Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)

(#51) Ribi válasza shteer (#49) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Miazhogy friss szamla? Ki az aki csakugy ad neked egy szamlat ? Ez eleve hulyeseg, vagy direkt igy csinaltak meg hogy senkinek se kelljen fizetni. Lehet hogy tenyleg a mostani arra voltak kivancsiak.

[Szerkesztve]

(#52) Winner_hun válasza shteer (#49) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Namsot nem azért, de egy alaplap gariztatásnak mi köze van a lakásbiztosításhoz?:F

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#53) tothbe válasza Winner_hun (#52) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

az alaplap is ingóság.
És nekem is benne van egy vagyonbiztosiás a lakásbizti mellett a csomagban, ami pl. ilyenre térit.

By(e) Tothbe

(#54) zso73 válasza shteer (#45) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vegyél egy ilyen lapot most! A számlát add oda a biztosítónak! Amikor véga van a dolognak,add el az egyik lapot! Na ez milyen megoldás? :F
De szerintem a biztosító központjában kérdezz meg Minimum 2 embert,hogy kell-e az új számla!!Mert nem biztos,hogy az első emberke jól tudja! :DD

[Szerkesztve]

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#55) Ribi válasza Winner_hun (#52) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

A gari nem fizet mert tularam okozta a hibat, ami ugymond kulserelmi dolog. Viszont a biztosito fizet a villam okozta karokert.

(#56) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

aha:o

de ez akkor is hülyeség, hogy új számla:F:((( Azért adják a vásárlásnál azt a szmlát, hogy ilyen ügyekben bizonyítsd, hogy ott vetted a lapot, nem?

[Szerkesztve]

(#57) Lavves

Lavves
(kvázi-tag)

Meg lehet valahogy állapítani egy alkatrészről, hogy
volt-e tuningolva? (proci, lap, vga)
(nem arra az esetre gondolok, hogy egy széndarabot viszek be gariztatni.. :) )

(#58) shteer válasza zso73 (#54) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez ok, de kapok egy ilyen lapot most 18-ért , el tudom adni 13-ért

ez legyen az utsó megoldás..

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#59) shteer válasza tothbe (#50) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

igen, lehetséges, h csak a friss ár miatt kell valamilyen formában 1 számla

este tudok rákérdezni, majd jelentkezem

thx 4 all!

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#60) Winner_hun válasza Lavves (#57) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem

(#61) Hörpi

Hörpi
(fanatikus tag)

sziasztok

ezt már tettem fel ugyanitt régebben, de nem kaptam kielégítő választ...

azt szeretném megkérdezni, hogy a freeweb-es tárhelyre ftp-n keresztül lehet e feltötleni?
ha egy barátom vállalkozását (ami teljesen legális) szeretném itt népszerűsíteni (tehát ez lenne a honlapja), akkor ezzel ugye nem sértek semmilyen jogokat?
a webcímem lehet majd: www.vállalkozásneve.hu vagy mindenképpen www.vállalkozásneve.fw.hu kell hogy legyen. Tehát ha saját domain nevet akarok, akkor mindenképpen fizetős, és ha igen akkor mennyi egy évre?

Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...

(#62) Dufresne válasza Hörpi (#61) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Lehet feltölteni és ha teljesen legális, akkor sztem nem sért semmilyen szabályzatot, de a cím mindenképpen www.üzletneve.fw.hu lesz.
Ha komoly a szándék, akkor érdemes sztem már domain nevet bérelni, évente ilyen 5-6k-s sszegért már lehet úgytudom.

Back to the field!? www.utv.hu

(#63) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

szasztok!

arra lennék kíváncsi, hogy hol tudnám beállítani/leszabályozni a cd-rw olvasási sebességét xp-ben vagy neroban rendszergazdai jogok nélkűl.
mp3as cd hallgatásakor zavaroan gyorsan/hangosan pörgeti a cd-t tök fölöslegesen.

:R

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#64) Winner_hun válasza rup1u5 (#63) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

neronero cd speed, neroban benne van, toolkits alatt megtalálod

(#65) jasonka

jasonka
(fanatikus tag)

Elnézést- bár betettem a ''CRT Monitorok''-hoz is - de sürgős az ügy :

Segítséget szeretnék kérni... Egy történelem előtti matuzsálemi monitort kéne rábírni, hogy 16 helyett több színnel legyen hajlandó működni.

