Akkor én nem kérkedek, hogy még annó kitűnő lett a bizi

Back to the field!? www.utv.hu

Akkor én nem kérkedek, hogy még annó kitűnő lett a bizi

Back to the field!? www.utv.hu
(#752) Winner_hun válasza Dufresne (#747) üzenetére
Az, hogy ami megvolt, azon úgyse tok változtatni, ezek után nemnagyon érdekel
Dehogy szarnak le mindent

Össze vagyok kapva
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#753) Winner_hun válasza CocooN-z (#749) üzenetére
Matekot csesztem el írásbelin, az 3-as lett
A többi meg jó lett, szóbelivel meg szvsz jól lehúztam
pffff
(#754) tothbe válasza CriticalHit (#674) üzenetére

Ez a topic azért szakmai, mert a szakmai részben található.
És tudom, hogy a hozzászóláásgyüjtögető ranghajhászoknak ez jó lehetőség arra, hogy megszerezzék az akármilyen cimeiket, de az ilyen kérdéseknek akkor is a Közösségi témák között a helye. Mert bár ott csak negyedannyit ér, viszont szakmailag meg semmit sem. De most már elég legyen az OFF-ból!!!
És legföképp, ha ilyet irsz, még ha kérdés is, akkor legalább tedd off-topic-ba a hozzászólásodat!
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe

garival 3-3500,
gari nélkül 2500-
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
6E kb. + - 1E szvsz 
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
Valaki nem tudna nekem egy linket adni,ahonnan letölthetném az aktuális kresz könyvet, mondjuk pdf-be, de az mind 1.És nem warezolni akarom, csak kollégista vagyok és a szobatársamnak kölcsön adtam még a szünet előtt,mert nem tudtam, h én is fogom csinálni a jogsit.Úgyh nála maradt.És kuva messze lakik innen.
belőled még moderátor lesz a végén 
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
a posta tökéletes ilyen feladatok elvégzésére. elmondom hogy csináld.
(1)hívd fel
(2)add meg a címed
(2.a)adasd fel vele
(2.b)ha nem akarja ő kifizetni akkor postai utánvétellel adja fel
(3)a postás házhoz viszi a csomagot. sürgösségi elsőbségi kb 1 nap. nem fog elveszni, mert nem érdeke a postának.
szóval hajrá(!) 

''nem fog elveszni, mert nem érdeke a postának.''
A postának nem is, csak a postai alkalmazottnak aki lenyúlja. 
Aki hülye, haljon meg!

A Pentium 4 506-os az ddr1 el is működik?
''három a kettő tizen''

Kérdezd meg a sulit ahova kreszre fogsz járni, hogy tudnak-e adni. Általában van nekik pár darab.
Konfigom: http://lala.digiportal.hu

Intenél nem függ közvetlenül a procitól a használható memória fajtája.
Tehát ha van olyan DDR1-es chipset ami kezeli a procit, akkor igen.
Szvsz van, bár nem tudom pontosan melyek.
Aki hülye, haljon meg!
ne ijeszd el szegényt, mert akkor inkább végigtúrja a netet egy pdf-ért. 
másképpen viszont, legalább megtanulja használni a keresőt 
bár szerintem ilyet csak war3z-ben talál 

Az ok, csak azt irják hogy 533fsb-vel megy. Na most akkor ahhoz 533 as ddr2-kell, vagy jo neki a 400 as ddr is?
''három a kettő tizen''

Köszi a válaszokat!...
A powersupply számlálónak annyira hiszek mint a nömnek...
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...
Köszönöm, ez nekem is a fejemben volt.
Jó lenne ha valaki segítene és adna még tanácsot, vészesen közeleg a holnap de. 10 óra.
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

sziasztok! az alaplapomra (Asrock 775 Twins HDTV ) a proc hűtőn kívül csak 1 db rendszerhűtő köthető. Valami átalakító létezik a tápcsatikról? a tápomnak van olyan vége mint a cooler csatija (mindkettő egyforma)
azzal lehet valamit kezdeni? 
aláírás
bemész a boltba (ABC) és megnézed milyen csatlakozójú ventik vannak, olyat választasz ami neked megfelel, mert biztos gyártanak olyanban is (azért így írom, mert van egy csomó fajta), ami neked pont jó. vagy pedig te magad fabrikálsz otthon egyett, mert azt is lehet.
mi a végzettséged? vagy a szakmád?
[Szerkesztve]

suliba járok... infó szakra (tanítö-infó) ami nevetséges szinten van. Ezt amúgy miért kérdezted?
aláírás

Jaj, elnézést kaphatok nálatok ?

