Samsung paneles igen! Csak nem az enyém,de így már nem érint mert játékra nem jó!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
(#752) tuttika válasza dvdbackuper (#746) üzenetére
- Privát
- 2006-09-09 20:40:50

tuttika
(kvázi-tag)
De
elég könnyünek csicseregnek a madarak
A hold'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni - de nem egyforma eséllyel.
(#753) dvdbackuper válasza tuttika (#752) üzenetére
- Privát
- 2006-09-09 20:44:43

dvdbackuper
(senior tag)
jaja....
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb
(#755) tupacamaru válasza soni_ (#754) üzenetére
- Privát
- 2006-09-09 21:00:49

tupacamaru
(PH! addikt)
Tálca->jobb klikk a hangszórón->Hangtulajdonságok beállítása->Hangszóró beállítása->Speciális->Kvadrofon hangszóró
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

WOW27
(tag)
Használt LCD monitor vásárlásakor /elviszem a gépem/ milyen tesztet érdemes csinálni,vagy mire kell ügyelni? 

Remington
(őstag)
nézd meg h nincs-e pixelhiba ! a montorra teljes képernyős kéket, pirosat, zöldet, feketét és fehéret kell adni, így kiszűrhető a hiba
nah nekem meg olyan kérdésem lenne h egyes oldalakon ha regisztrálni akarok akkor egy rubrikába be kell írni egy számot ami lennt van egy hülye kis képen, ezt miért kell?

IIIstIII
(senior tag)
nem a vga problem már régi (kb 3-4 hetes) de kezdem sejteni mi a gond ugyanis új fejlemények vannak. most per pill a vga hangkari tvtuner trió van a gépemben. és megy rendesen nem csinálja a 4 bites színt meg a 640es felbontást. a tv is megy rendesen hangal. viszont nincs netem. (abit ic7en nincs integrálva
ezért megy lankariról azaz menne ha nem lenne ez a ''csökkkentett'' megjelenés. most a lankari pihen az asztalon mert úgy tűnik szegény alaplap nem tud 3 bővítőkártyánál többet kezelni. egy ismerősöm javasolta hogy lehet a táp kicsi neki (300w fsp) most azon filózom érdemes lenne e lecserélni egy 410wos chiftekre hogy jó legyen mert ha utána is fennál a problem akkor csak az alaplapra tudom fogni (azt viszont csere -Gre vagy max3ra)
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

ANT
(PH! addikt)
Erre a PCI problémára nem tudok mit mondani, nem volt még ilyen lapom. Az IC7 topikban nem dobtad még fel a kérdést?
Tápegység témában: nem hinném, hogy a 300W-os FSP kevés lenne. De ha mégis cserélsz, a 410-es Chieftec kissé problémás eset, némi javításra szorul (tapasztalatból tudom!) Esetleg kérd ki a tápegységes szakik véleményét is! 
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
(#761) FehérHolló válasza Remington (#758) üzenetére
- Privát
- 2006-09-09 21:54:36
A robotprogramok ellen jók.
Szakmailag kicsit szegényes, de érthető magyarázat hozzá: Ha a POST (adatelküldés) részbe raksz egy olyan dolgot, ami véletlenszerű, tőled származik és vissza tudod ellenőrizni, hogy a felhasználó jól töltötte-e ki, akkor ki lehet szűrni például fórumokon a spam-hozzászólásokat, vagy a robotok automatikus regisztrációit, amivel leterhelik mind a szerver szávszélét (és erőforrásait), mind az adatbázist.
[Szerkesztve]
Ember embernek farkasa.
(#762) Remington válasza FehérHolló (#761) üzenetére
- Privát
- 2006-09-09 22:33:21

Remington
(őstag)
köszi szépen a választ 
sejtettem h vmi ilyesmi lehet az oka..

ocsi19
(senior tag)
hi, kicsit amatőr kérdés, de miért írja ki a gép azt hogy: ''Nincs vagy korlátolt kapcsolat'' és egy felkiáltó jel van a kapcsolat kijelzése mellet és nincs net.
Hálózat: Router és 2gépre van osztva a net...az egyiken van net, a másikon nincs. A winxp-t most tettem újra, előtte volt rajt net, elromlott vmi miatt, újraraktam a wint és még most sincs.

soni_
(újonc)
a Kvadrofonra van állítva de semmi... csak kettő szól
a winampba nem kell/lehet külön beállítani?

