Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)

(#851) daa-raa válasza ALI_G (#850) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Betöltöd virtuális meghajtóba, és a tartalmát kiírod.

Si vis pacem, para bellum.

(#852) ALI_G válasza daa-raa (#851) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

linux-ról van szó, ez így is menni fog Win alatt?

apropó, nekem is eszembe jutott.

[Szerkesztve]

(#853) daa-raa válasza ALI_G (#852) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha szabványos formátumban írod meg, akkor nem lehet vele probléma.

(#854) ALI_G válasza daa-raa (#853) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem lett jó. :(

(#855) PazsitZ válasza ALI_G (#854) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Ha Alcohol120%-nál választod a képrögzítés varázslót CD esetén is rákérdez, hogy DVD-re vagy CD-re akarod, és így viszont szerintem teljesen felírja, mint képfile-t.

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#856) erdey_a

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

ÜDv! Az alábbiakhoz hasonló a kérdésem.

Van egy képfájl, amit ki szeretnék írni DVD-re, de van 2 olyan plusz fájl, amit nem tartalmaz a kép, de szeretném ugyanazon a lemezen látni. Hogyan, mivel oldható ez meg?

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

(#857) daa-raa válasza erdey_a (#856) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

UltraISO-val bele tudod pakolni.

(#858) erdey_a válasza daa-raa (#857) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

Olyat nem lehet, hogy a képfájlt mondjuk démonnal bemountolom és úgy írom meg a kép tartalmát, plusz mellé pakolva a két fájlt?

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

(#859) PazsitZ válasza erdey_a (#858) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Egy ''átlagos'' CDnél szerintem nyugodtan lehet, a feljebb említett problémák általában csak rendszerCDknél fordulnak elő.(én még csak ott vettem észre, viszont játékcdhez füztem már hozzá fájlt ahogy te mondod)

[Szerkesztve]

(#860) ALI_G válasza PazsitZ (#855) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

no erre nem is gondoltam.

(#861) Soja

Soja
(fanatikus tag)

Tudtok olyan internetshop-ot, ahol thermaltake vízhűtéseket lehet rendelni?

(#862) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Hali!
Maxtor vinyóhoz vmi hibadiagnosztizáló, javító programot tudtok mondani?

(#863) supesz válasza Soja (#861) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#864) micro

micro
(PH! addikt)

Sony notebookhoz (R505TL) hol kaphatok töltő csatlakozót Budapesten?

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#865) Lala6 válasza [HUN]Tyson (#862) üzenetére

Lala6
(őstag)

PowerMax [link]

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#866) Lala6 válasza micro (#864) üzenetére

Lala6
(őstag)

Az milyen? A zsinór végén a dugó amit bedugsz a notiba?

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#867) [HUN]Tyson válasza Lala6 (#865) üzenetére

[HUN]Tyson
(senior tag)

Thx, megpróbálom!

:R

(#868) micro válasza Lala6 (#866) üzenetére

micro
(PH! addikt)

Nem, a lyuk a ami a notiban van. ;) (Aljzat)

(#869) nightdragon_

nightdragon_
(újonc)

Hy, kéne naon help! Már jó ideje ittvok a ph!-n, és 3 nappal ezelött nem tudtam belépni a ''nightdragon'' nevű login nevemmel, pedig jó jelszót írok be, és azt mondja hogy a név vagy a jelszó nem stimmel. Most ideiglenesen csináltam egy új reget ''nightdragon_'' nevén. Azthittem törölték a regemet, de ''nightdragon'' néven nem tudtam újat regelni,mer azt mondta, hogy már foglalt. Kérdésem lenne hogy vki tapasztalt már ilyet, hogyan oldotta meg, vagy egy moderátor segítségét kérném. Remélem tudtok segíteni :O :O :(((

(#870) nightdragon_

nightdragon_
(újonc)

Itt a ph!-n egy e-mail címet sem találtam, ahol bejelebthetném a problémámat :(

(#871) (Bundás) válasza nightdragon_ (#869) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Azt hiszem ő tud segíteni... parci@prohardver.hu

mod: sőt, biztos neki kell írni... ;)

