Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)

(#101) Degradator válasza Ribi (#100) üzenetére

Degradator
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

az a gáz hogy gyári hűtővel is 70 fokon volt, pedig forgott azis 5000 ret.
ilyenkor az ember elkeseredik hogy ilyen szart vett....

nemtudom milyen hűtő spire nagy ventivel sima papírdoboza volt, foggalmam sincs milyen.

"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."

(#102) KngAlex válasza Degradator (#98) üzenetére

KngAlex
(tag)

Mekkora a szobahőmérséklet? Mert ha alapból meleg levegőt reringetsz akkor mind1 hogy 3000Rpm-en vagy 6000-ren akkor is meleg lessz :(

(#103) Degradator válasza KngAlex (#102) üzenetére

Degradator
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

28 fok :O

(#104) Degradator

Degradator
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

de mégis nincs valami olyen program ami mondjuk 3000 RPM helyett 6000 ren járatná? elvileg most is 12 voltot kap a kis rohadék.

vagy van benne valami ellenállás amitől csak 2700 at forog max? ezt nem lehet kiszedni a ventiből?

6000 res fordulaton azért valamivel jobb lenne a helyzet, ha 60 alá megy már az is nagy szám lenne

(#105) (Bundás) válasza Degradator (#104) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Az a maximuma, annyira lett tervezve! Ha túlhajtanád szétmenne, nem bírná...

mod: 6000Rpm-nek meg hangja is lenne rendesen! ;)
Rézbetétes a borda?

[Szerkesztve]

(#106) Ribi válasza Degradator (#104) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

3000-es ventit nemlehet 6000-en forgatni, pont azert mert egy auto sem birja sokaig ha 6000 helyett 12000 forgatod. Valszeg par masodpercig.

(#107) Degradator

Degradator
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

de bizony hogy bírja, hobbiból ilyeneket szoktam leégetni, rákötöm a 24 voltot trafóról és nem füstöl el a kis rohadék!

ebben van valami ellenálás ami miatt nem megy 6000 ren... nem ért valaki ahhoz hogy ezt hogyan lehet kiiktatni?

(#108) (Bundás) válasza Degradator (#107) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Ha nem arra lett tervezve, akkor nemcsak elektronikusan, hanem légügyileg se!
6000 rpm-en lehet nem forgatná úgy a levegőt, mint 3000-en, sőt lehet úgy inogna mint a picsa, rezonálna mint a bolondgyerek, stb.

(#109) Degradator válasza (Bundás) (#108) üzenetére

Degradator
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

naja.... de zaj nem számít csak hűtsön... szerintem rákötöm a trafót 50 volton aztán hadd szóljon a rohadék fú de utálom.... :(((

(#110) Ribi válasza Degradator (#107) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

miert nem rakod viszsa az elozo hutot ? az forgott rendesen. Igy eleg nehez segiteni ha semmit sem tudsz a hutorol.

(#111) makszi

makszi
(tag)

A #86-ra valakinek ötlete? Vagy rossz topicot választottam? Előre is köszi :R

Eladó Canon FD 200/4, Canon FD 300/4

(#112) Degradator válasza Ribi (#110) üzenetére

Degradator
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a régi hűtő kb 2 centivel kisebb ennél.

hát mindegy így jártam ha elfüstöl a proci visszaviszem és ki kell cserélniük.

(#113) (Bundás) válasza Degradator (#112) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Procinak nem szabad elfüstölnie, védelem alatt áll! :)
Egy fos bordát nem tudsz semmivel lehűteni, hiába raksz rá akármekkora ventillátort, akármilyen légárammal, ha rossz a hőleadása a bordának, akkor mindegy.
Normálisan van pasztázva? Rézbetétes? Mennyiért vetted?

(#114) elitgamer válasza KngAlex (#99) üzenetére

elitgamer
(tag)

minőségben van egy kis eltérés,meg árban,asszem a 955 jobb a memó késleltetés,de abban biztos vok hogy a 955 nagyon jó tunninghoz,a 945 nem nyyira...

konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/

(#115) (Bundás) válasza makszi (#86) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Dos alapú program?

(#116) makszi válasza (Bundás) (#115) üzenetére

makszi
(tag)

Nem, Windows!

(#117) (Bundás) válasza makszi (#116) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Talán [link], ha jól emlékszem verzió számot, miegymást is lehet vele módosítani...

