Hát mindenféleképpen logitech-et javaslom. Billből vmi internet navigator-t, (nekem is olyan van
) egérből meg mx szériát 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

Hát mindenféleképpen logitech-et javaslom. Billből vmi internet navigator-t, (nekem is olyan van
) egérből meg mx szériát 

Ugye nem a felsőkategóriát kezdted sorolni mert nekem a jelőlések alapján ez jut eszembe. Iagzából neten megárakat nem igazán tok nézni ceglédi árakat!!!
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

egyáltalán nem felső kategória, inkább alsó közép 
hát hw piacos árakat tudok mondani:
mx500 4-5k
mx300 2-3k
internet navigator bill 1-2k
bolti árak: [link]
LOGITECH BILLENTYŰZET HUN DELUXE FEKETE OEM 2,167.- Ft 2,600.- Ft
LOGITECH BILLENTYŰZET HUN INTERNET FEKETE OEM 2,667.- Ft 3,200.- Ft
LOGITECH BILLENTYŰZET HUN OFFICE INTERNET OEM 2,250.- Ft 2,700.- Ft
LOGITECH BILLENTYŰZET HUN VALUE FEKETE OEM 1,833.- Ft 2,200.- Ft
De találtam olcsóbb egereket is:
LOGITECH EGÉR M-SBF96 FEKETE OEM 1,833.- Ft 2,200.- Ft
LOGITECH RX300 OPTICAL USB+PS/2 FEKETE 2.233 Ft 2.680 Ft [link]
De cegléden nem tudom hogy van-e ekkora választék 

Üdv!
Mi van akkor ha a winfos xp sp2-be fiókba bejelentkezek és azonnal kijelentkezik nekem.... 
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

akkor ide mész: [link] és moonman megmondja a választ 

Imádom Ceglédet ,de ez hogy kevés a választék nem szeressem. Azon viszont csodálkoztam ,amikor Sennheiser dolgokat 2 nap alatt hoztak 
Köszi!!!!!!

Bakker vagy 15-ször kerestem a topicot, dehát nem win xp-re kerestem, hanem windowsra....kösz 
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

nincs mit 

Esetleg ,olyan billentyűzetről tuttok ami világít is mint a mobilok billje??

[link]
ilyenre gondoltál? 

Valami ilyesmire 

Azt elfelejtettem mondani ,hogy most tanulok gépírást és azért kellene egy normális bill meg egy egér ,de lehet hogy egy sima hama billet veszek és egy sima genius nagy egeret ,mert nincs kedvem sokat kiadni érte. Próbáltam egyik osztályátrsamnál egy Hama billt és nagyon jó volt és a genius egere is 

hehe,jó kis bill ez a revoltek
de az ára se kutya.
Gápírásra sztem nem kell csúcskategóriás bill, elég egy 1-2k-s is.

Most egy Genius SlimStar Pro billem van kb. 5e-ért vettem és rájöttme hogy msot hogy bedöntöttem sokkal jobb írni
kevesebb a melléütések száma sokkal. Ez egy lpaos ,de úgylátom marad ez 
Az egér meg lehet csere mert nootebookhoz való egerem van és az naon pici. Asszem a Geniusnak van egy 500ft-os egere. Na az jó lesz és még jól is néz ki
Sziasztok! Azért fordulok hozzátok mert lenne egy idegesítő problémám mégpedig a hangkártyámmal. Egyszer csak bekapcsolom a gépet és semmi hang nem jön elő! Megnéztem, engedélyezve van, letöltötem a legfrisebb drivert, felismeri meg minden de egyszerűen nem megy! A hangfalam jó!
Original's never fit - Socket 370

hát ha nekem nem lenne megdöntve nem is tudnék írni 
500Ft-s egér rulz hozzá meg 100ft-s pad 
[Szerkesztve]

integrált hang kari? nem tuningolsz véletlenül? akkor szoktak igy eltünögetni a hangkártyák. Vagy próbáld meg eltávolítani a hangkártyát mindenestül (driverek, eszközkezelő) és rakd újra a driver cd-jével.
jajj, tényleg ezt el is felejtettem mondani. hát ki lehet szedni az alaplapbólde az alaplaphoz adták. Egy Realtek Ac'97 hangkariról van szó! Nem tuningolok! Sajna nincs meg a driver-je nem is adtak hozzá!

