Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)

(#951) Tsunami válasza djyuri (#949) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

futtass viruskeresőt, és trojan scannert.

''három a kettő tizen''

(#952) tomta válasza TriackFeri (#948) üzenetére

tomta
(fanatikus tag)

küldj v. linkelj egy képet és postázok egyet neked.
mármint az ajzatról, mert lehet 4 v 7tűs is

[Szerkesztve]

(#953) djyuri válasza Tsunami (#951) üzenetére

djyuri
(őstag)

futtatnék,ha nem exe-vel kéne azokat is futtatni:(:(

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

(#954) tothbe válasza djyuri (#953) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

csökkentett módban sem megy?
Akkor marad a tiszta boot floppy vagy boot cd és úgy virusirtás.

[Szerkesztve]

By(e) Tothbe

(#955) djyuri válasza tothbe (#954) üzenetére

djyuri
(őstag)

ebben az a röhely,hogy a négy éves lemezről sem telepít fel semmit....

most egy kis pila...elkészült a nemtom hanyadik xm telepítés...megpróbálom türelmesen érvényesülni...ha nem megy,akkor ha tudsz,akkor dobj egy mailban valami vírusírtót,ami képes xp mentes környezetben kergetni a gépet..

köszönöm :R

(#956) tothbe válasza djyuri (#955) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

symantec-nek van boot-cd verziója. Meg sztm több viruskergetönek is. google-ba nézz körül meg a bootdisk.com-on is.

By(e) Tothbe

(#957) djyuri

djyuri
(őstag)

nah..vírusírtók már mennek..de harmadjára sincsen semmi...

ami a legszebb,hogy azokat a fájlokat,amiket nem enged úgymond megnyitni,azokat törőlni sem tom,mert letílt,hogy nincs hozzá jogosultságom...

namost marha azért nem vok...én nem fogok formázni ezer millió fontos fájlt..

csinálok egy jó nagy fat32-es partíciót és ráhelyezek mindent ami fontos...ott ugyani nincsenek jogosultságok a fat32 miatt :)) :))

aztán ha minden oks,akkor az összes vinyópartíciót átvarázslom fat32-be és oda vissza játszogatok holnapig....előbb utóbb elszáll ez a nem jogosult süket bil gecis duma...

aztán majd jelentek...ez kicsit hosszó munka lesz...de jobbat nem tuk...remélem a partition magic-et negedi telepíteni,ha nem,akkor mk haverhez....már úgyis rég voltam nála :)) :))

(#958) djyuri

djyuri
(őstag)

nah amíg a másolások mennek addig még megkérdeznék pár dolgot...

HUB-om van...milyen direkt ip címet tegyek be?...csak mert állíndóan azt írja ki az msn hogy ennek a gépnek (enyémnek) érvénytelen az ip címe...már mindenfélével próbálkoztam...próbáltam ennek a gépnek az egyel nagyobb számújával...semmi eredmény...a netcsatlakozás megy...de kb egy perc utánsem az explorer és sem a mozilla és egyebek nem találnak a neten semmit...404 error az összessel...

jah és ha elkezdem ugyebár futtatni az msn hibakereső/javítóját,akkor ugye kidobja a hibaüzit az ip címről...namost..ha rémek a javításgombra,akkor kb 4 sec múlva a vinfosom kidob egy olyan üzit,hogy a wmi.exe leált...értesíti a .....stb...és akárhányszor ráklikkelek a javításra leéll ez az exe...namost ezekszerint köze van az ip javítóhoz vagy mihez...

de pontosan mi ez?...milyen baja lehet?...amúgy kb 20 perc és kicserélem a hálókarit a pót hálókarimra...meg a ramokat felcserélem haver ajánlása szerint,bár ennek semmi köze szerintem a hibáimhoz...jah ami exe fájlokat most szedek le netről és viszek fel pendrive-n azokat minden nehézség nélkül kitom nyitni...szal tuti eltüntethető ez az exe hiba...de az ip hiba fontos volna...jah és vinfosba hol tom állítani a kulcsfontosságu portokat?...csak mert az msn-nek azzal is baja van...

