Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)

(#151) KisApám

KisApám
(senior tag)

Sziasztok!

SATA vinyómat LowLevelFormattal töröltem, majd az XP telepítőjével 2 partícióra akartam szedni a 80GB-os vinyót. Megcsináltam az 1. partíciót (majd 40 GB), majd a 2. partíciónak a fennmaradó részt akartam, de nem lehetett maxra kijelölni, mert mindig meghagyott egy 8 MB-os részt, amit törölni nem lehetett. Ez így OK?
Lessz az a 2 db majd 40 GB-os partícióm és ''aktíválatlanul'' lessz egy 8 MB-os fennmaradó részem láttatlanban a vinyón? Ez így szokott lenni? Másnak is?

Absztrakt művészet: a tehetségtelenek alkotása, melyet elvtelenek adnak el a megtévesztetteknek.

(#152) Dufresne válasza Hörpi (#150) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Elvileg alapon stabilan kell működnie. A gyakorlat majd eldönti, senki sem fogja tudni biztosan mejósolni előre. Ha megoldható le kell tesztelni, berakni a gépbe és fél nam memtest rá, ha nem hibázik, akkor jólesz.

Back to the field!? www.utv.hu

(#153) Dufresne válasza KisApám (#151) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ez így van, ne törődj vele.

(#154) Dufresne válasza elitgamer (#149) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ok, tudom, de nem is az én gondom, de gondolom nem is nekem akarátl válaszolni igazából :D

(#155) KisApám válasza Dufresne (#153) üzenetére

KisApám
(senior tag)

Komoly? Ez a te tapasztalatod is? :F

Ui.: telefonáltam havernak, azt mondja, hogy a kedves XP mindig ezt csinálja... leglábbis nála is mindig...

[Szerkesztve]

Absztrakt művészet: a tehetségtelenek alkotása, melyet elvtelenek adnak el a megtévesztetteknek.

(#156) HEMP válasza KisApám (#155) üzenetére

HEMP
(senior tag)

Nyugodj meg :DDD ez tényleg így műxik windozéknál!

''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''

(#157) Hörpi

Hörpi
(fanatikus tag)

még mindig ugyanennél az alaplapnál maradva
ha veszek hozzá egy 5.1-es Sound Blastert akkor az alaplapi hangvezérlőt le lehet tiltani, vagy ilyenkor mi a teendő?

Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...

(#158) Dufresne válasza KisApám (#155) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Hagy egy kis helyet másnakl is, de most nem jut eszembe pontosan mire hagyja azt a helyet. Gondolom filerendszer leírás, partíciós tábla adataid, boot rész ilyesminek.

(#159) szandisas válasza Hörpi (#157) üzenetére

szandisas
(őstag)

én se az alaplapi hangot használom, én a BIOS-ban letiltottam. le lehet ;)

aláírás

(#160) Dufresne válasza Hörpi (#157) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ha akarod letiltod, ha akarod nem.
Lényeg, hogy windowsban miután istalláltad az SB hangkarit, azt kell beállítani elsődleges hangkeltőnek és arra kell csatlakoztatni a hangszórókat is:D

(#161) KisApám válasza szandisas (#159) üzenetére

KisApám
(senior tag)

Jajaja, jobb letiltani, ha van hangakártya a PCI slotban pl.

(#162) Hörpi

Hörpi
(fanatikus tag)

még egy gyors kérdés...

ez a holnapi vizsgámhoz kell

mi a különbség az ATA és az SCSI között?

(#163) Dufresne válasza Hörpi (#162) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Pontosan a különbség megfogalmazni nemtudom. De pl más a csatlótípusa mindkettőnek. SCSI gyorsabb adatátvitelre képes, mint ATA, asszem kicsit másképpen is folyik benne az adatovábbítás, mint ATA-nál, bár ebben nem vagyok biztos.
Nemtudoim mennyire tudsz angolul, de:[link] sztem ez elég pontos válasznak.

(#164) szandisas válasza Dufresne (#163) üzenetére

szandisas
(őstag)

haverom vett egy SCSI HDD-t mert olcsón :F (nem tudom mennyiért rásózták) :DDD , létezik SCSI-IDE átalakító? vagy vezérlő kell hozzá?

aláírás

(#165) Hörpi válasza Dufresne (#163) üzenetére

Hörpi
(fanatikus tag)

mert nagyjából nekem vázolnom kéne az EIDE, SCSI, ATA, SATA I. és SATA II.
csatolótípusokat és szeretném tudni hogy mimicsoda ....

