Ujonan vettem a lapot!!!Asus P4P800-X
[Szerkesztve]
2 GB Ingyen tárhely! http://db.tt/nW2tpb7Y
(#551) Stylewars_kp válasza slayer006 (#550) üzenetére

Ujonan vettem a lapot!!!Asus P4P800-X
[Szerkesztve]
(#552) slayer006 válasza Stylewars_kp (#551) üzenetére

Attól még az elem lehet benne sz@r.
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
Igen ebben teljesen iagzad van! Általában vagyis én ugy tom h a boltban szoktak bele rakni egy elemt a lapba! Nah már most akármilyen elemet is rakhatnak bel(pl olyat is ami egy fél éve a polcon van) sztem egy cserét mindenképpen megér!
[Szerkesztve]

Köcce mindenkinek veszek új elemet de ha ez se lessz jó akkor mi lehet a baj???
(#555) slayer006 válasza Stylewars_kp (#554) üzenetére

Akkor újra nekimegyünk, de 90%, hogy az lesz. 
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Az internetes flashvideókat, mivel lehet lejátszani gépen? Egyátalán mi a kiterjesztése? File viewerrel belenéztem, első három karakter FLV, utoljára a Tomb Raider-nek voltak ilyen kódolású filmei, de az már ősrégi player...

Valaki gyorsan mondjon egy egyszerü, érthető, gyors video konverter progit és valami beállításokat hozzá amivel a legeslegkisebbre lehet a videókat összetömöríteni elviselhető minőség és méret mellett!
Most WinMPG-vel próbálkoztam, de ilyen 5s-es 18MB-s 512*384-es videóból 900KB-osat csinál 

Virtual Dub, vagy Tmpenc

Nesze öcsi, ezt használd! [link] 
(#560) TriackFeri válasza Norbo03 (#544) üzenetére

Köszi a segítséget, úgy tünik az elem kivétele megoldotta a gondom. 
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
(#561) Norbo03 válasza TriackFeri (#560) üzenetére
Hali!
Nincs mit ezért vagyunk itt a PH-n!

*.swf a kiterjesztésűek, a macromedia flash-t telepíteni kell azthiszem, és az játsza majd le 
Mod: helysírás(mint mindíg) és a link:[link]
[Szerkesztve]
aláírás

Üdv!
Az aktuális villámkérdésem:
Létezik-e ''ventilátor szűkítő'' 8-ról 6 cm-re? 
Egyáltalán mi ennek a hivatalos neve?
Üdv, DragonR+
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
Venti adapter.
[link]

Köszönöm. 
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

Pl a böngészőkkel, de a FlashPlayer-t értelemszerűen telepíteni kell. Ha a lapokon látod őket, akkor fent van már.
[Szerkesztve]
Si vis pacem, para bellum.

Valakinek van megoldása arra, hogy hogy állítsam be az XP-m boot menüjét?
Telepítettem egy másik vinyóra egy Vista-t, de csak biosból tudom állítani, hogy melyik induljon el alapból.
Az XP sata első partíció, Vista IDE 1 partició
[boot loader]
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=''Microsoft Vista Beta - EN'' /noexecute=optin /fastdetect
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Sziasztok.
Meg tudná nekem valaki magyarázni, hogy abban az esetben ha a google.hu webcímet írom a böngészőbe, miért a kurzor nevű oldal jön be, ami amúgy egy kalap szart sem ér?
köszi
Primus inter pares
(#569) slayer006 válasza ArthurMiller (#568) üzenetére

így írd be:
google.co.hu
[Szerkesztve]
(#570) daa-raa válasza ArthurMiller (#568) üzenetére

Próbáld úgy, hogy google.co.hu. Mindjárt jobb lesz.
Si vis pacem, para bellum.
(#571) ArthurMiller válasza slayer006 (#569) üzenetére

Köszönöm.
Primus inter pares

Winvel formáztam illetve DOS-an is. De akkor is a 250-es vinyómat csak 130-nak látja a Win. Csak a GetBack meg ilyenek látják teljesen. De azoknak nincs format funkcójuk.![[kép] [kép]](http://iaro.srv.hu/kep/5error_1.jpg)
[Szerkesztve]

MSI 945P NEO lapnál a boisban hol tudom állítani a processzor hűtő fordulatszámát?
3400RPM körül megy és így elég hangos.
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

Hi all!
Blue-ray írók léteznek már hétköznapi user számára?
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

Ha Service Pack 2 -d fenn van:
- jobb klikk a Sajátgép -en
- Kezelés
- Lemezkezelés
innentől asszem 1értelmű
Hy!
Már viszonylag ''régóta'' lehet kapni...
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Sziasztok!
Segítséget kérnk. Pio a09 xla íróm van, 1.58 fw-rel. Hogyan érhetném el hogy a dvd+r dl lemezt dvd-romként írja meg? Bitsetter nevű program nem látja 
xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

Nincs SP 2-öm. Más megoldás kell.

