Nem, itt nincs játék. Van egy hálózati Dos számlázóprogram és egy hálózati windows-os alkatrészkatalógus, ezek között váltanék...
Minél jobb tévék a boltokban - annál szarabb műsorok a tévében
(#1001) Fonák Tamás válasza LeC (#998) üzenetére

Nem, itt nincs játék. Van egy hálózati Dos számlázóprogram és egy hálózati windows-os alkatrészkatalógus, ezek között váltanék...
(#1002) LeC válasza Fonák Tamás (#1001) üzenetére

celeron proci?
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►
(#1003) Ribi válasza Fonák Tamás (#1001) üzenetére

Lehet hogy le kellene tiltani a page filet, hogy semmit se akarjon kiirni a vinyora, hanem csak a memoriaban tarolja ezeket.Bar valszeg van eccerubb megoldas is.
Okés, a sok hozzászólással én is egyetértek, marad a Dell, köszönöm 
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

Senkinek nincs otlete web tartalom szures-re nem site enged/tilt nélkül?
Nincs vmi progi ami blokkolna a megnyilo felnött trtalmu weblapokat vagy ha bizonyos szavakr ratalal akkor az titana? Egy ismerosom kert meg, hogy tiltsam le a gepen pl azt hogy a googlebe ne tudjon ilyeneket keresgelni a fiacskaja...de fingom sincs hogy lehetne ezt kivitelezni. Vannak egyaltalan ilyen programok? En eddig csak site tilto meg engedo alkalmazasokat talaltam, ami alapbol benne van az iexplorerbe is.
Otlet?
ˇ7ˇ - out of office -
(#1006) Fonák Tamás válasza LeC (#1002) üzenetére

Igen, Celeron.
Hogyan lehet a lapozófájlt letiltani? 

próbáld meg internet explorer topicban.
(#1008) LeC válasza Fonák Tamás (#1006) üzenetére

na akkor az lesz a bibi. Cerkánál nálam is voltak hasonlo gondok, azért is váltottam anno pentiumra.

pdf-t mivel lehet szerkeszteni az Adobe blablabla-n kivul? Vmi freeware erdekelne elsosorban, de vmi shareware is jo lenne
hobizoli
powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com
(#1010) LeC válasza Fonák Tamás (#1006) üzenetére

miért akarod letiltani?
A lapozófájl konfigurálása
Széles körben elterjedt az a (tév)hit, hogy nagy mennyiségű fizikai memóriával rendelkező gépeken gond nélkül le lehet tiltani a lapozófájlt, hiszen a memória sokkal gyorsabban írható és olvasható, mint a merevlemez, a Windows pedig ''úgyis'' használja a virtuális memóriát, ha kell ha nem.
Az állítás annyiban igaz, hogy a memória gyorsabb, mint a merevlemez. Lapozófájlra viszont szinte bármikor szükség lehet. Ha pontosan akarunk fogalmazni, rendelkezésre álló fizikai memóriára lehet bármikor szükség, ez azonban magával hozza a lapozófájl szükségességét. Miért? A Windows mindig megpróbál a lehető legtakarékosabban bánni a memóriával, mert ki tudja, mikor jön egy alkalmazás, aminek hirtelen sok szabad memóriára lesz szüksége az induláshoz. Éppen ezért a Windows amit csak lehet kilapoz, hogy minél több memóriát tartson ''készenlétben''. Egyetlen esetben tilthatjuk le nyugodt szívvel a lapozófájlt, ha a rendszerben bőven van fizikai memória (1GB vagy több), és biztosak vagyunk benne, hogy soha nem fogunk olyan programot futtatni, mely esetleg kifut ebből a mennyiségből. A mai erőforrásigényes programokkal szerzett tapasztalatok azonban azt támasztják alá, hogy lapozófájlra bizony bármikor szükség lehet. Akkor hogyan is konfiguráljuk a legjobb teljesítményre lapozófájlunkat?
Ha megoldható, a legjobb megoldás, hogy eleve külön partíciót szenteltünk erre a célra, vagy külön lemezegységen foglal helyet a virtuális memória. Ezután ki kell számítanunk, körülbelül mekkora lapozófájlra lehet szüksége rendszerünknek. Ez egy általánosan elfogadott ''szabály'' szerint a fizikai memória másfél-kétszerese. A lapozófájl fix mérete azzal az előnnyel jár, hogy a Windows nem változtatja dinamikusan a méretét, ezáltal nem töredezik, nem lassítja az elérés sebességét. Érdemes megjegyezni, hogy a dinamikusan kezelt lapozófájl mérete is ''állandó'', a Windows csak akkor növeli meg azt, ha már nem tud több adatot kilapozni, ezt a rendszer egy tálcáról felugró üzenettel is jelzi.
A lapozófájl konfigurációs lapjához kicsit kacifántos az út: ''Vezérlőpult-Teljesítmény-Rendszer'', majd a felbukkanó ablakban kattintsunk a ''Speciális'' fülre, itt a ''Teljesítmény'' résznél a ''Beállítások'' gombra, majd az ezután felbukkanó ablakban szintén a ''Speciális'' fülön található ''Virtuális memória-Módosítás'' gombra. A kívánt értékek megadása után nyomjuk meg a ''Beállítás'' gombot, majd az OK gombok használatával hagyjuk el a párbeszédpaneleket. A rendszert ezután újra kell indítani.

