futtass viruskeresőt, és trojan scannert.
''három a kettő tizen''

futtass viruskeresőt, és trojan scannert.
''három a kettő tizen''
(#952) tomta válasza TriackFeri (#948) üzenetére

küldj v. linkelj egy képet és postázok egyet neked.
mármint az ajzatról, mert lehet 4 v 7tűs is
[Szerkesztve]

futtatnék,ha nem exe-vel kéne azokat is futtatni

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

csökkentett módban sem megy?
Akkor marad a tiszta boot floppy vagy boot cd és úgy virusirtás.
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe

ebben az a röhely,hogy a négy éves lemezről sem telepít fel semmit....
most egy kis pila...elkészült a nemtom hanyadik xm telepítés...megpróbálom türelmesen érvényesülni...ha nem megy,akkor ha tudsz,akkor dobj egy mailban valami vírusírtót,ami képes xp mentes környezetben kergetni a gépet..
köszönöm 

symantec-nek van boot-cd verziója. Meg sztm több viruskergetönek is. google-ba nézz körül meg a bootdisk.com-on is.
By(e) Tothbe

nah..vírusírtók már mennek..de harmadjára sincsen semmi...
ami a legszebb,hogy azokat a fájlokat,amiket nem enged úgymond megnyitni,azokat törőlni sem tom,mert letílt,hogy nincs hozzá jogosultságom...
namost marha azért nem vok...én nem fogok formázni ezer millió fontos fájlt..
csinálok egy jó nagy fat32-es partíciót és ráhelyezek mindent ami fontos...ott ugyani nincsenek jogosultságok a fat32 miatt

aztán ha minden oks,akkor az összes vinyópartíciót átvarázslom fat32-be és oda vissza játszogatok holnapig....előbb utóbb elszáll ez a nem jogosult süket bil gecis duma...
aztán majd jelentek...ez kicsit hosszó munka lesz...de jobbat nem tuk...remélem a partition magic-et negedi telepíteni,ha nem,akkor mk haverhez....már úgyis rég voltam nála

nah amíg a másolások mennek addig még megkérdeznék pár dolgot...
HUB-om van...milyen direkt ip címet tegyek be?...csak mert állíndóan azt írja ki az msn hogy ennek a gépnek (enyémnek) érvénytelen az ip címe...már mindenfélével próbálkoztam...próbáltam ennek a gépnek az egyel nagyobb számújával...semmi eredmény...a netcsatlakozás megy...de kb egy perc utánsem az explorer és sem a mozilla és egyebek nem találnak a neten semmit...404 error az összessel...
jah és ha elkezdem ugyebár futtatni az msn hibakereső/javítóját,akkor ugye kidobja a hibaüzit az ip címről...namost..ha rémek a javításgombra,akkor kb 4 sec múlva a vinfosom kidob egy olyan üzit,hogy a wmi.exe leált...értesíti a .....stb...és akárhányszor ráklikkelek a javításra leéll ez az exe...namost ezekszerint köze van az ip javítóhoz vagy mihez...
de pontosan mi ez?...milyen baja lehet?...amúgy kb 20 perc és kicserélem a hálókarit a pót hálókarimra...meg a ramokat felcserélem haver ajánlása szerint,bár ennek semmi köze szerintem a hibáimhoz...jah ami exe fájlokat most szedek le netről és viszek fel pendrive-n azokat minden nehézség nélkül kitom nyitni...szal tuti eltüntethető ez az exe hiba...de az ip hiba fontos volna...jah és vinfosba hol tom állítani a kulcsfontosságu portokat?...csak mert az msn-nek azzal is baja van...
Nah ez már regény...vagy két éve nem volt ennyi bajom összesen a környező gepekkel

Sziasztok!
1 ADSL es kérdésem lenne:
Már régen lejárt a hűségszerződésem a téonlánynál és most akarok szolgáltatót váltani. Na már most amikor lemondom akkor csak a login-emet tiltják le vagy ki is jönnek és elviszik a modemet meg a kábelt? Vagy az már az enyém? Mert szivesen megtartanám az új szolgáltatóval való használathoz.
Ford Racing

Elméletileg külön fizetsz modemdíjat bekötéskor. Mondjuk fizetsz a villanyóráért is, mégsem a Tiéd.
Si vis pacem, para bellum.

