Sziasztok!valaki megtudná nekem mondani,h gyárilag hol van a citroen xara picassoban a felni kulcs?Csak puszta kíváncsíságból.előre is köszike
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
netboy
(senior tag)
Tudtok ajánlani nekem egy kis méreű, nem túlbonyolított de még is hatékony winchester sebességmérőt?
(#453) C^^ válasza KovácsGéza (#450) üzenetére
- Privát
- 2006-06-22 22:59:33
Az 59°C sok, plane ha azt veszed hogy a winyo erzekeloje neha alamer (volt winyo ahol 12°C-al kevesebbet mutatott a S.M.A.R.T, mint amennyi valojaban volt.)
(#454) KovácsGéza válasza C^^ (#453) üzenetére
- Privát
- 2006-06-22 23:01:46

KovácsGéza
(tag)
Mellé raktam szoba ventit, és szépen lement, nem melegedett. HDD-vel nincs gond, nem talált hibát rajta. Marad VGA vagy táp. Mindkettő elképzelhető, bár ha VGA, akkor legfeljebb driver, hardveres problémát nem tapasztalok.
Monsieur! Azonnal kovessen engem, bitte!

Lager
(tag)
Sziasztok!
Skype hívást lehet valahogy rögzíteni úgy, hogy az én hangom(amit a mikrofonba mondok) és a hívott fél hangja is felvételre kerüljön? FONTOS! Köszi az infót!
Hy!
Léteznek olyan free hangrögzítő progik, amelyek képesek felvenni így.
A lényeg, h legyen benne a felvételi opcoóknál olyan, h ''What U Hear''.
Ez azt takarja, h amit a hangszórón hallasz, azt rögziti, tehát erre is jó.
Most nem jut eszembe a progi neve, de használtam már ilyet és nekem bevált...
Asszem mp3-ba is képes rögzíteni 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
(#457) Hideyoshi válasza KovácsGéza (#450) üzenetére
- Privát
- 2006-06-23 07:51:17

Hideyoshi
(kvázi-tag)
Kicsit sok az 59C...valószínűleg nincs, vagy rossz a házad hűtése. Viszont akkor lehet, hogy az alaplapnak is melege van, sőt lehet, hogy a procinak is! 
Ez is okozhat instabilitást. 
Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

rup1u5
(PH! kedvence)
segítsetek!
egy nagyon idegesítő jelenség ütötte fel ismét a fejét explorernél.
az indexet szoktam olvasni de sosem vagy csak nagyon nehezen jutok az éppen aktuális napi oldalhoz. mindíg az elöző napi vagy neaggyisten elöző heti példány töltődik be.
most éppen a tegnapit tudom csak olvasni.
már minden offline tartalmat kitöröltem. cookies-t, history-t, temporary internet files-t és beállítottam hogy minden látogatásnál töltse le a friss oldalt de mégsem tudok hozzájutni a mai híradagomhoz.
mi a bánat ez? 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
(#459) KovácsGéza válasza Hideyoshi (#457) üzenetére
- Privát
- 2006-06-23 08:55:42

KovácsGéza
(tag)
Hát, nem kételkedni akarok, meg tök rendes, hogy segíteni akartok, de ezt sem hiszem, amúgy ez az 59 C fok csak a teszt közben volt. Egyébként 40-45 között szokott lenni a HDD. Az alaplap 20-22 C fokos, CPU 40 C körül szokott lenni.
(#460) Ribi válasza KovácsGéza (#459) üzenetére
- Privát
- 2006-06-23 09:09:07

