hahaha, jobb nem jutott eszembe 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

hahaha, jobb nem jutott eszembe 
#529 -re vki? Fontos lenne! A saját topikjában nincs senki 
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

csak egy sima IDE csati van alaplapon? nem 2?

Igen, probáltam a cmos resetet, a kis jumperrel.
Speakernek helyén kellene lennie mert pittyent még működöképes korában. De ezeket a kábeleket ujra le és felrakosgatom.

huh hát akkor most elég pipa lehet rád ismerősöd mert nem müxik a gép 
Egy sima mezei van. A másik kettő RAID vezérlésel megy. Ha a raidet a bioban bekapcsolod és ott átnyomod a beállítást ATA-ra a raidről, akkor lehet simaként használni,de a raidvezérlőn keresztűl mükszik.
Már biost is frissítettem és nem tudom, hogy miért szarakszik....kékhalál,de újraindul olyan gyorsan,hgoy nem is lehet elolvasni,hogy mit ír ki. 
Annyi még van, hogy az elején nem volt kékhalál, hanem betöltött a win és kiírta,hogy háttértároló vagy háttérvezérlő...fene tudja már és hogy nem talál hozzá drivert...ott vmi sima cd-rom vezérlést adtam neki és azóta kékhalál....
[Szerkesztve]

nem nem pipa, csak engem b*sz szét az ideg 

hát azt elhiszem 

és ha megcseréled a kábeleket?
tehát a raidre rakod a vinyót, a simára meg cd írot+dvd olvasót?

Vga-t kiszeded akkor se sípol?
A CPU-FAN csatiba van bedugva a hűtő ventilátora?

jaja kiszedtem először a vga-t majd a ramot de meg se nyikkant
igen oda van dugva a prochűtő

ugy látszik ez a gép naon megvan halva.
Nem lehet hogy a táppal lett vmi?
(#563) Winner_hun válasza SimS (#542) üzenetére
be kell állítani a programok alatt, hgoy melyik hangkártyát használják. 
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

ejj, de ismerős a probléma...
[ Szerkesztve ]

Hi all!
Úgy hallottam hogy az újabb driver-nek hála nem kell külső összeköttetés az SLI megoldáshoz, elég az alaplapban kommunikálniuk??
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

ja igen ezt kihagytam, kicseréltem az én tápomra de semmi 

hol hallottad?

akkor nem a táp, de akkor mi 

hát igen... 
van Valaki vállalkozó szellemű itt debrecenben, aki 478-as konfiggal rendelkezik, és benne lenne egy proc és laptesztben? Mert már csak erre a 2-re tudok tippelni 

''16 lane az északi hídban, kétkártyás üzemben szétosztva 8+8-ra...régebben hardveresen oldották meg (SLI kártyácska), újabban már elektronikusan.
Ilyenek az elterjedt NF4-es lapok, és újabban az Intel chipsetek (955 utániak), de ilyenek az ATI első CF lapkái is.''
rover írta itt: [link]
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

de csak egy hűtű csere volt, attol nem halhatott meg se a proci se a lap, nem értem...

ha ilyen lapod van amiket rover irt, akkor elég lesz csak a driver.

igen én is ezen rágom magam, és minden zökkenő mentesen ment semmi lapszántás semmi, soha nem fordult elő még ilyen velem
, főleg más gépével 

Próbálkozz a debreceni topic-ban, ha még ott laksz.
LeC: statikus kisüléssel megölhette a procit vagy a lapot, ne adj Isten! 
mod: LeC: vagy, ha Rover írta, akkor elég lesz csak a driver! 
[Szerkesztve]

Tessék restart meg minden volt, hova menjek most? Step by step módszer jön most
[link]
Mivel kábelnetem van ezért gondolom első lépésként DHCP-t kikéne kapcsolni.

na lépek hunyni, holnap melo után folytatom a vizsgálodást..., kösz a gyors tippeket!

vagy

ja aludj rá egyet, hátha reggelre magátol megjavul, bár nem valószínű 

hát még egyszer sem állitottad be router a netet?
Gondolom mivel kábelnet, igy fix ip-s beállítás kell.

