Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)

(#501) tothbe válasza netboy (#500) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

hook is underneath!!!!

A kapocs alul van. azaz ez az alsó fele, hiszen mifelénk azt hivjuk tetejének. :D

By(e) Tothbe

(#502) chungee

chungee
(őstag)

Akik hozzám szóltak azok figyeljenek.

Az helyzet hogy 250GB-os a vinyó. Fel volt darabolva 20-210-re. Vmi oknál folytán a 210 RAW-nak láttavolt rajta kb 100gb-nyi anyag és Hiren's-vel bohókódtam és egyesítette vhogy a kettő drive-ot és a jelelegi próbléma áll fenn.

(#503) tothbe válasza chungee (#502) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Talán az egyesités elött el kellett volna olvasni a figyelmeztetéseket is.
Szvsz erre már keresztet vethetsz, vagy ha annyira fontos az adat akkor vannak még ilyen progik, amikkel talán elö tudod varázsolni, régebben sokat volt erröl szó az elözö topic vége felé. Ha meg minden remény vége, akkor jöhet a Kürt Kft. méregdrágán, de ezt már csak céges adatoknál érdemes, otthonra minden pótolhatóbb, de legalábbis nem ér annyit.

By(e) Tothbe

(#504) chungee válasza tothbe (#503) üzenetére

chungee
(őstag)

Már beletörödtem az adatvesztés könnyeibe. Most már csak egy 250gb-os vinyó ne hogy már 134 legyen.

(#505) tothbe válasza chungee (#504) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Akkor mi a problémád?
Windows Lemezkezelő és kész.
Ha meg nem, akkor ott a diskpart.exe az xp-be beépitve, azzal törlöd a particiót, és létrehozol egy új primary-t.

Futtatás: diskpart

list disk
select disk=sorszáma
list partition
clean
create partition primary
exit

[Szerkesztve]

By(e) Tothbe

(#506) tothbe válasza tothbe (#505) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

További help a diskparthoz itt:
[link]
És itt: [link]

By(e) Tothbe

(#507) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali.

Tudom, ez inkább mobilarénába való, de ott senki nem válaszolt eddig.
Szóval egy Ericsson s700i-ről lenne szó, összetörtem a kijelzőjét, de szükségem lenne a képekre, SMS-ekre, telszámokra amik benne vannak. Szóval egy ilyen progi kéne nekem, amivel le tudom menteni őket így, látatlnba... esetleg olyan program létezik, amivel a teló kijelzőjét ki tudom rakni monitorra bloototh-al?

(#508) Hideyoshi válasza KovácsGéza (#499) üzenetére

Hideyoshi
(kvázi-tag)

Igen, de mint mondtam a 12 voltos ág a lényeg. Ha az nem bírja, produkálja a tüneteket. És amennyi meghajtód van rajt lehet, hogy nem bírja. Húzz le mindent róla, és csak a rendszervinyóval nyúzd! Ha stabil akkor tápcsere. Ha szarakodik tovább, akkor más a baja. :((

De mintha ezt már mondtam volna neked... :R

[Szerkesztve]

Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

(#509) Hideyoshi válasza Eagl3 (#507) üzenetére

Hideyoshi
(kvázi-tag)

Miért nem csináltatod meg a kijelzőjét?? :F

(#510) Eagl3 válasza Hideyoshi (#509) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert nem nagyon van rá pénzem... egyébként ennek a kurva telefonnak drágább a kijelzője mint maga a teló.

(#511) craic válasza tothbe (#487) üzenetére

craic
(fanatikus tag)

Köszi. Mondjuk a PAL-BG-t már próbáltam, most kipróbálom a Németországot és megnézem ezeket a progikat.

Verba volant, scripta manent.

(#512) KovácsGéza válasza Hideyoshi (#508) üzenetére

KovácsGéza
(tag)

Jó jó, igazad van. Bár a nagyker szervíz vezetője azt mondta ma nekem, hogy táp gond egészen mást produkál.