Ribi
(PH! kedvence)
Nekem is van egy 40G-s Maxtorom es nalam is alapbol 40 fokot ir ra bootolas utan, mikor a masik 2 meg csak 20-22-t mutat. 40G-st telibenyomta egy 12 centis veni szal biztos nem a hutessel volt baja, es kezemet rarakom is hideg, mig a masik 2 vinyo szentem vagy 5-10 fokot alamer. Lehet hogy ez valami szeria bug. Bar a masik gepben nem mukodik, szal lehet hogy szar is. Ha talalsz megoldast szolj 
[Szerkesztve]
(#461) C^^ válasza KovácsGéza (#459) üzenetére
- Privát
- 2006-06-23 09:47:14
Nem megjegyzeseket szeretnek tenni, de nekem pl mielott megdoglott a 40es maxtorom, azelott ossze vissza ingazott a homerseklet, 12-14 fokokat mutatott, ami ugye elbol lehetetlen.... Aztan megadta magat... 
A chipseted (alaplap) is szerintem alamer, mert 20-22 az nagyon gyanus, szerintem eleve tobb van a szobaban. Es hat leghutessel fizikailag lehetetlen szobahomerseklet ala menni, ahhoz nyomaskulonbseg kene (nagy).
Egyebkent a szoftveres meresek sosem biztosak, nekemis a chipsetem kb. 3-4 a 250es samsung winyom pedig kb 5 °C-al mer ala.
A pontos elozmenyeket nem tudom, de nalad szerintem siman okozhat instabilitast a meleg, plane hogy a legaramlas kell az alaplapnak (ic-k, chipek, feszstabilizatorok, stb.), es a RAM-nak is.

tothbe
(PH! addikt)
Ctrl+F5 kombinációt próbáltad már? És/vagy szedd ki a proxy-t a kapcsolatodból, vszleg az nem frissiti rendesen az oldalt.
By(e) Tothbe

brembo
(tag)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy nem tud-e valaki egy jó cikket, leírást a tuningolásról, ahol a RAM-ok késleltetésével, időzítésével, visszaosztással kapcsolatos dolgok is le vannak írva szépen, mert nekem valahogy ez a rész nem világos, szeretném érteni az összefüggéseket. Azt nem kérem, hogy valaki írja le, mert nem két perc, meg gondolom biztos van már jó iromány a témában, csak én vagyok béna, és nem találom.
Köszi előre is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
(#464) KovácsGéza válasza C^^ (#461) üzenetére
- Privát
- 2006-06-23 10:01:49

KovácsGéza
(tag)
Szia!
Te is rendes vagy nagyon, hogy segíteni próbálsz, tényleg, de Te sem olvasod el rendesen, amit írok. Nem ingadozik a hőmérséklete a HDD-nek, mikor a HD Test, vagy mi a neve programot futattam akor ment fel 59 C-ra, egyébként stab 40-45 C körül van.
Amit szintén elfelejtesz, és ezt is már ötvenszer leírtam, mindenkitől elnézést kérek az ismétlés miatt, hogy két különböző alaplappal, processzorral és memóriával produkálta a tünetet.

WillChi
(őstag)
Az előbb lettem figyelmes egy új (???) rangra - harcművész [link]. Volt ez régebben is, vagy mi a fene van? 
[Szerkesztve]
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...
(#466) Ribi válasza KovácsGéza (#464) üzenetére
- Privát
- 2006-06-23 10:16:08

Ribi
(PH! kedvence)
Mindenesetre az alap 40 fok szentem sok, bar lehet alaplap fuggo mit mer. Mint kiderult veletlen forditva tettem be a HD-hez a ventit, es azert voltak 37-38 fokosak, most vegre kintrol szijjak a velegot es most visszamentek 29-30-fokra, viszont ha most rateszema kezem akkor olyan 38-40 fokosak lehetnek. Szoval az 59 fok, az lehet 70-is es az winyonal mar kicsit ZORD.
A 40G-s vinyo nalam is muvelt furi dolgot mert neha azis 40 forkor le 29-re aztan vissza 40. Lehet hogy ez is a veget jarja ? Pedig nem egy oreg darab 
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

WillChi
(őstag)
Köszönöm szépen! 
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

tothbe
(PH! addikt)
Pl itt: [link]
By(e) Tothbe

brembo
(tag)
Köszi szépen, ilyesmire gondoltam, át is rágom hamarosan 
Esetleg ha hasonló irományt talál valaki magyar nyelven, azt is megköszönném, picit jobban értem.

