Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) daa-raa válasza MekkMaster (#199) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

[link]

Szóval ahhoz újra kell indítani a rendszert, és majd boot közben megcsinálja, mint pl a chkdsk-t.

Si vis pacem, para bellum.

(#202) Aaron14 válasza Aaron14 (#200) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

UP a #200-as hozzászóláshoz, sürgős lenne ,mert holnap suli és ahhoz fontos lenn egy-két cucc ami újratelepítés nélkül nem működik. :(

Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(#203) 5teve válasza Aaron14 (#200) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor először is, azt határozzuk meg, hogy mit akarsz? :D

Új telepítést, vagy javítást?

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#204) Dictator^ válasza Aaron14 (#200) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

probáld meg érthetően leirni, nem értem mit akarsz ?!

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#205) Aaron14 válasza 5teve (#203) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Windows reinstallt akarok ,tehát fent van a windows és reinstallálni.
Lehet kettő közül választani telepítésnél: -xp helyreállítása, javítása vagy -xp teleptése, melyiket válasszam ha reinstallt akarok és a c meghatón még a régi win xp van?

(#206) 5teve válasza Aaron14 (#205) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

Először is az lenne a lényeg, hoyg figyelmesen olvasd végig a szöveget amit ír, mert teljesen egyértelmű.
Ha új telepítést szeretnél, akkor az xp telepítését válaszd. Ha fontosak a régi adatok, beállítások, akkor próbálkozz a javítással.

szerk: utána is figyelmesen olvasd, és akkor nem lesz 2 vindózod :D

[Szerkesztve]

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#207) Aaron14 válasza 5teve (#206) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Fent van a C partíción a win és ez REinstallálni akarom. azt csak úgy lehet megcsinálni ha előbb a c-t törlöm vagy formázom? ha törlöm az is ok?

(#208) Dictator^ válasza Aaron14 (#207) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

ha minden igaz a legtisztább mondja az ha a c-meghajtón nincs windows. ha particionálva van a vinyó, és a c-den csak egy windows van akkor sztem formázd.

(#209) Aaron14 válasza Dictator^ (#208) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

leírnád ,hogy kell formázni CSAK a C partíciót hogy a többi megmaradjon, máskor tudtam de most :S légyszi

(#210) 5teve válasza Aaron14 (#207) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

huhhh....

a reinstallálás szinkronizálva újratelepítést jelent.
Még mindig nem derült ki mit szeretnél?

1. Megtartani az eddigi telepített programjaidat, beállításaidat, ótlukos postafiókjaidat, dokumentumok mappában felejtett irataidat?

2. radírozni mindent és új lappal és optimizmusssal kezdeni mindent előlről?

(#211) Aaron14 válasza 5teve (#210) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

teljesen tiszta lappal indtíani

De a már meglévő partíciókon lévő úgymond szemét nem befolyásolja a wint vagy ott ha csak sima fájlok vannak akkor az nem hagy maga után szemetet?

[Szerkesztve]

(#212) Dictator^ válasza Aaron14 (#209) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

nem biztos hogy nagyon pontos leszek.. windows telepitőbe vagy, kijelölöd a C meghajtót amin volt a windows, törlöd a particiót, és utána enterrel kiválasztod hogy erre szeretnéd telepiteni a windowst, fel fogja tenni a kérdést hogy milyen fájlrendszert akarsz (ntfs,fat32), gyorsformázás, vagy teljes formázás, sztem egy gyorsformázás elég ntfs-be. és utána már magától telepiti a windowst. megjegyztem a c meghajóról minden adat el fog veszni :)

(#213) Muton válasza Dictator^ (#212) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

pontosan! egy ntfs-es gyors format egy tökéletes megoldás a leharcolt rendszernek :R

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#214) Aaron14 válasza Aaron14 (#211) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

:O UP a #211-nek.!!!!

[Szerkesztve]

(#215) Dictator^ válasza Aaron14 (#211) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

c meghajtodról minden el fog tünni, és mivel iderakod a windows-t , teljesen tiszta lappal indulsz.

(#216) Aaron14 válasza Dictator^ (#215) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Ok ,de a format útjára lettem volna kiváncsi ,de asszem akkor törlöm és újra megcsinálom.

(#217) 5teve válasza Aaron14 (#211) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

akkor mikor felajánlja a javítást, akkor nyomjál esc-et, és utána kövesd az utasításokat, mert onnan egyértelmű. (szerintem). a ''szeméttel'' ne törődj, hanem kérjél formázást a következő lépésben, lehetőleg ne gyorsat, és NTFS-t.

