Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#101) Aktive96

Aktive96
(kvázi-tag)

Sziasztok, lenne egy kérdésem, használni akarom a mIRC-t, gépen fönt van a zonealarm suit, engedtem a progit hogy csatlakozon a netre, de amikor probáltam egy irc szerverhez csatlakozni akkor nem engedi a Zonelarm, kérdés: vmi spec. engedély(beállitás) kell ehhez? köszönöm

(#102) FehérHolló válasza Aktive96 (#101) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én a server-nél is kipipáltam a két kérdőjelet (bár tök fölöslegesen). mIRC-et pedig átengedi. Próbáld meg, hogy bepipálod te is ezt a kettőt még plusszban, ha még mindig nem működik, akkor nem Zonealarmmal van a probléma.

Ember embernek farkasa.

(#103) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Kéne nekem egy olyan videovágó program,amivel a tvtunerrel felvett mpeg2 file-t tudnám xvid-be kódolni.Valamiért lett 2 oldalt és alul egy fekete csík, (nem tudom hogyan) ezt is le akarnám vágni!

(#104) Aktive96 válasza FehérHolló (#102) üzenetére

Aktive96
(kvázi-tag)

hát pedig ZA a hibás, kivan pipálva minden, kikapcsoltam a ZA-t akkor a mIRC müxik!

(#105) daa-raa válasza ToBeY (#103) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

VirtualDubMod. Itt kiválaszthatod a számodra szimpatikus szervert, ahonnan le akarod tölteni: [link]

És itt van hozzá egy javítás, amit csak simán ki kell csomagolni a VDubMod könyvtárába: [link]

Si vis pacem, para bellum.

(#106) ToBeY válasza daa-raa (#105) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Vdubmod-al az a bajom hogy nincs audio fül mint a sima vdub-nál. És nem tudom állítani így az audio minőségét

(#107) daa-raa válasza ToBeY (#106) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A Streams -> Stream List-nél van(nak) az audió sáv(ok). Szóval mindent megtehetsz vele, amit a VDub-bal.

(#108) .: JuSzT :.

.: JuSzT :.
(őstag)

Fontos :

Miért nem megy semmiféle képernyőkimélő nekem ?
Bármilyet feltelpitek, nem indul el, akárhány percre rakom.

Brazos

(#109) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Szevasztok!!

Na megoldottam a proci rendes hűtését ,de mivel pasztás lett pár tű és pár lyuk vagy mi így nemtudom ez okoz -e maradandó károsodást vagy valami gubencot. Letakarítottam ,de így az alján maradt egy nagyon pici. Szerintetek lesz vele valami porbléma vagy ha rendesen működik a gép akkor semmi baja nincs?

Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

(#110) _Lacos_

_Lacos_
(tag)

üdv
derékszögű molex-csatival találkozott már vki? Létezik ilyen egyáltalán? Hol lehet kapni?

HyperSuperMegaTechGhettoBlasterGamerKing

(#111) virkir válasza Aaron14 (#109) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Ha normál fehéret használtál akkor semmi baja nem lehet, ha az ''ezüst''tartalmút az okozhat rövidzárlatot.
A procit nyugodtan le lehet mosni foltbenzinnel, oldalára fordítod és kicsi ecsettel folyatod rá ami szépen lemossa.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#112) -Nemtom-

-Nemtom-
(senior tag)

valaki tudna segiteni 1 bootlemez elkészitésében? nincs fdd-m és csak arra engedné megcsinálni :( egy firmwareröl lenne szo..
[link]

ezt kéne floppyra kicsomizni és feltölteni valahva berarolva v. zipelve. elég sürge lenne

[Szerkesztve]

" Volt egyszer egy ország, a gyengét szétzúzták. Nem adjuk csak próbálják. Mert lesz egyszer egy ország! " Vozal -> http://href.hu/x/b21h ►►►►►►►►►►Eladó cuccok: http://href.hu/x/ab8p◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄

(#113) Aaron14 válasza virkir (#111) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

Hát én nem nagyon merek ilyeneket csinálni, de leszedtem a tákről és a lyukakból a 95%-át ami asszem ezüst tartalmú és csak a proci alján van egy kicsi. De téleg nem merem mert ha tönkre megy akkor...
Ha eddig enm volt baja ezek után sem lesz?

(#114) FehérHolló válasza Aktive96 (#104) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nálam teljesen új a rendszer, most lett minden feltelepítve, Zonealarmon pedig csak ezt a 4 dolgot pipáltam be mIRC.exe-hez, és működik.

Szerk: Magyarán szólva: nincs több ötletem.

[Szerkesztve]

Ember embernek farkasa.

