Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) (Bundás) válasza S_E_R_I (#50) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Macromedia Dreamweaver 8 vagy régebbi pl.: [link]

(#52) FehérHolló válasza S_E_R_I (#50) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha sikerül egy régebbi Trial verziót szerezned a Dreamweaver 8asból, akkor van hozzá egy serialom, amivel aktiválni tudod.
Mielőtt a többiek leszúrnak: tök legális úton került hozzám, anno Dreamweaver (=adobe) honlapjáról szereztem. :)
Az új trial verzióknál már sajnos nem működik. Érthető módon. :))

Szerk: Talán véletlenül fennfelejtették, vagy valami. :D

[Szerkesztve]

Ember embernek farkasa.

(#53) rene85

rene85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Helló! tudja valaki hogy mi az a pci-e compliancy mode (1.0 vagy 1.0a)? gugliztam már rá, de csak alaplapos kézikönyveket dobott ki, azokban meg nincs leírva hogy mi az, csak annyi hogy mode of the pci-e expansion card.

(#54) ballington válasza Calibos (#49) üzenetére

ballington
(őstag)

és akkor hogyan lehet onnan kiszedni?
kell hozzá valami regcelaner?

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#55) supesz válasza (Bundás) (#51) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Már felvásárolta az Adobe. The Macromedia is of the past. De ettől még én is a dreamweaver-t ajánlanám. Pedig van még egy-két ügyes alternatíva. (Coffe Cup HTML Editor) :C

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#56) IIIstIII

IIIstIII
(senior tag)

Lenne 2 kérdésem.
1:
Az Nvidiának van egy ikonja a tálcán olyan mint az Atinak ilyen control panel. Azt kérdezném hogy hol lehet ezt kikapcsolni mert tök fölösleges csak belassítja a gépem. Próbáltam már az msconfignál kikapcsolni az Nwizt hogy ne induljon el de azért is elindul. kitörölni meg nem akarom mert a system32 mappában van és hátha fontos. Tehát csak hatástalanítani akarom.

2: Halottam olyan progiról amiben be lehet álítani hogy ha valamire jobb klikkel kattintunk akkor ott testreszabhatjuk hogy milyen ''akciókat'' érhessünk el. Pl: törlés, másolás, tömörítés, átvizsgálás Nod32vel stb. Nem tudja valaki hogy mi ennek a programnak a neve és honnan lehet elérni?

"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

(#57) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak érdekességképpen:

Adott egy gép, frissen lett összerakva:
KD7-E, 2x256MB DDR400, GeForce 6800LE 128MB, stb
Ebben a gépben először egy Duron 1600 volt, de ki kellett próbálnom egy ThunderBird 1333 procit is. Ez utóbbi volt a gépben, és mondom megnézem a Prey demót. Hát nem akar indulni, NVOGL hibával mindig kilépett indtáskor. Ezután elindítottam az UT2004 demóját, hát abban meg piros a föld texturája. Még meg akartam nézni egy demot (Farb-Rausch fr-25: Popular demo), de abban is minden textura piros. Na mondom, ez marha jó, ilyet még nem láttam!

Ma reggel kivettem a TB procit, és visszaraktam a Duront. Hát, csodák csodájára a Prey demo indul gond nélkül!

A következtetést mindenki vonja le maga... Mindenesetre nem hittem volna, hogy a TB procival nem megy rendesen semmi. Mi lehet ez?

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#58) CWorm válasza IIIstIII (#56) üzenetére

CWorm
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv!
Az 1. kérdésedre adok pár linket:
[link]
[link]
szerk.: itt nem jól van a link az oldalon, szal innen húzhato le a progit ([link]), és itt van hozzá a leírás meg magyarosítás: [link]

A 2. kérdésre sajnos nem tudom a választ.

Ha már itt vagyok, feltennék én is egy kérdést, hátha valaki tud rá válaszolni: házirendeket (pontosabban Helyi biztonsági házirend) csak XP Professional alatt lehet beállítani? Mert a Home-ban nem találtam semmi ilyet (a Vezérlőpult/Felügyeleti eszközökben kéne lennie), a gpedit.msc-re se jött elő semmi, csak hibaüzi, hogy nincs ilyen fájl.:(

[Szerkesztve]

https://www.facebook.com/VirusBusterHU

(#59) CWorm válasza IIIstIII (#56) üzenetére

CWorm
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Áh, hülye vagyok, nem vettem észre, hogy a harmadik progihoz ezen a [link]en ott van minden, meg közben az időkorlátom is lejárt...

