Nem, nem a Natural-okra.
while (!sleep) sheep++;
Nem, nem a Natural-okra.
while (!sleep) sheep++;

most fehéret tudok egérrel egy csomagban, az 9000.
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe

abba is a samu gyártja a képcsövet de sztm még az elözö szériás van benne.
Viszont 72-esben én csak a régi tipust látom samsungéknál is a neten, igy azt nem merem biztosra ajánlani.
Panát meg pl. nézd meg a józsef krt.--üllöi sarkán.
By(e) Tothbe

Más kör lakú pl. ez van:
Wolf Claw:![[kép] [kép]](http://www.thinkgeek.com/images/products/zoom/wolf_claw_keyboard.jpg)
Vagy vannak ezek (Aving Wolfking), de ez igen drága (mod: a másik mégdrágább
):![[kép] [kép]](http://www.vnn.vn/dataimages/200601/original/images871875_ces-round-keyboard080106.jpg)
![[kép] [kép]](http://image.aving.net/img/2006/08/14/wolfking_4.jpg)
És ugyanez asszem 5 szinben is van.
De ha ezek sem, akkor tényleg nem tudom mire gondolsz. 
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe

Ezek még ránézésre is borzasztóak 
És szerintem használhatatlanok, vagy nehezen megszokhatóak.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
![[kép] [kép]](http://www.guyweb.co.uk/images/funny-keyboard.jpg)
Ez kene...
while (!sleep) sheep++;

ugye viccelsz? Csak mert nem látom a smiley-t. 
Ez se nem kerek se nem tünik használhatónak.
De sok sikert hozzá, ha neked ez bejön. 
By(e) Tothbe

Tudna valaki egy kis segítséget dobni Spamszűrésben? 
Egy ideje egy valag spam érkezik a fizetős e-mailemre... Namost a netszolgáltató ''spamszűrés'' címszóval annyit tesz, hogy a levél ''tárgy'' rovatába beleteszi ezt:
******SPAM***** ......... (ide jön az eredeti tárgy)
Hogy tudnék minden olyan levelet letiltani, aminek a tárgyában szerepel, hogy ******SPam******
?
köszi előre is 
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

nos, ez attól is függ, milyen levelezöprogramot használsz.
By(e) Tothbe
Azt már megtettem
külön winyón van
mindig töredzettsémentesítek

Üdv!
Ti hogyan szerelnétek be egy ''nagyventis'' tápot egy pc-házba? 
Alul vagy fölül legyen a légkavaró?
LC Power LC6420G.
Üdv, DragonR+
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

Egy analóg IC-re lenne szükségem:
[link]
AM5868
Nem kapható sehol(?), legalábbis nagyon sok helyen próbálkoztam már vele.
Ez egy motor driver IC. Maga az Amtek is ''inquire'' módba tette magát a kérdéssel kapcsolatban, ami nem sok jót ígér.
Bontókban dolgozók vagy azokat ismerők előnyben!
Kösz előre is!
Freedom, Nature, Love & Music

Alul

Köszi.
Nem baj, ha a CPU felé fújja a levegőt?
Hülye kérdés. Tudom. 

