passz. Nekem régen volt valami A4tech egérrel, hogy nem padon használtam és akkor ugrált össze vissza, aztán vettem egy egérpadot és az ugrálások 95%-a abbamaradt.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#251) Winner_hun válasza drage (#244) üzenetére
passz. Nekem régen volt valami A4tech egérrel, hogy nem padon használtam és akkor ugrált össze vissza, aztán vettem egy egérpadot és az ugrálások 95%-a abbamaradt.

Én láttam win2k-s és all windows verziót is. Persze azt nem tudom, hogy tényleg működnek-e.
Aki hülye, haljon meg!

Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a problémád vele.
Si vis pacem, para bellum.
(#254) drage válasza Winner_hun (#251) üzenetére

Hát köszi.max megpróbálom visszaviszem...
drage
(#255) ANT válasza liquidmoon (#245) üzenetére

Akkor talán beszart az int. hálókártyád! 
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

sziasztok
MSI NEO2-V 865PE nevű alaplapom van integrált hangkarival és SATA-val...
kérdés:
-ha veszek egy PCI-os hangkártyát akkor nem fog akadni az alaplapi integrálttal?
le lehet esetleg tiltani az alaplapi hangkártyát, ha igen akkor hol?
-az összes ATA helyem foglalt, de a SATA-k szabadok... ha ide veszek egy winchestert és egy rack-et akkor akkor azok nem kavarnak be? (itt arra gondolok, hogy a SATA-s winyót fogja majd elsődlegesnek látni vagy ilyesmi...)
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
(#257) Winner_hun válasza Hörpi (#256) üzenetére
több hangkártyát is lehet használni egyszerre, amúgy biosban le lehet tiltani (az nem ugrik most be, hogy hol
)
ha a winyók összeakadnának, akkor jumpereket kell állítani és el van intézve

-bioszban le leget tiltani a hangkartyat, es nem akad ossze.
-1x sokat szenvedtunk, mert haver gepeben csak 1 sata vinyo volt, en meg a rendszer vinyomat vittem hogy cuccost masoljuk. Nem sikerult ravenni, hogy ne az en vinyomrol bootoljon a rohadek, kenytelenek voltunk menet kozben radugni. Valszeg nem lesz boot problemad, de errol majd egy hozzaertobb hsz-at meghallgatnam en is.

ja és nagyon megköszönném ha valaki felvilágosítana hogy mi a különbség ATA, EIDE, SATA, SCSI között... 

és még egy kérdés (bocs ha értetlen vagyok...) a SATA-s cuccok is MOLEX dugókról kapják a feszültésget, vagy csak a SATA kábel bedug és kész?

Vagy Molex, vagy SATA tápcsati. Van amelyik SATA vinyón mindkét fajta csati rajta van. Ez esetben azt használod ami neked kényelmesebb, de egyszerre csak egyet természetesen.
Ha nincs a tápodon SATA tápcsati, és a vinyón nincs sima Molex akkor lehet venni SATA-Molex átalakítót párszáz forintért.
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

hello, lenne egy nagy problémám, a gépembe(p2-p3as lap) van két vinyo egy 20gb(quantum fireball) és egy 160gbos(samsung) a windows a 20gbosrol szokott bootolni, na szoval egyszer ravágtam egyet a gépre..., amig nemt volt baj, de amikor ujrainditottam nem bootolt be a windows.. az bott from atapi cdrom alá az volt irva yoyo(ez mi???) aztán bebootolttatam a 160gbosról, ott ment, aztan amikor vissszaálitotam hogy a 20gboosrol bootoljon elindult,kis zavarokkal a szinek elvoltan mosodva a monitor csak 60hz ment, és nem érzékelte a videokartyat a hangkartyat meg meg egy két dolgot normálisan, gondoltam meghalt,aztan bebootoltam a 160gbos rol de szinek ott is elvoltak mosodva.. akarmiylen drivert rakok fel nem lesznek normálisak a szinek, nem bealitas kérdése.. kicsit ilyen elmosodtt, nem élesek, és a szinuk is halványabb mint volt(nincs semmi baj a szemmemmel!! a videokártya egy club3d ati 9250es) lehet az alaplap szart be v mi lehett a baj? aki tud vmit az segitsen
athura.atw.hu
az is lehet hogy csak kilazult a kábel, nekem is volt ilyen lanon.
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Bp-n a 13. ker körül hol lehet 8cm-es cd-t venni?
Olyat ami nem hengeres, hanem tokos és normálisan is néz ki, mert idáig csak színes tokkal találtam.
Úgy tűnik eléggé kimentek a forgalomból.
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

kiszdtem a vidokartyat es visszraktam meg a kabeleket is kihuztam de semmi változás a szinek ugyanolyan szarok...., lehet az lcd ment tönkre mert a gépbe ütüttem? egy asus mm17de rol van szo
athura.atw.hu