Winner ne aggódj nekem is csak 3 as lett a matek, bár szerény vigasz tudom 
sry off
[Szerkesztve]
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

Molex csatira tudsz kötni 12 voltos ventit, csak kell vagy T leosztó ami direkt venti csatlakozó végű, vagypedig egy felesleges csatlakozót szétvágsz, és ráforrasztod a venti vezetékére.
**

Milyen alaplapod van? Nézd meg, hogy támogatja-e az a DDR memót. De a legjobb,ha kipróbálod... Persze nem mindegy mekkora feszkót kap az a memória. És hogy bírja-e egyáltalán a 400 MHz-es memód az 533 MHz-et.
Absztrakt művészet: a tehetségtelenek alkotása, melyet elvtelenek adnak el a megtévesztetteknek.

Holnapra már szereznek is nekem! THX! 
aláírás
mert, akkor nem mondok olyan szavakat, amiket nem biztos, hogy értesz, (pl, ha gazdász lennél, akkor nem villogok itt minden féle molex csatikkal
), de elvileg mindent értesz, amit itt írnak mások vagy én 
egyszóval: mindegy.

szerintem nyugottan használhatod a szókincsed teljes mértékben, ha valami nem világos, úgyis megkérdezem

aláírás
viszont akkor már már tárgytalan a kérdésed, ahogy elnézem. lesz jó hideg a gépedben 

remélem is... van egy 9cm-es Zalman hátul,lesz elöl is egy, oldalt egy Zalman OP1, ée persze ott az ACFreezer7 Pro

aláírás

Cliens oldali -ingyenes- spam szűrő szoftver kellene:
- Windows XP Home SP2, Outlook Express 6 alá....tudtok valami jó szoftvert hozzá?
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

Valaki tud nekem segíteni i8085-ös mikroproci programozásában?

Nincs itt semmi probléma. A DDR400-as RAM-hoz szinkron esetén 200MHz-es External Clock kell (intel chipset-ek ezt csak 800MHz-es FSB-jű prociknál engedik), DDR2-533-hoz viszont 133MHz-es External Clock kell.
Bőven elég a DDR400 az 533-as FSB-s procihoz, még csak ki sem lesz hajtva.
Si vis pacem, para bellum.
ugyan nem pont ezt kérdezted, de próbáld ki a thunderbird levelezőt, van beépített tanítható spamszűrője
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"
Beírom mégegyszer, hátha valaki lusta volt visszaolvasni.
Hali!
Szerdán megyek az új munkahelyemre (Gimnázium, rendszergazdai állás) és akkor lesz egy ilyen átadás-átvétel szerűség. Mire figyeljek / kérdezzek rá azon kívül, hogy:
- Elkérem a jelszavakat és megváltoztatom őket
- Dokumentációk (Ez kb. 4 A4-es papír, ceruzával és olvashatatlanul)
- Hardverek állapota.
A szervereken használt Operációs Rendszerek Novell Open Enterprise Server fájlszerverként (Linux alapú), ill. SuSe mail & webszerver.
OES specifikus kérdések?
Kinek van tapasztalata ezzel a dologgal kapcsolatban?
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

Helló! van egy mp3lejátszóm, és a hozzá kapott szoftverrel sikerült használhatatlanná tenni. FW upgrade. a progi csak *.bin-t lát, de a FW-nek nincs kiterjesztése! átírtam .bin-re. igy sikerült ''lámpává'' alakítani. valakinek van vmi tapasztalata? megoldás? pw-üzibe ha lehet! köszi! kalapács, stb kösz, nem az én stilusom
gari épp júli 7-ig szól, csak a digitalmind költözik, és nem tudtam elérni őket...
hardwerek állapotát veszélyzetető körülmények (rács nélküli ablak a földszinten és tsa)
ha valammi MÉG nem halt meg (megtört zsinór és tsa)
IP tartomány, egyéb hálózati dokumentációk
kinek mihez van jogköre
kinek mi a siráma a rendszerrel kapcsolatban
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
(#787) tothbe válasza --HARDCORE-- (#785) üzenetére