Nah...Winner_hun barátom tanácsára nod32-őzök...tange.gen....nemtom kinek ismerős a vírus neve...
így egyenlőre a problémáim elszáltak,mivel valószínü emiatt szar minden....
a bíztonság kedvéért nem küldök vagy két hétig senkine fáljokat....megelőzve a további károsodást...
amúgy már csak azt nem értem,hogy miért várt addig,amíg leformáztam az xp-t...nah mindegy...késő bánat....
THX a segítségeket...egy darabig msn-ezek lehet,bár nsenki sincs fent,szal lehet mek aludni....majd fél millió fájlt míg átnéz a nod32 azé az nem 20 perc....amúgy már 40 perce nyomja és 100ezer feletti az exe fertőzésem...nem is hittem volna hogy ekkora a készletem három partíción....jobb lett volna annó kiírogatni....de hát ez van...remélem a filmeimet nem bántja,mert akkor kivágom az egész gépet az ablakon....pláne ha a képeket tőrli...akkor aztán lesz rontom bontom katasztrófa.....

találkoztam egy programmal, ami arra jó, hogy pl filmnézésnél a cd/dvd tartalmának egy részét beolvassa a ram-ba, így a film alatt a meghajtó 4/5x olvas. De nem tudom , mi a neve.
Segítsetek!
talán ???killcd??? vagy ilyesmi lehetett...
[Szerkesztve]
A modememt mindenképpen vissza kell adnod a T-Online-nak.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Helló mindenkinek!
Problémám a következő lenne: Öcsémnek összeraktam 1 Giga 945P-s rendszert, ami ment is vagy 2 napig tökéletesen, aztán jött a pénteki vihar!!!
Nem voltunk itthon, a gép be volt kapcsolva, azóta bekapcsolás után csak sípol (sok rövidet) és nem indul el.
Angol tudásom nem valami káprázatos, ne linkeljetek Angol nyelvű oldalakat, inkább segítsetek!
Köszönöm! 
Gaby

Régebben téma volt itt a kétoldalú ragasztó.
Bocs, de nem olvasok vissza.
Nos a Cora -ban kapható(k) ilyen(ek), ha valakit még érdekel.
Én tesa -t vettem, ez 5cm széles, 5m hosszú és kemény 299,- 
És k.rvára ragad. 
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
Hali!
Asszem asok rövid sípolás egymás után azt jelenti h a tápnak van baja lehet h egy villám csapás haza vágta a tápot próbáljátok ki másik táppal.
Gondolom a magyar jobban megy
(ez csak vicc volt) amugy itt a sípolások listája:
Az AMI BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
1 rövid. Minden rendben.
2 rövid. Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenőrizze a memória moduljait!
3 rövid. Hiba van a memória első 64 Kbájtjában. A teendők ugyanazok, mint az előbbi esetben.
4 rövid. Rossz a rendszer-timer.
5 rövid. Hiba a központi processzorban.
6 rövid. Rossz a billentyűzet kontrollere.
7 rövid. Hiba az alaplapban.
8 rövid. Hiba a videomemóriában.
9 rövid. A BIOS kontrollösszegének (CRC) hibája.
10 rövid. Hiba a CMOS-memóriába történő beírás során.
11 rövid. Rossz a külső cache memória (az alaplap slot-jain található).
1 hosszú+2 rövid. Hiba a videókártyában.
1 hosszú+3 rövid. Ugyanaz, mint az előző esetben.
1 hosszú+8 rövid. A videokártya hibája, vagy nincs csatlakoztatva a monitor.
A Phoenix BIOS jelzései:
1-1-3. Az adatok kezelésének hibája a CMOS-ban.
1-1-4. A CRC hibája a BIOS-ban.
1-2-1. Rossz az alaplap.
1-2-2. Hiba a DMA-kontroller inicializációja során.
1-2-3. A DMA-csatorna hibája a műveletek elvégzése során.
1-3-1. A RAM regenerációjának (refresh) hibája.
1-3-3. Hiba a RAM első 64 Kbájtjának tesztelése során.
1-3-4. Ugyanaz, mint az előbbi.
1-4-1. Rossz az alaplap.
1-4-2. A RAM tesztelésének hibája.
1-4-3. A rendszer-timer hibája.
1-4-4. Hiba az I/O portnál.
3-1-1. Hiba a DMA második csatornájának inicializációja során.
3-1-2. Hiba a DMA első csatornájának inicializációja során.
3-1-4. Rossz az alaplap.
3-2-4. A billentyűzet hibája.
3-3-4. A videomemória tesztelésének hibája.
4-2-1. A timer hibája.
4-2-3. Az A20 vonal hibája.
4-2-4. Hiba a csökkentett (save) üzemmódban. Lehet, hogy hibás a központi processzor.
4-3-1. Hiba a RAM tesztelése során.
4-3-4. Hiba a PC órájában.
4-4-1. Hiba a soros port tesztelése során.
4-4-2. Hiba a párhuzamos port tesztelése során.
4-4-3. Hiba a co-processzor tesztelése során.
Az AWARD BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés. Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés. Minden rendben.
2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.
1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések. A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlődő rövid hangjelzések. Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól.