Üdv!
Milyen netet lehetne XVI. kerületbe igényelni, ahol nincs UPC, és telefonvonal sem?
Köszi 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

vmi műholdasat 

G O O G L E ! ! !
[link]
''Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska...''

pl. websense nevü progi pont ezt csinálja, netes adatbázisok alapján kategorizálja és felhasználókra beállithatóan szüri az oldalakat és a tartalmakat.
By(e) Tothbe

volt valami progi, amit sokan ajánlottak itt ph!-n.
Talán Anyreader volt a neve, de nem tuti.
By(e) Tothbe
(#1017) Fonák Tamás válasza LeC (#1010) üzenetére

Nem nyúlok semmihez. 

Oké, de ahhoz is kell valami telefonvonal, nem?
(#1019) LeC válasza Fonák Tamás (#1017) üzenetére

na azért 

telefon vonal műholdhoz? nem hiszem.
Ahhoz van vami spéci parabola, azt kell rákötni a hozzá való kártyához.
De kábeltv sincsen? mert akkor lehetne vmi kábelnetet is bekötni, pl tvnet

A müholdashoz kell. Csak a letöltés megy a müholdas kapcsolaton, a feltöltés modemen megy közben.
De van olyan, hogy rdsl, pl. enternet is szolgáltat ilyet. Nézz körül náluk ezügyben.
Mod: Megnéztem, AiroNet-nek hivják de nem biztos, hogy mindenhol van, kérdezni kell.
Itt egy [link] is.
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe

Köszi mindkettőtöknek, körbenézek. 

egy 1xű kérdés..
hogy lehet egy excel táblában felcserélni az oszlopokat a sorokkal? 
(ha úgy tetszik elforgatni a táblát 90 fokkal)
''Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska...''

transzponálás függvény, vagy másolás+irányított beillesztésén transzponálás
Aki hülye, haljon meg!

LG
Több és biztosabb garancia.
Megbízható és gyönyörű, nálam már bizonyított. 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Használtan veszem a PH-ról, így a garancia már nem játszik, csak pár hónap mindkettőre...
Viszont az eddigi vélemények és tapasztalatok alapján a Dell-nek sokkal szebb képe van, bár kicsit kisebb a frissítése, de nem hiszem, hogy ez annyit számítana.
Az LG olyan trendmárka... 

én is az lg-t választanám.
nekem 17'' flatronom volt, haveromnak most ilyen 19''-osa van, és gyönyörű a képe.
Kellett nekem feltenni a kérdésemet, már elkönyveltem, hogy a Dell-t veszem, erre elbizonytalanítotok 
Na megrágom újra ezt a kérdést...

hát figy ahogy gondolod, te döntesz.
De én személy szerint biztos az lg-t venném habozás nélkül 
Kíváncsiságképp...mennyit adnál egy ilyen LG-ért? 

20k-t
Köszi, most megnyugtattál 
Nem voltam teljesen tisztában a jelenlgei monitorárakkal, de én is kb. ennyit adnék érte és ennyibe is (fog) kerül(ni) 

Hello!
Pázmányra járok és itt is neptun rendszer van. A gond az lenne, hogy sem webes felületről, sem a távoli asztal dologgal nem tudok belépni. Mindent úgy csinálok, ahogy az le van írva. Ami a dologban a (tragi)komikus, hogy minden más egyetem/főiskola neptunjára be tudok lépni.
Tudja valaki, hogy miért?

[link]
mailt már írtál nekik?

Gondoltam, előbb itt megkérdezem, aztán ha nem sikerül írok egy mailt.
De miért kellene más egyetemnek írnom?

hát nálunk ez van. Gondolom nektek is van vmi mail cím ahova lehet írni ha bármi problémád van 

Hali! Az mitől lehet, hogy a 3 pines csatlakozón 2 földként van jelen? Akkot mi szállhatott el?
Ezt mértem digit multival.
minden ok volt eddig, de egyik pillanatról a másikra megállt két hűtpőm, a proci hűtő megy.
és ezen a két 3 pines csatin, a két szélső föld a műszer szerint, de az nem lenne szabad. mitől történhetett ez?

Linux mellé win98-at szeretnék tenni,ezt hogyan tehetem meg?

A sárga vezeték a fordulatszám mérésre van. Melyiken mértél 0-át?

üdv vettem egy labtec wireless bill+egér combot,csak cd nem volt hozzá,müxik minden,csak keresném hozzá a progiját,gondolom van(használtan vettem)
neten kerestem de nem találtam,vki véletlennem tudna segíteni?
csoki ramm csoki rammm

Pontos típusa?
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

sry lemaradt
labtec power wireless desktop plus van a hátuljára ráírva
csoki ramm csoki rammm

Szaisztok!
Nem tudom hogy ien kérdéssel hova foruljak igy inkább ide irtam!
Lenne egy problémám és nem tom mit csináljak vele!
Az van hogy a c: meghajtota telepitett windows merevlemezen van a program files (c\Program Files\) könyvtár és azon belül vannak különbözö mappák pl: windows media player vagy az msn messenger na mind1 az összes pappa ami ezen belül van nem ''TUDOM MEGYNITNI''
azt irja ki hogy hozzáférés megtagadva!
Ez miért lehet?
Remélem valaki tud segiteni mert nem tudom használni normálisan a gépemet!
Elöre is köszönöm a választ!
Atis voltam!

Esetleg itt [link] nincs neked való driver?
Most látom, lassú voltam! 
[Szerkesztve]
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
(#1048) LeC válasza Bazerrezab (#1046) üzenetére

lehet nincs hozzá jogosultságod.
rendszergazdaként vagy bejelentkezve?

megnézem,hátha,nem is néztem az oldalon cska a productsokat,ott nem volt,de próba karika
köszi
Lecnek is
csoki ramm csoki rammm