https://www.facebook.com/VirusBusterHU

(#60) IIIstIII válasza CWorm (#59) üzenetére

IIIstIII
(senior tag)

köszönöm szépen remélem ez majd használ

sajnos ez sem segt még mindig bejön egy hülye multi slis ablakkal

[Szerkesztve]

(#61) IIIstIII

IIIstIII
(senior tag)

A legnagyobb problémám nem is az hogy ez bejön hanem az hogy egyes helyeken ha jobb klikkel akarok valamilyen akciót végrehajtani akkor úgy belassul a gép hogy az egér mint a diavetítésben egyik pillanatban itt másikban ott van. és a képernyő is villog egyszer kétszer mire rendesen megjön az ablak hogy mit csináljak vele. ez belekerül vagy 10-15 másodpercbe ami nagyon zavaró. és mivel ha az NVs ablakra kattintok akkor is nehezen jön be (kb fél perc) így gondoltam hogy ez lehet a probléma. de lehet tévedek és másban keresendő a hiba.

(#62) ballington válasza CWorm (#58) üzenetére

ballington
(őstag)

ezért home a home és pro a pro.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#63) tothbe válasza S_E_R_I (#50) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

bemész a software fórumrészbe a programozáshoz és a html-es topic-ocban közel 1000-1500 progi közül válogathatsz leirásokkal és segitségekkel.

By(e) Tothbe

(#64) Prego

Prego
(senior tag)

Azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy PCI os RAID vezérlőt és csak egy SATA vinyót rakok rá, akkor azt a vinyót tudom e rendszervinyónak használni.
Sajnos ma vetettek velem egy SATA vinyót (hogy majd jó lesz gépcsere után is) és kértek hozzá átalakítót, de sajnálattal vettem észre, hogy az átalakító beszerzése neház, és az ára is húzós. Sajna a 800MHz es Celeron idejáben még nem volt ilyen :O

Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer

(#65) rene85 válasza rene85 (#53) üzenetére

rene85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

UP! mi az a pci-e compliancy mode?

(#66) szandisas

szandisas
(őstag)

voltam már ezzel a problémával nemrég itt... akkor nem tudtuk megoldani :(

alaplap: acorp 6bx86
proc: celeron(slotos)
memcsi: (az a memcsi amivel a gép ment, 64 es bx es SD

szóval: a gép indításakor hosszú sípolások hallatszottak( ram hiba). áttetem más foglalatokba a ramot, u.a. a múltkor próbáltam másik 2 memcsivel szintén ( lehet nem is bxesek voltak)...
ma megint hozzáláttam a géphez, és egy harmadik memmel már nem sípolt! viszont nincs kép! bios clear-t már csináltam egy csomót, másik vidikarit is küldtem bele , és semmi...
valaki tud javasolni valamit? :R

aláírás

(#67) dilipok válasza IIIstIII (#61) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

tedd fel a 91.33 béta drájvert. Van link az nv honlapjáról. abban többek között javították a multi sli-s popup dolgot. hátha segít.

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#68) IIIstIII válasza dilipok (#67) üzenetére

IIIstIII
(senior tag)

Ok köszi.

(#69) S_E_R_I válasza (Bundás) (#51) üzenetére

S_E_R_I
(fanatikus tag)

Köszi, neked is FehérHolló :R

(#70) szasza_1

szasza_1
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyan gondom van, hogy WinXP alatt csak úgy elkezd darálni a vinyó, akár fél órán keresztül is, és ilyenkor az is előfordul, hogy még az egér sem mozog. Windows-t visszaghostoltam egy régebbi állapotra, de így is csinálja. Az IDE kábelt megnéztem, azzal szerintem nincs gond. A vinyó tartalmát végig tudom olvasni, olyan 50Mb/s sebeséggel. Közben nézem, hogy mennyi a vinyó adatforgalma, és amikor nagyon kerreg olyan 2MB/s, amikor meg szekvenciálisan olvas, akkor meg olyan 40-50MB/s. Amikor az egér is beakad, akkor sem megy a procihasználat 2% felé.

http://creationart.hu/

(#71) szandisas válasza szandisas (#66) üzenetére

szandisas
(őstag)

megoldódott a problem: 2 memcsivel szépen elindult :Y
de miért? :F

aláírás

(#72) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

Sziasztok!
Lenne egy hatalmas problémám! A gondom az hogy a Codegen 300Wos tápom kilehelte lelkét! A gépben elsőnek a DVD olvasó állt le, rá 2 mpre a ventik, majd a gép utána be se lehetett kapcsolni! Egy kedves barátom kölcsönadta 480Wos Thermaltakejat. Beraktam, bekapcsoltam mikor betöltött a windows, rá pár mpre elkezdett szemetelődni az Asztalom. Szép kis sárga,zöld,kék,piros négyzetekkel majd a gép koppra befagyott! Mi lehet a gond? VGA szállt el? Proci? Memória? Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm!