Nah ez már regény...vagy két éve nem volt ennyi bajom összesen a környező gepekkel:(:(

(#959) Peathee

Peathee
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
1 ADSL es kérdésem lenne:
Már régen lejárt a hűségszerződésem a téonlánynál és most akarok szolgáltatót váltani. Na már most amikor lemondom akkor csak a login-emet tiltják le vagy ki is jönnek és elviszik a modemet meg a kábelt? Vagy az már az enyém? Mert szivesen megtartanám az új szolgáltatóval való használathoz.

Ford Racing

(#960) daa-raa válasza Peathee (#959) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Elméletileg külön fizetsz modemdíjat bekötéskor. Mondjuk fizetsz a villanyóráért is, mégsem a Tiéd.

Si vis pacem, para bellum.

(#961) djyuri

djyuri
(őstag)

Nah...Winner_hun barátom tanácsára nod32-őzök...tange.gen....nemtom kinek ismerős a vírus neve...

így egyenlőre a problémáim elszáltak,mivel valószínü emiatt szar minden....

a bíztonság kedvéért nem küldök vagy két hétig senkine fáljokat....megelőzve a további károsodást...
amúgy már csak azt nem értem,hogy miért várt addig,amíg leformáztam az xp-t...nah mindegy...késő bánat....

THX a segítségeket...egy darabig msn-ezek lehet,bár nsenki sincs fent,szal lehet mek aludni....majd fél millió fájlt míg átnéz a nod32 azé az nem 20 perc....amúgy már 40 perce nyomja és 100ezer feletti az exe fertőzésem...nem is hittem volna hogy ekkora a készletem három partíción....jobb lett volna annó kiírogatni....de hát ez van...remélem a filmeimet nem bántja,mert akkor kivágom az egész gépet az ablakon....pláne ha a képeket tőrli...akkor aztán lesz rontom bontom katasztrófa..... :(( :(( :((

(#962) Soja

Soja
(fanatikus tag)

találkoztam egy programmal, ami arra jó, hogy pl filmnézésnél a cd/dvd tartalmának egy részét beolvassa a ram-ba, így a film alatt a meghajtó 4/5x olvas. De nem tudom , mi a neve.

Segítsetek!

talán ???killcd??? vagy ilyesmi lehetett...

[Szerkesztve]

(#963) ollie válasza Peathee (#959) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A modememt mindenképpen vissza kell adnod a T-Online-nak.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#964) HGaby

HGaby
(újonc)

Helló mindenkinek!
Problémám a következő lenne: Öcsémnek összeraktam 1 Giga 945P-s rendszert, ami ment is vagy 2 napig tökéletesen, aztán jött a pénteki vihar!!!
Nem voltunk itthon, a gép be volt kapcsolva, azóta bekapcsolás után csak sípol (sok rövidet) és nem indul el.
Angol tudásom nem valami káprázatos, ne linkeljetek Angol nyelvű oldalakat, inkább segítsetek!
Köszönöm! :R

Gaby

(#965) slayer006

slayer006
(PH! addikt)

Régebben téma volt itt a kétoldalú ragasztó.
Bocs, de nem olvasok vissza.
Nos a Cora -ban kapható(k) ilyen(ek), ha valakit még érdekel.
Én tesa -t vettem, ez 5cm széles, 5m hosszú és kemény 299,- :C
És k.rvára ragad. :Y

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#966) Norbo03 válasza HGaby (#964) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Asszem asok rövid sípolás egymás után azt jelenti h a tápnak van baja lehet h egy villám csapás haza vágta a tápot próbáljátok ki másik táppal.