mazda626
(PH! addikt)
Szia! Megkérdezhetem hogy a Chieftec 410 miért problémás eset? Nekem szintén ilyen van, ha esetleg valamilyen rossz emlékek kötődnek hozzá megosztanád?

daa-raa
(MODERÁTOR)
Si vis pacem, para bellum.
- Privát
- 2006-09-09 23:50:11
Sziasztok!
Adott egy műholdas net,ami csak Proxy-n keresztül érhető el. IE-ben betudtam állítani,hogy azon a proxyn keresztül használja a netet,nem is volt gond...viszont van-e valami másik módszer (egy program,vagy Win alatt állítási lehetőség),hogy minden olyan program (játék is) ami netet használ azon a Proxyn keresztül érje el a netet,még akkor is,ha a netet használó programon belűl nem lehet Proxy-t megadni? Üdv,
Revan

mazda626
(PH! addikt)
Az enyém az a fajta amelyiken csak egy 12es van az alján. Most lesz 4 napja hogy megvettem, remélem ennyi idő alatt a venti nem készül ki.
Köszi a linket!

LeC
(PH! kedvence)
ha a drivert ujra rakod nem oldja meg?
vezérlőpultban 4 hangszóró van beállítva? winamp-ban tudtommal nincs olyan beáálitás hogy hangfal számot állits.
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

ocsi19
(senior tag)
HELP! Routerbeállítás: a jó öreg SMC 7004vbr-et kéne belőni, t-online-os net, 2gépre szeretném szétszórni a netet, eddig ment, újraraktam a 2gépen a win-t, most nemmegy
, az egyiken megy, ha kézzel állítom be az ip-t... de a másikon még ígysem megy 

LeC
(PH! kedvence)
ilyen néha nállam is van.
Próbáld meg letiltani a kapcsolatot, majd engedélyezni (nálam ez általában megoldja)
Vagy, hálozati kapcsolat varázslót nyomj neki megint, jelenlegi kapcsolatot meg töröld.

ocsi19
(senior tag)
változott a helyzet ^ #770 
MOD: én nem értek ezekhez, de ez hátha nektek többet mond:
ipconfig /all
[link]
[Szerkesztve]

LeC
(PH! kedvence)
2 gépen állits be állandó szélessávú kapcsolatot.
Routerben meg PPPoE kapcsolatot, és mennie kell.

LeC
(PH! kedvence)
hát nekem se mond sokat...
Adsl-ed van?

ocsi19
(senior tag)
megcsináltam, az egyiken megy a net, a másikon nem 
a kábel az jó, mert a router setup bejön mind1ik gépen
adsl
[Szerkesztve]

Sátán44
(őstag)
Firmware frissítést akarok csinálni,de ezt a hibaüzit kapom! Segítsetek plz! 
[link]

LeC
(PH! kedvence)
akkor a routeren a beállitások rednben vannak,
Probáld a két gép beállításait összehasonlítani.

LeC
(PH! kedvence)
nem találja a drive-ot.
biztos hogy a megfelelő firmware-t akarod rárakni?

ocsi19
(senior tag)
a baj az, hogy csak ezzel az 1 ip-vel müxik a net: 84.3.119.126 autóból ezt dobta az egyik gépnek a router, és csak ezen van net...a másik meg mivel más ip-t kap(kb.:192.168.2.100), nem müxik...

Sátán44
(őstag)
Nec ND-2510A a dvd íróm és 100%,hogy ehhez való,csak vmiért ezt dobja ki
Ha pontosan megnézed a linket láthatod,hogy a nec flashutilityvel próbálom csinálni,de nem megy!
[Szerkesztve]

LeC
(PH! kedvence)
nem értem...ha jól állitottad be a routert akkor a routernek kéne kiosztani 2 majdnem azonos ip cimet a 2 gépnek, pl: 192.168.2.100 és 192.168.2.101
ez a 84.3.119.126 ip pedig a külső ip cim. Sztem vmi nincs rendben a router beállitásokkal, PPPoE kapcsolatot állitottál be? ha igen akkor ezután már csak állandó szélessávú kapcsolatot kell létrehozni hálózat beállitása varázslóval a 2 gépen (eddigi kapcsolatokat pedig töröld)