Sziasztok,
Problémám eléggé speciális, foglalkoztam vele, kerestem-kutattam, de tanácstalan maradtam, ezért ha valakinek van ötlete / javaslata, örömmel fogadom.
Röviden:
PCMCIA olvasó PC-ben (WinXP), benne Bluetooth kártya nem megy (külön-külön viszont mindkettő működőképes)
Helyzet:
1. eszköz: PC-s PCMCIA olvasó
Van egy PC-be, kisfloppy méretű helyre beépíthető PCMCIA olvasóm.
két részből áll, van egy PCI kártya és az olvasó rész, ezek 3 db szalagkábellel vannak összekötve (hasonló az IDE kábelhez).
Az eszköz neve device managerből (eszközkezelő): ''Texas Instruments PCI-1225 CardBus Controller''
Az eszköz megfelelően (?) működik, nem telepítettem hozzá külön drivert,
Microsoft-os driverrel megy, verziószáma: 5.1.2600.0, a dátuma: 2001. 07. 01.
(...\system32\drivers\pcmcia.sys)
Kipróbáltam benne pl egy 56k-s PCMCIA modemet, felismerődött, működött benne, eszerint tehát az eszköz jó.
2. 1. eszköz: PCMCIA kártya (Bluetooth adapter) - ez az, ami nem működik a fenti olvasóban
Neve device managerből: Bluetooth PC Card
A hibaüzenet szerint: ''This device cannot start. (Code 10)'' - (magyarul: ''ez az eszköz nem tud elindulni'')
Neve az eszközön olvasható feliratokból: Windport Bluetooth (Troy) Wireless PC Card
A Windport eszköznévhez google stb segítségével találtam szoftvert + drivert, de ezek mindegyike ugyanaz volt, amit én is használok.
(pl driverguide.com, de máshol is megtaláltam ugyanazt)
A jelenlegi drivere:
A gyártó a windows szerint: Digianswer A/S
verzió: 1.9.529.0
dátum: 2001. 06. 05.
''Not digitally signed''
Lehetséges, hogy ennek a PCMCIA Bluetooth kártyának a drivere a rossz,
a szoftvercsomagjában lévő kiválasztható driverek között winXP nem szerepel, csak NT4, win98 és windows 2000.
Én a windows 2000-est használtam, ezzel nem indul (de csak ebben az olvasóban).
2. 2. a PCMCIA kártya (Bluetooth adapter) másik olvasóban:
Kipróbáltam a kártyát egy notebookban (IBM T23) ugyanezzel a driverrel (windows 2000) és itt működik. A notebook operációs rendszere ugyancsak WinXP, akárcsak PC-nél.
A PCMCIA adapter (ami a PCMCIA kártyákat kezeli) a notebookban nagyon hasonló, kicsit újabb:
''Texas Instruments PCI-1420 Cardbus Controller''
az érdekesség az, hogy ez a PCI-1420-as controller pontosan ugyanazt a microsoft-os drivert használja,
mint a Texas Instruments PCI-1225-ös, alighanem igen közeli rokonok, csak épp az utóbbival a PC-ben nem megy a kártya.
Várom az ötleteket, javaslatokat, (ha van) hogy vajon merre tovább..
Még egy kérdés: milyen módon lehet a COM port foglalásokat megtekinteni/módosítani (értsd megnézni mi foglalja, majd felszabadítani),
+ ha BIOSnak nincs COM portokra vonatkozó tiltási/engedélyezési beállítása?
Utolsó kérdés 
Jó helyen járok, vagy jobb ha ennek külön topic-ot nyitok?
üdv
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

tényleg az. 
Elszivni fogja róla, nem ráfújni. 
By(e) Tothbe

De ha a Heki megb****a Hektort akkor is lefelé ''fúj ki'' a CPU felé, ha alul van a ventilátor.
Én ezt kicsit furcsának tartom. Azért köszi. 
Ez a helyzet állt elő. 
[Szerkesztve]

Tegyél elé egy zsepit hogy biztos legyél 
De annak szívnia kéne a levegőt a tápba befelé.

Zseni vagy. 
Valami piszkosul átvert. 
Minden nagyon szép, minden nagyon jó....
Köcce.
Mentem elsunnyogni.
naggyon köszönöm, életet mentettél 
mod:lumpi: mivel ez elég necces kérdés, plusz nem túl valószínű h lesz olyan emberke aki itt felfigyel rá, és tudja is a választ(mivel ugye a gátépítés az speciális téma
), ezért szerintemnuygodtan nyithatsz neki új topicot, nem fognak érte haragudni... Viszont zárasd be ha megvan a megoldás 
[Szerkesztve]
A notin vagy a te gépeden, pont ugyan az a windows van? Nincs egyiken se SP2 vagy valami? Talán meg lehetne próbálni, hogy kiveszed az olvasódat, átrakod egy másik gépbe, felnyomatod a drivert, és akkor kipróbálod abban a kártyát...ha ott sem jó akkor nem a géppel vagy a Windosoddal van a bibi, hanem valami okból nem kedveli egymást a két cucc...
[Szerkesztve]
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

Üdv!
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy honnan szerezhetnék hőcsöveket?
Köszönöm!
Alléz Olympique de Marseille!

Zseni vagy.

2 külön gép, tehát 2 külön WinXP, mindkettő SP2 + összes update 
A cégnek több ilyen ''swap-box''-nak nevezett PCMCIA kártyaolvasója is van, egyikben sem működik (különböző gépekben, u.a. olvasóból 2 példány is ki lett próbálva), csak akkor működik a kártya, ha pl. egy notebook beépített PCMCIA olvasójába rakom be.
Elképzelhető, h. nincs megoldás, de azért nyitok egy topicot ennek, hátha.