Miért nincs

Csak! Nem netezek otthonról.

És hol? Mert én még nem nagyon láttam semelyik sarki sztech boltban..
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

Ja, én is hasonló cipőben járok 
De visszatérve a próblémámhoz...
[Szerkesztve]

SP1 is jó..

MSI 945P NEO lapnál a boisban hol tudom állítani a processzor hűtő fordulatszámát?
3400RPM körül megy és így elég hangos.
(#586) Winner_hun válasza TriackFeri (#585) üzenetére
Ilyesmit keress: [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Kicsit off kérdés lenne, de hátha:
szem.ig szám melyik azonosító kódsort jelenti az újfajta kártyán?
okmányazonosító?
a ''neme'' alatt lévő
vagy a 3 soros, << jelek előtt lévő kódsor???
**
(#588) Winner_hun válasza bypet (#587) üzenetére
8 karakteres, amelyikben van betű is. Vagyis nekem olyan van
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#589) bypet válasza Winner_hun (#588) üzenetére

Kösz, remélem az lesz az 
Komolyan megzavar az hogy annyi féle jelölés van rajta. A régi típúsún egyértelmű volt...
**

Vki #574-re?

Sziasztok!
Barátnőm gépében előállt valami bosszantó probléma. Pár hónapja tönkrement egy 40GB-os Maxtor winchestere. Vett bele egy másikat, és mivel nem volt más, megint Maxtort vett (80GB). Tegnap egyszerűen elszált a vindóza, nem sikerült javítani se, a telepítő üres particionálatlan területként látta a rendszermeghajtót. Újratelepítettem neki, ma elkezdett kerregni a HDD, aztán újraindult. Mi lehet a baj? Rossz IDE-kábel, vagy a Maxtor a kulcs? 
Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.
Proba cseresznye, probaljatok meg masik kabellel. Ha kerreg az nekem gyanus 
Nem melegszik tul ? Maxtorok ''szeretik a meleget''.
[Szerkesztve]

Köszi az ötletet, megnézzük majd. 
Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.
(#594) TriackFeri válasza Winner_hun (#586) üzenetére

Sajnos nem enged ott semmit állítani.
Nincs valami más módja?
Pl valami programmal nem lehet szabályozni a sebességet?

Vmi kinyírta a Kaspersky-met, majd újraindult a gép. Ezután a KAV többet nem indult el. Ezért le is szedtem. Feltettem a NOD32-t, de nem talált semmit. Másik gépben átnézve a rendszerem sem találtunk semmit.
Most a böngészők nem működnek rendesen. Az egyszerő oldalak bejönnek( google, MS frissítőközpont) Egyébként IE6 homokórázik, Netscape fagy, Firefox fagy. Java lett újratéve, a programszálak között sem találtunk furcsaságot.
Mi lehet ez? Vírus? Vagy vmi rendszerfájl sérül csak meg?

Hány fok kb. a Maxtor ''füsthatára''?
Átlag használat /netezés, Word/ mellett volt most 50C, nagyobb terhelési adatot most nem tudok. /A kollégiumi szobában 30 van../
A wincsik ''ideális'' hőmérséklete 25-35''C körül van.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Nos, igen. Akkor ez egy igen valószínű hibaforrás. Hűtőt rá?

Mivel maxtorok szeretnek akar 10 fokot is alamerni ezert az 50 szentem picit sok. Bar birnia kellene. Nalam 29 fokra irja , rateszem a kezem es biztos hogy tobb mint 36.

Ez egyre ijesztőbb lesz. Amúgy az Everest mérte az értéket. Szóltam neki, hogy ne használja inkább most, szedtem le egy Maxtor hibadiagnosztizáló szoftvert /Powermax/ aztán megnézem majd szenvedett-e maradandó károsodást.