(#115) TriackFeri

TriackFeri
(fanatikus tag)

Valaki megtudná nekem mondani hogy a videókártyámon milyen dugó van? s-video vagy vivo?
Asus Extreme AX700 Silencer/TD/256MB

[Szerkesztve]

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#116) Met válasza TriackFeri (#115) üzenetére

Met
(őstag)

Nincs ráírva?:)

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#117) TriackFeri válasza Met (#116) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Nincs.
Volt annyi eszem hogy megnézzem :))

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#118) TriackFeri válasza TriackFeri (#115) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Erről a kártyáról van szó [link]

(#119) _Lacos_ válasza TriackFeri (#118) üzenetére

_Lacos_
(tag)

nem vivo-s, mert akkor TVD lenne a típusa

HyperSuperMegaTechGhettoBlasterGamerKing

(#120) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Sziasztok!!!

Olyan kérdésem lenne ,hogy adott egy Sennheiser MX55 STREET és egy Samsung YP-T7V(256MB) lejátszó.
Na most néha csinál olyat ami naggyon ritka, télleg de néha előfordul ,hogy egy kicsi pillanatra nagyon rövidre oylan mintha a zene ''megcsuklana'' vagy nem tudom miylen ez a hang ,de olyan mint amikor egy zene naggyon alacsony bitrátájú de ez tart úőgy negyed másodpercig vagy még addig se.
A másik ,hogy néha berezonál a füllhallgatóm és ha kicsit megütögetem utána jó, mit csináljak vele, mert nem vészes és eddig összesen kétszer fordult elő.
A harmadik pedig ,hogy ha leejtem a lejátszót véletlen ,akkor kicsit ufrán viselkedik, persze ez nagyobb esésre érvényes. Ilyenkor lehet a memóriájával gond van? Mert akkor utána nem lehet nomrálisan néha szinkronizálni meg iylenek.

Más: Ha a procim ami egy AMD Athlon 3200+ pasztás lett pár tűje és az alaplapon pár lyuk és a 95%-kát leszedtem csak a proci lapkán van egy pici akkor ezeknek lehet útólag károsodása vagy okozhat valami hibát?

Na előre is köszi ,hogy segítetek!!

[Szerkesztve]

(#121) TriackFeri válasza TriackFeri (#118) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Abban tud valaki segíteni hogy hol tudok ehez kapni rca átalakítót? 7tűs.

(#122) Aktive96

Aktive96
(kvázi-tag)

szeretnék olyan email cimet csinálni, pl: andras@szabo.com , ilyet hol lehet csinálni?

(#123) Aaron14 válasza Aaron14 (#120) üzenetére

Aaron14
(senior tag)

#120 -as kérdéseimhez tenném még hozzá.

Érdemes -e termékregisztrálni a hp nyomtatóm? van-e valami előnye.
másik hogy az alap winhangfelvevő miért nem akar felvenni még ha a mikrofon be is van dugva? egyszerűen rá sem lehet kattintani a felvevő gombra.

(#124) -Nemtom- válasza -Nemtom- (#112) üzenetére

-Nemtom-
(senior tag)

help vki. pliz :O

" Volt egyszer egy ország, a gyengét szétzúzták. Nem adjuk csak próbálják. Mert lesz egyszer egy ország! " Vozal -> http://href.hu/x/b21h ►►►►►►►►►►Eladó cuccok: http://href.hu/x/ab8p◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄

(#125) daa-raa válasza Aktive96 (#122) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ahhoz először regisztrálnod kell a szabo.com domain-t (ez nem fog menni, mert már foglalt), és csinálnod egy saját mailservert. Tehát: sehogy.

(#126) syn7h37ic válasza -Nemtom- (#112) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha van pendrive-od, akkor csatlakoztasd a gépre, majd a meghajtó betüjelét módosítsd ''A''-ra.
Innentől már sima ügy, az önkicsomagoló szoft azt hiszi, hogy floppy. és úgy i fogja megcsinálni, hogy bootolhatsz róla.Már ha tud usb-ről bootolni az alaplapod.
Nekem működött, egy másik ok miatt kellett ilyent csinálni.

(#127) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Vdub-ba hol lehet a video felbontását átállítani?

(#128) daa-raa válasza ToBeY (#127) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Filterekhez hozzá kell adnod a Resize-t.

(#129) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

#120 és #123-ra valaki plz

(#130) -Nemtom- válasza syn7h37ic (#126) üzenetére

-Nemtom-
(senior tag)

pendriveom sincs :( és holnapra meg kéne csinálnom

(#132) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Az a baj hogy nem én csináltam ,de megkérdezem tőle. De már kétnapja így megy akkor most ezekután lenne baja? nemhiszem, vagy szerinted?:S

(#133) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali mindenki.
Olyan kérdésem lenne, hogy egy sata-II winyót bele lehet-e rakni egy Intel 865-ös lapba. sata1 van rajta. Kezeli-e, avagy sem?