(#218) Muton válasza Aaron14 (#214) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

figyu, a 212-ben le van írva
install lemez berak, a kurzorrala az eddigi c: -dre mész (amiről már lementeted az adataidat), utána nyomsz egy T (vagy L) billentyűt, majd egy entert és egy L (vagy T) billt. ekkor az install letörölte a régi C:-det
ekkor a kurzorral kijelölöd a nem partícionált tarületet , enter, és álassz egy gyors formatot (ntfs)
kb ennyi
fajből ment, nem biztos, h minden pontosan van

a régi adatok nem befolyáolnk semmit

(#219) Muton válasza 5teve (#217) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

miért kllene teljes formázás :F

mod: #220: végül is nekem is :) felőlem le is wipe-olhatja előtte :DDD

[Szerkesztve]

(#220) 5teve válasza Muton (#219) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

végtére is, mindegy nekem... :)

a lényeg, hogy valóban részletesen le van írva, és ha a törlést választja, akkor a következő lépésben biztos felajánlja a formázást, és akkor a régi adatai nem zavarnak be.

(#221) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Mondjatok már nekem Winchester figyelő progit! A hdd-m állapotára lennék kíváncsi. :U

(#222) (Bundás) válasza Sátán44 (#221) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

HDsentinel: [link]

(#223) Muton válasza Sátán44 (#221) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

bármilyen program jó, ami a smart adatokat ki tudja olvasni. pl everest/aida, speedfan, mbm
viszont ved figyelembe, h a gyártók eltérő adatokat használnak a smartban, így lehet egy zsír új vinó minősítése is kritikus

(#224) asound

asound
(őstag)

Sziasztok!

Feltelepítettem a Halot WinXP rendszerre, a konfigom Sempron 2800+, Abit NF7 alaplap, 1 GB RAM, GeFORCE 6600GT videókari. A problémám az, hogy a játék bizonyos időközönként kilép winbe hibaüzenettel (exception-->gathering exception data - bár aztán nem ír ki semmit hiába várok). Próbáltam feltenni patchet, megmaradt a hiba, frissítettem vidikártyadrivert (most 84.21-es van, próbáltam újabbat és korábbit is) de hasztalan. Megpróbáltam kilőni a Refreshlockot, az sem segített, és igazából senkinél nem fordult még elő pont ez a probléma. Szóval akinek van vmi kreatív ötlete, kérem ossza meg velem...anno csak gyengébb konfigon volt szerencsém a játékhoz, jó lenne megint végigtolni. SEGÍTSÉG! :R

Az élet négy magnál kezdődik.

(#225) Exakt

Exakt
(fanatikus tag)

Lehet egy kicsit abszurd lesz a kérdés, de nem tudja valaki hogy a Mozilla jelszókezelő-je melyik file-ba tartja a nickeket a hozzatartozo jelszoval? bár nem hiszem hogy nyomtathato formaban tárolja...
egyszeruen arrol lenne szo, hogy koltoztetem a windows-t egy masik vinyora, de annyi account-ot nincs nem nagyon akkarodzik papirra irni....
szoval valami rugalmassabb megoldas kellenne...
thx

(#226) (Bundás) válasza asound (#224) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

1, Tápegységed?
2, Alaplap-, platformcsere esetén teljes Windows újraindítás javasolt
3, Stabilitás teszt (Prime95 -> Torture Test -> Maximum Heat Blabla)

(#227) (Bundás) válasza Exakt (#225) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Hivatalos oldalon:

''Ha a Mozillában titkosított jelszavakat használsz, a Mozilla-profilmappából másold át az xxxxxxxx.s és a key3.db fájlokat a Firefox-profilmappába. Nevezd át az xxxxxxxx.s fájlt signons.txt névre.''

Tehát ezen két fájlt lemented, majd telepítés után visszamásolod, talán működik.

(#228) davidboy

davidboy
(lelkes újonc)

Sziasztok!
A problémám a következő:
Egy gyári game CD-m 2,7% olvashatatlan. :O Ezt a Nero-val le is ellenőriztem. Van valamilyen mód erre hogy kijavítsam mer nem szeretném megint megvenni.
Előre is kössz!

(#229) (Bundás) válasza davidboy (#228) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Lemez tisztítás, próba esetleg egy márkásabb olvasóval...

(#230) PazsitZ válasza davidboy (#228) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Nekem régen volt hibás cd-m. Sehogy sem tudtam leszedni az adatot róla. Aztán kipróbáltam valamiért az ezer éves Volkov Commanderrel, igaz sokáig tökölt de leszedte az adatot. A miértjét máig nem értem hogy, de VC leszedte ugyanazzal a meghajtóval, amit a win és total commander nem tudott.

És főleg Bundás által ajánlott dolgokat érdemes megpróbálni.

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#231) drage

drage
(újonc)

Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem!

Az egerem folyamatosan elugrál a helyéről vagy a felső sarokba vagy csak arrébb ugrik egy jo nagyot!vettem uj egeret azzal is ugyanez történt...többféle egeret próbáltam már usb/ps2 de nem sikerül megcsinálni..kérem valaki segítsen. :(( :O :O

drage

(#232) Winner_hun válasza drage (#231) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Milyen egérpad? Milyen egerek?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#233) föccer válasza drage (#231) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

optikai eggérröl van szó igaz? Ha igen, akkor valami matt felületen kell használni, mert a cillogó, lakkotot felületen 'meghülyül'. Valami csisziolt, de nem festett, lakkozott fatábla megfelel.

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#234) Ribi válasza föccer (#233) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

textil egérpad: ~100ft.

(#235) drage válasza föccer (#233) üzenetére

drage
(újonc)

Igen optikai egér.de az a baj hogy régebben nem volt ilyen probléma...csak kb 2hete jött elő és már mindet próbáltam ....még a gépet is ujraraktam miatta,szal télleg nemtudom...az egérpadon meg még rosszab a helyzet...:S

drage

(#236) drage válasza Winner_hun (#232) üzenetére

drage
(újonc)

Genius egerek, egyik usb meg 2db p2es.és egész eddig semmi baj nem volt.egyik napról a másikra meghülyült..egérpad meg valami noname cucc.

drage

(#237) VladimirR válasza daa-raa (#197) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

van, de a windoze beepitett drivereit jobb szeretem mellozni, mert ogl-t semmilyen formaban, d3d-+t -pedig csak a hivatalos drivereknel lenyegesen lassabban tudnak

szoval tovabbra is keresnek winxp-s drivert nvidia riva 128/128zx-hez

[Szerkesztve]

(#238) Winner_hun válasza drage (#236) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

érdekes problénma, lehet az egerek oőptikájával van valami. Másik gépnél is ugráélnak? Milyen egérpadot használsz?

(#239) drage válasza Winner_hun (#238) üzenetére

drage
(újonc)

Más gépeknél jok ezek az egerek....az egérpadot meg nem használom mert ugy mégrosszabb......akkor kezelhetetlen a dolog :((( kb 1 hete raktam ujra a gépem mert már annyira idegesített...

drage

(#240) Winner_hun válasza drage (#239) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

lehet, hogy döglődik az alaplap azon része:( Gar van rá?

(#241) liquidmoon

liquidmoon
(fanatikus tag)

Fákkk :((( Van 1 AI ASUS K8N-E Deluxe S754 alaplapom 64bites xp-vel. Megrendeltem az internetet, de nem megy. Összedugtam a modemmel a gépem, de az xp nem látja a hálózati kártyát sem.(alaplapi) Sőt az everest és a sandra sem írja ki. De ha bedugom, akkor pirosan világít hátul a csatlakozónál és a modem ledje is világít, hogy csatlakoztatva lett. Ja, ha cmd-be ipconfigot írok, akkor kiírja, hogy nincsen. Pedig elvileg kellene lenni, ha van hálózati cucc, nem? Vmi ötlet? Fontos lenne, mert már 5napja szívok vele. :O

(#242) L3zl13 válasza VladimirR (#237) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

DriverGuide-ot nézted? Van fent egy pár ami állítólag működik. De persze biztosat csak teszt után lehetne mondani...

Aki hülye, haljon meg!

(#243) yooccoo válasza liquidmoon (#241) üzenetére

yooccoo
(tag)

biosban be van kapcsolva az int. hálókártya?
a piros szín nem egészséges, zöldnek kéne lennie

[Szerkesztve]

(#244) drage válasza Winner_hun (#240) üzenetére

drage
(újonc)

Jaja garis a gép mer kb 3hónapja vettem...viszont ma bevittem egy fősulira és ott meg egy régi rossz egérrel meg simán működött.....nem értem egyszerüen nem.Mit csináljak visszavigyem?? :O :O :O

drage

(#245) liquidmoon válasza yooccoo (#243) üzenetére

liquidmoon
(fanatikus tag)

persze ;] Meg sztem akkor nem is világítana :F De már csináltam BIOS defaultot is, meg mindent

(#246) asound

asound
(őstag)

Sziasztok!

Használ valaki Hama AM 2000-es USB egeret? Nekem ilyen van, de nem működik rendesen. :( Sokszor megakad a mutató, nem működik a kijelölés, valamint sokszor a szimpla kattintást duplának veszi. Próbáltam Win reinstallt (nem csak emiatt :) ) de a probléma megmaradt. Lehet esetleg valahonnan drivert letölteni hozzá? Sokáig kerestem de nem találtam megfelelőt...

Az élet négy magnál kezdődik.

(#247) VladimirR válasza L3zl13 (#242) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

ott ugy remlik csak nt4-hez valot talaltam

(#248) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

Hello!

Van nekem néhány régi gamepadom és joystickom (na nem olyan régi), csak az a baj hogy mind a régi 15tűs nyomtatóportot használja, és nekem USB-s kéne. Lehet valahol venni ilyen átalakítót, nem akarok új cuccokra költeni ha a jól bevált cuccaimon lehetne ily módon segíteni. :F :R :F :R

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#249) Muton válasza Djuree (#248) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ha jól tudom, akkor lehet, de ha mégsem, akkor veszel egy PCI -os nyomtatóportot és máris van kettő. kb 1500 HUF lehet, vagy még annyi sem

mod: nyomttó porton nem game portot akarsz érteni?
mert akkor venni kell pc bontóbn 500-ért egy olyan kártyát, (háló, hang) amin van game port

[Szerkesztve]

(#250) Djuree válasza Muton (#249) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ok, kösz, megnézem :C

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.