[link] itt nyiss neki egy topicot.
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

[link] itt nyiss neki egy topicot.
az ok, de én ugyakarom h lehesen látni a listában is az apróknál. vagy ez még nincs kialakítva?
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

Olyan hogy Egyéb aprohirdetés kategoria még nincs.
Ezért nincs jobb ötletem mint hogy csak simán nyitsz neki egy topicot.
Boltok-bazárok esetleg? Tudom, hogy nem egészen oda tartozik, de még leginkább 
RE: 407; 408: Jóvanna. Írtam parciéknak <szerintem nem én vagyok az első aki ezt teszi>, hogy legyen külön kategóri az off cuccoknak. Addig nem tudom, hogy mi legyen, de inkább szerintem legyen egyéb HW-mint külön topik 
[Szerkesztve]
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
ja eddig jutottam el énis. azthittem van aprós egyéb téma csak nemtalálom. akk ok
azért nem egy bélyegboltom van 

Boltok bazárok, de az hw-re értendő 

Axelero Kábelnet? vagy milyen szolgáltató?
Két kérdés, hátha...
Van egy A4tech NB-50-es egerem kb. fél éve, amit észrevettem, hogy az egérpad bal alsó széle felhólyagosodott és elvált az egérpad aljától. Másnál is? 
Másik, Revoltec billentyűzet, kb. egy éves. Volt már pár billentyűzetem, olyan is amit majd egy évtizedig használtam, de ilyet még nem láttam, ugyanis ezen elkezdtek kopni a billentyűkön a feliratok. 
Az internet hülyévé tesz.
(#412) Winner_hun válasza Nimrod (#411) üzenetére
1. [link]
2. mivel festve van rá, ezért lekophat. Lehet, hogy valami silányabb verzió került hozzád mert azért egy év alatt nem kéne, hogy elkopjon
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

felhólyagosodott? az meg mitől? 
pedig ez nem egy rossz kis egér![[kép] [kép]](http://www.pclabs.gen.tr/reviews/multimedia/a4tech/nb50/side.jpg)
(#414) Calibos válasza Winner_hun (#412) üzenetére

Logitechnél is előfordul egy 1 év után , akkor A4technél simán 
(#415) Winner_hun válasza Calibos (#414) üzenetére
És hogy jön ide logitech egér?
mellesleg baromi hülye a megfogalmazás, van egy egere, aminek semmi köze az egészhez és az egérpad hólyagosodik
[Szerkesztve]

Nekem is A4TECH egerem van, de még nincs fél éves, úgyhogy a pad még egyben van. A te egered is arról kapja a szuflát? Kerek az egérpad vagy téglalap alakú? Mert az enyém kerek, és annak megfordítható a felülete!
Ha a tiédet nem lehet megfordítani, akkor szvsz az bukta!
(Nem hinném.,hogy külön kapsz hozzá padot!)
Amúgy mekkora méretű az a hólyagosodás? Zavarja az egérmozgatást?
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
(#417) Nimrod válasza Winner_hun (#415) üzenetére
Tévedsz, ha ismernéd az egeret akkor nem linkelted volna az egérpados topicot. 
Ennek egyedi egérpadja van, mert azon keresztül kapja az áramot. Az egérrel nincs is semmi gond, meg vagyok vele elégedve, de hogy ott miért vált el a talptól az egérpad azt nem tudom, semmi logikus magyarázat nincs rá részemről. 
Ez téglalap alakú és usb-s, csak egy oldalas.
Egeret nem zavarja, de ahogy nézem pont az a terület, ahol a sarkában van a batterfree a4 tech lógó.
(#419) Winner_hun válasza Nimrod (#417) üzenetére
hallottam róla, hogy létezik ilyen, de nem tudtam, hogy ez melyik máuz.

Értem. Ha nem tudod a csúszófelületet megfordítani, és zavaró a hólyagosodás, esetleg vmi light-os ragasztás nem jöhet szóba?
(Egyébként az enyém ez [link] a típus, a teszt 3. oldalán van ez a pad-forgatós trükk fényképen)

Adott egy sok az egyben kártyaolvasó berakom az 1 G-s MMC kártyát de ez a dög csak 750megányi cuccot másol rá??? Kérdem én miért?
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''

Tud valaki valami okosat hozzászólni ehhez? http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=374913
Kösz
[Szerkesztve]

esetleg probálkozz vele itt: [link]
Ha itt megáll és nem hólyagosodik tovább akkor nekem úgy is jó. Legfeljebb cserélem az NB-90-esre. ![;]](/dl/s/v1.gif)

A4TECH rulzz! 

Logitech rulz! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Razer rulz!..
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

na jo lol
még vmi? 

Nem lehet hogy vegyszeres vzét kapott, esetleg tisztítás közben ?
Bár nincs előttem kép, nem tudom hogyan nézz ki .
[Szerkesztve]

Helyi kábel szolg.

A monitorom max fényereje is sötétebb, mint amilyennek kéne lennie, ez igy még elmenne, de képek szerkesztésére és játékra igy használhatatlan, hogy lehet beállítani szoftveresen (mondjuk rivában) pont a 'normál' fényerőre, gammára stb. , hogy a képek nagyjából ugy nézzenek ki mint máshol...? remélem érthető...
[ Szerkesztve ]

honlapjuk van?