Gondolom a magyar jobban megy ;) (ez csak vicc volt) amugy itt a sípolások listája:

Az AMI BIOS jelzései:

Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
1 rövid. Minden rendben.
2 rövid. Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenőrizze a memória moduljait!
3 rövid. Hiba van a memória első 64 Kbájtjában. A teendők ugyanazok, mint az előbbi esetben.
4 rövid. Rossz a rendszer-timer.
5 rövid. Hiba a központi processzorban.
6 rövid. Rossz a billentyűzet kontrollere.
7 rövid. Hiba az alaplapban.
8 rövid. Hiba a videomemóriában.
9 rövid. A BIOS kontrollösszegének (CRC) hibája.
10 rövid. Hiba a CMOS-memóriába történő beírás során.
11 rövid. Rossz a külső cache memória (az alaplap slot-jain található).
1 hosszú+2 rövid. Hiba a videókártyában.
1 hosszú+3 rövid. Ugyanaz, mint az előző esetben.
1 hosszú+8 rövid. A videokártya hibája, vagy nincs csatlakoztatva a monitor.

A Phoenix BIOS jelzései:

1-1-3. Az adatok kezelésének hibája a CMOS-ban.
1-1-4. A CRC hibája a BIOS-ban.
1-2-1. Rossz az alaplap.
1-2-2. Hiba a DMA-kontroller inicializációja során.
1-2-3. A DMA-csatorna hibája a műveletek elvégzése során.
1-3-1. A RAM regenerációjának (refresh) hibája.
1-3-3. Hiba a RAM első 64 Kbájtjának tesztelése során.
1-3-4. Ugyanaz, mint az előbbi.
1-4-1. Rossz az alaplap.
1-4-2. A RAM tesztelésének hibája.
1-4-3. A rendszer-timer hibája.
1-4-4. Hiba az I/O portnál.
3-1-1. Hiba a DMA második csatornájának inicializációja során.
3-1-2. Hiba a DMA első csatornájának inicializációja során.
3-1-4. Rossz az alaplap.
3-2-4. A billentyűzet hibája.
3-3-4. A videomemória tesztelésének hibája.
4-2-1. A timer hibája.
4-2-3. Az A20 vonal hibája.
4-2-4. Hiba a csökkentett (save) üzemmódban. Lehet, hogy hibás a központi processzor.
4-3-1. Hiba a RAM tesztelése során.
4-3-4. Hiba a PC órájában.
4-4-1. Hiba a soros port tesztelése során.
4-4-2. Hiba a párhuzamos port tesztelése során.
4-4-3. Hiba a co-processzor tesztelése során.

Az AWARD BIOS jelzései:

Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés. Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés. Minden rendben.
2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.
1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések. A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlődő rövid hangjelzések. Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól.

(#967) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

mp4 fájlt mivel lehet lejátszani?

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#968) turho válasza fokukac (#967) üzenetére

turho
(őstag)

Winamp is viszi elvileg simán...

xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

(#969) vcsabesz

vcsabesz
(tag)

Sziasztok!

Mitől lehet az, hogy az fkeres függvény 10-ből háromszor rossz értéket ad?

(#970) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

Honnan lehet megtudni, hogy egy alaplapnál melyik billentyűkombináció a hardware reset? (a doksija már nincs meg, amúgy egy régi ABIT BE 6 II-m van, Slot 1-es P III, AWARD BIOS-os)

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#971) föccer válasza Hydra SR (#970) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

google 1perc: [link]

jó olvasást.

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#972) TriackFeri

TriackFeri
(fanatikus tag)

Az mitől lehet hogy akármiylen lejátszóval, akármilyen videót próbálok lejátszani mindig lefagy a gép. Próbáltam codeccel codec nélkül, vírus sincs. van valakinek valami ötlete?

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#973) ollie válasza vcsabesz (#969) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha konkért példákat mutatnál, talán még el is hinnénk, de ez nem igazán lehetséges. Te értesz félre valamit.

