hm eddig még észre se vettem, mondjuk mindig a potin álíítottam a fordulaton, de azért köszi 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►
(#851) LeC válasza tupacamaru (#841) üzenetére

hm eddig még észre se vettem, mondjuk mindig a potin álíítottam a fordulaton, de azért köszi 

Én ha csökkenteni akarom a CPU fan speedet, mélyebben nyomom a szokásosnál az IDE kábelt a ventilátor lapátjai közé, az le szokta lassítani 
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Akkor épits egy IDE kábel benyomó gépet... 
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

az se egy orssz módszer 

IDE kábel benyomó gép made by Hydra SR 
Na most lefárasztottál.
A SATA kábellel meg finomhangolod nem?
*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

sziasztok! adott egy p3as gép. nem tudom milyen cuccok vannak benne
a lényeg: PCI os Matrox 32Mb os vidikari volt benne, beletettem egy gef4 et helyette.Feltettem a drivert . Elindítottuk a Football manager 2005 öz, és hihetetlen lassan jelenítette meg a képet a kari. először fekete volt, aztán világosabb... pl egy feketéről zöldre váltás ami egy pillanat lenne kb 3-4 árnyalaton megykeresztül, és másodpercekig tart. a matrox karival faszául ment
valaki tud segíteni?
aláírás

Win reinstall...kezdetnek...

matrox driverét letörölted?

Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni a screamer 4x4hez, valamiért hibás a grafikája, érdekes néha eltünik az egész pálya és csak a fák vannak és hasonlók,patch fent van,grafikai biszbaszokat állitgattam, kompatiblitást is,más ötletem nincs, nektek van esetleg?

sztem nem is volt drivere fenn 
Nimda: win reinstall-t próbáltam, akkor más hiba volt, nem akart bootolni CD ről... valami hibát írt ki a bootolás helyett, C ről simán indult 
aláírás

azért nézd meg hogy a programok telepitése eltávolitásánál van e matrox driver.

más játékokkal nincs gond? mert lehet hogy a vidkari haldoklik.

létezne, hogy a driverek kavarják a szart? mondjuk haverom minden szart felrakott arra gépre 
aláírás

Tudni kéne a pontos konfigot...az is elképzelhetö,hogy egy bios flash kell a lapnak...de a haverod driverjei is kakásak lehetnek...
[Szerkesztve]

holnap, ha lesz időm elhozom a gépét, turkálok benne egy kicsit hátha gyógyítható... ha elakadok valahol ide jövök. köszi a segítséget 
aláírás

Majd LeC kollega segit,én elrepülök jó messze... 
[Szerkesztve]

Hova repülsz Nimda ?

ööö ... de jó valakinek
mégeccer kössz a segítséget! jó éjt mindenkinek!
aláírás

hogyne létezne, nekem is volt olyan hogy beraktam egy uj karit, a régi driver még fent volt, és ugy raktam fel az uj kártya driverét, és nem mentek rendesen a játékok.

Ott figyel az aláirásomban...
[Szerkesztve]

Oulu? ott ocsóé van a kolbász, azért mész? 

Dehogy, ennyire hülye nem vagyok 

Jól emlékszem, hogy a Screamer egy igen régi játék? Rémlik, hogy nekem is átlátszóak voltak benne néha a falak meg a többi autó, egyszerűen csak azért mert szarul írták meg az engine-t. Az akkoriban mindenkinél olyan volt.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

akkor ez nem hw-s vagy sw-s hiba, egyszerúen csak hibás a játék.

Tán még konzolos átirat is ráadásul, azok meg nem szoktak a helyzet magaslatán állni engine-ileg (sem). Tomb Raiderben is csúnya bugcheatek voltak meg falon átkukucskálások.

hát ha valóban konzolos átírat akkor egyáltalán nem meglepő hogy tele van buggal a game.

IGen,elég régi csak nekem ez már volt tökéletes és ezért nem értem a hibát

HELP kellene!
Kérem aki tud segítsen!
Van egy meglévő hálózat (7 sz.géppel) lesz bővítve még 2 db-al, de az a gond, hogy a másik 2 sz.gép kb. 40 méterre van, a kábel lefektetése után a vonal tesztelése során az 1.-es sz.gépen keresi a hálózatot (szerintem meg is találja, csak bizonyos időközönként,ami 2-3 másodperc el is ejti).
Valószinüleg erőssítő kellene (a nagy távolság miatt) ?
Mi lehet a gond?
Tudtok ebben segíteni?Köszi előre is!
Ja a másik nagy probléma a távolság megoldása érdekében, aki csinálta helyezett el több routert és switc-et is!
Apám ez amit csinált!
Texas HoldEm for ever!

10/100 cat5 UTP-nél 2 aktív eszköz között a maximális távolság 105m lehet. Dobd ki a pitchába a fölösleges cuccokat és rakj le egy normális madzagot...

Értem!
Olyan létezik, hogy UTP elosztó? 1-ből kettőt?
Texas HoldEm for ever!

Nem, nem létezik. Egy aktív hubot, de jobb ha egy pici desktop switchet raksz oda. Pár ezres...

oks
köszi
szép napot!
Texas HoldEm for ever!

