Azért van rar ikonja, mert a winrar társítva van az iso fájlokhoz...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
(#2002) s.e.n.k.i. válasza L3zl13 (#1999) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 10:06:47

s.e.n.k.i.
(újonc)
igen pcsx2-m van
Slash & Tankcsapda Forever!!!!!! ROCK!!!!!!!!
(#2004) L3zl13 válasza s.e.n.k.i. (#2002) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 10:10:04

L3zl13
(PH! nagyúr)
Akkor a leírtak szerint járj el.
Kondigod milyen, mert elég erős gép kell, hogy tűrhető sebességgel fussanak a cuccok.
SSE2-t támogató processzor alapkövetelmény. Anélkül max 4-5 FPS-t tud összehozni az emu jelenleg.
Aki hülye, haljon meg!
(#2005) s.e.n.k.i. válasza L3zl13 (#2004) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 10:13:24

s.e.n.k.i.
(újonc)
ez mind megvan a gépemben
Slash & Tankcsapda Forever!!!!!! ROCK!!!!!!!!

Korcsii
(őstag)
Audio CD optimális/szokásos írási sebessége?
kösz fero02!
[Szerkesztve]
6-8x, igy a régebbi lejátszók is boldogulnak vele.
Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
1x-es. De komolyan. Én csak erre célra tartok egy ősrégi asus írót.
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD
Baxki, ilyen rangot még nem is láttam, h harcművész!
Há'' minnyá behullok.
Mióta van ilyen?
Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Hali!
Én 4X-sen szoktam írni h a hifi is tudjon vele boldogulni. Jah meg ha minnél lassaban írod annál jobb lesz elvileg a minősége.
- Privát
- 2006-07-21 12:09:48

Dave Maister
(újonc)
Szasztok!!!Nem tudná valaki megmondani hogy mi lehet a gépemnek a baja mert nagyon belassult például régen egy DvD irás 13-15 perc volt de most ez az idö nagyon felszökött leformáztam a gépem hátha attol gyorsabb lesz de csalodnom kellet
(LG 8X irom van)Valaki probáljon segiteni elöre is köszönöm

(#2012) dvdbackuper válasza Dave Maister (#2011) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 12:14:39

dvdbackuper
(senior tag)
sztem kábelcsere megoldaná
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb
(#2013) oregcsóka válasza Dave Maister (#2011) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 12:17:04

oregcsóka
(őstag)
Nézg meg a: felügyeleti eszközök-számitógépkezelés-eszközkezelő-ide ata/atapi vezérlők-tulajdonságok lapon, hogy a speciális fülön a DMA engedélyezve van-e.
És mindenekelött nem árt, ha az ide kábelt kicseréled egy 80 eresre.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Papesz01
(tag)
Sziasztok!
Következö lenne a problémám egyik barátom gépén ujra telepitettük a rendszert leformáztuk teljesen a vinyot az xp gond nélkül felmegy és utána kezdödik a probléma ugyanis semmilyen programot nem enged feltelepiteni se egy video kártya drivert se egy sima alap programot rá kattintunk az exe fájlra és kidob egy hiba üzenetet hogy belépési pont nem található a dll-ben ..... mit tegyek hogy jo legyen? a választ elöre is köszönöm!
Jobb csendben maradni, és hülyének látszani, mint megszólalni és eloszlatni a kételyeket.
nincs húzva valami a gépen?
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Papesz01
(tag)
biztos, hogy semmi nincs húzva
Jobb csendben maradni, és hülyének látszani, mint megszólalni és eloszlatni a kételyeket.

oregcsóka
(őstag)
Hát ez sajnos számomra nem elég világos. 
Mert mondanak olyanokat is, hogy ha lassabban irod a lemezt, akkor túlégeti a lézer, ha meg túl gyorsan irod, akkor nem fogja beolvasni egy-két régebbi technika, szóval igazodjon el az ember, hogy mi a helyes.
És ez most nem csak a CD-re hanem a DVD írásra is vonatkozik.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

oregcsóka
(őstag)
Szerintem kérjél kölcsön másik telepitőlemezt, ez már valószinüleg hibás.

(Bundás)
(PH! kedvence)
pl.: memtest (memtest86.com), legalább egyszer fusson végig

Papesz01
(tag)
igen a memoriára énis gondoltam mert van bent neki egy 512-es meg egy 128-as bár azt nem néztem, hogy egyformák e, csávot ismerve kételkedem benne 
utközbe kiderült, hogy másik telepitö lemezzel már probálta!
[Szerkesztve]

bumper
(senior tag)
Több anonimous proxy oldalt használok, de ha nagy fájlt akarok így letölteni akkor ált 80 megánál több sose jön le hanem megáll a letöltés és kapok egy 70-80 megás csonka filmet.
Tudtok erre vmi megoldást?
Olyan proxy oldalt ahol nincs ilyen gond?! 