tothbe
(PH! addikt)
Na igen, kerestem magyarul is, de úgy nem találtam, csak nagyon rosszakat meg hiányosokat. Esteleg még RAM és Tuning fórumokat érdemes böngészni, bár ott meg sokat kell olvasni az infokért(viszont legalább magyarul
).
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe

brembo
(tag)
Igen, a topicokban sok gyakorlati infót lehet gyüjteni, csak rengeteg idő átnyálazni őket.
Én is olvastam pár tuningos cikket, de ezeket a rammal kapcsolatos dolgokat valahogy elkenték, ezért nem világos minden.
Sebaj, nincs bajom az angollal, csak az a gáz, hogy van ami magyarul is kínai... 
Köszi mégegyszer!
Hali!
Mit jelent az SDRAM memóriák végén a multiplexelés?
Előre is köszi!! 

craic
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Lenne egy tv tuneres problémám, de az ezzel foglalkozó témákban nem válaszolt senki, hátha majd itt...
Most vettem (használtan) egy pixelview playtv prot (PV-BT878P+ W/FM, rev 4C) win2000 alatt használnám egy PII-333as gépben 128MB rammal, és a következő gondom van vele:
Lehet ugye állítania tvtuner progijában hogy cable vagy antenna, ha cable-re rakom akkor úgy megtalálja kb az összes adót ami van a kábeltv-n, de mindegyik elég mákos, finomhangolóvan se lehet javítani a helyzeten. Ha antennára teszem, akkor m1 rtlklub fixtv, stb tehát a szobaantennával foghatóak bejönnek tökéletesen, (de ilyenkor is a fali kábelcsatiba van bedugva a kábel másik vége, amit ilyenkor ha kihúzok, akkor elmegy a kép Szóval nem nagyon tudom, hogy mi van.... Van valami 5letetek? Miért nem jönnek be rendesen a kábeltévés adók, és hogy lehetne mégis rendesen befogni őket?
Előre is köszi!
Verba volant, scripta manent.

rup1u5
(PH! kedvence)
ctrl+f5 megoldotta a problémát 
kösz
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Lager
(tag)
Ez sajna nem jó mert a saját hangomat nem rögzíti, azt nem a mikrofonon keresztül hallom
Így nem tartozik bele a what u hear-be. Ha pedig beállítom, hogy azt is halljam a fülesben amit a mikrofonba mondok a skype beszélgetésnél lekapcsolja egyből.

netboy
(senior tag)
A 2 illetve 4 érintkezős telefondugónak tudja valaki a bekötési rajzát ill az érkiosztását?
Mert pl ha egy házba 2 ér jön be akkor minek a 4 eres kábel...
(#479) Hideyoshi válasza KovácsGéza (#464) üzenetére
- Privát
- 2006-06-23 14:32:08

Hideyoshi
(kvázi-tag)
Akkor nem marad más hátra, minthogy kérsz kölcsön egy tápot... 
Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

(Bundás)
(PH! kedvence)
és a két mappába?

chungee
(őstag)
Ne nézzél már madárnak 

(Bundás)
(PH! kedvence)
Én kérek elnézést! 
Amúgy most particionáltad? Format?

student
(senior tag)
meik a legjobb progi proci hőmérésre?
up!

tothbe
(PH! addikt)
lomtáron jobb click és tulajdonságok.
Nézd meg mennyi helyet foglal le neki és pl. kapcsold ki arra a meghajtóra a lomtárat.
By(e) Tothbe

tothbe
(PH! addikt)
mb monitor, speedfan, everest .......
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe

L3zl13
(PH! nagyúr)
Nem akarlak madárnak nézni, de a System Volume Informationbe tényleg belenéztél, vagy csak nem tudtad megniytni, és nomtál rá egy jobb klikk tulajdonságokat ami azt írta, hogy 0 a mérete?
Aki hülye, haljon meg!