(#134) syn7h37ic válasza -Nemtom- (#130) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát...
esetleg megpróbálhatod a subst parancsot, de nem valószínű, hogy jó lesz.
először futtatás: és beírod cmd
ez előhozza az xp parancssorát

Tehát: subst a: c:\floppy
Ahol a c meghajtón egy floppy könyvtárat hozol létre. így lesz egy virtuális drive-od, amit a kommander is lát önálló drive-ként.

[Szerkesztve]

(#135) shteer válasza syn7h37ic (#133) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

be lehet, kezeli. sata1 ként fog működni

(lehet jumperelni kell, nekem samsungom van, azt elvileg kell)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#136) Borisz76 válasza syn7h37ic (#133) üzenetére

Borisz76
(senior tag)

Igen , kezeli. Természetesen csak a lassab SATA 1 -es specifikációkban megjelölt tempóban fog működni. A teljes tempóhoz SATA2-es csatlakozós alaplapra kellene kötni.

shteer megelőzött :C

[Szerkesztve]

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#137) virkir válasza -Nemtom- (#130) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Mondj valamit hova töltsem fel, reggelre megcsinálom, de emilbe is el tudom küldeni, nem túl nagy a méret.

(#138) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy!

Egy olyan kérdésem lenne, h xp sp2 oprendszer alatt, hogyan tudok 1 megosztott mappát olyan jogokkal és belépési névvel és jelszóval ellátni, mintha pl 1 ftp helyhez akarsz csatlakozni?

Tehát amit el szeretnék érni, h amikor a józer megakarja nyitni a mappát, akkor felhasználónevet és jelszót kérjen! Valamint ne legyen csak olvasási joga!!!

Előre is THX!!! :R

Üdv!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#139) virkir válasza virkir (#137) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Elküldtem

(#140) -Nemtom- válasza virkir (#139) üzenetére

-Nemtom-
(senior tag)

kössze :R

(#141) syn7h37ic válasza Borisz76 (#136) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi mindenkinek :R :C :DD

(#142) Aaron14

Aaron14
(senior tag)

Sziasztok!!!

Van egy Hp PhotoSmart 8150 és egy Hp Scanjet 3970 scannerem, na msot rötént egy eset hogy másolni akartam egy dokumentumot közvetlen de a szkenner feje megakadt kihúztam. Aztán javíottam a szoftverét. Azóta kiírt ,hogy valami skint hiányol. Ez nem tetszett így újraraktam a nyomtató és a szkenner szoftverét is. Na az még több problémát okozott és így rendszer-visszaállítást csináltam és ez pedig még jobban elrontotta :S
Nem talál fájlokat, mappákat, újratelepítésnél pedig jópár szoftvert nem tesz fel. Most ezzel mi a p.csa van? Már kezdek ideges lennni :@

(#143) fero02 válasza fero02 (#138) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vki please!!!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#144) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Nem tudok belépni a neptunba. Nem lehet clickelni a Remote Desktop Web Connection oldalon a Connect - ra.
Help! :F

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#145) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Sikerült tovább lépni, de nem enged be.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#146) REDeath válasza fero02 (#143) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez inkább Xp topicba való:D [link]

De windowsban tudtommal nem lehet mappához jelszót rendelni, én is próbáltam de nem lehet eg felhasználónak. Csak úgy lehet hogy te vagy a rendszergazda, és más felhasználó ha meg akrja nyitni akor kér jelszót... ezt meg ha megvan megflelő felhasználó akor jobb gomb és ott a megosztás és biztonság fülön tudod.
De lehet hogy ezt is csak hálozaton lehet, mert én ilyet csak suliban csináltam a számtechteremben, ott meg ugye szerverek stb...
De elvielg ha van a rendszergazdán kívűl egy nem rendszergazdai jogokkal felruházott user profile akor lehett kódolni de csak a rendszergazdának, és ha egy másik rendszergaza lép be akor az igyis ugyis látja.

(kivéve a hálózatban ha a szerver tartja nyilván a usereket, az a rendszergazdákat is külön sorolhatja, de mindez semmit se ér ha helyileg jelentkezel be)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#147) tusi74

tusi74
(őstag)

Nektek jönnek az értesítő e-mailek? Mert nekem nem, pedig mivel hirdetek, nagyon kellene.

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#148) simii

simii
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Melyik a jobb konfig? (erősebb)

-core duo T3500 1.66 GHz + NVIDIA GeForce Go 7400 with TurboCache supporting 256MB
vagy
-core duo T2400 1.83 GHz + Nvidia GeForce Go 7600 with 128 MB

Life is short. Play more.

(#149) Brae

Brae
(őstag)

''Max CPUID Value Limit''
Ez mit jelent a BIOS-ba?

simii szvsz a második izmosabb

[Szerkesztve]

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#150) Hydra SR válasza tusi74 (#147) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Nekem jöttek kb 10 napja, mikor még úgy volt beállítva a hirdetésem. Gondolom senior tagként nem kell magyarázni, hogy a hirdetésben be lehet állítani:) Viszont mostanában voltak újítások, azóta nem próbáltam.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.