hát akkor próbálj meg neten találni hozzá hátha van. Bár sztem vehetnél egy újat/jobbat 2-3k-ért már 5.1-es hangkarit is lehet kapni, szval nem egy nagy érték.
Na nézzek én is drivert hátha találok.

Meg lehet az oldani valahogy valamivel, hogy egy adott könyvtáron belüli összes fájl kódolását átváltoztassam utf-8-ra?

Nemtudod mi annak a neve amit az otthon nyomtatott fotopapírra szoktak ráolvasztani hogy vízálló legyen?
sziasztok,
gigabyte k8n-sli alaplapom van, ha telepitem a rajta levo tuzfalat, akkor kb negyedorankent ujraindul a rendszer, mi lehet a gond?
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
(#923) LeC válasza paramparya (#919) üzenetére

mivel kódoltad le?

(#925) paramparya válasza LeC (#923) üzenetére

nem lekódolva van, ez csak a karakterkészlet 
iso-8859-2-ben van, nekem utf-8 kéne, de sok modul van (php fájlok), és nem nagyon szeretném mindegyiket egyenként megnyitni, mentés másként, kiválasztani, biztos hogy felülírni, stb. 
(#926) LeC válasza paramparya (#925) üzenetére

jaj akkor naon félreértettem 

Az, hogy telepítetted a tűzfalat.
Si vis pacem, para bellum.

Hello!
Szerintetek mitől van az hogy van egy Dfi Lanparty Nf2 Ultra A lapom és van rajta firewire csati. Bekötöttem őket és azt írja ki a windows hogy az eszköz nem indítható az eszközkezelőben. De ha rádugok valamit akkor felismeri az eszközt. Ugyanezt csinálja a másik gépem is pedig abban külön pci-os firewire kártya van.
Msn: totos@vipmail.hu Skype: ktm640152

hát ha felismeri az eszközt akkor mi a gond? 

hello, nem megy az msnen ezt irja ki:a bejelentkezés sikertelen.... lehet a problémat az on intertnetkapcsolata okozza.... probalja meg később, mi lehet ez? tuzfalba nincs letiltva
athura.atw.hu

Ha nincs pontosan a dátum és az idő beállítva a gépen, akkor is csinál ilyet.
Én is sztam ezért egyszer.
Ezenkívűl van egy kapcolat hibaelhárítója vagy mi a szösz.
[Szerkesztve]

Ezt nem értem most 
Ha Abit AN8 Ultra alaplapra gondolsz, azon integrált AC97 7.1 es Hangkari van…
Drivert kellett hozzá adniuk, alaplapi CD-én rajta kell hogy legyen( ami ősrégi) Mióta is használod az alaplapot? Azóta nem frissítetted a hangkarit?
Integrált Hangkártyáknál nekem is voltak gondjaim, 10-ből 4 game nálam nem rendesen muzsikál(szó szerint értendő)
Állítólag ez egy kiváló TUNING alaplap! Te pedig nem tuningolsz? Akkor ad el nekem az alaplapod 

Azt az eszközt ismeri fel amit rádugok. Nem annyira zavar csak tudni szeretném hogy mitől van ez. Meg nem tudom összekötni így két gépet firewire porton keresztül mert nem tudok ip címet állítani
Msn: totos@vipmail.hu Skype: ktm640152

