Ha megy a gép és akkor veszed le az oldalát akkor mi van? Megy tovább vagy leáll?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#4001) Winner_hun válasza syn7h37ic (#3999) üzenetére
Ha megy a gép és akkor veszed le az oldalát akkor mi van? Megy tovább vagy leáll?
Ha letisztitottál mindent, húzz le minden fölös dolgot, vinyó hangkártya floppy egyebek, vga, és dobj bele egy régi pci-os kártyát. próbáld egy rammal indítani pci-os vidikarival.
(#4003) syn7h37ic válasza Winner_hun (#4001) üzenetére
kikapcsol.
Jót tesz a vinyónak 
Ezért nincs használva. egyébként sincs a gépnek oldala.Sőt már lassan ház sem.
[Szerkesztve]

ha jól gondolom bx es memcsi kellene hozzá
az nekem meg nem tudom, hogy ven e...
2 másik rammal próbáltam (működőképes mindkettő tutira, de nem tudom milyenek). szerzek valahonnan egy harmadikat 
Winner_hun: ''mondjuk van benne egy érzékelő'' eddig az én logikám is eljutott 
van egy kis dolgom, később tesztelek, és írok! köszi a válaszokat, segítséget 
[Szerkesztve]
aláírás
(#4005) Winner_hun válasza syn7h37ic (#4003) üzenetére
pfff deszar
Ha meg home made-et akarsz, akkor a bios reset jumperjére (ahol akkor van a jumper, amikor normálisan megy a gép, nem akkor, amikor bios-reseteled) megcsinálod, mert ha nincs rajta a jumper, nem indul el
És így amikor nincs rajta a ház oldala, akkor nyitva van, ha rajta van, akkor zárva 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
ÖÖÖ BX-es akkor ez vlmi régi P2-es lap? Azokat asszem párba kellet rakni. Vagy csak két oldalast lehett rakni bele? 
[Szerkesztve]
Nem nyert
sima SD ram kell neki. procitól függően 66-133MHz
Volt nekem is ilyen
Intel 440 chipsetes holmi. 300Clelron 128Mb RAM+S3Savage4. Huh de rég volt.
(#4009) Forest_roby válasza Norbo03 (#4007) üzenetére

Ja, kétoldalast kell bele rakni, mert az egyoldalas az ujabb és a régi bios nem ismeri fel az uj ramot.
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
Nézz körül az alaplapon, hogy nem púposak-e a kondik, lehet kiszáradástól is ilyen hiba.
Nah legalább ennyivel is okosabb lettem. 
(#4012) syn7h37ic válasza Winner_hun (#4005) üzenetére
Jah. Asus design.
Az a baj h ha megy másik gépbe aram akkor lehet meghaltak a lapon a mem slotok. De ne így legyen. 
[Szerkesztve]
(#4014) Lortech válasza Forest_roby (#4009) üzenetére

Nem az oldalak száma a lényeg, hanem a max 128Mbites chipméret. (nyilván emiatt van egy összefüggés az oldalak számával, mert két oldalas => dupla annyi chip, így egy adott modulmérethez elég fele akkora sűrűségű chipeket használni, ez pedig sokszor épp a <128bitességet jelenti )
Ez a chipset limitációja, nem a bios-é, akár új, akár nem. pl 256Mb-os modul általában két oldalas kell legyen a BX-szel való kompatibilitáshoz, mert egyoldalassal 256Mbit kéne legyen az egyes chipek mérete. Viszont 16 chippel azaz két oldalon már 16*128Mbit(/8)=>256MB.
Az egyoldalas meg nem feltétlenül újabb egy kétoldalasnál, lehetnek ugyanolyan chipek rajta, csak feleannyi belőle.
Csak azért írtam le, mert van olyan egyoldalas SD-ramom, amin az ráadásul össze. 4 chip van, mégis BX-ready.
[Szerkesztve]

a kondik tökéletes állapotban vannak (mintha csak új lenne a lap).
Norbo03: ha meghaltak a memslotok, akkor legalább kiderül mi a probléma.
tahát: szereznem kell egy BXes memcsit, amivel meg kell néznem, hogy megy e. mondjuk, ha ez a memcsi jó- mert megy másikgépben- és ebbe a gépben is ez volt,míg nem sípolt-, akkor megint nem vagyunk sehol 
aláírás
Hali!
MSI 7800GT, ha rákötöm a TV-re csak fekete fehér-be hajlandő működni, próbálgattam az összes csatornán, 2-3 hónapja még teljesen jó volt.