Talán 15 éves is van - a hátlapján csak ennyi:

''PROFEX 1441 - Germany''

(Net-en nem találtam nyomát sem...)
A videokari ATI VGA Wonder.
Az op. rendszer WIN'95 ( esetleg WIN'98SE is lehet...)
A kártya már hajlandó lenne jobban menni - de kérdés hogy ez a monitor milyen állatfajta lenne egyáltalán (gondolom fantázianév lehet...) és milyen driver kéne hozzá.
Nagyon kérem, adjatok ötletet.

Köszönöm alássan... :)

Hja kérem ! A Belváros !...

(#66) rup1u5 válasza Winner_hun (#64) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

hát nem sokra jutottam vele.
beállítottam a file menű beállítások alatt, hogy 4szeres legyen a max olvasás de semmi nem változott. ha kilépek és újra elindítom és megint bemegyek a beállításba akkor ismét max-on áll. meg szerintem ez csak a tesztek alatt használt sebességre vonatkozik nem az álltalános használat közben használt legmagasabb sebességre.

(#67) Dufresne válasza jasonka (#65) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Elképzelhető, hogy már az a 16 szín is korrekt a monitortól és nem fogod tudni feljebb tornázni...
Driver nem lesz hozzá, ez elég valószínű, de az sem hinném, hogy segítene rajta. Esetleg 1-2 kép előről és hátulról a moncsiról :F

(#68) rup1u5 válasza jasonka (#65) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

1 5let:

cserélj monitort

(#69) ollie válasza jasonka (#65) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A ''driver'' csak azt mondja meg a windows-nak, hogy milyen felbontáson, milyen frekvenciákkal tud a monitor üzemelni, ezért az igazából nem is driver. Ennél többet ne várj. Ha a moncsi csak 16 színt jelenít meg, akkor nem is fog többet. Értéke nagyjából a nullával egyenlő.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#70) jasonka válasza Dufresne (#67) üzenetére

jasonka
(fanatikus tag)

Képet most nem tudok küldeni, mert ott van ahová szerdán megyek (nem az enyém...)
Valamikor WIN 3.1-gyel színesen ment - leaglábbis 16-nál több színnel...

Hja kérem ! A Belváros !...

(#71) Winner_hun válasza rup1u5 (#66) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

érdekes, mert az a program pont erre lett kitalálva, hogy a cd-k ne legyenek szétpörgetve, nekem működött.

(#72) rup1u5 válasza Winner_hun (#71) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

már működik nálam is csak ellámáskodtam mert a cdspeedet indítottam az előbb és nem a drivespeedet. :B

(#73) szesa

szesa
(senior tag)

Motorszám alvázszám alapján le lehet kérni információkat autókról a biztosítóktól (tehát volt e eseménye-törés sérülés stb) ?

ˇ7ˇ - out of office -

(#74) Dufresne válasza szesa (#73) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

FEne tudja, adnak-e ki ilyen információkat, fel kell hívni és kiderül:)

(#75) tothbe válasza szesa (#73) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

elvben nem, csak ha van hozzá jó ismerösöd. de a kötelezön rajta van a bonus/malus fokozat, azt az évekkel kombinálva egész jól ki lehet saccolni, volt-e nagyobb törés az utóbbi 10 évben.

By(e) Tothbe

(#76) Incognito

Incognito
(őstag)

Halihó

Nekem hangfelismerő program kellene, amivel tudom vezérelni a számitógépet, esetleg diktálni is...

Tud valaki egy normálisan használhatót?
Az se baj ha fizetős, a cég állja...

(#77) elitgamer

elitgamer
(tag)

csá,hogy lehet új topicot nyitni?Bocs a lol kérdésért :DD

konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/

(#78) C^^ válasza elitgamer (#77) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Ha benne vagy valamelyik ''Nagy'' csoportban ([link] - ezekre gondolok), akkor felul a fekete csikon van 1 olyan, hogy uj tema.

(#79) elitgamer válasza C^^ (#78) üzenetére

elitgamer
(tag)

köszi :R

konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/

(#80) chungee

chungee
(őstag)

Tök tanácstalan vok, mert a falumba júliustól elérhető lesz az ADSL és helyi kábelszolgáltató által is a kábelNET. És nemtom melyiket érdemesebb. Már ki is alakultak a táborok. Az egyik a másikat szídja. Én meg ott állok közömbösen

Melyiket válasszam?