mp4 fájlt mivel lehet lejátszani?
Pleased to meet you - Hope you guess my name

Winamp is viszi elvileg simán...
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy az fkeres függvény 10-ből háromszor rossz értéket ad?

Honnan lehet megtudni, hogy egy alaplapnál melyik billentyűkombináció a hardware reset? (a doksija már nincs meg, amúgy egy régi ABIT BE 6 II-m van, Slot 1-es P III, AWARD BIOS-os)
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
google 1perc: [link]
jó olvasást.
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

Az mitől lehet hogy akármiylen lejátszóval, akármilyen videót próbálok lejátszani mindig lefagy a gép. Próbáltam codeccel codec nélkül, vírus sincs. van valakinek valami ötlete?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
Ha konkért példákat mutatnál, talán még el is hinnénk, de ez nem igazán lehetséges. Te értesz félre valamit.
Milyen táp van benne? Lehet hogy gagyi, és nem bírta a vihar alatti feszültség ingadozásokat. Sőt, ha villám csapott a vezetékbe, akkor lehet, hogy dobhatod ki az egészet. Vihar alatt nem szabad elektromos berendezést bekapcsolva hagyni, hacsak ne mvállalod a kockácatát a villámcsapásnak. Nekem már ment tönkre úgy modemem (a gépen belüli PCI-s kátya volt), hoyg villám csapott a telefonvezetékbe, és azon keresztűl bement a gépbe. De szerencsém volt, mert csak a modem vágódott tönkre.
(#975) PazsitZ válasza TriackFeri (#972) üzenetére

Nézd meg h esetleg nem melegszik-e túl a videókártyád. Ha csak ugyanazzal a videofile-al fagy lehet amiatt is talán. Ajánlani tudom amúgy az Mplayer-t, egyszerű progi, de mindent visz!
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

Flasht (swf.) hogyan tudok elnémítani, hogyha nincsen külön a programban on/off báttön? Nagyon idegesítő, hogy behozok valami interaktív hülyegyerek játékot és össze vissza ordibálnak benne, amiközben én szép zenét hallgatok... 
Köszönöm
(#977) TriackFeri válasza PazsitZ (#975) üzenetére

egy passzív hűtésü asus X700-asom van. Gondoltam én is a melegedésre ezért tettem rá pluszba ventillátort és a probléma ugyanúgy megmaradt.
Minden egyes videóval fagy. Ahogy elindul a videó 1mp-en belül fagy.
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

Szerintem sehogy (flash, a mai formájában monnyonle!)
One trend a day keeps the doctor away
(#979) brd válasza TriackFeri (#977) üzenetére

Ez szerintem nem lehet melegedés, egy overlay átméretezés nem ügy egy mai kártyának. Inkább valamelyik codec (ill. filter) lesz a bűnös, esetleg a VGA drivere, vagy a DirectX valamelyik file-ja megsérült. Én a codecre szavazok.
(#980) TriackFeri válasza brd (#979) üzenetére

Valahogy meglehet ezt oldani? Vagy dobjam újra za XP-t? A régi gépemen nem volt gond a codec-el.
1 hete van meg az új gépem. eleinte ment a videó lejátszás is de egyszercsak elkezdett minden videóval fagyni.
[Szerkesztve]