[Szerkesztve]

(#872) nightdragon_ válasza (Bundás) (#871) üzenetére

nightdragon_
(újonc)

köszönöm, meg is próbálom gyorsan :R

(#873) WillChi válasza nightdragon_ (#870) üzenetére

WillChi
(őstag)

Az túlzás, hogy egy mail-címet sem lehet találni. Csak a megfelelő helyen kell őket keresni: [link]. :)

Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

(#874) PazsitZ válasza nightdragon_ (#872) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

A neved például (lehet csak itt irtad el) így szerepel: Nightdragon (nagy N-el), ezek is számítanak, szintúgy jelszó esetén. Ezekre is figyelj. Legjobb tudásom szerint :) mindenhol, ahol jelszavakat adsz meg vagy loginnevet, számítanak a nagy-kisbetűk!
Ha nem ez a gond akkor sorry, de a hibaleírásodnál kisbetűvel irtad a nightdragon nevet, a fórumban is keresésnél nem mindegy kis vagy nagybetű! Szerintem ez lesz a gond.

[Szerkesztve]

(#875) micro válasza micro (#864) üzenetére

micro
(PH! addikt)

Sony notebookhoz (R505TL) hol kaphatok töltő csatlakozót Budapesten? (aljzat) :F

(#876) szandisas

szandisas
(őstag)

Sziasztok! Everestben néztem a hőmérsékleteimet, azonban az Aux -ot azt nem tudom , hogy mit jelent :(
a lapom 38'os, a procim 40-42, a két winyóm 30, 33, és az Aux 47 :U
adataimnál van akonfig, ha kíváncsi rá valaki

aláírás

(#877) deedee

deedee
(őstag)

hali!

divx filmnél a külön fájlban lévő felíratot,ha el van csúszva,hogyan lehet beállítani?Azon kívül,hogy soronként átírom az időket,mert az nagyon lassú lenne.... :F

(#878) supesz válasza deedee (#877) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

bsplayerben lehet a feliratot igazítani. asszem a shift+nyilak (jobbra-balra) vagy vmi hasonló billentyű combo, de a hotkeys-nél le van írva a helpjében :)

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#879) Norbo03 válasza szandisas (#876) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

SZVSZ a ház hőmérséklete lesz az AUX de ez nem tuti!

(#880) szandisas válasza Norbo03 (#879) üzenetére

szandisas
(őstag)

[link]
itt a 28. pont. MSn en kaptam az egyik ismeősömtől a linket ;)

aláírás

(#881) Norbo03 válasza szandisas (#880) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Wáó így már én is értem! Thx a linket én is okosabb lettem:D :R

(#882) szandisas válasza Norbo03 (#881) üzenetére

szandisas
(őstag)

jaja... nagyon jó a link, remélem sokan látják és minél többen tanulnak belőle ;)

aláírás

(#883) deedee válasza supesz (#878) üzenetére

deedee
(őstag)

(#884) supesz válasza deedee (#883) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

(#885) supesz

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

az emotionok akkor is mozognak, ha nem látjuk őket ? hm ? :))

(#886) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Helló Srácok!

Most (is) olvastam, hogy egyes emberek féltik a cuccukat, h túlhúzzák, és akkor elhal.
De ha csak frekit emelsz, attól még (alapesetben) nem halhat meg a cucc, nem?
Most konkrétan azt olvastam, h a pci-e frekit emelte, és fél, h elhullik a vga-ja. De frekiemeléstől nem hal meg, nem? Max kifagy, azt hali. Vagy nem? :U

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#887) dvdbackuper válasza supesz (#885) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

ja :D :)) :D

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#888) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Adott egy chello classic net, egy Motorola kábelmodem, egy nemtommilyen router, és két gép, amiből az egyik hálókábel, a másik wireless kapcsolódik a routerre. Az eddig tökéletes netkapcsolat ismeretlen okból és ismeretlen esemény hatására megszűnt, pontosabban korlátozódott, és néhány program, pl. e-donkey(?) vagy ilyesmi kommunikál a neten, míg a többi progi (explorer, msn, stb.) nem. Több infóm sajna nincs, én is csak próbálok távsegíteni valakinek, de amiket eddig próbáltak nem segített. Mi lehet a megoldás?