ANT
(PH! addikt)
Szvsz az a lényeg, hogy az adott író+fw+lemez kombinációnak melyik az optimális írási sebessége. Régebben én is 2x sebességgel írtam DVD-t, de itt a PH-n azt javasolták, hogy pörköljek 6x, mert arra minden író optimalizálva van. Lényeg: a túl lassú sebességgel való írás kerülendő!
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
(#2023) FehérHolló válasza Winner_hun (#1988) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 12:48:41
Aug. 10én aktuális a probléma, vagyis akkor tudom majd csak megcsinálni. Csak akkor már nem lesz netem, tehát most kellett (volna) utánajárnom. 
Amint tudok, majd beszámolok róla. 
Ember embernek farkasa.
Kapd ki a 128-ast, úgy se sokat számít.

Daniel
(tag)
Sziasztok!
Ma vettem egy Palit 6800 GS 256GDDR3 AGPs kartyat.
Egy nagyon lama kerdesem lenne:
A csomgban vele erkezo 6 Pin-es konnektor, 2db 3 pines molex konnektorra valik, mindketto him. Mind a kettot be kell dugnom vagy eleg csak az egyiket? Es ha mindkettot bedugom egyszerre az karosithatja a kartyat?
Elore is koszonom!
| Apple iPad 32GB WiFi | Apple iPhone 3GS 16GB | Apple iPod Shuffle 4th Gen |
Hali!
Esetleg azt próbáljátok ki h egy ghost-olt XP-t raktok fel.

tope
(őstag)
Valaki tudna-e segíteni Word-ben, hogy úgy nyomtatnám ki az oldalakat, hogy a páros-páratlan oldalak szélén 1-2 cm-rel szélesebb legyen a margó, persze, páratlannál bal oldalt, párosnál jobb oldalt legyen nagyobb a margó (összeszeretném fűzni)
Privibe, köszi
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
(#2028) TrollBalint válasza tope (#2027) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 14:01:11

TrollBalint
(őstag)
szerk. most látom privibe kell 
[Szerkesztve]
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
Margóbeállításoknál lehet beállítani (margók tükrözése).
Priviben meg nem írom meg, ha már te kérsz segítséget, gyere vissza, és olvasd el itt.
Trollbalint, megelőztél. 
[Szerkesztve]

oregcsóka
(őstag)
OK, köszi, végül is ez egy univerzális megoldás, hallottam már mástól is. 
(#2031) T. Almeida válasza oregcsóka (#2030) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 15:48:39

T. Almeida
(senior tag)
Én mindig 4x-esen írom a cd-t, dvd-t...sose volt problémám, hogy valami nem olvassa be.

Kalwa
(tag)
Sziasztok!
Az a problémám, hogy van egy Logitech LX5 -ös vezeték nélküli egerem, de nincs hozzá vevőegységem, ami összekötné a géppel. Hol lehet ilyet venni vagy hogyan lehet ezt megoldani?
Köszi előre is!
Ritkán gondolunk arra, amink van, és túl gyakran arra, amink nincs; Ez a magatartás több nyomorúságot okozott már az emberiségnek, mint az összes háború és járvány együttvéve.
- Privát
- 2006-07-21 19:28:05

Spancer RE
(fanatikus tag)
Hella!
Az lenne a problémám, h leszedtem a GTR 2 demóját, feltelepítettem, elindítottam a játékot, beállítottam mindent és ahogy a főmenüben rányomok a TIME TRIALS-ra vagy a RACE WEEKEND-re rögtön lefagy a gép és csak a restart segít... nem tudom mi lehet a gáz mert minden más játék tökéletesen füt
erre mi lehet a megoldás, mert ötletem sincs 
választ előre is köszi!
[Szerkesztve]
(#2034) Winner_hun válasza Spancer RE (#2033) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 19:31:42
driverfrissítés?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Aaron14
(senior tag)
Sziasztok!!!
Olyan kérdésem lenne hogy ha neten rendelek egy HP Photopackot akkor ha gond van vele mit tudok csinálni? Vagy inkább ne neten rendeljem?
Nikon D90 - MacBook Pro 15" 2011 - iPhone 4 16GB - Sennheiser PX 100-II
(#2036) Spancer RE válasza Winner_hun (#2034) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 19:48:32