Win Media Player 10-ben hogy tudom beállítani, hogy a center hangfal is szóljon, ne csak a többi? Terratec Aureon Sky hangkártya, Genius SW-5.1 HT hangfal. A stereo-t kidobja a hátsó kicsikre is, de a center nem akar szólni. Nem DVD alatt próbáltam, hanem avi-nál, de nekem itt is fontos lenne. Az alaplapi hangnál kidobta oda is, de ennél nem.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

miden be van állitva az idoben, a kacsolathibaelheroto leszar, semmit sem jelez....
athura.atw.hu
(#936) Winner_hun válasza G@ben (#934) üzenetére
Jack - RCA átalakító a hangkártyához, aztán a hangcuccot átnyomod a TV-re és voilá
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Nincs az integrálva, legalábbis a szó hagyományos értelmében, hanem egy PCI-E x1-es kártyán van. A CD-n viszont tényleg van driver hozzá.
Si vis pacem, para bellum.
(#938) G@ben válasza Winner_hun (#936) üzenetére

Miért akarnám a TV-re kötni? Vegyük úgy, hogy nincs is TV-m! 
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Hmmm... pedig azt hittem hogy integrált eszköz.
[Szerkesztve]
HOSTS file szerkesztésében segítsetek, plz.
szépen be vannak írva a tiltandó hostok. szépen tiltja is őket.
azonban: van egy fájlom, ami egy blank oldal (fehér és kész). hogy kell beírnom a HOSTS-ba, hogy ez jelenjen meg a blokkolt dolgok helyén, ne a 404-es hibaüzenet?
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
sziasztok, ha kapok egy olyan mailt, hogy x címre küldött levelemben vírus volt, a címzett postmastere blokkolta (erméeszetesen nem küldtem önszántamból levelet arra a címre), ez azt jelenti, hogy van vmi sypware vagy akármi a gépemen, vagy csak simán zombi lett a mail címemből, esetleg a freemail-ből ánblokk, ne aggódjak?
Az eszközkezelőből hogyan távolítsam el?

Gondolom az eszközkezelőt megtaláltad!
Képernyőn látsz fent egy gépet ami piros X-el át van húzva, talán igy…
Köszönöm szépen! 

#930) erre vki megoldas?? a hibakerseső semmit sem jelez
athura.atw.hu
ma mindekinek szar volt az msn!! MSN szerverét ha frissítik vag bármit buherálnak rajta ez az átka... amúgy meg áramszünet miatt állt le a szerver, nálunk is volt áramszünet, (gépem túlélte
) és akkor ment el msn is. hiába van UPS szünetmentes a szerveren ha valami erősítő elszáll a vezetékrendszerben a villanyoszlopokon stb...
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
jah és látom érden laksz, az közel van hozzánk, tehát nem egész magyarország msn-je szállt el hanem csak pest és környéke... Csa az maradt msnen aki be volt lépve, abból is pár embert ledobált... Ventrillón kérdezgetem addig haverokat ők is mind itt laknak közelben...
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

lenne egy kérdésem:
van egy laptopom és két procim, az egyik egy 1000-es coopermine cerka(10*100, 128 cache), a másik proci egy 800-as coopermine P3-as(133-as fsb, 256 cache)
szerintetek melyik a jobb? melyiket rakjam a laptopomba?
tudom nem ide való(nem a64), de hátha valaki tudna segíteni, esetleg tud valami tesztet a neten, ahol ezeket összehasonlítják!
thx 
SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!
(#949) Calibos válasza diablo1984 (#948) üzenetére

Én az eredeti P3(800)-at tenném be ( a 256cache miatt).
(#950) pok.tom válasza diablo1984 (#948) üzenetére

szeva 1értelmüen a pentium proci ien ''kis'' különbség melett jobb!hasonló procimm volt nekem is 800mhz ről 1120mhz ra volt húzva 1 cerka és 1 pentium 800mhz körüli órajellel teszetkben szinte mindig a 800as pentium leverte a húzott1120-as cerkát
Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!