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#889) Bigya

Bigya
(őstag)
LOGOUT blog

Helló!

Mit gondoltok, egy noti vinya hogy szereti ha függőlegesen szerelem be egy házba? Csatikkal lefele?

(#890) khron

khron
(tag)

Sziasztok!
Segítség kellene gyorsan!
Véletlenül törölve lett egy xls file, a kérdésem ,hogy a biztonsági mentést hova rakja az excel , és mi kiterjesztése.
HELP

WANTED: minden ami - SEGA -

(#891) BlacKSouL válasza BlacKSouL (#888) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Probléma megoldva, a modemet és a routert 2-3 percre áramtalanítani kell, így újrakonfigurálja az ip-kiosztást. (Ezt amúgy kipróbáltattam már, de csak 1 percre volt kihúzva, az kevés neki :) )

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#892) oregcsóka válasza KrenAtesz (#886) üzenetére

oregcsóka
(őstag)

Hát elvileg igen. Valóban, csak akkor lehet nagy gond, ha a feszültséget is emeli valaki.
Viszont hallottam már olyat, hogy valaki nem fixálta a PCI frekit, és a vinyója emiatt elhalálozott. Ugyanis ebből van leosztva a HDD-t vezérlő órajel is.

''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

(#893) TexT-BoY

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Srácok van egy kis bibim:
csináltam anyámnak felhasználoi fiokot. és ugye levédtem adataimat hogy ő ne tudjon belépni a cuccaimhoz. én voltam a rendzsergazda, természetesen. kikapcosltma a gépet, este hazjöttem és arra lettem figyelmes hogy nics meg az én fiokom, cska anyámé, és ez lett rendszergazda. namost az én rendszergazda mappám ahol vannak a dokumentumaim megvannak, csak nem tudok belépni ugye erröl a fiokrol.
nem lenne baj ha meg lehetne oldani vhogy

szerintetek mi az istent csináljak?

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#894) slayer006 válasza oregcsóka (#892) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

Bizony.
Creative Labs hangkártyái KIFEJEZETTEN érzékenyek a magasabb PCI sebességre.
Nagy valószínűséggel ki is purcannak.

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#895) daa-raa válasza TexT-BoY (#893) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Vedd birtokba az adott mappákat, és akkor látni fogod őket.

(#896) Winner_hun válasza TexT-BoY (#893) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#897) TexT-BoY válasza daa-raa (#895) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogymondod?:DD

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#898) daa-raa válasza TexT-BoY (#897) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha a Mappa tulajdonságai-nál letiltottad az Egyszerű fájlmegosztás-t, akkor egy filera vagy mappára (esetleg meghajtóra) jobbal kattintva, és a Tulajdonságok-at választva lesz egy Biztonság füled. Ott a Spaciális gombra kattintva feldob egy újabb ablakot, aminek lesz egy Tulajdonos füle. Ott közli veled, hogy ki az objektum aktuális gazdája, és egy listában kiválaszthatod azok közül a kívánt felhasználót, akik birtokba vehetik az objektumot. Kiválasztod magad, bejelölöd a lista alatt levő checkboxot (a pontos magyar szövegét nem ismerem, angol Win-t használok, de a lényeg, hogy minden az adott objektum alá rendelt objektum tulajdonjogát megváltoztatja) és OK vagy Alkalmaz. Ekkor elméletileg birtokba veszed az objektumokat (ha kellőképpen sok, akkor még kapsz egy szép kis animált folyamatjelzőt is). A saját tulajdonú objektumokat értelemszerűen meg is tudod onnantól kezdve tekinteni.

Vagy mindez moonman billentyűzetéből: [link]

[Szerkesztve]

(#899) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Hello
Tudna nekem abban segíteni valaki,hogy melyik vezeték lehet a 12V-os ág?
A piros-fekete vagy a sárga-fekete [link]

(#900) daa-raa válasza ToBeY (#899) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Sárga. A feketék pedig a tápban szépen össze vannak kötve.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.