Szedd le az everestet [link] és nézd meg a hőmérsékletet. Amúgy az A64-es prociknál a tálcásra egy év, a dobozosra meg 3 év gar van. VGA-nál gyártófüggő
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#5001) Winner_hun válasza Aaron14 (#5000) üzenetére
Szedd le az everestet [link] és nézd meg a hőmérsékletet. Amúgy az A64-es prociknál a tálcásra egy év, a dobozosra meg 3 év gar van. VGA-nál gyártófüggő
(#5002) Aaron14 válasza Winner_hun (#5001) üzenetére

Úgytudom hogy ha hűtőt cserélek akkor is van valami gari vesztés.
Egyébként a vga-m ami egy inno3d GF 6800GT 55 fok kb. alapon AC Silencer hűtővel.
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II

Hello.
Egyedi kérdésem lenne.
Van egy mappa. Benne sok .avi, mpg fájl. Ezek ugye mind rendelkeznek nevekkel.
Azt szeretném, hogy a mappában lévő fájlnevek (címek) egy txt, vagy doc fájlba kerüljenek.
Lehetséges? Kicsit sok munka lenne egyenként kiírogatnom.
----------------
Hűtőcsere ált. garivesztéssel jár.
[Szerkesztve]

Ez programozási feladat nemde?
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
(#5005) Winner_hun válasza Aaron14 (#5002) üzenetére
Ha szarul csinálod, akkor igen
Amikor szeded le a gyári hűtőt, a csavarhűzó végére tegyél papírzsepit, hogy a csavar fején ne látszódjon meg, hogy buherálták. És csak óvatosan
nemhiszem, csak listát akar szerintem írni hogy ne kelljen egyenként írogatni hanem 1-2 katt és kész. 
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

Mármint hogy érted?
Nem, számomra ez nem házi feladat, nem tanulok programozást.
Csak azt hittem van erre progi, vagy valami kombináció. 
De lehet tévedtem.
Bocs.
Így van, listát szeretnék a videóklippjeimről na, kiböktem. 
[Szerkesztve]
(#5008) Winner_hun válasza nfsu17 (#5003) üzenetére
total commanderrel megoldható: [link]
(#5009) nfsu17 válasza Winner_hun (#5008) üzenetére

----------
Ó, b...s. 
Nekem van egy ilyen progim, hogy WindowpaperXP. És emiatt a mappát nem mutatja a TC.
Azaz ahol be van állítva (be volt állítva valamikor) kép mappaháttérnek, azt a TC egyszerűen nem mutatja. Mintha nem is létezne. Mér? 
[Szerkesztve]

Hát utánanéztem pár Delphi kódnak az interneten. Erre szerintem progi nem létezik, hacsak valamelyik fájlkezelőben nincs olyan opció, hogy összegyűjti a fájlneveket és kiírja egy txt be.
Ha érdekel a dolog, akkor holnap esetleg feltehetek egy Delphit, ha találok itthon.
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer