megpróbálom újra nforce3as floppyval hátha, csak előbb renbe kell szednem a patás vinyómat.
nincs vmi boot progi, ami úgy ahogy van kedeti állapotba varázsolja a vinyómat? lehet az kéne már. csak ma, pl. min. 50x indítottam el a win telepítést stb...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
bazza
(tag)

bazza
(tag)
még vmi. biostba be kell kapcsolni a ''RAID nVidia ROM'' cuccost? (egyáltalában mi ez?)
sőt be kéne egyáltalán vmi mást még bioszban kapcsolni? (sata interface az bevan alapból)
Üdv.
Laptop kérdésben továbbra is várom a javaslatokat : [link].
Köszi.
http://www.flickr.com/photos/schbence/

golyani
(őstag)
vki helpeljen!!!!!
HP Pavilion dv5-1080eh

zoltanz
(PH! kedvence)
Floppy helyett ha már van mért ne használjunk pen drive -ot BIOS frissítésre. Kipróbáltam. A BIOS ban van egy lehetőség ki lehet választani mely eszközök közűl sorrendbe mi idúljon el a rendszer bekapcsolásakor. Van a User's Manual szerint ilyen opció a Boot Menu/Removable Device között USB-FDD, USB Zip/Flash. Az a probléma, hogy ezeket nem ismeri fel nem találja. Az alaplap ASUS ha külső winchester -t használunk igazság szerint a Main Menu -ben az meghajtóknál és A: -ként indulhatna, fel kell hogy ismerje az USB -n keresztüli meghajtót de ez sem szuperál.
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
miért ne frissítsük win alól a BIOS-t? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
hy, valaki megtudná mondani h az AerCool AeroEngine Sr.-Bs. gépház ajtaja zárható? köszi
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

bazza
(tag)
nah én kihalok. patás vinyón lévő XP-n leformáztam a satás vinyót. van egy aktív partíció a leendő winnek, és egy logikai. ok, mondom hátha most sikerül. Patát kihúzom, xp cd boot, F6 driver be, és ismég megáll ott az egész, hogy: Vizsgálat: 238473MB lemez:0 id:0 bus:0 nvatabus...
mi a .... csináljak?

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ha nem RAID-re telepíted a Win-t, akkor nem is kell telepítéskor SATA drivert adnod a telepítőnek.
Si vis pacem, para bellum.

bazza
(tag)
tehát ha én csak simán a satán akarom használni a wint (patát nem akarom), akkor nemkell biszbaszolnom a driverrel sem és menni fog?

bazza
(tag)
ha nem rakok be driver floppyt akkoris ugyan ez megy, csak akkor a ''vizsgálat''-nál nvatabus helyett atapi van... 

bazza
(tag)
M E G V A N!!!
bioszban be kellett kapcsolni a RAID option ROM-ot és így már úgynéz ki mennifog!

bazza
(tag)
az xp felment hiba nélkül, viszont boot után csak nagy fekete képernyőt látok...
Hmm. Amúgy a procihűtőnek merre kéne vinnie a levegőt? Nekem az alaplap (a proci, a borda) felé fúj, egy papírlappal teszteltem. Ez oké?

khalox
(őstag)
Őő...
nem hinném, hogy OK lenne. Kifelé kellene fújnia...
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox
az így elég gáz, mert a winyó, meg vid. kari. által termelt hőt a prociba nyomja meg amúgy is melekszik szegényke és háááttt... fű. sürgősen csinálj vmit (sztem!)
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

-FreaK-
(őstag)
Procihűtőnél mindíg az alaplap felé kell fújnia a ventinek!
Feltéve ugye ha a venti az alaplap síkjával párhuzamos van a bordára szerelve^^
tyűűűűűha, akkor nálam van gáz! 
ja nem, bocs akkor én mondtam rosszul 

khalox
(őstag)
Jééé... tényleg... Nincs ott semmi gáz... nézd meg jobban... (más nem... a matrica van felfelé
)
Bár ez itt a laptopon tényleg kifelé fújja...
[Szerkesztve]
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

7heaven
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Egy olyan egeret szeretnék venni, amely nem görgős hanem
a görgő helyett gomb/pöcök van és azt lehet használni
görgetésre (fel- illetve lenyomással). Ezen kivül optikai.
Az ára max 5000Ft.
Ha jól tudom ilyen pl az
IBM Optical 3-Button ScrollPoint
egér is.
De nem fontos hogy IBM legyen.
thx

7heaven
(lelkes újonc)
Valaki pls! 

Zoza24
(senior tag)
sziasztok!
remélem tud vki segíteni,egy xml kiterjesztésű fájlt szeretnék megnyitni olvasáshoz,hogyan tudnám ezt megtenni?
Forza Italy!
(#2026) TriackFeri válasza Zoza24 (#2025) üzenetére
- Privát
- 2006-09-24 21:39:48

TriackFeri
(fanatikus tag)
Nálam az ilyen kiterjesztést a böngésző nyitja meg( firefox, explorer).
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
Létezik olyan progi ami felváltja az ébresztő órát?
Ha igen akkor kellene pár link 
(#2028) Zoza24 válasza TriackFeri (#2026) üzenetére
- Privát
- 2006-09-24 21:53:25

Zoza24
(senior tag)
sajnos nekem igy azt irja,a lap nem jelenithető meg
Forza Italy!
hogy érted hogy felváltja? ha a géped nincs bekapcsolva akkor nem váltja fel 
milyen ébresztőóráról beszélsz? rendes csörgőóra? 
JetAudio-ban is van ébresztő funkció... de így külön ilyen progim nincs
de biztos létezik, éljen a google!!!
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Használj Html szerkesztő progit. 

Zoza24
(senior tag)
pl?
Forza Italy!

tomcsi23
(PH! addikt)
Ha egy adott időzítés a cél, akkor a biosban is be lehet állítani, hogy mikor kapcsoljon be a gép. Ha alapban hangos, erre is fel lehet kelni, ha halk a gép, akkor valami hangos winfos hangot kell beállítani. 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Dreamweaver progira voksolnák.
De szerintem, ha beléps a Total Commander nevezetű programba és ott F4-et nyomsz az xml-re, akkor tudod szerkeszteni (sima notepad). 
Erre már gondoltam én is. De nem így akarom megoldani, hanem erre írt progival.
Jó lenne valami mp3-ra kellni, nem valami windos hangra.
Bár tudom, hogy meglehet oldani, hogy elinduljon induláskor valami mp3, de akkor minden restartnál...
[link]
innen letöltheted
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
thx.
Esetleg nem tudsz valami ingyenesen használhatót is?
Sajna ez a progi csak 30 napig használható. 

LeC
(PH! kedvence)
Chameleon Clock 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

nat
(senior tag)
szvsz winfos
xp-ét használsz?
sok rajta már a szemét, prbáld törölni a fölösleges fájlokat+delfrag ha igy sem jó akkor telepit.

tope
(őstag)
Egy XP-s gépre ráakarok dugni egy USB-s eszközt (Pendrive USB1.1, 2.0, fényképezőgép) de a gép meg se nyikkan. Ha az eszközkezelőből kitörlöm az USB-s vezérlőket majd a hardverváltozások keresésre rányomok, akkor újra feltelepíti az USB vezérlőket, de ezekután se látja a gép az eszközöket (korábban működött az USB)
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

nat
(senior tag)
Evvel a fényképezőgéppel müködött?
Másik usb bemenettel is csináltad?
Más usb eszközt lát?
[Szerkesztve]

tope
(őstag)
Igen, igen, nem (próbáltam 2 Pendrive-val is: egyík az csak USB1.1-es (MP3 lejátszó) a másik 2.0-ás) Nem mai gép így csak az alaplapon található USB csatlakozás van hátulra kivezetve.

nat
(senior tag)
''így csak az alaplapon található USB csatlakozás van hátulra kivezetve.''
kivezetve vagy rajta van az alaplapon?
Házadon van usb csati?
[Szerkesztve]

tope
(őstag)
Kivezetve (lehet, hogy ez unta meg az életét, mármint a kábel
, megnézem egy másikkal)
Nincs, hát hogyis mondjam nem mai darab a gép 433MHz-es fekvő házban 
[Szerkesztve]

nat
(senior tag)
Vagy proszáld meg másik slotra dugni kéne még 4db slotnak lenni.
Ha nem akkor frissitsd a via chipsetet.
Más ötletem nincs.

pjtr
(fanatikus tag)
sziasztok!
Honnan lehetne Asus A7N8X-E deluxe alaplaphoz drivereket leszedni?
Win XP-hez kéne, de az asus honlapján csak a LAN-hoz tartozót találom, meg ide-sata drivert.
Hang az ÓHNE xp-hez.
[link]
Ha tudnátok nekem linkelni, azt nagyon megköszönném!!
(sajnos eltünt az alaplapi lemez)
köszi peti

pjtr
(fanatikus tag)
hát biztos szar ment a szemembe, de én nem találom 
Linkeld már be lécci
köszi peti