#1046) Pety válasza Eastman (#1043) üzenetére

Pety
(senior tag)

Jaja kb 2 éve,akkor újraraktam az op, zonealarm,nod32 páros.2 éve.dc-zek is azóta semmi baja a op-nak.Senki sem született úgy hogy tudja,ezért van ph fórum :R

[Szerkesztve]

"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"

(#1047) Eastman válasza Pety (#1046) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

What is ''nod32''???

gerincnyujtoterapia.hu

(#1048) Petie válasza Eastman (#1047) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy vírusírtó. elég jó csak 30 napos verzió az ingyenes. [link]

(#1049) Pety válasza Eastman (#1047) üzenetére

Pety
(senior tag)

ha diák vagy akkor nem nagy összeg 6000 egy évre, a második évben csak licenszhosszabítás vár csak 3500,ennyit megér,hogy ne mindíg ezen parázzak :R :DDD

(#1050) Petie válasza Eastman (#1044) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na nekem simán felment, gond nélkül...nemtom mi lehet akkor :(
beírtam tc-ben ftp.kep.tar.hu, nevem kisbetüvel, jelszavam, bepipáltam passziv módot és rögtön ment ahogy kell.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.