(#118) klambi

klambi
(őstag)

az milyen ha nem enged fel a freemail oldal ban aaz emailomhoz mert azt írja hogy rossz felhasználónév vagy jelszó mior 2 perce fent voltam és most nem enged de ugyanez van bithumenen is, mi ez mi törénik ja és freemailnál engedett ugyanolyan fiókot csinálni mint volt mért van ez????????????
ez a válasz bithumenen: could not connect to smtp host : 65 : No route to host

??
miez járvány? :Y :Y :F

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

(#119) netboy válasza netboy (#89) üzenetére

netboy
(senior tag)

up

(#120) chungee válasza chungee (#80) üzenetére

chungee
(őstag)

THX pípöl :R !!!! Asszem mindent a multimédiára teszek, ezért a KábelNetet fogom bekötetni és a nagymamám meg fog tanulni mobilozni. Jaj már most hallom, hogy''...áááh én már öreg vok ehhez.'' :O nehéz lesz meggyőzni.

(#121) makszi válasza (Bundás) (#117) üzenetére

makszi
(tag)

Köszönöm az ötletet, letöltöttem megnéztem de sajnos semmi ilyesmit nem találtam benne. :(

(#122) (Bundás) válasza makszi (#121) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Nyiss meg egy másik exe-t és akkor látod, hogy hol kéne lennie, milyen néven kéne lennie. Lehet láma, de elvileg ki lehet menteni a version info-t egy másik fájlból (rs kiterjesztéssel), ezt be tudot illeszteni az exe fájlodba, majd módosítani az adatokat (vagy szövegszerkesztővel az rs fájlt még beillesztés előtt! )

(#123) makszi válasza (Bundás) (#122) üzenetére

makszi
(tag)

ÁÁÁ.. Köszi már látom, asszem így már menni fog :R

(#124) Angmar

Angmar
(tag)

Nem tudjátok a freemail-es jelszót a Temporary Internet File-ok közül melyikben fájlban tárolja? Vissza lehet ezt egyáltalán keresni :F A belépéskor meg lett adva, hogy az explorer jegyezze meg a jelszót, de ez már rég volt, és most másik gépről is be szeretnénk lépni, de a password azóta elfelejtődött :B

(#125) (Bundás) válasza Angmar (#124) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Szerintem ezt oly módon tárolja, hogy nem tudod csak úgy megkeresni, olyan biztonsági izé szaga van a dolognak! ;)

(#126) C^^ válasza Angmar (#124) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem titkositva menti, sajnos nem igazan lehet elobanyaszni, mert pl ha megprobalod berakni a postafiiokod a kedvencekbe, akkor se fog beengedni, ujra be kell jelentkezni.

(#127) C^^

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki nem tudja egy Nforce2 chip (asus a7n8x-e delux lap), egy athlon xp (barton), es egy Nv43 (6600gt) chip meretet ?

(#128) Angmar

Angmar
(tag)

Kösz a válaszokat. Megpróbálok akkor írni egy levelet erről az e-mail címről a freemaileseknek, hogy mondják meg a jelszót, de ahogy olvastam a f.a.q.-t nem nagyon adnak ki még így sem jelszavakat. :(

(#129) Dufresne válasza C^^ (#127) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Miféle méretekre gondolsz? Hossz szél, magasság?

Back to the field!? www.utv.hu

(#130) wiggen123

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tranzisztorszám?

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#131) Joco válasza wiggen123 (#130) üzenetére

Joco
(senior tag)

Csak feltételezem, hogy hűtést akar rá, gondolom vizet :U Ahhoz viszont nem a chip méret kell neki, mert pl. a bartonnál ugye szabadon van a mag és van vagy 6mm*8mm. Plussz a sima lefogató kerettel nem érdemes játszani, van 4 luk a lapon, ahova fel lehet fogatni a hűtőt, de annak a fene sem tudja a méreteit. Igazság szerint azt nem értem, ha neki olyan van, miért nem méri meg :F

''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

(#132) Lamair

Lamair
(senior tag)

üdv mindenkinek!

kérdés szomszédommal hálózatot akarunk létrehozni YTONG épületbe falfúrás nélkül, áthidalni kívánt távolság 5-6méter és 2*30cm-es YTONG fal (nem vasbeton) milyen vezetéknélküli megoldást javasoltok??

üdv

Lamair

''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

(#133) Dufresne válasza Lamair (#132) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Vesztek két 802.11g szabványt támogató PCI-os wifi kártyát a gét gépbe, esetleg a két kártyához még 2 plussz antennát, jelerősítés végett. Beüzemelitek a cuccost és már megy is.
Sztem plussz antenna nélkül is menni fog.