Szvsz amennyire téged illett. Az ATA és az EIDE ugyan az. Újabban hívják PATA-nak is.
Ez a hagyományos 40 tűs csatlakzójú vinyók és optikai meghajtók csatlakozási szabványa.
SATA egy újabb csatlakozási mód, ami a PATA-val (Paralell=Párhuzamos ATA) ellentétben Soros adatátvitelt használ. (Serial=Soros ATA).
Vékonyabb kábel, illetve gyorsabb elméleti adatátvitel (gyakorlatban nincs különbség) illetve néhány újabb extra funkció támogatása jellemzi. (NCQ, Hot Plug...)
SCSI: Régi, de az IDE/ATA-nál jóval intelligensebb csatlakási szabvány. Az intelligensebb vezérlő elektronika miatt drágább, mint az ATA, bár jobb teljesítményű, ezért főként szerverekben használják.
Aki hülye, haljon meg!

köszönöm 

Tán az egyik legnagyobb előnye (szerintem) a SCSI-nak a többivel szemben: teljesen függetlenül vezérli az eszközöket, nem terheli a procit sem, és pl lefagyott oprendszer mellett is képes befejezni egy már elindított CD írást vagy egyéb hasonló műveletet.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#262) fontos lenne akinek tippje van az is irjon, köszi
athura.atw.hu

Hali!
A hangkarit az INTEGRATED PHERIPHERIALS menü pontban kellene megtalálnod.
Disabled-re kell állítani akkor van kikapcsolva.
Lehet,hogy AC97 codec-nek írja ki.

Kell neked utlegelni a gepet, most megsertodott. Szentem kinald meg kólával hátha megnyugszik 

Egyik havernak volt ilyen,kivettem a videókarit és visszaraktam,utána jólett.
Lehet csak kicsit kimozdult,amikor rávágtál.
A cdrom vagy vinyó nekem idáig csak akkor írta ki furcsán a nevét,amikor ütközött egy másik meghajtóval.És a kábeleken szerintem próbálj meg igazítani a vinyón,és a cdrom-on is.
Mod: Most látom már próbálgattad ezeket.Akkor még annyit próbálj meg,hogy a tápkábel belső érintkezőit a vinyón és a cdrom-on kicsit szorítsd össze mert lehet nem jól érintkezik.
Bár ez a monitorodon nem valószínű,hogy segít de talán a vinyón és a cdrom-on igen.
[Szerkesztve]
Hali!
Asszem a 9250-seknek érzékenyek a memóriáik esetleg egy kis sebbenzinnel tkarítsd meg őket hátha megjavúl.

egyelőre nem még szarok a szinek, a memo tisztitast kiprobalom,garival igy visszaveszik a kártyát? lehet vmi kizáró ok?
athura.atw.hu
Üdv...érdeklödnék,hogy eme alaplapról véleményt tudtok-e mondani?
ASRock 939Dual-SATA2 [link]
Ezzel az alaplappal használhatom a meglévő inno 3d 6600Gt Agp-s kártyámat...esetleg ha lessz még pénzecském akkor egy pci-express kártyát rakhatok bele majd?? ja és ezzel az alaplappal jó-e a ddr-es ram?
Sürgös lenne a válasz...előre is thx.

Si vis pacem, para bellum.

Hali!
Szerintetek mi lehet a pc-m baja ha: másolok egy másik vinyóra (rackben is próbáltam és közvetlenül is) és ha a file a 100%-hoz ér lefagy a gép
. Pontosabban nem fagy ''csak'' kék halál után re. Ezt írja hibának: machine check exception. Ugyan ez történik ha sokáig pl.: 100db képet nézek.
Ramot cseréltem, mert én arra gondoltam, de nem lett változás. Friss rendszer van fent, de ez sem segített.
Ha van valakinek lövése mi lehet a gáz legyen oly kedves ossza meg velem.
Köcce elöre is 
[Szerkesztve]
''semmi cicó nálam a slukker'' by:Idióta banditák

Pl. itt egy driver [link] az egeredhez!
(nem t'om, próbáltad-e?)
(#279) Winner_hun válasza MANyka (#277) üzenetére
kékhalálok leírása: [link]

na most egy nagyon durva kérdésem lenne, lécci ne röhögjetek :amikor gépelek, és rontok, belejavítok a szövegbe. Vannak alkalmak amikor a szöveg tolódik, és van amikor nagyon zavaróan az ott lévő szövegre írok. ezt hogy lehet beállítani? 
aláírás
(#281) MANyka válasza Winner_hun (#279) üzenetére

Kipróbálom amit írnak aztán majd mondom, hogy sikerült-e.
THX
''semmi cicó nálam a slukker'' by:Idióta banditák
(#282) Winner_hun válasza szandisas (#280) üzenetére
nyomd meg az insert gombot, ha ilyen előfordul
(#283) szandisas válasza Winner_hun (#282) üzenetére

köszi szépen 
másik: van egy canon i 250es nyomtatóm, és természetesen van tápkábele. ilyen: [link] ennek van valami neve? 
aláírás

Sziasztok!
Most használok először ICQ-t, láttam van benne sms funkció, a kérdésem annyi, hogy ez tulajdonképpen hogy is működik? Próbáltam küldeni a saját számomra (Vodafone) de nem engedte... 
Az élet négy magnál kezdődik.