tothbe
(PH! addikt)
nekem is volt ilyen és szivtam ezzel, de volt valami manuális mód vagy mi. Asszem Pal-BG-re kellett állitani mindenféle országbeállitás helyett, vagy rémlik még valami Németország beállitása is. az a baj, hogy régen volt és már nincs elöttem a kezelöfelület, de össze lehetett löni jóra az tuti.
Meg én használtam hozzá a Borgtv-t meg a dscaler-t mert azokkal sokkal jobb volt a kép és kezelhetöbb volt a tv.
By(e) Tothbe
Pedig lehetnek ott olyan rejtett dolgok, amit a TC sem lát. Egyébként meg miért nem formázod, ha már úgy is tök üres?
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
UP!!!!
A #451 -esre valaki nem tudja a választ?????
fontos lenne!vagy adna valaki egy linket ahol megtom nézni.
Hy all!
gyorsba szeretném +tudni, h egy valszeg inno 3d geforce fx 5200, 128 mb memóriával, mennyit érthet?
és h tudásban mihez hasonló.
ha jól tudom nemsokkal, de jobb egy picit, mint pl gf4mx.
Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

tothbe
(PH! addikt)
![[kép] [kép]](http://www.kkoeniger.at/stecker/TMC-RJ11.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.dcc-atlanta.com/images/RJ11.jpg)
By(e) Tothbe

Bzzz
(senior tag)
Sziasztok! MA vettem egy 160 gigás winyót. A kérdésem az lenne, hogy hogyan kell a winXP telepítőjével megformázni és particionálni 4*40 GB-os méretűre??
Mert ha telepítésénél beállítom hogy a C: meghajtó 40 gigás legyen akkor a maradék 120-at úgy haggyja formázatlanul....
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
Hello
Telepítésnél formásol egy 40GB-osat, arra teszed fel a Winfost. Ezután a winfosban Vezérlőpult_Felügyeleti eszközök_Számítógép kezelés és ott baloldal Tárolás_Lemezkezelés, látod a 120GB üreset, jobbgomb és értelemszerűen megformázod.
"Csak úgy mondom"

TéKrys
(senior tag)
Újonnan egy fx5200: 9000Ft garanciával. Használta} meg persze jóval kevesebbet.
Az Mx440-nel sokkal jobb, kezeli a directX9-t is.
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
Hali!
Ne XP cd-vel csináld! Ha beraktad a vinyót utána lépj be az eszközelőbe! Ott lemezkezelés és itt látnod kell a vinyót! Rákattintassz jobb gombal az ott arra h új partició! Az első particiót elsődleges particiónak csináld meg! Majd az elsődleges particiót betod állítani fekínálja aztán bejefezés agy ok nem emlékszek pontosan
! Aztán ilyenkor megformázza! Miután megformázta ugyan így csinálj még egy particiót csak akkor már kiterjesztett ként és a többit is kiterjesztett ként csináld! Utána újraindit és már látni fogod a saját
Hali!
Ne XP cd-vel csináld! Ha beraktad a vinyót utána lépj be az eszközelőbe! Ott lemezkezelés és itt látnod kell a vinyót! Rákattintassz jobb gombal az ott arra h új partició! Az első particiót elsődleges particiónak csináld meg! Majd az elsődleges particiót betod állítani fekínálja aztán bejefezés agy ok nem emlékszek pontosan
! Aztán ilyenkor megformázza! Miután megformázta ugyan így csinálj még egy particiót csak akkor már kiterjesztett ként és a többit is kiterjesztett ként csináld! Utána újraindit és már látni fogod a saját

oregcsóka
(őstag)
Neharagudj Norbo, de miért jobb a kiterjesztett partició az elsődlegesnél?
Szerintem nyugodtan csinálja meg az első particiót a telepitővel, tegye fel rá az XP-t, és utána a lemezkezelésben csináljon még három elsődleges particiót./max, de lehet egy vagy kettő is./
A kiterjesztett particiónál ha összeszed egy badsectort az elsődleges partició leíró tábla területén, akkor ugrott a többi partició, az életben nem fogja látni többet, csak formázás után. Az elsődlegesnél csak az a partició ugrik, amelyiken a sérülés van, feltéve persze, hogy ez pont a partició leíró tábla területén keletkezik.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
(#499) KovácsGéza válasza Hideyoshi (#479) üzenetére
- Privát
- 2006-06-23 16:40:11

KovácsGéza
(tag)
Adsz kölcsön egyet? 
Pedig a 350W-os IMBP-nek bírnia kellene.