Monsieur! Azonnal kovessen engem, bitte!

(#513) djyuri

djyuri
(őstag)

Szasztok :R

Sorry,de már unszolnak,így ide is beteszem :B
[link]

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

(#514) netboy válasza tothbe (#501) üzenetére

netboy
(senior tag)

kicsit megkavartál de sejtem :)

(#515) ali3m

ali3m
(kvázi-tag)

Sziasztok !

Nem tudja valaki hogy az sp3-as winxp megy e 64 bites rendszerrel is ?

Helyesírás ellenőrzés forever!

(#516) Winner_hun válasza ali3m (#515) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1. mmióta van sp3? Az csak a vista után jöün tudomásom szerint
2. a 64 bites rendszer más, szóval szvsz nem

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#517) Cicero

Cicero
(őstag)

Olyan program, amellyel kijelölök 14 fájlt, és azt mondom hogy most ezek 176x220-as felbontásúak legyenek van? ACDSee-n belül van valami ilyen megoldás? Köszönöm :))

(#518) Winner_hun válasza Cicero (#517) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

irfanview

(#519) Cicero

Cicero
(őstag)

Csokit neki. Köszönöm

(#520) x_o_n

x_o_n
(PH! addikt)

üdv,webkamerához nem tud valaki , valami jó ingyenes rögzitő programot?

:igényes festés vállalok referenciákkal:

(#521) Cicero

Cicero
(őstag)

IrfanViewban hol és hogy lehet egyszerre több képnek a felbontását állítani? :))

(#522) Winner_hun válasza Cicero (#521) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Fájl/Csoportos konvertálás, átnevezés/ kiválasztod a fájlokat, speciális opciók használatánál pipa, speciális opciók gombon katt, méretváltoztatásnál pipa és beírod, hogy mi kell. Lejjeb az arányosnál és a resample-nél legyen pipa.

(#523) Hideyoshi

Hideyoshi
(kvázi-tag)

Húgom gépe tele lett trójaiakkal, spyokkal, mivel lehet gyorsan eccerűen leírtani őket? :R

(#524) Winner_hun válasza Hideyoshi (#523) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csökkentett mód, adaware pl, vagy googleban spyware cleaner és leszedsz néhány ingyenes programot. Meg a nodot is rakd fel

(#525) slayer006 válasza Hideyoshi (#523) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

Ha lepucoltál mindent, lásd #524 akkor tedd fel ezt: [link]
ingyenes, folyamatosan frissül, ...

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#526) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy all!

gyorsba szeretném +tudni, h egy valszeg inno 3d geforce fx 5200, 128 mb memóriával, mennyit érthet?

és h tudásban mihez hasonló.

ha jól tudom nemsokkal, de jobb egy picit, mint pl gf4mx.

Üdv!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#527) slayer006 válasza fero02 (#526) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

64 vagy 128 bites??
mert, ha 64 akkor szóra sem érdemes :(

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#528) ollie válasza Hideyoshi (#523) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Gyorsan és eccerűen semmivel, de próbálkozz a Spybot Search & Destroy-al, az Adaware SE-vel, és valami vírusírtóval (pl: avast!). Ja és tegyél fel neki valami jó tűzfalat is (Kerio vagy Zonealarm). UI: ezek mind vagy ingyenesek, vagy van inygenes változatuk is.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#529) ollie válasza ali3m (#515) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nincs sp3

(#530) slayer006 válasza ollie (#529) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

van
office xp -hez :C :C

(#531) Winner_hun válasza slayer006 (#530) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sp3-as winxp

mégha offban is van, akkor is :D

(#532) Norbo03 válasza fero02 (#526) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Ahogy slayer006 kollega írta ha 64 bit-es akkor tényleg nem sokat érhet már ha viszont 128Bit-es akkor kb sztem olyan 4-5Huf-t még ér! Sztem kb egy Radeon 9200-sel ér fel ezt onnan gondolom h az FX 5600-os a 9550-el egyszintü!