Állítsd át a normát NTSC-ről PAL D-re, vagy PAL B-re.
Si vis pacem, para bellum.
azon van. Alapből PAL D-t állított be.
Srácok!
Van egy gép hálózatban, aminek el szeretném érni a Documents And Settings mappájának egyik (saját magam) mappáját az én gépemről.. De azt írja, nincs jogom a megnézéshez. Mit kell átállítani azon a gépen, h legyen jogom?
Üdv: Atesz
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Vedd fel a mappa jogosultságához azt a felhasználót akin keresztül belépsz a hálózatról.

Vagy csak azt írja ki. Azért próbáld meg.
nView display settings \ device settings \ select TV format \ PAL D (egyébként végignéztem az összes csatornát.)
Clone-ra van állítva, TV az elsődleges kijelző. Próbáltam úgyis, h. a monitor de semmi.
Más: ha haver home made próbálta összekötözni a hangfalait, és egyszercsak elkezdett recsegni a hangszóró, és többé nem ismerte fel az alaplapi hangkarit, akkor meghalt? Vagy csak vmi gáz van? Azaz el lehet egy hangkarit ily módon füstölni?

Próbáld meg PAL B-vel is, esetleg a PAL G is bejátszhat.
KrenAtesz: Ha annyi esze volt, hogy mindent bekapcsolva kötögetett, akkor bizony előfordulhat, hogy kinyírt ezt-azt.
Nem, kötözgette, és amikor kész volt, akkor dugta be. És asszem 1x átdugta máshova, recsegett, azt hali... Lehet, nem volt jól leszigetelve, és azért
Nemtom, már mindegy..

Üdv All!
Szeretném megkérdezni,hogy a következő ''dolgot'' hogyan tehetem meg:
Ati 9800Pro-m van és hogyan lehet azt megoldani,hogy miközben játszok a monitoron,közben a TV-n egy film megy
Régen sikerült(haver megcsinálta)de én nem tudom .
Aki tud az segítsen mit tegyek!
Köszi előre!
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

Mondjuk ha két kimenetet kötött össze közvetlenül, akkor az egészségtelen.
STC Speed: Színházmód beállításait kell átnézni. Esetleg nézz szét itt: [link]
[Szerkesztve]

Hol,merre keressem? 
TV OUT topicban szétnéztem jó pár oldalt de semmi 
[Szerkesztve]

A Catalyst Control Panel-nek van egy ilyen nevű füle, a Control Center esetén nem tudom.

Senkit többet 3-as X ? 

Ennyit akartam! 
Köszönöm!

Jah még vmi 
Létezik az hogy S-video csatlakozón TV-n is van hang???

Sziasztok. 2 kérdésem lenne. Az egyik a CPU hűtéssel kapcsolatos: Van egy s478-as CPU-m ehhez akarok normális hűtést szerezni. Mindegy hogy mekkora a Cooler amíg s478-hoz van vagy nézni kell a méreteket is ?
2: Van egy 220w Enhance tápom. Rászeretném kötni a 6800gt-s VGA-t. Mellete menne egy Winchester, 2x512 RAM, egy fan, 2,8Ghz Celeron, meg persze az alaplap. Nem tudom mennyit kér minimum a 6800gt. Megéri rákötni, vagy mindenképp nagyobb táp kénre alá ?
Kérlek ezekre válaszoljatok. Köszönöm.

Jah még vmi
Létezik az hogy S-video csatlakozón TV-n is van hang???
(#4036) tupacamaru válasza Heimdallr (#4034) üzenetére

Tápot nagyon kevesellem. Hűtésnek pedig el kellene férnie, mert gondolom úgy tervezik.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

Nem, azt külön kell átvinned.