(#166) Dufresne válasza szandisas (#164) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

SCSI vinyóhoz vezérlő kell...

(#167) supesz

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki segítene, honnan tölthetek le egy Borland C Compilert ?
Sürgős lenne. :R

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#168) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

goldoltam utlrásként használnám...
honnan tok leszedni régebbi drivert?

(#169) szandisas válasza Dufresne (#166) üzenetére

szandisas
(őstag)

szegénynek mondák, hogy van pár 100 HUF-ért átalakító bármelyik boltban, és csak ennyi kell hozzá... :((( :DDD

aláírás

(#170) Dufresne válasza greatchaos (#168) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

www.nvidia.com
De lásd milyen segítőkész vagyok, itt egy link [link]

Amúgy ez nem úgy megy, hogy veszel egy sima 5900-at, de te ultrásként használnád. Ha szerencséd van, akkor lehet megy ultrásként, de korántsem garantált.

(#171) greatchaos válasza Dufresne (#170) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

de ez mindíg a legfrissebb, nem?

valamekkora tuningra csak tán hajlandó...

[Szerkesztve]

(#172) Dufresne válasza szandisas (#169) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Én nem tudom, van-e ilyen átlakítő, de én még nem láttam.
PATA-t SATA-vá alakító csatit már láttam, ez volt a ''híres'':D Abit Serillel...de SCSI-t ata-vá, még sosem láttam.

(#173) ollie válasza supesz (#167) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Meglepő módon: borland.com

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#174) Dufresne válasza greatchaos (#171) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

''Driver Archive'', ha lefelé görgetsz láthatod, hogy a legutsó verziószáma 28.84 és a legfrisebb archive-é 84.26...
Ja és valamekkora tuningra azért hajlandónak kell lennie persze:D

[Szerkesztve]

(#175) supesz válasza ollie (#173) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ha te találsz egy letölthető c fordítót, ami az a sima kékhátteres (DOSos) fordító, akkor küld el nekem priviben a linket légyszíves, de én is átnyálazom a borland.com -ot :F hátha

A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.

(#176) greatchaos válasza Dufresne (#174) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

thx, de tényleg, erre nem goldoltam, azaz a régebbiket nem találtam...
:)

(#177) supesz

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]
talán használható, de nem erre gondoltam. hátha másnak is kell :D

(#178) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

már a 3. drivert próbáltam, de még mindíg semmi
az a helyzet, hogy bármekkora tuning esetén a 3dmark 2003 lemegy köszel az eredeti órajelek teljesítményéhez képes a 20%-ra. minden eldöcög egy gf4 ti4200-s szintjén és a végen kap 1300 pontot...
lehet, hogy a kártya bioszában le van valami tiltva, vagy abszolut antituning a kártya?

(#179) maross

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lenne egy gondom. behalt baratnom noverenek a scanner adaptere.

c9870-84201 neven fut, 200~230 Volt AC > 12 Volt DC 1,25 A. az a baj hogy nem tudom mennyire szabvany a futyije, es kepet se talalok rola :). mindenesetre tegyuk fel hogy az, hol lehet ilyesmi adaptert kapni es kb mennyibe mennek?

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#180) ollie válasza supesz (#175) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tényleg nem könnyű megtalálni, de itt van: [link]

(#181) vamzi

vamzi
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!Valaki megtudná nekem mondani miért nem tudok a F.E.A.R. nevű játékban servert csinálni?Azt írja ki: cd-key valami(sajna már nem emléxem tisztán.
Megasztán leszedtem hozzá a frissítést(amit alapból ő elkezd letölteni) de telepítés közben hibát ír ki,miért?Így egy csomó serverre nem enged fel:(
Hát egyenlőre ennyi.Előre is kössz a segedelmet

(#182) Dufresne válasza vamzi (#181) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Gondolom eredeti verzióval probálkozol, mert amúgy... :U

(#183) supesz válasza vamzi (#181) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

a játékod valszeg nem eredeti (ejnye), vagy valakinek ua. a kulcsa, mint neked és lehet, hogy az ővé nem eredeti. vki illegális példánnyal rendelkezik és ezért lehet ua. a kulcsa. asszem.