(#533) ollie válasza Norbo03 (#532) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sajnos nem ér fel egy 9200-essel sebességben, max tudásban tud többet (fx5200 dx9-es, R9200 pedig dx8-as).

(#534) ollie válasza slayer006 (#530) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A win2k-t kifelejtetted. :U

(#535) Hideyoshi válasza Winner_hun (#524) üzenetére

Hideyoshi
(kvázi-tag)

De melyiket szedjem le, amelyik ingyenesnek hírdeti magát, az csak keres törölni csak kemény valutáért törölne. :((

Valami építőbbet uraim, ha szabad kérnem! :R :R :R

(#536) ollie válasza Hideyoshi (#535) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

#528 :U

(#537) Hideyoshi válasza ollie (#536) üzenetére

Hideyoshi
(kvázi-tag)

:R

(#538) marten válasza jaaman (#18) üzenetére

marten
(újonc)

óvakodj az ATi-tól. :DDD

http://unrealtournament.lap.hu

(#539) Gregorius

Gregorius
(őstag)

Üdv! Sürgős kérdés.
Neten honnan lehet kideríteni, hogy melyik a mindenkori ügyeletes kórház?
Ha a mindenkori nem megy, akkor a most azonnali is érdekelne.

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#540) Gregorius válasza Gregorius (#539) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Abból a 300 aktív tagból csak téved erre valaki...

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#541) x_o_n válasza Gregorius (#540) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

esetleg felhívod a tudakozót...jobban jársz
amugy meg minden kórházban van ügyelet....hivd fel a hozzád legközelebbit

:igényes festés vállalok referenciákkal:

(#542) TriackFeri

TriackFeri
(fanatikus tag)

Van egy msi 945P NEO lapom, P4 D-805 ös processzor 1db 512MB DDR2 memóriám és egy asus extreme AX700-as videókártyám. Az lenne a problémám hogy amikor elinditom a gépet a ventilátorok felpörögnek de azon kívül nem történik semmi. Nem jön be a bios, abszolút nincs kép. Nincs semmi hang a pc speakerből. A táp tuti hogy nem kevés hozzá.
Tudna valakii megoldást a problémámra?

Szerintetek lehet az a gond hogy a gyári bios abszolút nem ismeri fel a d-805öt?
Légyszi segítsetek. Ráköltöttem a gépre majdnem 90ezret és meg se mukkan.

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#543) Gregorius válasza x_o_n (#541) üzenetére

Gregorius
(őstag)

A tudakozó megvolt, vonogatják a vállukat.
Pontosítok, a sürgősségi ambuláns ügyelet volna a fontos, az viszont nem minden kórházban van, és ha rossz helyre téved be az ember, jó eséllyel küldik tovább.

Egyelőre az maradt, hogy sikerült a huszonhatodik telefonos asszisztenstől kicsalni egy számot, ahol nagy valószínűséggel akad valaki, aki meg tudja mondani. Hát kérem ez a magyar egészségügy. :(((

[Szerkesztve]

(#544) Norbo03 válasza TriackFeri (#542) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

A processszor a felelős a sípolásokért ugyhogy sztem ha van rá lehetőséges próbáld ki egy másik procival! Csinálj egy CMOS Cleart vagy szedd ki az elemet mondjuk a 2 ugyanaz de volt már akinek a CMOS Clear nem segítettt de a az elemkivétel igen! Aztán megpróbálhatod asztalon indítani! vagy húzz le minden felesleges cuccot(ODD-k,PCI-os karik ki,Slave vinyók ki, ha két ramod van az egyiket ki) ha így indul akkor a táp aludas! Másik nincs véletlenül külön egy 4 pines csati a táphoz amit nem dugtál be? mert ez a csati a processzor stabilizátorhoz kerll ami ugye a processzor müködéséhez szükséges feszültséget állítja elő! Aztán nincs a video karidhoz egy külön táp csati mert nagy teljesítményü és elfelejtetted bedugni? Vagy nincs véletlenül a lap CMOS Clear allálsba? Mozgass meg mindet hátha csak kontakt hiba! Első körbe ennyi jutott eszembe!