(#73) Poti

Poti
(újonc)

Olcsó PCIos 32 megás videókártya létezik?

(#74) (Bundás) válasza szandisas (#71) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Lehet dual-ra volt jumperelve! :DDD

(#75) (Bundás) válasza Poti (#73) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Hát, mi számít olcsónak? Amúgy mire kell?

Szerintem ritkák és nem annyira olcsó az áruk. Rakj fel egy apróhírdetést PCI karit keresek 32MB-tal vagy valamit és ami van az megtalál. ;)

Geforce2 és 4 mx-ek talán vannak, esetleg Matrox-ba valami, vagy gagyi S3trio + Voodoo kombináció.

(#76) (Bundás) válasza szasza_1 (#70) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Rakd fel a HDSentinel nevű progit, és ellenőrizd le vele a merevlemeze(i)d állapotát -> [link]
Reinstall mikor volt utoljára?

(#77) (Bundás) válasza mazda626 (#72) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Valószínű videókártya (is), lehet alaplap. Ki kéne próbálni a vga-t másik gépben, ha ott se jó, akkor megpróbálhatsz egy cserevideókártyát és tovább tesztelheted a géped, hogy mi jó és mi nem.

(#78) virkir válasza mazda626 (#72) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Bátor, a férfias kihívások embere vagy :D valószínűleg egy két dolgot magával vitt a táp.
Próbálj bele egy másik videókártyát, ha azzal minden jó akkor szerencséd volt csak az halt meg, ha továbbra is gondok vannak akkor csereberével tudod kiszűrni mi ment tönkre, illetve lehet égésnyomokat keresgélni az elektronikákon.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#79) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Sziasztok, újra raktam a gépem és fenn vna az uj mozilla, egy dolog zavar, elindítok egy letöltést, és ő elkezdi letölteni, csak nincs erről semmilyen tájékoztató ablak h. hol tart, ha total commanderben nézem ott látom h. ténylegesen tölt le csak mozial belül nincs olyan párbezséd ablak se semmi, ez ellen mit lehet tenni?

(L) Atiradeonika (L)

(#80) (Bundás) válasza X Factor (#79) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Mozilla -> Eszközök -> Letöltések, de elvileg fel kell villannia a letöltési ablaknak. :F

(#81) X Factor válasza (Bundás) (#80) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

és épp ezaz, ezt tudom de a letöltéskezelőben nincs semmi, mégis leszedi...

(L) Atiradeonika (L)

(#82) (Bundás) válasza X Factor (#81) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

:F Nem lehet, hogy valami más letöltéskezelő tölti le a dolgokat? Netlimiter kiírja, hogy épp mi tölt mennyivel.

(#83) X Factor válasza (Bundás) (#82) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

tölt flashget ism de pl itt mozillabn rámegyek vmire h. töltés mentés lemezre, és a vicc az h. leszedi csak erről engem semmi nem tájékoztat.

(L) Atiradeonika (L)

(#84) (Bundás) válasza X Factor (#83) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Érdekes...
Meg kéne próbálni új profil létrehozása után is fennáll-e a hiba. Firefox-hoz találtam leírást hogyan lehet: [link]. Gondolom ''sima'' Mozilla-ban (ha ezt használod) is hasonlóan, esetleg reinstall.

(#85) Heimdallr

Heimdallr
(újonc)

Sziasztok. Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Hogy lehet az, hogy egy zalman 9500 Led nem bír 46 foknál hűvösebbre hűteni egy 2,8-as Prescot-os Celeron-t ? Már 2-szer újra pasztáztam de semmi eredménye ? Cseréltessem ki a hűtőt ? A gyári hűtővel sokal jobb hőfokokat kaptam...Légyszives segítsetek.....

(#86) Heimdallr

Heimdallr
(újonc)

Gondoltam arra is, hogy mivel új alaplap is van a gépben lehet, hogy az mér félre ?

(#87) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Vduba melyik az a filter melyikkel le lehetne vágni a videó oldaláról a feket csíkot?!

(#88) (Bundás) válasza ToBeY (#87) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Úgy tudom filters -> előszőr add ''null transform'', majd mindjárt a filters menübe aktív lesz a ''cropping'' gombocska és itt...

(#89) virkir válasza ToBeY (#87) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

flip horizontally

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#90) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Sziasztok!!