LeC
(PH! kedvence)
windows rendesen látja a drive-t?
reboot és ugy? esetleg próbálj meg egy ennél vmivel régebbi firmware-t hogy azzal megy-e.

ocsi19
(senior tag)
hmmm, most olvastam hogy t-online dinamikus ip-vel tolja...most akkor wtf? 
na nekem mára ennyi elég, már 8órája szenvedek vele, köszi az eddig segítséget! jó8 
Aki esetleg tud segíteni annak egy kis infó: 
-netet akarok egy smc7004vbr routerrel megosztani 2gépre
-T-online a net
-ezekkel a beállításokkal müxik a net >>>[link]<<< de csak az egyik gépen van net ilyenkor!!!
a segítségeket előre is köszi! 

LeC
(PH! kedvence)
minden adsl dinamikus ip-vel megy, na de mind1, majd holnap azaz ma reggel tiszta fejjel.
most megyek én is alszok. 

djxp01
(fanatikus tag)
Tudom ez nem konzolos hely. DE EGY SZÁMOMORA fontos kérdésem lenne a hozzáértőkhöz... XBOX 360 vagy egy csúcs opteron+x1900xtx (SLi esetleg) az erősebb, nagyon nem vagyok képben xbox téren, de haverom baszogat, hogy 3 év múlva lesznek olyan erős pc-k amik lenyomják az xbox360at, hát én azért nem vagyok ebben olyan biztos, szóval. XBOX 360 vagy egy mai csúcs pc a gyorsabb? tudom láma kérdés, de nagyon kiváncsi lennék..
[Szerkesztve]

WOW27
(tag)
THX! A kérdésedre meg már válaszoltak teljesen kielégítően. 
Bár nem vagyok egy konzolos hozzáértő sem, de szerintem nem kell 3 évet arra várni, hogy egy pc lenyomja az 360 ast. Hogy miért?
XBox 360:
Custom, symmetrical, three-core CPU, each running at 3.2GHz; 500MHz ATI graphics processor; 512MB memory;
Annyival tud többet egy 360-as, hogy 3 magos cpu van benne, amit egy dual magos opteron simán ellensújoz, figyelembe véve azt is, hogy pc-n egyszerre egy ember játszik, és nem 2; 3 vagy 4. A fél giga ram. Pc-nél egy olyan gépbe amit te írtál benne van a 2 giga ram, mertsli+x1900xtx mellett elfér a kosárban. Igaz ebből a 2 gigából 1 gigát használ a win, de így is több marad 
3: vga. box erőssen specifikált játékokkal van felszerelve, ami kifejezetten az általa használt gpu-ra épülnek, így nagyobb teljesítményt tud leadni, mint egy ugyan akkora órajelen és sebességen üzemelő pc-s vga. Az, hogy az sli-vel felveszi-e a versenyt vagy sem, azt nem tudom megítélni.... 
summa:
Az xboxon nehezen fogsz szuper pi-t számolni, viszont egy mai csúcs pc nem annyiba kerül mint egy xbox 360....
üdv.: föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
És azt is ved hozzá hogy az xboxon nem tudsz mást cinálni az alapfunkciókon kívűl, míg a pc-n bármit csinálhatsz! (pl. megnézem xboxon mikor fogsz Photoshoppal dolgozni
)
De ha tényleg csak játszanál a PC-n is akkor az xbox is tudja azt, nem érdemes plusz lóvét fizetni azért, abból vegyél inkább játékokat hozzá. És a játékélmény is más, pl. bármilyen konzolon szerintem nagyon gáz fps-t játszani, meg a stratégiai játékokat se lehet a legjobban.
De ha rám halgatsz és erős konzolt akarsz, akkor kivárod a PS3-at.
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

PazsitZ
(PH! addikt)
Az hogy most konkrétan lenyomja-e? Előbb-utobb biztos, de 3 év alatt biztos, inkább hamarabb. Bár én soha nem vennék Xbox-ot vagy PSx-et. Egy szgép sokkal szélesebb körü felhasználást tesz lehetővé. Persze mindenki maga tudja mire akarja használni. Szerintem max. nézd meg kb mit nyujt az az Xbox meg valami árban hasonló gépet, és meglátod, hogy melyik éri meg jobban neked.
De én akkor is a szgép mellett rakom le a voksomat 
[Szerkesztve]
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
(#790) Darth_Revan válasza Darth_Revan (#767) üzenetére
- Privát
- 2006-09-10 09:44:55
up

Sátán44
(őstag)
Valóban egy régi driver megoldotta a problémát! 