(#184) Cicero

Cicero
(őstag)

Melyik progival lehet a zenében a bitrátát fix 128-ra állítani?

(#185) ollie válasza Cicero (#184) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Utólag bitrátát állítani nem lehet semmilyen zenénél, az fix. A bitráta azt jelenti tulajdonképpen, hogy 1mp zene, mennyi fizikai helyet foglal el. Tehát 128kbit/s annyit tesz, hogy 1mp zene, pontosan 16kByte hosszú. Újra kell kódolnod a zenét egy konverterrel, hogy mindegyik 128-as legyen, de ez persze minőségromláshoz fog vezetni.

(#186) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Bluetooth-probléma...
[link]

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#187) supesz válasza Cicero (#184) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

audiograbber, cd-da extractor

(#188) elitgamer válasza vamzi (#181) üzenetére

elitgamer
(tag)

nekem is ez a problémám ;-),nyílván a warez miat,hát ez van,probálkozzál HUN-os szervereken,azok szinte mindig felengednek...

konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/

(#189) Laczik

Laczik
(fanatikus tag)

Lehet olyat hogy nekem van egy vinyóm, rajta 2 particióval(C,D) és megformázom a C-t( amin a Windóz van) a fontos adatok meg rajtamaradnak a D partición?
(ghostolni akarok)

(#190) supesz válasza Laczik (#189) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

mindenki így csinálja :D naná hogy lehet.

(#191) brd válasza Laczik (#189) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Ha a win a c:-n van és innen is indul, illetve nem kapcsolda be a filetitkosítást a d:-n, akkor minden további nélkül le lehet formázni a c:-t.

One trend a day keeps the doctor away

(#192) tomta

tomta
(fanatikus tag)

Sziasztok!

A következő lenne a problémám:
Adott egy 512 MB PEN DRIVE (kindstone data traveler) amit Win98 alatt szeretnék használni, de a pendrivehoz nincs telepítő lemez.

Nem találok hozzá meghajtóprogit sehol.
Hogyan lehetne működésre bírni win 98 alatt ?

(#193) dvdbackuper válasza tomta (#192) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

itt nézz szét: [link]

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#194) supesz válasza tomta (#192) üzenetére

supesz
(senior tag)
LOGOUT blog

illeszd a pendriveot az usb-portba
várj mit lép rá a win98
ha semmit nézd meg a sajátgép-->tulajdonságok-->eszközkezelő(fül)
,hogy van-e sárga felkiáltójeled, if van,
win98 cd be, illesztőprogram telepítése, forrás win98 cd
így szokott menni :)

(#195) L3zl13 válasza supesz (#194) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Win98 tudtommal nem támogatja natívan az USB-s háttértárakat. Driver kell hozzá.

Mondjuk érdemes lett volna megnézni a gyártó oldalát... :U
[link]

[Szerkesztve]

Aki hülye, haljon meg!

(#196) t|-|om! válasza L3zl13 (#195) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Jól tudod.

tomta: Nem kingston az? :F Mert ahhoz a gyár oldalán vannak driverek: [link]

[Szerkesztve]

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#197) pahngeil

pahngeil
(újonc)

Hali! Egy nagy problémám volna! Tegnap bekapcsoltam a gépet és meglepetten vettem észre később, hogy a Sajátgépben nincs ott a DVD-meghajó helye! Tehát eltűnt és azóta sem érzékeli, ha berakok CD-t/DVD-t, semmi nem történik! CD-t írni ugyanígy nem tudtam! Mi lehet a gond? Milyen tanácsot tudnátok adni??
Előre is köszi a segítéséget!

(#198) Aktive96

Aktive96
(kvázi-tag)

Sziasztok,ugy néz ki hogy Nortonnak sikerül tuljárnia a crackerek eszén ( Norton internet sec 2006-tal) :O használ vki Panda Internet sec 2006-t? vagy McAfee? kéne egy pár vélemény! köszi

(#199) C^^ válasza pahngeil (#197) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Nezd meg nem e huzodott ki az IDE kabel, vagy a Molex a meghajtobol.

Aktive96: alapelvek....

(#200) Aktive96 válasza C^^ (#199) üzenetére

Aktive96
(kvázi-tag)

ok értem :DD , de semmi crack-et sem kértem, csak véleményt hogy jó vagy nem jó?
gondolom ez szabad nem?

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.