Nálam tud...
iPhone4 + amd 3

megvan, lehet (kulon progi kell a cd megirasahoz)
b.janko: alapbol, minden nelkul?
[Szerkesztve]

Én ugy értelmeztem hogy a Win XP SP2 tud e MP3 filét lejátszani..
Nálam mondjuk Prof van fennt, de ez tud...
iPhone4 + amd 3
(#985) brd válasza TriackFeri (#980) üzenetére

Meg. Ahogy gondolod, ha nem kell sokmindent beállítani újra, lehet, hogy gyorsabban végzek az újratelepítéssel. Én ott kezdeném a dolgot, hogy ha van, akkor a codec pack-ot uninstallálom és megnézem úgy, ha nem segít, akkor VGA driverből másik, aztán DirectX újratelepítés jönne.

ps2 = playstation 2
Két sata-s samsung vinyó (asus a8n-sli premium lap) mindig megjelenik a ''hardver biztonságos eltávolítása'' jobb alsó gombnál és mivel könnyű véletlenül is rákattintani, ezért szeretném elkerülni a lehetőségét! Ki lehet szedni valahogy a listából, úgyse akarom eltávolítani?! 

Mi a baj vele?
Attól, hogy rákattintasz még nem történik semmi. 
Csak felsorolja a biztonságosan eltávolítható hardware -ket.
Illetve le tudod állítani őket, de ahhoz 3 képernyőn át kell ''vergődni'', tehát a véletlen kizárt.
Szerintem.
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

[link]
Szerintem ezt keresed. 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Aki tud segíteni az gyorsan segítsen! 
Van egy DFI Lanparty nf2 ultra A verziós alaplapom múlt hét szerdán vettem és pénteken egy índítás során mikor a windows grafikus felületbe váltana újraindul a gép
A videokártyámra gyanakodtam de átvittem haverhoz és tökéletesen műxik
áthoztam az övét hátha nem szereti a DFI az ATI-t de az se működött ugyanazt a jelenséget produkálta!2napig tökéletesen működött,nemértem az egészet
Biosfrissítés megoldaná a dolgomat vagy inkább ne piszkáljam vigyem vissza az alaplapot és hozzak másikat? Előre is köszi! 
2GB ingyen tárhely, szinronizálja a megadott könyvtárat automatikusan -->>http://db.tt/9WnnHGu<< Ha kell valami, nézz be a bazáromba >> http://href.hu/x/cfwj <<
(#991) Winner_hun válasza essexboy (#990) üzenetére
Tuningolva volt?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#992) essexboy válasza Winner_hun (#991) üzenetére

az fsb 180Mhzen működött,166 helyett ennyi volt a tuning benne!
2GB ingyen tárhely, szinronizálja a megadott könyvtárat automatikusan -->>http://db.tt/9WnnHGu<< Ha kell valami, nézz be a bazáromba >> http://href.hu/x/cfwj <<

Milyen progival lehet ''megszaggatni'' egy képet, mintha elszakadt volna az alja, szélét tépték stb...
(#994) Winner_hun válasza essexboy (#992) üzenetére
Gépben levő hangszóró csipog?
Paint Shop Pro vagy Photoshop, de persze megfelelő plugin kell hozzá.
(#996) essexboy válasza Winner_hun (#994) üzenetére

Átraktam egy ASUS A7N8X-X alaplapba és ugyanazt a hibajelenséget produkálta! Igen, csipog az alaplap...Most újrarakom a Wint rajta és majd meglátjuk mi lesz

(#997) Winner_hun válasza essexboy (#996) üzenetére
De az elején csipog? Mert akkor lehet, hogy a memória vagy a proci a rossz. Mi a csipogás kódja? Arra gondolok, hogy hosszúhosszú-rövid vagy vmi ilyesmi
(#998) essexboy válasza Winner_hun (#997) üzenetére

Persze,nem rossz semmim! És most jöttem rá mi a baj
a Winyomat átjumpereltem masterre de közben valami folytán csak 32Gb os lett
Na és ezért nem akart elindulni a Win! Azért nagyon köszi a segítőkészségedet! Olvastam a modding topicodat, egy nagy Upp neki 
(#999) Winner_hun válasza essexboy (#998) üzenetére
Ilyenről sem hallottam még
Kösz