A promlémám a következő lenne van egy Ibm p275 21colos CRT monitorom , ez a monitor rendelkezik két bemenettel , egy kapcsoloval lehet koztuk valtani, az egyik DVI a masik siman monitor csatlakozo , kitalaltam h veszek 1 dvi kabelt és két gépet kötök rá igy sporolok 1 kis helyet,
namost a videokarim ati radeon 9800se , omega driverrel megy a masik gepen nincs dvi kimenet ugyhogy ebbe dugtam a dvi t , a problémám az hogy már boot közben sem ad képet , sem windozban , próbálgattam 5:4 arányu felbontasokat kulombozo kepfrissiteseket semmi sem segitett, szerintetek a monitor a kábel, vagy a vga a ludas esetleg mit javasoltok megoldasnak? jah a kábelt nemtudom pontosan milyen a papírján az volt irva hogy 1920 X 1080 at is tud.

két eset lehet sztm:
a drivered nem kezeli a dvi kimenetet(vagy csak nem jól), próbáld meg rendes gyári driver-rel, vagy a monitornak nem jó a dvi bemenete.
By(e) Tothbe
Úgy hívják, hogy hub. BTW működik, hogy a megfelelő drótokat összekötöd, de csak 10 Mbps-en fog menni.
(#889) TrollBalint válasza Zoty@ (#883) üzenetére

van sima elosztó, aminek az egyik végét bedugot a másik végébe meg 2 utp-t tudsz dugni, van hub, de akkor már inkább a switch. A legelső az valami pár száz forint, de nálunk a kollégiumba nem müködött mindenhol, én a heyledben switch-et vennék.
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

Ne szivassátok már zoty@'t!!! Egy problémás hálózatból nem lehet úgy működőt varázsolni, ha bizonytalan kütyükkel tolja tele a vonalat...
Desktop switch kell oda, slussz... 
[Szerkesztve]

40m az még egyáltalán nem nagy távolság

próbáld itt is: [link]

Sziasztok!!!
Fél éve van egy Genius Slimstart Pro billem és egy Genius Netscroll egerem. A billemmel az a baj ,hogy lapos és sok a melléütések száma az egeremmel meg ,hogy kicsi. Milyen billt és egeret ajánlotok?
Billnél csendes és puha kelle és amivel jó lehet gépelni, egér pedig működjön rendesen ennyi. Nem kell semmi plussz gomb max a billre és ott is elég a lejátszó indító megállító, hangerő..... plusszgombok. Rádióhullámos pedig tutkó nem kell ,mert lassabb is, drágább is meg még sugározzná az arcom mint állat. A kinézet fontos fekete és ezüst kombinációk amik illenének a gépemhez. Ár szempontjából billre max 3-at egérre egy ezrest álldoznék. De ha nagyon megéri és érdemes is kiadok többet is érte csak tizenezreket nem.
Előre is Dankeee!!! 
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

HI.
A meglévő 250es vinyomról szeretnék egy 10gigás particiot leválasztani win-hez. Csak beta Partition Magic progim van igy avval nem megy sajna. Hogyan oldhatnám meg? Sürgős lenne.
Tanácsok ötlekte jöhetnek priviben is.
Köszi
Brazos
Microsoft vagy Logitech. Azon belül, amelyik tetszik.

Kösz a tippet!!! Ezeket általában meglehet találni a számtech üzletekben vagy ritkaságnak számítanak?
Más: Fotopapírhoz lehet valami gépet kapni ami a fotopapírra ráolvaszt egy réteget és vízhatlan lesz meg tartósabb stb. Inkább nyugaton jellemzőbb és iylet szeretnék beszerezni. És ezt csak fotopapírhoz lehet használni?
Ha sokszor belassul a net az lehet a modemtől? Már sztem 3 éves és a havi forgalom tuti 1GB-on felül van ,de ettől még nem kellene ilyet csinálnia. Vagy ez lehet a szolgáltató hülyesége is? mert elég sokszor karbantrtást csinált a T-Online.
[Szerkesztve]
(#897) Cyberslider válasza Aaron14 (#896) üzenetére
Általában megtalálni, Logitech az tényleg az egyik legjobb.. (Elég drága,de megéri..)
A net szerintem inkább a szolg. miatt lassulhat,bár a Tonline elég stabil... Kérdés,mennyire lassul be?
Szóval tolnine-ra nem gyanakodnék,de ezt nehéz innen megmondani... (Lehet rendszer,routered nem antennás? Szomszéd nem csatlakozik rá?
) ilyesmi...
Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

Logitech szinte mindenhol kapható. De a márkán belüli választékban lehetnek nagy eltérések.
Microsoft hw szerintem ritkább, főleg ha komplett szettet akarsz. (MS nem forgalmaz külön billát, ha jól tudom.)
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!
(#899) Aaron14 válasza Cyberslider (#897) üzenetére

1234-et felhívtam többször is amikor lassú volt a net és karbantartást csináltak akkor általában. Meg adatforgalmi hiba. Gondolom most az IP tv is közrejátszhat(bár annyira nemhinném ,mert csak tesztelgetik) ,meg lehet bővítik meg hasonlók. Vagy sávszélességet növeltek vagy csak egyszerűen karbantartás. A modem kábeles és routerem is van 3 gép csatizik rá ,de nem töltött senki és akkor is villogott gyorsan a LAN link és az akkor szokott amikor tölt valaki.
Na most is felhívtam ebben a pillanatban az 1234-et és kapcsolódási és adatforgalmi hibák lehetnek aztmondta de Budapesten és néha ide is kihat :S Pedig a legjobb a netes szolgáltatók közül.
[Szerkesztve]

Mindenesetre köszike majd körülnézek itt Cegléden hátha akad MS szett ami olyan 4 körül van bár kétlem ,mert minden Budapesten van már sajnos :/