(#974) ollie válasza HGaby (#964) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Milyen táp van benne? Lehet hogy gagyi, és nem bírta a vihar alatti feszültség ingadozásokat. Sőt, ha villám csapott a vezetékbe, akkor lehet, hogy dobhatod ki az egészet. Vihar alatt nem szabad elektromos berendezést bekapcsolva hagyni, hacsak ne mvállalod a kockácatát a villámcsapásnak. Nekem már ment tönkre úgy modemem (a gépen belüli PCI-s kátya volt), hoyg villám csapott a telefonvezetékbe, és azon keresztűl bement a gépbe. De szerencsém volt, mert csak a modem vágódott tönkre.

(#975) PazsitZ válasza TriackFeri (#972) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Nézd meg h esetleg nem melegszik-e túl a videókártyád. Ha csak ugyanazzal a videofile-al fagy lehet amiatt is talán. Ajánlani tudom amúgy az Mplayer-t, egyszerű progi, de mindent visz!

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#976) Cicero

Cicero
(őstag)

Flasht (swf.) hogyan tudok elnémítani, hogyha nincsen külön a programban on/off báttön? Nagyon idegesítő, hogy behozok valami interaktív hülyegyerek játékot és össze vissza ordibálnak benne, amiközben én szép zenét hallgatok... :((

Köszönöm

(#977) TriackFeri válasza PazsitZ (#975) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

egy passzív hűtésü asus X700-asom van. Gondoltam én is a melegedésre ezért tettem rá pluszba ventillátort és a probléma ugyanúgy megmaradt.
Minden egyes videóval fagy. Ahogy elindul a videó 1mp-en belül fagy.

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#978) brd válasza Cicero (#976) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Szerintem sehogy (flash, a mai formájában monnyonle!)

One trend a day keeps the doctor away

(#979) brd válasza TriackFeri (#977) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Ez szerintem nem lehet melegedés, egy overlay átméretezés nem ügy egy mai kártyának. Inkább valamelyik codec (ill. filter) lesz a bűnös, esetleg a VGA drivere, vagy a DirectX valamelyik file-ja megsérült. Én a codecre szavazok.

(#980) TriackFeri válasza brd (#979) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Valahogy meglehet ezt oldani? Vagy dobjam újra za XP-t? A régi gépemen nem volt gond a codec-el.
1 hete van meg az új gépem. eleinte ment a videó lejátszás is de egyszercsak elkezdett minden videóval fagyni.

[Szerkesztve]

(#981) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

ps2 tud mp3-at lejatszani?

(#982) b.janko válasza VladimirR (#981) üzenetére

b.janko
(tag)

Nálam tud...

iPhone4 + amd 3

(#983) VladimirR válasza VladimirR (#981) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

megvan, lehet (kulon progi kell a cd megirasahoz)

b.janko: alapbol, minden nelkul?

[Szerkesztve]

(#984) b.janko válasza VladimirR (#983) üzenetére

b.janko
(tag)

Én ugy értelmeztem hogy a Win XP SP2 tud e MP3 filét lejátszani..
Nálam mondjuk Prof van fennt, de ez tud...

iPhone4 + amd 3

(#985) brd válasza TriackFeri (#980) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Meg. Ahogy gondolod, ha nem kell sokmindent beállítani újra, lehet, hogy gyorsabban végzek az újratelepítéssel. Én ott kezdeném a dolgot, hogy ha van, akkor a codec pack-ot uninstallálom és megnézem úgy, ha nem segít, akkor VGA driverből másik, aztán DirectX újratelepítés jönne.