Tények:

T-com-DataNet-: 512 letöltéssel korlátlan havi 4999+3210(vomalastecsi)=8210
Sághy-kábelTV szolgáltató-: 1024 letöltéssel korlátlan havi 6000+3199(TV szolgáltatás)=9199

De lehet, h a kábelnél nem tényleges adatok, mert az ellentábor(ADSL) asszondja, h ha többen vannak fennt a kábel hálózaton akkor lassúlás jön be.

(#81) Dufresne válasza chungee (#80) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Nem jön be lassulás, legalábbis normális körülémyek között nemszabadna neki.
Da amúgy meg nemtudom ezt mire alapozzák, hogy a kábel lassul ha sokan vannak rajta, de ugyanakkor a telefonvonalon lógó sok user matt meg nem lassul....szóval nem lassul elvileg egyik sem.

(#82) tothbe válasza chungee (#80) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

felejtd el a lassulást.
Fö szempont: Ha van otthon vonalas telefon, akkor adsl, ha van kábeltv, akkor kábelnet.
Ha egyik sincs, akkor az, amelyikkel többre mész, ha pedig mindkettö van, akkor amelyik biztosabb és pl. könnyebb a gépedhez vinni. Itt ''biztos''-nál arra gondolok, hogy pl. muterék telefonja nem kell neked, ergo vszleg lemondod késöbb, mert van mobilod, vagy elköltözöl és a netet vinnéd, de nincs telefon a célhelyen és csak ezért drága lenne bevezetni. Kábeltv-vel ugyanez (pl. parabola)

By(e) Tothbe

(#83) doc válasza chungee (#80) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

itt Ajkán több ismerősömnek van kábelnetje, és a lassulást igazolom, valóban létezik. amikor alig vannak fent a neten páran, akár 300k/sec-kel is jönnek a cuccok, amikor ''csúcsforgalom'' van, meg jó ha 30-cal...

az ADSL-nél meg az a gáz, hogy ha felfelé is akarsz tölteni, akkor megőszülsz mire egy pár megás file felmászik a netre...

így, hogy nem ismerjük az igényeidet, nehéz választani.
ha letöltögetéshez (különös tekintettel a file-megosztó hálózatokra (DC, torrent)) kell, akkor egyértelműen kábelnet.
ha van otthon telefonvonal, akkor ADSL

ha neten keresztül akarsz játszani, inkább az számít hogy mennyi a ping, erre sajna nem tudok mit mondani, de ha tudod, érdemes más-más napszakban csinálni egy-két pinget a kábelneten, és össze tudod hasonlítani az ADSL-lel

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#84) brd válasza chungee (#80) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Játékra, távmunkára (ahol több a feléd jövő adat, ha nem, akkor kábelnet) ADSL, töltögetésre, webezgetésre kábelnet.

One trend a day keeps the doctor away

(#85) netboy

netboy
(senior tag)

Mia külömbség a cardbus és a pcmcia között?

Ill van egy olyan kártya ami olyan mint a pcmcia csak a vége keskenyebb, ennek mi aneve?

(#86) makszi

makszi
(tag)

Sziasztok!

Az lenne a kédésem, hogy ha írok C-ben egy programot, és azt Borland C builderrel lefordítom akkor ugyebár abból lesz egy exe, amit kell futtatnom. Annyi lenne a kédésem, hogy a version info-t az hogy kellene és hol megadnom hogy a windows felismerje? A firefox.exe-n jobb gomb propertire bejön egy version fül, ahol ott a verzió, de amit én írok ill. az abból keletkező exe-nél nem jön elő ilyen fül még csak üresen sem! Szóval azt szeretném megoldani hogy az én exe-im nek is legyen verzójuk amit az XP ki tud olvasni...
Remélem érthető volt a kérdésem :)

Üdv:
Makszi

Eladó Canon FD 200/4, Canon FD 300/4

(#87) brd válasza netboy (#85) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

A cardbus a pcmcia egy ''újabb'' változata, 16 bit-es interface helyett már 32 bites, ill. 3.3V-os, míg a régi pcmcia 3.3, ill. 5V-os is lehet.

One trend a day keeps the doctor away

(#88) tomta

tomta
(fanatikus tag)

Sziasztok!