Cicero
(őstag)
Ha egy szélesvásznú képernyős laptophoz hozzákötök egy USB-s TV kártyát, akkor a kép két oldalán fekete csikot fogok látni ha nézem a TV-t, vagy pedig a kép tetejéből és aljából fog levágni, ha egyik sem akkor hogy oldják meg? Kösz
Cicero
Hello
BT 878-as tunerchiphez Vista RC1 alá milyen szoftvert ajánlotok?
"Csak úgy mondom"
Miért történt ez: [link]
Pár buzibarom miatt nem beszélhetünk az F1-ről??? Már nincs demokrácia?
Nagyon szomorú vagyok: MS elköszönt, és sem a drukkerei, sem az F1 rajongók nem vitázhatnak a döntéséről itt a PH-n? Hát ezt nem hittem volna... 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
A szinvonal<talanság>
Szerintem nemsokára ismét meg fog nyílni, csak nyugodjanak meg a kedéjek.
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ha mákod van, akkor a Winfast PVR2 (ex DTV) kezeli. [link] Persze drivert azt külön kell szerezned hozzá.
[Szerkesztve]
Si vis pacem, para bellum.

LeC
(PH! kedvence)
egy mai csúcs pc simán lenyomja az x360-at.

LeC
(PH! kedvence)
talán a ''kultúrált társalgásra nem képes fórumtársak'' miatt.
Hali! Haver vett egy Intel Celeron 345 D procit (S478) egy ASUS P4P800 SE lapba. Új rendszer, legújabb BIOS, mégis minden indításnál azt írja ki (még bios-nál), hogy ''new CPU installed, please setting BIOS'' vagy valami ilyesmi.... szóval bármit állítunk, mindig ez van. Ugybár a lap támogatja a procit, kékhalál fagyás nincsen, csak ez az idegesítő probléma, előre is köszi a helpet.
---
hátha itt is kapok választ (rejtett up)

Hydra SR
(PH! addikt)
Kicsit én is visszanyúlnék ehhez az XBox témához:
Azt nem tudom pontosan, hogy teljesítményben milyen PC konfig felel meg az XBoxnak és az milyen árban van, de szvsz kár is összehasonlítani. Már csak azért is, mert az XBoxos játékokat arra a konkrét hardverkonfigurációra írják és optimalizálják, nemigen vannak különböző XBox 360-asok. Ezáltal a programozóknak is egyrészt könnyebb dolguk van, másrészt a főnökeik által rá is vannak kényszerítve, hogy addig dolgozzanak rajta amíg nem megy mindenféle akadozás és fagyás/hibaüzenet nélkül a játék. PC esetén más a helyzet, ott a piacnak nem érdeke hogy túl sokáig gürcöljenek azért, hogy sokféle konfigon elinduljon és szépen fusson a játék, benne van az is hogy vegyél jobb gépet meg az is, hogy könnyen kiadhatnak utólag patcheket amiket letöltesz a netről tehát kevesebb idő (és pénz) kell a tesztelésére is.
Az XBox és a PC összehasonlítása olyan, mint a teherautó és a versenyautó összehasonlítása: melyik a jobb? Attól függ, hogy Forma 1-et akarsz nyerni vagy szenet szállítani. Vagy lehet venni Dodge Ramot, aminek 315km/h a végsebessége és mégis pickup. Lassabb és kevésbé jó útfekvésű mint a Forma 1-es autó, és kevesebb szenet bír el mint egy IFA, de egy szintig alkalmas száguldozásra és szénszállításra is. Na, szerintem a PC pont ilyen. Sokmindenre jó, de egyikre se annyira, mint egy célgép. Az XBox játszani tökéletes, grafikára alkalmatlan. Egy Silicon Graphics gép grafikára tökéletes és játszásra jobbára alkalmatlan. Egy PC mindkettőre alkalmas, ha jól meg van építve, de akkor többe kerül mint egy átlag SG és egy XBox együtt, és még mindig kevésbé alkalmas játékra is és grafikára is. De átlagembernek nem is kell több, sőt, ha nem hardcore gamer és profi grafikus, akkor olcsóbban is kihozhatja és részletekben is fejlesztheti.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.