Hali
Tudja valaki, hogy a Hardver biztonságos eltávolítása című remekművet hogyan lehet eltávolítani az óra mellől

ezt már próbáltam:
Click Start > Run and type: regedit (Press ENTER)
Navigate to the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata
Right-click in the right hand pane and choose New > DWORD
Create a new DWORD value: DisableRemovable
Right-click on this new value and choose Modify and change the value to 1
Close Regedit
Restart Windows
yött be ..
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Magától nem tűnik el ha kihúzod a mobil cuccot?
Esetleg a tálca tul. testreszabás, sosem látszik?
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

Sziasztok!!!
[link] < a nokia lifeblog nevő szoftverét nem tudom letölteni mert internet exploler alatt is és firefox alatt is megáll a letöltés 99%-nál és nem megy tovább.
A videókártyához és az alaplaphoz érdemes újabb drivert letölteni?
Monitorhoz szükséges a hatékonyabb működéshez a driverét feltenni? Vagy csak foglalja a helyet?
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

elméletileg magától eltünik ha végrehajtod az eltávolitást vele.

vga-hoz sztem érdemes, monitorhoz, meg hát, sztem felesleges 
Alaplaphoz is illik frissíteni, de monitor az csak a régebbi gépekhez kell amik nem ismerték fel teljesen, meg akkor kell ha akrod használni pl az nvidia monitor állító szoftverét, amivel az OSD-t állíthatod winből.
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

ugy látom itt is sok a hozzáértő

azaz senki 

Figy, ez nem egy szolgáltatás, ez egy fórum ahova az emberek a szabadidejükben írkálnak ha olyan kedvük van. Ahogy te is.
És nem adtál meg valami bőséges információhalmazt a hiba leírására.
Pl: mit ír ki? Mennyi szabad területet lát a gép, ha a lemez tulajdonságait nézed? Hibaüzenet? Több kártyával is próbáltad?
Ezek nélkül csak annyit tudunk, hogy valami rossz. Erre meg az a válasz, hogy valamit csinálni kell vele.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
Microsoft rulez 
6 éve nyúzom az Inteli mouse explorer, és semmi gond nincs vele. 
[Szerkesztve]
Például szar a memóriakártyád!
Meg ha senki szakértő sincs itt, ezek szerintte se, akkor előbb nézd meg nem-e foglalt már 250 MB rajta...
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

bár a többi termékük is olyan jó lenne 
gyártanak billentyűzetet is

Igazad van bocsánat csak olyan idegesítő hogy vannak ezek a csoda sok az egyben kárytaolvasók de egy nagy kalap szart nem ér egyik sem.
a hibajelenséget sajnálattal felesleges leirjam mivel a gigás mmc kártya ugy néz ki meghalódott nem látja mostmár a telcsim sem ugyhogy valószinű megy vissza garanciába...ennyit ezekről
pedig nem csinaltam vele semi extrát kiszedtem és beraktam kb 2-3 alkalommal..
de hát manapság a mennyiségre s nem a minőségre törekszenek...
HA már irok akkor a pontos üzenet amit kiirt az az volt hogy fájl írásvédett szüntesse meg az írásvédelmet, de érdekes módon ha letöröltem pár megát ismét tudtam másolni rá??
meg könyörgöm ha én egy fájlt másolok valahonnan akkor annak mi köze ahhoz hogy a fájl írásvédett..az állomány Read azaz olvasom és irom valahova, tök mind1 irásvédett vagy milyen nem?És nem törölni akartam tehát nem mozgattam csak copy volt..
köszi

Hahó!
egy kis segítség kellene:
Adott egy hálózat, amit bővíteni kellene egy géppel, a router nem bírja, tegyek hozzá egy másik routert vagy vegyek egy nagyobbat?
csak az agond, hogy nem én telepítettem a routert és nem vagyok benne biztos, hogy így majd menne!!!!
De mégkértek rá és meg kellene csinálnom!
Hogy jobb gyerekek?
Texas HoldEm for ever!

hahaha 

hát én inkább azt kérdezném, hogy hogy olcsóbb?
ha veszel még1 routert, vagy ha veszel egy nagyobbat, és a jelenlegit eladod.

Bár jómagam nem nagyon értek az ilyen kártyákhoz, de én megpróbálnék egy újraformázást vagy ilyesmit. USB rackben használt notebook vinyó csinált nekem hasonlót miután másolás közben áramszünet lett. Legközelebbi bekapcsoláskor ott volt rajta egy file amit a vendóz kb 300 GB-osnak látott (40GB-os vinyón), és semmit nem engedett írni a lemezre és törölni sem. Checkdisk szerint -260GB szabad hely volt rajta. Újraformázás után tökéletesen működik a mai napig. Egyértelműen a FAT zavarodott össze rajta, érthető módon. Lehet, hogy a te kártyádnak is ez a baja.
Persze az is lehet, hogy csak simán sz@r
igaz ami igaz, nem érdekük a gyártóknak hosszútávra gyártani, mert akkor ki fog új dolgokat venni?
Érdemes az adattárólókra vigyázni, megfelelő módon eltávolítani, szállítani, tárolni. Nem simogatni műszálas pulcsiban, 12V-os feszültség alatti kábellel valamint bór és berillium mágnessel
.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.