Hát méreteket nézzed hogy egyáltalán beférjen a házba 
AeroCool CPU hűtők megbízhatóak és halk.
A tápodnak elméletileg el kell h bírja a konfigot,bár nem ártana ha vennél 1 et!
Nekem AeroCool Aero power 450W-om van és nagyon meg vok vele elégedve,bátran ajánlom!(halk,2 venti,rengeteg csatlakozó amiből sosem fogyszki) 

És azt hogyan?
Tudsz linket adni ahol van 1 olyan kábel 

Csak ideiglesen kéne rűákötnöm a 220w-s tápot. Következő hónapban szerzek normális tápot meg házat is. Nem lehet belőle baj, hogy ilyen kevés a táp ? Nem éghet le vagy akármi ?
Cooler: Artic Cooling Freezer 4 s478 + M/B: ASUS P4P800-X s478
Ez lenne a cooler + az alaplap.

Leégni nem fog, max fagyni, ha nem elég neki a táp. De azt jellemzően már bootolás közben megteszi. Nem hiszem, hogy maradandó károsodást szenvedne a konfigod, max nem indul el amíg nem cserélsz tápot.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Ideiglenesen nyugodtan rákötheted!
Véleményem ugyanaz mint az előző hozzászólásnál!
Kösd rá ha nem megy, nem megy,kárt nem tudsz benne okozni! 

Köszönöm Szépen. Eddig egy keveset ment vele de semmi baj nem volt, nem írta, hogy kevés lenne neki. Még két gyors kérdés.
1 - A pasztázást új CPU cooler-nél meg bírom én is csinálni vagy inkább szakember csinálja aki ért is hozzá ?
2 - A monitor van, hogy magától kikapcsol a 6800gt-vel, tudomásom szerint ez lehet Driver és hőmérséklet hiba is. Általában 55-57c szokott lenni. Az soknak számít és mindenképp új cooler kell rá vagy ez még átlagos (1 hetes a kártya) ? Köszönöm megint előre is.

Kell hozzá egy 3,5mm-es stereo jackdugó és attól függően, hogy hova akarod a TV-re kötni a hangot egy SCART vagy két RCA dugó.
Ilyenről van szó: [link]
(#4045) tupacamaru válasza Heimdallr (#4043) üzenetére

Szerintem meg tudod csinálni, csak nagyon-nagyon véknyan kell bekenni. Nem azért kapcsil ki a monitor mert nem bírja megtáplálni a tápegység a 6800GT-t? A hőfok nem magas, nekem is annyi szokott lenni, most 59 fok.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
A cpu pasztát biztosan meg tudod csinálni. Arra figyelj, hog a régi pasztát távolitsd el teljes mértékben, és nem tegyel túl sokat az újból. Felteszed, egy kicsit szétkened, és már mehet is ráa borda.
A moncsinak meg lehet az a baja, hogy meg van törve az adatkábel <tft-nél nem tudom, hogy szokták-e ugyaneszt csinálni, de crt-nél tipikus.> Vagy nincs rendesen becsvarva a helyére a kábel.
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Hát tápot mindenképp vegyél nagyobbat nem fogja elbírni a videokarit tuti.

Értem Köszi. Viszont a kikapcsolás egy 420w-s tápnál fordult elő. a 220w-nál semmi baj nem volt vele. Mindegy úgyis kell már egy Win újratétel is. Leformázom, letiltom az Integrált VGA-t és csak az Nvidia Driver lesz fennt. Remélem az mindent megold. Köszönöm szépen mégegyszer a segítséget.

Hogyan tudok egy Internet csatlakozás nélküli PC-n, updatelt Víruskeresőt lefutatni?
Ismerőstől, önhibáján kívül fertőzött CD-t kaptam.
Szerintem letöltesz egy updétet, felrakod a gépre, éésinditod a keresést. 
Milyen viruskeresőd van? Ha még nincs fent semmi, akkor ajánlom a nod32-őt. Letöltöd, progit+adatbázist, átviszed célgépre, telepít, kézi frissítés, szkennelés.
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____