Sziasztok!
Kutakodtam egy keveset a neten, de sehol nem találtam az X-Fi XtremeMusic karimhoz progit, ami felrakja a THX Setup Console-t. A gyártó honlapján csak az alap drivert meg a mediasource-ot lehet letölteni, a driver CDmet pedig otthon hagytam. Tud valaki egy linket adni hozzá, esetleg msnben átküldeni?
Nagyon megköszönném...
''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''

Ismeri vlki az Asrock P4i865G alaplapot. Hogyan kell előcsalogatni az öt csatornát belőle, mert hátul csak front, mic in, meg Line in van rajta.
AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+2GB Ram+MSI HD3450/512+Samsung 500GB+160GB Transcend+PIONEER 111D

Hangerő ikon (jobb alul) - jobb klick
Hangtulajdonságok beállítása - bal klick
Beállítások ---> Speciális szabályozók
És valahol ott lehet átállítani :
hogy a Mic Bemenet és a Line In Bemenet alakuljon át Rear out-tá és Sub/Center out-tá
azaz meglesz mind a 6 ( 5.1) csatornád.
Valami ilyesmi.
Remélem a Bios-ban nincs letitva az integrált hang 
Ott is ellenőrizd még !!!
[Szerkesztve]
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

Sziasztok!!!
Sikerült úratenni a win-t ,hurrá!!!
Feltettem a flashplayer vagy mit és feltette mellé a yahoo toolbart és a toolbart nem tudom leszedni vezérlőpult/programok telepítés, törlés menüpontban, más ötlet?
Más: avast antivirust tettem fel és amikor belépek az internet explolerbe akkor megjelenik valami avastos hülyeség, iylen kis kép aztán eltűnik ,csak ez kicsit belassítja az exploler megnyitását. Erre valami?
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

Aki tud segítsen!
Van egy Toshiba Portege subnoti amihez nincs se cd rom, sem FDD erre szeretnék oprendszert telepíteni. A vinyóját külső rackbe be tudom tenni arra tudok másolni másik gépel . Mit tegyek hogy kezdjek neki? 

Talán egy külső usb-s cd-ről vagy dvd-ről tudnád felpakolni a kiválasztott/megkívánt oprendszert.
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !
Ha win98/me oprendszert szeretnél, akkor a windows-t egyszerűen egy könyvtárba be kell másolni.
Elötte viszont format meghajtóbetű/s parancsal bootolhatóként kell leformázni.
ezután a windows könytárból a setup parancsal elindítható a telepítő.
Másik lehetőég, hogy a másik gépből a rendszervinyót kiveszed, és a noti vinyójára telepítesz egy oprendszert. de természetesen semmi mást nem. Ezután visszarakod az eredeti vinyót, a drivereket a notihoz felmásolod, majd berakod a notiba. ott az oprendszer már elintézi a frissítéseket. Ha nem xp lesz rajta, akkor a windows-t is fel kell másolni, mert szinte mindíg bekéri majd a driverek telepítésekor.

Lenne egy olyan problémám, hogy adva van egy hálózat benne KTI média konverterek, amiket időnként áramtalanítani kell, hogy legyen kapcsolat a két (több) gép között, a kérdésem az lenne, hogy ez mitől lehetséges (fesz.ingadozás?, bár van előtte szün.mentes), mert egy kicsit unalmas naponta épületről-épületre mászkálni, hogy most melyik konverter sz@r@kszik.
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

A Yahoo cerkás ikonon klikk --> Remove toolbar. Ez sem megy?
Asszem, nemrég volt valakinek ui. gondja, és ez volt a megoldás.
[Szerkesztve]

Az nem nyerő , sajna nem ismeri fel
, de azért köszi 

Köszönöm megpróbálom 

Sziasztok!
Egy új nemkívánatos feltelepülő program boldogítja a világot: POPCORN.NET
Tud valaki egy (ingyenes) eltávolító programot erre?
Köszönettel: Fonák Tamás 
Minél jobb tévék a boltokban - annál szarabb műsorok a tévében

Szasztok! A következő a helyzet: egyszer úgy 1 hónapja ismerősöm gépe nem akarta a jót, magyarán nem volt hajlandó az xp beindulni. Erre én beraktam a telepítőlemezt és nyomtam egy javítást, ami újrarakja a win fájljait. Aztán amikor ezt elsőre végrehajtottam, beindult a scandisk és vagy 10000 fájljt javított ki, ráadásul megint nem indult a win. Másodjára már minden működött és minden a helyén volt. Most felhívott az ismerősöm h az egyik mappája (amiben az összes doksi volt) üres. Én úgy emlékszem h megnéztük javítás után azt a mappát, mert pont az egyik doksin dolgozott amikor elszállt a gép (még az a doksi is megvolt
). Nem engem hibáztat csak kérdem, h lehet-e köze az újrarakásnak a mappa tartalmának eltűnéséhez (egyébként most halt meg a tápegység, szóval lehet h attól szállt el a gép régebben is).