A rendszer 1db vinyón van?
Mert ha igen akkor próbáld berakni egy másik gépbe slave-nek és ha chkdsk-el indul megvan a gond oldva utána jó eséllyel menni fog.
Nekem mostanában volt egy gépem ami hasonló hibajelenséget produkált, valami miatt elszált egy kicsinykét.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.
Hello!
Tudtok olyan programot, ami a monitor felbontását, színét állítja be? Elsősörban az kéne, h. magától belője a monitor képét, hogy pont akkora legyen, (ne kegyen ferde, elcsúszva stb.) mint a képcső.
PowerStrip
Vagy a coolbits reg. progi. Az engedélyezi a Refresh rate owerride funkciót, a driver kezelőszoftverében.
[Szerkesztve]
Adott egy Duron proci. egy asus a7v266-os lap. ha bekapcsolom a gépet akkor nem ad képet és 7-8 perc járatás után indul be, azután simán indul pöccre.
először alaplapra gondoltam, hozattunk másikat és abba is ugyanezt csinálja.
Elképzelhető hogy a CPU ilyet csináljon??? 2 lapban volt próbálva a proci. és én most már csak a cpura gondolok de ilyenről még nem hallottam.
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Igen, egy vinyó van benne. És chkdsk-val mit ír ki? vagy mit csinál? Nem igazán értem ezt a chkdsk-t.
Próbáljátok meg másik táppal, inkább az lehet a problémásabb. Elvileg egy proci vagy megy, vagy nem . A táp viszont csinálhat ilyen eredetü hibákat.

milyen vga-d van?
monitoron nem lehet állítgani a képet?

lehet be kell melegednie 

próbáltad hogy megcseréled a kábeleket? tehát a raid-re rakod a vinyót, a két másik drive-ot meg a sima IDE-re.

De! Bohóckodtam oszt eltűnt a rúter mint említettem, szenvedtem 1 napig hogyan hozzam vissza. Amíg rá nem jöttem hogyan kell CAD-zni. +int előlről minden, amúgy szűz vok ehhez a rúter ügyhöz ezért fordulok hoozátok.

Ha az alaplap kizárt, akkor tápra, és VGA-ra gyanakodnék előbb, mintsem a procira.
Aki hülye, haljon meg!

milyen router pontosan?
kábelnetet még én sem állítottam be, mivel adsl-em van, de gondolom ha router vezérlő oldalon, setup wizardnál jöl adod meg az adatokat, akkor simán kell mennie, gépeden pedig állandó széllessávú kapcsolatot kell létrehoznod.

inkább táp 

Ok ok! Nem akarok naon próbálkozni. Inkább beszúrok képeket és mondjátok hogyan tovább. ''Step by step'' módszer. Akkor hova menjek? setup wizard?
Rúterem: [link]
más táppal is ugyanazt csinálja.
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

akkor legyen step-by-step.
Setup wizard, és sztem fix ip.
minden cserélve volt.
szoval akkor senki nem hallott még ilyenről hogy ''be kell melegednie'' a procinak?
mert én se, és mégis ez a baja.
ha már egyszer elindult azután bármennyiszer be lett kapcsolva egy nap azonnal indult. másnap megint 5-8 perc mire bekapcsol és utána ugyanúgy. na mind1. megy fel a falra

hát ez vicces, hogy ''be kell melegedni'', én se hallottam még ilyesmiről. 

Bizti elromlott az onindito, es mikor a fiuk a proc. belsejeben eszreveszik, megprobaljak betolni valahogy, ez tart 5-8 percig
[Szerkesztve]
Samsung Galaxy S (@ ICS CM9 nightly 4.0.4 + Devil kernel 2.0.72)

Csak 1 ötlet, de nem lehet, h a táp kötözködik?
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
több táppal lett kipróbálva.
alaplapban elem is lett cserélve elején arra gyanakodtunk de utána visszajött a hiba...