Spancer RE
(fanatikus tag)
Legújabb Omega van fent (3.8.252) és eddig nem volt semmi gondja 
- Privát
- 2006-07-21 20:21:27

technoboy_
(fanatikus tag)
help!
nokia n70
nem tudok smst küldeni, be van állitva az üzenet központ nem csomagkapcsolt stb mindent probáltam már segitsetek pls
pannon kártyával minden ok, ez voda!fogadni tudok
www.ideabuda.hu
(#2038) (Bundás) válasza technoboy_ (#2037) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 20:24:46

(Bundás)
(PH! kedvence)
Hívd fel a vodás ügyfélszolgálatot.Kiír valami hibát vagy egyszerűen a ''küldés''-ek közül nem megy el?
(#2039) .:ZS:. válasza technoboy_ (#2037) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 20:25:07

.:ZS:.
(tag)
szerintem ezzel rossz helyen jársz
nézz át a Mobilarena-ba.
A sebesség élvezet! Nyomd a gázt és élvezd az életet!
(#2040) technoboy_ válasza (Bundás) (#2038) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 21:36:44

technoboy_
(fanatikus tag)
a küldés gomb után egy másodpercel kidobja hogy üzenetet nem lehet elküldni mást nem ir..5let?
voda számot tudtok mondani?vitamax
www.ideabuda.hu
(#2041) Winner_hun válasza technoboy_ (#2040) üzenetére
- Privát
- 2006-07-21 21:41:44
[link]
esetleg nem volt szoftverfrissítés?
(#2042) (Bundás) válasza technoboy_ (#2040) üzenetére
- Privát
- 2006-07-22 09:45:36

(Bundás)
(PH! kedvence)
Voda ügyfélszolgálat: 1270, majd nyomogasd értelemszerűen a gombokat...
Lehet nincs pénz a kártyádon! 
- Privát
- 2006-07-22 09:47:36

ballington
(őstag)
help!!!
[link]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
- Privát
- 2006-07-22 09:49:52

ballington
(őstag)
valaki használ itt ie7-t?
mert van egy olyan bajom vele, h. ha egy hsz-be linket akarok berakni, akkor blokkolja. engednem kell és utána jön csak az az ablakocska
(#2045) ballington válasza ballington (#2043) üzenetére
- Privát
- 2006-07-22 10:34:17

ballington
(őstag)
ez már megoldódott, másik tűzfalat raktam fel 

Hörpi
(fanatikus tag)
szerintetek ez sok?
alaplap: 40 Cfok
CPU: 32 Cfok
Winyó: 40 Cfok
azért izgulok mert nemrég alaplapot kellett cserélnem...
meddig normálisak az értékek?
[Szerkesztve]
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...

SzalaiG
(PH! addikt)
Szerintem teljesen rendben van. 
Alaplap: 44 fok
Proci: 36 fok
Winyó: 48 fok
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Egyik napról a másikra a videókártyám ezt produkálja 3D-s alkalmazásoknál!
[link]
Valaki segítsen, mert már nagyon unom, hogy egyetlenb játék se fut redenesen! Eddig nem volt semmi baja a kártyának, én nem is tuningoltam semmit nem állítottam rajta, egyszer csak igy ''bekattant''! Miket tehetek, hogyan tudnám megoldani ezt a problémát?
Driver cserékkel már probálkoztam, nem sikerült megoldani a gondot! Biosba meg nem akarok állítgatni össze-vissza mert sajnos nem értek hozzá, de aki elmondaná tisztán, érthetően hogy ott miket lehet állítgatni, hogy ez az ügy megoldojon, az írjon nyugodtan!
Egyébként a kártya egy Inno3D Geforce Fx 5700 256MB DDR-es kari! Egy gáz van vele, hogy passzív hűtésű, de elég nagy a borda rajta! De mondom eddig semmi baja nem volt, egyik- napról a másikra ezt csinálja a játékoknál! Elvégre ennek a gyári bordának eleget kellene tennie annak, hogy a kártyát normális hőmérsékleten tartsa a gyári órajeleken! Még egyszer mondom én nem tuningoltam, állítottam semmit a kártyán! Előre is nagy köszönettel fogadom a tanácsokat, ötleteket!
[Szerkesztve]
booty time booty time across the USA
(#2049) Winner_hun válasza mongi_ (#2048) üzenetére
- Privát
- 2006-07-22 14:05:33
szvsz ez meghalt