Nos, ezt eléggé sikerült el****-ni, de próbáld meg a garit, talán ott tudnak segiteni rajtad.
föleg hogy tipust sem irtál, igy abszolút lehetetlen a dolog, de még tipussal is nehéz neten át segiteni ebben.
Próbálj meg esetleg egy müködö firmware-t letölteni és azt rátenni valahogy.
Ezért mondják, hogy firmware-t csak akkor frissits, ha muszáj, emrt kell valamihez, hogy müködjön. Jól müködö rendszert sosem szabad megbolygatni ilyennel. Föleg nem warez firmware-ekkel meg átmódositottakkal.
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe

Javaslom, hogy a saját védelmedre készitsetek egy átadás-átvételi jegyzökönyvet is, amit aláiratsz vele, hogy nem titkol el semmilyen hibát meg átad mindent és irjatok is bele, amit csak lehet.
By(e) Tothbe
(#789) --HARDCORE-- válasza tothbe (#787) üzenetére

CAPTIVA. amugy szabványos mp3 lejátszó.. ha tehetném visszavinném gariba, de nem lehet őket elérni, merthogy költöznek.. :/ http://forum.s1mp3.org/viewtopic.php?t=1121&highlight= hát igy jártam. pedig a gyári cd-jéről volt a FW. úgy látszik direkt szart gyártanak.
(#790) tothbe válasza --HARDCORE-- (#789) üzenetére

Nos, ez esetben viszont kötelesek lesznek a költözés után is visszagarizni, ha most nem elérhetöek emiatt.
Mondjuk negativum a fájl átnevezése, mert ezzel ugymond meghekkelted a cuccot, tehát ergo minösülhet szándékos tönkretételnek is. Ezt inkább ne emlitsd nekik, csak, hogy a gyári cd-röl akartad föltenni a firmware-t.(Mondjuk azt meg nem értem miért, hiszen a gyári cd a cuccal együtt jön és azon már ugyanaz az fw verzió van.)
By(e) Tothbe
Sziasztok!
A kresz szerint szabalyos-e, ha kerekparral kozlekedunk egy egyiranyu tucaban kotelezo haladasi irannyal szemben?
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

Itt lehet hamarabb kapnál választ a kédésedre. [link]

Hi all!
Én bécsipc-boltok web-címét keresem, de nem tudom hogy milyen boltok vannak Bécsben..
Egy pár linket megkösszönök előre is..
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

Hali
Tudnátok abban segíteni h Gödöllőn vagy Hatvanban hol tudnék hangszigetelő szivacsot venni? Egy subba kéne.
ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1

Azt hol lehet beállitani hogy leállitásnál a gép tényleg le is álljon és ne írja ki nekem hogy mostmár kikapcsolhatja a számítógépet?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

Sziasztok!
Miért van az, hogy a WinXP-m nem hajlandó lejátszani az animált gifeket?
Csak egy állókép jelenik meg helyettük, sem a Win, sem semmilyen alkalmazás nem tudja kezelni.
Próbáltam újrtelepítést, de az sem segített... Ha valaki találkozott már hasonló problémával és tudja a megoldást kérem jelezze! 
Az élet négy magnál kezdődik.
(#797) Winner_hun válasza asound (#796) üzenetére
az nem lehet, hogy csak a kiterjesztés gif és nem is animált az az animált?
(#798) Winner_hun válasza TriackFeri (#795) üzenetére
AT vagy ATX-es táp? Oprendszer?
(#799) Winner_hun válasza .:T.H:. (#793) üzenetére
(#800) asound válasza Winner_hun (#797) üzenetére

Üdv!
Nem, animált gifeket egyszerűen nem tud kezelni. Az első frame megy és kész...
Az élet négy magnál kezdődik.