Mod: Volt tegnap egy kérdésem h mi az SDRAM-ok végén a multiplexelés! A multiplexelés útválasztókat jelent! Le lehet vele röviditeni az adtvezetékek számát! Minnél kevesebb adatvezeték annél kevesebb bit jön ki egy IC-ből(memória IC) általába 4,8,16 szokott lenni az adatvezetékek száma! 16 a elggyengébb mert ott már 16 meghajtó van és a memória vezérlőnek 16 adatvezetéken kell bizotsítani a időzítéseket! Általába ezt a bios beállítást ugy lehet találni a bios-ba h 16M*16 32M*8;64M*4, tehát ugye a ezekből a 4,8,16 az adtvezetékek száma 4,8,16 bit-el jön ki az adat a lapkából egy laka(memóriua IC) 256Mbites és így jön ki a 256Mbit! 256Mbit=32M*8;stb...

[Szerkesztve]

(#545) Norbo03 válasza Norbo03 (#544) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Az SDRAM-os dolgot csak ugy elmondhtam h hátha érdekel vlkit! Ollie igazad van nem is gondoltam a Diretx-re! Bocs az OFF-rét! :B

Mod: Előző hsz-hez processzor stabilizátorhoz/processzor fesz sztabilizátor Ja és bocs a hejesírásért ;]
[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#546) szandisas

szandisas
(őstag)

sziasztok! lene egy kis problema az Azureussal nálam. A régi rendszeremmel töltöttem csomó dolgot, és a mostaninál nem tudom seedelni őket. ott vannak a lenti ablakrészban, az egyikhez az van írva (készforráshoz), hogy 0 gyfél, a többihez semmi.
amiket most töltök 2 dolgot, az egyik csordogál, a másik nem. pedig az előző rendszerrel igencsak jött lefele . valaki tud tanácsolni valamit?

aláírás

(#547) Stylewars_kp

Stylewars_kp
(senior tag)

Nálam az a gond hogy a biosba is be van állítva első bootolási helynek a vinyó de ahogy kilépünk a biosból mentés után akkor megimt nem bootól be aztán vissza a biosba megint beállítom... kb.ezt megcsinálom 20X és 21 ére be tud bootolni!!mi lehet a gond van + két olvasó slavén a vinyó mesteren..PLEASE SEGÍTSETEK!!!

2 GB Ingyen tárhely! http://db.tt/nW2tpb7Y

(#548) Norbo03 válasza Stylewars_kp (#547) üzenetére

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Sztem annyi a baj h kezd merülni az elemed! Menj el egy számtech boltba és vegyél egy másikat hátha az a baj általába ilyenkor szokott az elem lemerülni h ha elfelejti a beállításokat! Pár száz forintból van! Ha nem az a gond akkor bocs! :B

[Szerkesztve]

(#549) Stylewars_kp válasza Norbo03 (#548) üzenetére

Stylewars_kp
(senior tag)

Fél hónapos alaplap kétlem hogy ez a gond!!!megasztán néha nem lehet beállítani első bootolási helynek a vinyót!!!!

2 GB Ingyen tárhely! http://db.tt/nW2tpb7Y

(#550) slayer006 válasza Stylewars_kp (#549) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

Fél hónapja vetted vagy fél hónapja gyártották??
De még, ha csak fél hónapos is az alaplap vedd figyelembe, hogy az elem nem egyszerre készül az alaplappal.
Szal 1 próbát megér az elemcsere. Ha nem az a bai, van 1 elemed tartalékba. Eccer kelleni fog.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.