(#986) VladimirR válasza b.janko (#984) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

ps2 = playstation 2

(#987) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Két sata-s samsung vinyó (asus a8n-sli premium lap) mindig megjelenik a ''hardver biztonságos eltávolítása'' jobb alsó gombnál és mivel könnyű véletlenül is rákattintani, ezért szeretném elkerülni a lehetőségét! Ki lehet szedni valahogy a listából, úgyse akarom eltávolítani?! :F

(#988) slayer006 válasza ByB (#987) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

Mi a baj vele?
Attól, hogy rákattintasz még nem történik semmi. :(
Csak felsorolja a biztonságosan eltávolítható hardware -ket.
Illetve le tudod állítani őket, de ahhoz 3 képernyőn át kell ''vergődni'', tehát a véletlen kizárt.
Szerintem.

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#989) oregcsóka válasza Soja (#962) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

[link]
Szerintem ezt keresed. ;)

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#990) essexboy

essexboy
(senior tag)

Aki tud segíteni az gyorsan segítsen! :DDD
Van egy DFI Lanparty nf2 ultra A verziós alaplapom múlt hét szerdán vettem és pénteken egy índítás során mikor a windows grafikus felületbe váltana újraindul a gép :F A videokártyámra gyanakodtam de átvittem haverhoz és tökéletesen műxik :Y áthoztam az övét hátha nem szereti a DFI az ATI-t de az se működött ugyanazt a jelenséget produkálta!2napig tökéletesen működött,nemértem az egészet :F Biosfrissítés megoldaná a dolgomat vagy inkább ne piszkáljam vigyem vissza az alaplapot és hozzak másikat? Előre is köszi! :R

2GB ingyen tárhely, szinronizálja a megadott könyvtárat automatikusan -->>http://db.tt/9WnnHGu<< Ha kell valami, nézz be a bazáromba >> http://href.hu/x/cfwj <<

(#991) Winner_hun válasza essexboy (#990) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tuningolva volt?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#992) essexboy válasza Winner_hun (#991) üzenetére

essexboy
(senior tag)

az fsb 180Mhzen működött,166 helyett ennyi volt a tuning benne!

2GB ingyen tárhely, szinronizálja a megadott könyvtárat automatikusan -->>http://db.tt/9WnnHGu<< Ha kell valami, nézz be a bazáromba >> http://href.hu/x/cfwj <<

(#993) (Bundás)

(Bundás)
(PH! kedvence)

Milyen progival lehet ''megszaggatni'' egy képet, mintha elszakadt volna az alja, szélét tépték stb...

(#994) Winner_hun válasza essexboy (#992) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gépben levő hangszóró csipog?

(#995) ollie válasza (Bundás) (#993) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Paint Shop Pro vagy Photoshop, de persze megfelelő plugin kell hozzá.

(#996) essexboy válasza Winner_hun (#994) üzenetére

essexboy
(senior tag)

Átraktam egy ASUS A7N8X-X alaplapba és ugyanazt a hibajelenséget produkálta! Igen, csipog az alaplap...Most újrarakom a Wint rajta és majd meglátjuk mi lesz :F :U

(#997) Winner_hun válasza essexboy (#996) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De az elején csipog? Mert akkor lehet, hogy a memória vagy a proci a rossz. Mi a csipogás kódja? Arra gondolok, hogy hosszúhosszú-rövid vagy vmi ilyesmi

(#998) essexboy válasza Winner_hun (#997) üzenetére

essexboy
(senior tag)

Persze,nem rossz semmim! És most jöttem rá mi a baj :DDD a Winyomat átjumpereltem masterre de közben valami folytán csak 32Gb os lett :F Na és ezért nem akart elindulni a Win! Azért nagyon köszi a segítőkészségedet! Olvastam a modding topicodat, egy nagy Upp neki :DDD

(#999) Winner_hun válasza essexboy (#998) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ilyenről sem hallottam még:F
Kösz:R

(#1000) (Bundás) válasza ollie (#995) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Psp 8-9 van. Plugint merre lelem, mely néven keressem?

mod: picture frame-be találtam párat, de az alakja nem megfelelelő, valamint nekem fekete körvonal kéne, nem fehér... :U

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.