Van egy HP scanjet 3970-em és egy HP PhotoSmart 8150-em. Na most indítottam volna el egy fénymásolást és a szkennernek megakadt az olvasója és semmivel nem tudtam leállítani csak ha kihúztam az aljzatból. Így aztán az olvasófeje vagy miyle visszament aztán visszadugtam és beolvasni beolvas, a nyomtató nyomtatni nyomtat ,de ha közvetlen akarok fénymásolni akkor semmi. Azt írja ki hogy nem lehet kinyomtatni a dokumentumot. Ez sztem valami szoftos hiba. De javítottam is a szoftvert ,de most meg hiányzó fájl hibaüzenettel indít a gép:S help!!!!

Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(#91) daa-raa válasza ToBeY (#87) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Null transform. És akkor a filter ablak jobb oldalán használhatóvá válik a Cropping... gomb.

A Flip viszont tükrözés, tehát azt ne használd ilyesmire. Egyébként bármilyen filtert raksz be, a Cropping... használható.

Si vis pacem, para bellum.

(#93) Detox!

Detox!
(őstag)

Heyho!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy hogyan kell egy alaplapban procit cserélni :F
Tudom hogy hülye kérdés de még sosem csináltam ilyet és nem szeretnék semmit elrontani! Esetleg ha tudnátok ajánlani egy oldalt ahol ezt részletesen kifejtik és képekkel illusztrálják akkor azt nagyon megköszönném!
Ha segít valamit akkor egy DFI LanParty ULTRA-D ből szeretnék kiszedni egy 3700+ Sandiegot és átrakni egy Asus A8N-E lapba illetve az Asusból kiszedni egy 3200+ Venicet és átrakni a DFI-be.
Ha vannak a procc cserének alapvető általános érvényű szabályai akkor szívesen várom!
Segítségeteket előre is köszönöm!

"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu

(#94) (Bundás) válasza szabi6k (#92) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Hogy mit? :) Sehol.
Ha 1024x768-ban van a monitor felbontásod, akkor így látod a szerkesztőt is, szóval ezen felbontásra lesz optimalizálva. Manapság már nem optimalizálnak 800x600-ra...

(#95) Novo

Novo
(újonc)

Sziasztok! Haver kapott a chelloja mellé egy ipodot és megkért h rakjak rá neki pár zenét
eddig oké csak mivel kell feltölteni az aksit? Mint laikus ipod témában, úgy gondoltam, h rajtahagyom USB-n és majd feltölti magát de nem így történt ezek szerin van hozzá speckó töltő csak haver nem adta oda? a pontos típus appple ipod shuffle M9724

[Szerkesztve]

-A 6 éves újonc ;)-

(#96) (Bundás) válasza Novo (#95) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Van hozzá dokkoló is [link], de a leírás szerint: ''...hangzóanyagok USB 2.0 interfészen keresztül másolhatók át a flash tárolóba, és az akkumulátor töltése is e portról végezhető''

:F

(#97) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

nem nagyon vok a témában, ezért kérdem:

a cool&quiet -hez kell valamilyen windowsos szoftver a beállításhoz, vagy egyszerűen elég a bioszban beállítani, mert akkor nálam sajna nem jó

a lapom egy k8v és egy 3000+ A64 (S754)

válaszokat köszönöm előre is

[Szerkesztve]

(#98) Norbo03 válasza Detox! (#93) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Van egy-két szabály. Mielőtt gépet szerelsz tapizz le egy radiátort h a statikus töltöttség távozzon testedből. ;] A procinak a lábait ne fogdosd. Én vlmikora lapot is kiveszem a tuti kedvéért de nem muszály de ha már kiveszed akkor vagy egy olyan szivacsra rakd amit az alaplapphoz adtak a dobozba vagy pedig egy fekete.fehér újságpapírra mert a színestől feltöltődet a lap statikusan. Proci csere után win-t kel cserélni vagyis újra kell rakni. De linkelek egy videot ahol mutatják mit h kell csinálni AMD procik esetén. jah és jól le kell takarítani a bordát és a CPU-t is a régi pasztától aztán újra bepasztázni. Csak annyi paszta kell h éppen bevonja a procit. Nem tom ezen a procin van sapka?

(#99) Norbo03 válasza Norbo03 (#98) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

[link] töltsd le mind a 4 videot tuti segít. ;)

(#100) dvdbackuper

dvdbackuper
(senior tag)

Olyan kérdésem lenne, hogy kaptam egy gépet winreinstallra, aztán nézem, hogy a monitor nem jeleníti meg a piros színt. Másik monitor rádugtam, ugyanaz. A kari Eagle GF6200 128Mb/64bit. A sima VGA kimenetben nincs piros szín, de a másik DVI kimeneten VAN!! Lehetséges ez? Most átalakítóval (VGA-DVI) használom, így tökéletes a kép. Mi lehet a baj?

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.