(#134) ollie válasza Degradator (#92) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

NE várj olcsüón halk és hatásos procihűtőt. Méylen a zsebedbe kell nyúlnod, hogy a hűtő jól hűtsön és halk is legyen. Gondolom vettél egy olcsó Spire hűtőt.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#135) Lamair válasza Dufresne (#133) üzenetére

Lamair
(senior tag)

köszi, és milyen rootert ajánlasz a másik 2gépem rákötésére, ami itt van a szobában akkor arra inkább vezetékes hálózatot szeretnék egy ilyen megfelel?? szerinted

[link]

''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

(#136) goblin

goblin
(újonc)

HI! Gyors kérdés egy kezdőtől.
Kezembe került egy ABIt IS7-es alaplap 2,4-es dual magos procival, 300W-os codegen táppal. Előző tulaj nem csatlakoztatta az alaplapra csak a sok tűs tápot. A külön 12V-ot lehagyta, aminek az lett a következménye, hogy szépen megégette a 12v-os csatlakozot.
Alaplap csere tuti, de kell-e tápot is cserélni benne? a plusz 12v-os tápon csak 11,2v ot mértem. Az még yo?

thanx a gyors segítséget! :R :R

(#137) brd válasza goblin (#136) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

A Codegen amúgy is veszélyes, pláne, ha még komoly terhelés alatt is volt egy része. A 11.2V szerintem már túl van a határértéken, én biztosan nem használnám.

One trend a day keeps the doctor away

(#138) brd válasza Lamair (#135) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

A WLAN rázós tud lenni, mindenképpen olyan helyen vásárolj, ahol vissza tudod vinni az eszközt, ha a helyszínen nem tud megfelelően működni!

One trend a day keeps the doctor away

(#139) Dufresne válasza Lamair (#135) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Jó ez.

(#140) ollie válasza goblin (#136) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát lol. Felejtsd el a 300W-s codegent a duplamagoshoz. Vegyél egy legalább 350W-s, minőségi tápot (pl: Deer, DTK, Chieftec)

(#141) Hideyoshi válasza Lamair (#135) üzenetére

Hideyoshi
(kvázi-tag)

Wlan hálozatnál Asusban még nem csalódtam. Én melegen ajánlom.

Arra törekedjetek, hogy a jelerősség legalább 85%-vagy afölött legyen, különben meg-meg szakadhat. Soxor az is számít, hogy hogyan állnak az antennák.

Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

(#142) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

Hali mindenkinek!
Olyan bajom van, hogy tuningolni szertném az Asus V9950-s karimat, de bármekkora! mhz-t emelek a gpu-n vagy a memón-n, akkor csak drasztikusan lelassul.
A következő szoftvereket próbáltam: nvmax el sem indul (hiba(nincs device)
powersrip
rivatuner
asus tweak utility
valami kicsi reg (nem tom pontosan, de nvidiahoz jó

a vga-mhoz ezt a drivert használom: 84.21_forceware_winxp2k_english_whql

ha tudtok segítsetek!!!

(#143) Ribi válasza goblin (#136) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Amugy ha jol lattam az is7 nem igazan tamogatja a dual magos procit, csak a HT-t (windows alatt 2 magot mutat).

(#144) Dufresne válasza greatchaos (#142) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Rakjd fel másik drivert és nézd meg a CoolBits nevű reg bejegyzéssel, sztem erre gondoltál.
Vagy riva tunerrel. Valamelyikkel mennie kéne és belassulnia nemszbadna, max széteshet a kép, vagy pixeles lesz, esetleg befagy.
Hűtése azért még érdekes lehet. Amúgy alapból nem elég a teljesítménye :F

(#145) ollie válasza greatchaos (#142) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mégis honnan tudnánk, hogy miylen videokari a V9950? Legalább azt írnád le, hogy milyen gpu van rajta. :U

(#146) ollie válasza Ribi (#143) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tényleg, jól mondod. A duál magos procival el se indulna a gép. Eleve csak HT-s lehet.

(#147) zso73 válasza ollie (#145) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C Én is ezen törtem a fejem! 9550-re gondoltam! De az Ati..................Letöltök,így nem fogom megkeresni! :DD

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#148) Dufresne válasza ollie (#145) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Nv35 és egy FX5900-ról van szó :DD

(#149) elitgamer válasza Dufresne (#148) üzenetére

elitgamer
(tag)

pedig annak ha jól tudom méretes a hűtője...Próbáld ATITOOL-lal,az felismeri mennyi a maximum,nyugi Nvidiához is jó az ATITOOL :C

konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/

(#150) Hörpi

Hörpi
(fanatikus tag)

Gigabyte GA-8IPE1000 alaplapom van
2x256 MB ddr van benne. Az egyik Samsung, a másik valami gagyi!
most olcsón hozzá tudnék jutni 2db 256 MB ddr ramhoz....
a kérdésem az lenne hogy stabilan fog ez nekem műkődni...?

Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.