A következő lenne a problémám:
Adott egy 512 MB PEN DRIVE (kindstone data traveler) amit Win98 alatt szeretnék használni, de a pendrivehoz nincs telepítő lemez.

Nem találok hozzá meghajtóprogit sehol.
Hogyan lehetne működésre bírni win 98 alatt ?

(#89) netboy válasza brd (#87) üzenetére

netboy
(senior tag)

kompatibilitásban ez hogy néz ki?

egy DWL-G650 típusu dlink kártya megy egy 2 éves compaq notebookban vajon???

Tényleg kb mennyi egy notebook aksi?

(#90) zolilaoce

zolilaoce
(tag)

Sziasztok!

Két vinyómra is fel van téve az XP, de az egyiket le akarom szedni, viszont amikor formázom a particíót és már majdnem befejezi kiírja hogy nem lehet formázni!

Tudtok segíteni?

(#91) KngAlex

KngAlex
(tag)

Hali.

Volna egy kérdésem:

Az Intel 8xx és 9xx es Pentium D-ket mely inteles chipset-ek támogatják?

(#92) Degradator válasza KngAlex (#91) üzenetére

Degradator
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Beszarás!

A64 clawhammer 3500+ os procim van, alapon 62 fokos a proci!!!
eddig gyári hűtő volt rajta azzal 58-60 fokos volt, most vettem rá egy halkabbat ezzel 62, terhelve 70 ig simán felmegy.... :S
nincs rajta a gépház oldala(meg is főne az egész) egyszerűen nemtudok mit kezdeni ezzel a kib****tt procival!!!!!!

természetesen a proci NINCs húzva!
valami 5let hogy mit lehetne tenni?
ja és az érzékelő is szerintem jó értéket mutat mert a borda ennyira forró h lehetetlen megfogni, odaég az ember keze, még a gép teteje is meleg... és igen szilikonpaszta is van rajta bőven!

nincs valami olyan program amivel a venti forulatszámát 6800 ra fel lehet tunkolni?
asszem a max 3000 de valahogy bele kéne vezetni nagyobb feszt és akkor többet pörögne..

"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."

(#93) elitgamer válasza zolilaoce (#90) üzenetére

elitgamer
(tag)

hát én nem vok szakértő,de azért mondok egy tanácsot:Sztem válaszad ki az egyk oprendzert mint mindig,aztán tegyed be a telepitő lemezt,és válsszad az uninstalt vagy micsodát,na most ha szerencséd van,akkor azt egyiket letörölte.

(#94) elitgamer válasza KngAlex (#91) üzenetére

elitgamer
(tag)

945-töl fölfelé,vagyis pl 945,955,965,975

(#95) Ribi válasza Degradator (#92) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Valoszinuleg szar hutot vettel :D
Amugy milyen tipusu ?

(#96) Ribi válasza KngAlex (#91) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

945 es felette

(#97) KngAlex válasza Degradator (#92) üzenetére

KngAlex
(tag)

Nekem az Athlon XP-m fő megfele, szobában 27-28 fok van!!! erre rá jön a terhelés és meg is fagyott :O
Jön a tavaji megoldás álló talpas venti a gép oldala mellé és máris normális a hőfok :DDD

(#98) Degradator válasza Ribi (#95) üzenetére

Degradator
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

vmi spire hütő, elég nagy ventivel és méretes bordával... kipróbáltam egy IGLO t is de az akkora nagy h nemmegy rá(kondiban elakad) .
ha ekkora bordával meg ventivel nem lehet lehűteni ezt a sz*rt akkor kivágom az ablakon beszarás.....

mer ugye az gagyi clawhammer 0.13 mikronos 87watt áramfelvétettel, melegszik mint a picsa.... kazán... :O

[Szerkesztve]

"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."

(#99) KngAlex válasza elitgamer (#94) üzenetére

KngAlex
(tag)

A 945 és 955 között sok a külömbség? Felszereltség, FSB, Memória kezelés?

(#100) Ribi válasza Degradator (#98) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

87W kazan ? lol Mit szoljanak a D8xx-es emberek ? 130-160W. Es azt is le lehet huteni.

Hutorol valami konkret ? Mert igy csak annyit lehet mondani hogy a valami hutot cserelki valami nagyobbra :)

Es probalj meg nem minden topikba beirni ezt a kerdest amit csak latsz...

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.