Vettem vasználtan egy X800xl pcie kártyát, próbagarancia van rajta.
Hogyn lehet ellenőrizni, hogy nincsen semmi baja?
köszi! 
(#4976) Winner_hun válasza emvy (#4956) üzenetére
Domború markod van? 

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
kérdés
64-bites cerka. erre 64 bites XP kell mindenképp?
valasz
nem
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
akkor jól rémlett. és mire számíthatok, mi nem fog működni várhatóan?
(#4980) yakuza.tora válasza ALI_G (#4977) üzenetére

Dehogy!
Alléz Olympique de Marseille!

Minden ugyanugy fog menni a ''sima'' winben is .... nem kell 64 bit
Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/
(#4982) [HUN]Zolee válasza hecktor (#4975) üzenetére

sok bechmark és vga izzasztó játékot neki azt kiderül 
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''
hy! Csak nálam vagy mindenkinél, ilyen furán laposak az Apróhírdetések ablakai? Ez miért van? Thx előre is

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
Már egy ideje így van...Megváltoztatták...Van még pár új dolog ezen kívül... pölö a saját apróhirdetéseidet te magad tudod zárni...
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!
akkor minek van 64 bites win?
mert vannak 64 bites programok, azok viszont 32 bitn el se indulnak, 64-en meg gyorsabbak mint ha ugyanazt 32 bitre írták volna. csak kevés még a 64 bites progi. majd vista után jönnek szépen...
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Thx, Hasek!
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
(#4988) TriackFeri válasza Hasek (#4984) üzenetére

Nálam is ilyen laposak lettek az apróhírdetések. De ha a bnőmnél nézem akkor ott még mindig olyan mint régen. 
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
(#4989) Hasek válasza TriackFeri (#4988) üzenetére
Na várjatok! Most a kicsi alatt ugye azt az állapotot értitek hogy olyanok mint a Fórumrészen? Mert akkor az normális már egy ideje...viszont azt nem vágom miért maradt olyan a b.nődnél..
[Szerkesztve]
(#4990) TriackFeri válasza Hasek (#4989) üzenetére

Megtaláltam a megoldást 
A tömör listázás elől kivettem a pipát
Der hogy nem vettem eddig észre? 
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
(#4991) Hasek válasza TriackFeri (#4990) üzenetére
Wow!!! Ezt én sem láttam még eddgi! Még ilyet! 
Hello
Egy jelszóval levédett zip fáljt fel lehet törni? 
"Csak úgy mondom"

Mindent meglehet csinálni, csak idő kérdése.
Advanced ZIP Password Recovery
[Szerkesztve]
Konfigom: http://lala.digiportal.hu
sziasztok, ujrainditas utan a fobb programok - virusirto, automatikus frissites, de meg a az update sem indul el
mi lehet a baj? csokkentett modban sem tudok virusirtot inditani, a konfiguracio visszaallitas sem mukodik... tippek?
semmilyen infot nem tudok lekerni rendszerben a vezerlopultban, az aktiv programokat sem latopm a talcan,. es a kepernyo is elallitofdik neha
nem latja a hangkartyat sem a rencer, a halot es a kartyat sem, a videokartya megvan, de tulajdonsagokat nem tudom megnyitni
[Szerkesztve]

Hogyan lehet egy mappát jelszóval védetté tenni?

Újfajta vírust bekaptál ami blokkolja a vírusirtódat. ITnews oldalain valahol ott a megoldás, csak hirtelen nemtaláltam.
Áhh épphogy nem ütötte ki a szemem 
Íme: [link]
[Szerkesztve]
aaah, uj virus? neeee 
akkor jobban jarok, ha lehuzom a tarolos vinyot ahol az installok vannak

Én ilyen esetben szó nélkül újrahúzom a rendszert 
(#4999) tupacamaru válasza TriackFeri (#4995) üzenetére

Microsoft Private Folder 1.0 Ha még megtalálod, mert annyira jó lett hogy a Microsoft visszavonta.
[link]
[Szerkesztve]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
az lesz 
koszi a segitseget 

Új fejlemények..
Valószinüleg túlmelegedhet a dolog mivel raktam még alá egy kevés friss pasztát és igy tovább müködött.
Viszont az a furcsa, hogy kb másfél hónapig tökéletesen müködött..akkor most meg mi a baj?